Saksassa taas uusi afgaanin tekemä puukkohyökkäys

Saksassa tehtiin taas uusi puukkohyökkäys, jossa afgaanimies haavoitti kolmea ja oli ennen sitä tappanut yhden maanmiehensä. Poliisi ampui lopuksi miehen kuoliaaksi saadakseen tilanteen hallintaan.

Isku tapahtui Wolmirstedtin kaupungissa. Puukolla aseistautunut mies hyökkäsi itselleen ennestään tuntemattomien ihmisten juhliin, jossa katsottiin meneillään olevaa EM-jalkapallo-ottelua.

Poliisi sai miehestä ilmoituksen jo ennen hyökkäystä, sillä hän oli uhitellut kadulla useille ihmisille. Tilanne eskaloitui kun mies pääsi piha-alueelle puutarhaan, jossa kisakatsomojuhlat olivat menossa.

Poliisi oli nopeasti paikalla, mutta mies ehti haavoittaa ainakin kolmea. Poliisi ampui miehen, koska tämä ei käskytyksistä huolimatta suostunut antautumaan.

Myöhemmin selvisi, että 27-vuotias mies oli ampunut kuoliaaksi nuoremman maanmiehensä.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Mut puukottihan ne puukkojunkkaritkin toisiaan ja sivullisia, toteaa suvakki. Kyllä vain, mutta he olivatkin kotimaassaan, toteaa konservatiivinen isänmaallinen. Keharitkin voivat puukottaa rauhassa kotimaassaan toisia, miten lystäävät.

horrible_harris

Ei haittaa vaikka matuloiset puukottelevat Euroopassakin kunhan puukottelevat tai ampuilevat kaltaisiaan ja mielellään kuolettavasti

Last edited 27 päivää sitten by horrible_harris
Fatwantarkistaja

Ellei paikallinen sossu ole ostovaimoja noille hankkinut, niin säästyi ainakin kymmenen miljuunaa ihmisrahaa, vaikka vain kaksi vähemmän. Torakoiden hävittäminen jos aina onnistuisi luodin hinnalla, ei olisi suurempaa ongelmaa.

Koeputkikoe

Tyttöä pahoinpideltiin julmasti yläkoulussa – Kaksi poikaa esti opettajaa menemästä apuun (iltalehti.fi)

Eikö kouluissa ole enää vahtimestareita ?
Ainakin ennen vanhaan kipupelote toimi parhaiten silloin kun sitä ei tarvinnut käyttää.

Qroquius KadD

Ei siinä tuppukylän peruskoulussa jota itse jouduin 1970- ja 1980-luvuilla käymään ollut koskaan mitään vahtimestaria.
Ei kukaan olisi osannut edes kuvitella mitään sellaisia ylelllisyyksiä.
Kyllä hesalaisten kelpaa.

Ainoa hyvä asia tässä on, että tuo tapahtui ranta-aatelisten Ekenäs Högstadietskolanissa.
Vaikka taitaa tuokin olla se svenskatalande bättrefolkin kuona-aineksen koulu.

Eihän soma Li Lystikäs tuollaiseen omaa kakaraansa tietenkään laita.

Koeputkikoe

Eipä ole kokemusta minkään suuren kaupungin kouluista. 1960-luvulla oli myös sodan käyneitä miesopettajia jotka loihtivat luokkaan sellaisen hiljaisuuden että laiskimmatkin oppivat jotakin.

Boltteri

2 kuollutta muslimia, pelkkää voittoa. Hieno juttu.

Kaarlo

Mutta tämäkin on sellainen yksittäistapaus, jota valtamedian tiedotusvälineissä ei tarvitse kommentoida ainakaan niin, että mainittaisiin afgaanimies.. Eihän sitä Oulun toista puukotustapaustakaan mainittu muuten kuin että puukotettu kuoli. Puukottajan taustasta ei mainittu sanaakaan, vaikka oli selvästi tummempaa sorttia ja puukotettu kuoli, mutta se ei ollut yhtä tärkeä puukotus kuin se toinen, koska siinä äärioikeistolainen natsi ja yleisen edun vuoksi vielä nimeltä mainittu Juhani Sebastian Lämsä.

