Video: Venäläisissä uutisissa todistetaan Suomen rasismista ja natsismista

Vastaan tuli hauska videopätkä venäläisistä uutisista, joissa todistettiin syvään ja hartaasti, että suomalaiset ovat rasisteja ja natseja. Tekstitetty suomeksi.

 

Subscribe
Notify of
guest
46 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Boltteri

Niin ollaanki ! MITÄ SITTE !!? Me ei sentään varastella pesukoneita sekä kalsareita ja imetä toistemme kyrpiä rintamalla.

+ULFBEHRT+

Kai sitä nyt OMASSA maassaan saa olla niin rasisti kuin haluaa!

Pappara

”Vaaditaan merkittäviä muutoksia, jotta se voitaisiin ajatella hyväksyttäväksi” – Suora lähetys käännytyslaista käynnissä (iltalehti.fi)

Ryssän intressi on tietenkin se, että Suomen rajalaki olisi mahdollisimman löysä jolloin enemmistö matuista vokitettaisiin tänne kuormittamaan velkaantuvaa yhteiskuntaa ja rapistuvaa yhteiskuntarauhaa.

Sitten kun “haavoittavassa asemassa olevien” reitti on selvä ja Suomen eduskunta lomalla teillä tietymättömillä, niin saattaa rajan takaa alkaa kuulua perkeleenmoinen pulina…

Fatwantarkistaja

Hirviöt pakottivat somalinsa Suomeen. Varmasti Äärinatsi-Bätmäniltä paska lentää, kun annetaan ne moninkertaisesti takaisin. Nyt ei ole aika olla tosinatsi, herra Pakman on jo rajalla etuvartiossa ollakseen lojaali uudelle isänmaalleen.

mariD

Kuinkas vanha video tuo oikein on kun siinä puhutaan Suomen uudesta hallituksesta vaikka nykyisellä on menty jo noin vuosi.
Ei kai sitä nyt enää uudeksi hallitukseksi voi kutsua. Videota en jaksanut katsoa, venäläisten propaganda on niin ennalta – arvattavaa. Pelkästä otsikosta jo tietää mitä on tulossa, eli pelkkää soopaa.

Ryssät lienee arabien ohella yksi maailman rasistisimpia kansoja.
Niin, ja myös vi**umaisimpia.

Boltteri

Kun risteytät mustalaisen ja muslimin niin tuloksena on ryssä. Überscheiße, kuten me Suomi-Natsit aina sanomme.

mustamurkku

Tuli tosta risteyttämisestä jotenkin mieleeni näiden käsitteiden ymmärtämisestä Tavja. Miten se nyt tuli, niin en tiedä. Alan tulla vanhaksi varmaan. Eilisestä Kultaranta keskustelusta (?) otetusta kuvasta sekotin Tavja Halosen kookospähkinään l. Osmo Soininvaaraan. Siitä mieleeni tuli, että jos Tavjalla olisi veli, niin melko lähelle osu. Heillä on jotenkin muutenkin kaikki, monista ajatuksista lähtien, aina nk. yhteiseen ihmiskemiaan ja “älykkääseen” ulkonäköön paljon samaa. Enkä sano tätä millään pahalla. Tietysti tästäkin joku saattaa kipuilla. Sitäkään en tiedä, että onko Soinivaara koskaan synnyttänyt, mutta Tavjapa on.

torrehaa

Jos mexicaani nussii valkoisen paksuksi on lopputulemana mestitsi..
Jos Kuukerin Nelli pökkii valkoisen paksuksi on tuloksena mulatti..
Jos turus ajaa wanhoilla wihreillä risteyksessä…kutsutaan sellaista soininvaaraksi..hihhih..wanhaksi wihreäksi…

mariD

Meksikolaiset eivät kaikki ole läheskään intiaaneja. Meksikossa iso osa kansasta on valkoisten ja intiaanien jälkeläisiä, eli he ovat jo mestitsejä. Sitten on pienehkö määrä valkoisiksi luokiteltavia. Lähinnä eteläisessä Meksikossa asustelee intiaaneja.

Peksi

Maailma olisi onnellinen ilman noita kahta

mariD

No, todellakin! Arabit ovat rähjänneet ja sotineet ja muuten harrastaneet orjuutta niin kauan kuin historia jaksaa taakse muistaa. Ja venäläiset, he taas ovat rypeneet imperialismissaan 500 vuoden ajan niin pahasti, että kuvittelevat vieläkin olevan joku vakavasti otettava maailman supervaltio. Tosiasiassa niiden talous on siinä Hollannin luokkaa. Niiden sotimiset ovat aina perustuneet massaan, massaan ja massaan. Ei juuri mitään taktista osaamista vaan ukkoja uhrataan surutta sillä siinä maassa ihmishenki on käytännössä ilmainen.

Maailma olisi mielettömän paljon parempi paikka jos näitä kahta kansaa ei olisi.

Dan Wesson

Niinpä putlerin persehuorien mielisairaat paskajutut eivät voisi vähempää kiinnostaa. Ainoa asia mikä itseä kiinnostaa, on että ryssät pysyvät omalla maallaan mätänemässä. Anus Pötköset ja kusiset dosentit tulevat maksamaan tekemisistään jossain sikäläisen saunan takana, kun ryssä on todennut kummatkin tarpeettomiksi.

mariD

Enpä voisi olla kanssasi enempää samaa mieltä. Ryssät ja arabit eivät oikeastaan kiinnosta hevon prseen vertaa kunhan pysyisivät omilla maillaan eikä punkisi väkisin Suomeen tai muihin valtioihin kuten nyt ryssä Ukrainaan ja arabit vähän joka paikkaan.

Ja totta, jossain vaiheessa toveri dosentti ja Pjutkonev huomaa tehneensä pahan virheen kun menivät luottamaan ryssän. Hehän ovat jo käytännössä todistaneet ryssälle olevansa petturiainesta eikä sellaista siellä hyvällä katsota. Lieneeköhän jo monttu kaivettu molemmille valmiiksi? Olen aika varma, että Pjutkonev jää Donbasin multiin mätänemään. Bäckman saattaa olla hieman ovelampi ja yrittää jotain paniikissa, mutta ei hän FSB:n tyyppejä jallita. Siellä odottaa Lubjankassa kovat kuulustelut ennen kuin herran ilmoitetaan kuolleen “sydänkohtaukseen”. Sen siitä saa kun alkaa pelleilemään ryssien kanssa.

Qroquius KadD

Anus Pötköselle tuli raskaimman sarjan arviointivirhe, kun oli livistänyt Suomesta Thaimaahan jätettyään riittävän paljon laskuja maksamatta.
Siellä tuo innostui Donetskin ja Luhanskin mielikuvitustasavalloista, näki mahdollisuuden niissä ja saikin leikkiä jonkin aikaa Luhanskin mielikuvitustasavallan jonkin sortin tiedotuspomoa.

Mielikuvitustasavallan passikin sillä on, Moskovian passia se ei ole saanut.
Siellä se nyt hikoilee omissa liemissään, kun sillä leikkipassilla ei voikaan matkustaa enää takaisin Thaikkuihin turvaan.
Tarve olisi, ja ahdinko sen kun kasvaa päivä päivältä.

mariD

Putkonen lienee ollut varma, että Venäjä saa helposti nuo alueet lopullisesti haltuunsa ja hänelle pedataan jokin mukava leppoisa pesti hyvällä palkalla ja säännöllisillä Euroopan loistolomilla, ehkä jopa kutsu jonkun tärkeän oligarkin jahdille kerran pari vuodessa.

Muistan kun tuo tomppeli jossakin Ilta-sanomissa ylimielisesti ilmoitti luopuvansa Suomen kansalaisuudesta koska Suomessa oli jotain hänen mielestään niin kovasti pielessä. Mahtaakohan yhtään kaduttaa kun meni luopumaan ainoasta pätevästä matkustusasiakirjasta.

No, ei muuta kuin Luhanskiin ja Donetskiin kyttäämään josko sieltä löytyisi Putkoselle pomon paikka. Pieleen meni ja siitä ei voi syyttää kuin itseään. Hän teki omat valintansa ja nyt alkaa olla tilinteon hetki.

Niin, ja tarkoitin tietenkin Putkosen jäävän Donetskin multiin mätänemään, en siis Donbasin.