Qroquius KadD

No kun se Juhani Sebastian Lämsä nyt vaan on sellainen parempi väkivaltarikosnimi julkaistavaksi kuin Abdullaziz Ahmed Amir, sanoisi soma Li Lystikäs.

Euna Klocko

Notre équipe est là pour vous soutenir à chaque étape de votre parcours. N’hésitez pas à explorer toutes les fonctionnalités que nous offrons, y compris nos statistiques en direct pour suivre vos performances et notre support disponible 24/7 pour répondre à toutes vos questions.

RullatonHuuli

On olemassa sanonta “saksa on paska maa!!!!!!!!!”. Pätee tässäkin kohdin.

+ULFBEHRT+

Saksa on hieno maa, mutta valitettavasti saksalainen Saksa, kuten koko eurooppalainen Eurooppa kuoli vuonna 1945.

Niin on

Maa on kieltämättä hienoa, riesana siellä tietenkin on saksalaiset ja muut ihmiset.

nättimasa

Ehkä jalkapallomatsia katselleiden henkilöiden oluenjuonti sai aikaan pakottavan tarpeen joka tällä kertaa purkautui puukotuksina.

+ULFBEHRT+

Ovathan musulmaanit yrittäneet saada Saksassa jopa Oktoberfestiäkin kielletyksi – siellähän juodaan olutta ja syödään sikaa!

https://www.youtube.com/watch?v=xm8SlfY4g74

AnywayD

Näitä saa tulla tusinoittain, mutta suvakit eivät näe mitään ongelmaa, mutta jos sattuu yksi äärioikeistolaiseksi katsottava tekemään yhtään mitään väkivaltaista, siitä nousee kamala haloo ja uutisointi vakavasta äärioikeistovaarasta.

Qroquius KadD

Juuri siksi yksittäisten kaheleiden järjettömät teot on nostettava tikunnokkaan ja vahdottava niistä, että tämä muslimien jokapäiväisen normimeininki voidaan hukuttaa mölyn alle.

Jippos123

Mutqu veliseni kyllähän sinä tiedät, että muslimin tekemät tapot ovat silleen niinqu ihan eri juttu.

Qroquius KadD

Sellaista parempaa tai ainakin ihanasti värisevän erilaista.

+ULFBEHRT+

Ehkä ne ovat tosiaan eri asia, sillä ei muslimilta kokaan muuta enää odotakaan. Paskooko karhu metsään? Anna muslimille pikkusormi, niin se vie sinulta pään!

Sitäpaitsi kukaan ei voi olla muslimi hyväksymättä koraanin opetuksia ja koraanissa nimenomaan käsketään alistamaan tai tappamaan kaikki muunuskoiset! Lukekaa itse, jos ette usko!

Kauankohan luterilainen kirkkomme saisi jatkaa toimintaansa noilla samoilla opetuksilla? Se on selvästi tosiaan ihan eri asia, mutta MIKSI?

Edellisen perusteella olen sitä mieltä, että ISLAM TULEE KIELTÄÄ yleisvaarallisena kulttina ja vaarallisena misantrooppisena poliittisena liikkeenä.

Kiellettiinhän tämän PVL:nkin toiminta ns. Yleisistä Syistä, vaikka siitä ei ollut kuin esteettistä haittaa eikä sitäkään kohtuuttomasti.

Koraanin käskyt ja opetukset rikkovat Isänmaamme lakeja, ihmistapoja ja moraalia yleensä. Islam on kautta linjan ristiriidassa Isänmaamme lainsäädännön, yleisen moraalin, ihmistapojen, pöytätapojen ja vessatapojen kanssa. Se perustuu opille epätasa-arvosta ja hylkää ihmisoikeusjulistuksen kannustaessaan murhiin, ryöstöretkiin, orjien pitämiseen ja raiskauksiin ja muunuskoisten alistamiseen pakkoverolle ( jizya ).

Kehoitan Teitä kaikkia lukemaan koraanin itse; se ei ole niin pahaa kuin sanotaan, vaan paljon pahempaa. Yrittäkää löytää jokin vanhempi käännös, sillä uusimmissa näyttää esiintyvän valitettavia puutteellisuuksia ja epätäsmällisyyksiä.