Joojoo

Kuvitteleppas sellainen skenaario, että Ahvenanmaalaiset äänestäisivät liittyvänsä Ruotsin lipun alle taikka itsenäistyvän. Tästä syystä mantereelta aletaan ampumaan ohjuksia yms. Suomen puolelta. Tässä skenaariossa ahvenanmaalaiset saisivat tukea Ruotsin armeijalta. Tulkittaisiinko tämä yllättäväksi valloitus yritykseksi tai hyökkäyssodaksi? Toimisiko Ruotsi tässä tilanteessa valkoittajana/hyökkääjänä Suomea kohtaan? Ottaen huomioon vielä, että ahvenanmaalaiset olisivat pyytäneet ruotsilta tukea jo 10v. Saavat sitä vasta, kun kaupunkeja aletaan pommittamaan…

Liva

Älä levitä ryssän propagandaa. Kukaan ei äänestänyt itsenäisyydestä. Ryssä hyökkäsi Ukrainaan jo 2014 ja anasti Krimin. Jos siellä on ollut mitään äänestystä, niin se oli pyssyn uhkan alla. Inhottava että suomalaiset levittää ryssien valheita tietämättä mitä oikeasti tapahtui siellä.

Taavi

Onkohan Suomen laissa vielä kuolemantuomio voimassa maanpettureille? Ilmeisesti sodan tulessa ainakin. Tässä videopätkässä taisi olla yksi desantti Bäckman, joka sopisi hyvin saunan taakse sellaisessa tilanteessa.

Qroquius KadD

Ei ole.
Kuolemanrangaistus lakkautettiin rauhan ajan rikoksista vuonna 1949 ja sodankin ajan rikoksista 1972.

torrehaa

…ja rytinpytty 1972 RTA paketin myötä….nykyisin vaan heristellään avainnippua ja sanotahan jotta soosoo,pahimmille pukareille ehtoollista ja nilkkapantaa.

mustamurkku

Siis, ihan tottako? Voiko olla niin, että esim. jos minä sodan aikana murhaisin puolusvoimien päällikön ja hänen koko sukunsa ja jäisin siitä kiinni ja täysin todistetusti olisin tehnyt sen vielä kansanmurhaa haaveilevana natsina, niin mikään, eikä kukaan saisi koskaan tuomita minua mistään syystä kuolemaan? Käsitinkö oikein, että kansainväliset sopimukset ja muu vastaava tuuba estävät moisen lain ja sen käytön? Ja siten, adjutantit tai muut henkivartijat saisivat itse syytteen murhasta likvidoisessaan minut. No helvetti, Suomihan on oikeusvaltio. Mikä ihmeen laki tuli v. 1972? Laki, joka ei kuitenkaan kiellä itsensä tappamista, vai kieltääkö? – Täytyy kysyä nykyään, kun kovasti on nuo käytännön asiat viime aikoina päässeet unohtumaan.

Boltteri

Sanot vaan että olet homotransu, niin saat anteeksipyynnön. Siinä kaikki.

torrehaa

ja tukevat koppikorwaukset päälle.

mariD

Sodan syttyessä saattavat tietyt lait muuttua aika sukkelaan.

Kuinkas nopeasti perustuslakia muutettiin silloin kun siihen liitettiin klausuuli “Suomi on osa Euroopan Unionia”? Muistaakseni muutoksen teki Kataisen katastrofihallitus eikä siinä kauaa nokka tuhissut kun tuolloin perustuslakia muutettiin.

Jos nyt sota syttyisi, niin kuolemantuomio voitaisiin saattaa voimaan hyvinkin nopeasti. Kaikkia pettureita ei yksinkertaisesti kannata laittaa turvasäilöön. Siinä on tiettyä motivointia kun tehdään parista kolmesta petturista esimerkki.

Qroquius KadD

Suomi on Euroopan neuvoston eli tämän

https://fi.wikipedia.org/wiki/Euroopan_neuvosto

jäsen, ja jäsenyyden ehtona on kuolemanrangaistuksen poistaminen käytöstä.
Toisaalta mikäli Suomi joutuisi sotaan Moskoviaa vastaan, silloin mukana on NATO, sota on III maailmansota ja Euroopan neuvostolta ei kysytä enää mitään.

Mutta siihen asti mennään nykyisillä säännöillä.

mariD

Juuri tuota tarkoitin. Jos syttyy sota, on kuolemanrangaistuksen käyttöönotto täysin mahdollista. Toivottavasti sitä ei nyt kuitenkaan tarvitse alkaa eduskunnassa miettimään…

Qroquius KadD

Kuolemanrangaistus poistettiin käytöstä, ja raskaimmaksi rikosseuraamukseksi jäi elinkautinen vankeusrangaistus.
Sen saat, jos sota-aikana murhaat jonkun.

Olavi Mainio

Natsit eivät murhaa kansoja

Tare

Ryssä on kyllä melkoinen pellehermanni, sillä oli natseja ihannoiva “palkka-armeija” mutta kremli näkee silti natseja vainoharhaisesti länsimaissa. No tietenkin vihervasemmisto tekee hyvää työtä putinin hyväksi toitottamalla tuota samaa suomen normaalista demokraattisesti valitusta hallituksesta joka käänteessä.

mariD

Niillä on myös se Putinin nuorisojärjestö joka on käytännössä suora kopio Hitler Jugendista.

Olavi Mainio

Komsomol se on. Ihmeellistä, kuinka täällä natsit ovat se kaikkein kauhein haukkumasana

torrehaa

Punainen pacmanhan se siinä.

pacman
Päkiävaara

Kyllä tuli ripulipashaa politrukkien suista. Ja desantti Bäckman, isänmaan petturi säesti. Vihaksi pistää.

Huru-ukko

Samaa sarjaa kuin luhanskin “tiedotusministeri” anus pötkönen.

Qroquius KadD

Mutta Suomihan ON maailman rassistisin, fassistisin ja nassistisin valtio!
Lukekaa vaikka Hell-Sinkin Totuudesta ja katsokaa YLEnannosta!!
Ne ovat kuulemma maailman luotettavimpia uutismedioita!!!

sga

Saattaa hyvinkin pitää paikkansa otetaan vaikka viherfasisti tai virsifasistit jotka vaativat kaikkien siis kaikkien lasten kontrollia ja vaativat niiden hoilaavan vammaisia virsiä, ihan vain siksi kun ovat itse niitä veisanneet, vaaditaanko kaikille pakollinen ulkohuusi koska sekin kuului 50-luvulla suomalaiseen kulttuuriin, toisaalta vessafasistithan jo vaativat niitä unisex vessoja kaikkialle.. .

Boltteri

Ei se ole rasismia vihata neekereitä ja arabeja. Ihonvärillä ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Ja eikös se niin ollut että rotuja ei ole olemassakaan, joten ei rasismiakaan voi olla? Neekerit ja arabit ovat paskoja ihmisiä. Minä en pidä paskoista ihmisistä yhtään.

EnFinneIgen

Rasismi syntyy rasisteista riippumatta joka päivä uudelleen.
Siksi sitä(kään) ei pysty mitenkään “kitkemään”.

mustamurkku

“Aina ilosta syntyvä uudelleen.”

Boltteri

Jos neekerit ja arabit olisivat ahkeria ja luotettavia, älykkäitä ja mukavia, kenenkään ei heitä tarvitsisi vihata. Mutta kun eivät ole.

EnFinneIgen

Ihminen on kaikkialla oman kasvuympäristönsä lähipiirin aikuisten arvojen “vanki”, sekä hyvässä että pahassa.
Vain yksittäistapaukset ovat kykeneviä kulttuuriseen itsekritiikkiin

Moonman

“washingtonissa vedettiin narusta, ja suomalainen natsismi heräsi” on taattua kaalimaan propagandaa vailla mitään todellisuutta.
Amerikkahan päinvastoin työntää homo-ja transu-propagandaansa Suomeen ja muualle Eurooppaan ja julisti lakkautetun vastarintaliikkeenkin terroristijärjestöksi, ikään kuin amerikalla olisi joku jumalan antama mandaatti yli kansakuntien sanella yhtään mitään.
Siivoaisivat ensin oman takapihansa kuntoon, kun päivässä tulee rajan yli 100 000 juhlapaikanhakijaa notkumaan kaupunkien kaduille.

Qroquius KadD

Moskovian kommunistit sen sinne USAan veivät.
Eipä tainnut Joe McCarthy ollakaan mikään vainoharhainen juoppo yrittäessään estää tämän kehityksen 1950-luvulla.

Ja jos homostelua jostain löytää haluaa, kannattaa menää juurikin Moskoviaan.
Siellä se on normimeininkiä.
Asevoimissa avoimesti, siviilissä makuuhuoneissa ja valtava kavaltava homoviha siihen päälle.

Ceterum censeo

“todistettiin syvään ja hartaasti, että suomalaiset ovat rasisteja ja natseja”. Oliko suoraan Yleltä kopioitu?

h44

Valitettavasti tämä menee läpi Venäjällä muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Faktoja, omia päätelmiä ja valheita sopivasti sekoittamalla saadaan  aikaan tehokasta propagandaa