Porvoon uussuomalaisjengi tykkäsi pahoinpidellä ja ryöstää suomalaisia nuoria

Porvoon uussuomalaisten ns. machette-jengin tapaus herättää ison kysymyksen, että kuinka turvassa suomalaiset nuoret oikeastaan ovat kun uussuomalaiset laittavat ison vaihteen päälle.

Vuoden 2022 lopulla puitiin Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden Porvoon pisteessä tapahtumasarjoja, joissa syytettynä oli yhdeksän nuorukaista, joista yli puolet olivat uussuomalaisia. Hovioikeus vahvisti nyt tuomiot.

Kaikki teot olivat erilaisia väkivaltarikoksia ryöstöistä pahoinpitelyihin, joissa KAIKKI uhrit taas olivat suomalaisia.

Syyksi luetut rikokset olivat (mainitsen tässä vain pahimmat):

  • Vuonna 2002 syntynyt Dyar Husseinille 5 vuotta 5 kk vankeutta useista törkeistä ryöstöistä, useista törkeistä pahoinpitelyistä, rahanväärennöksestä ja ampuma-aserikoksesta.
  • Vuonna 2005 syntyneelle Adam Amin Lafzaynille 2 vuotta 3 kk ehdotonta vankeutta useista törkeistä pahoinpitelyistä ja useista törkeistä ryöstöistä.
  • Vuonna 2002 syntyneelle Mohammed Amin Lafzaynille törkeistä pahoinpitelyistä ja törkeistä ryöstöistä 1 vuosi 7 kk ehdollista.

Lisäksi useampi uussuomalainen tuomittiin vajaan parin vuoden ehdollisista tuomioista sakkoihin. Tässä joukossa oli myös muutama suomalainen nuorukainen saaden pieniä tuomioita. Rikosnimikkeinä oli samoja, mutta lievemmässä muodossa, kuten pahoinpitely.

Hussein ja Lafzaynin veljekset olivat tämän jengin keulahahmoja.  Porukka etsi itseään huvittaakseen suomalaisia yksin kulkevia nuorukaisia ja keksi kaikenlaista kivaa heidän kanssaan. Mm. vuoden 2021 lopulla yhytettiin 14 vuotias suomalainen poika. Uussuomalaisjohdolla oli mukana puukkoja, machetteja ja kaikea mahdollista terävää.

Porukka tunsi jollakin tavalla 14-vuotiaan entuudestaan ja odottivat tätä pojan kulkureitin varrella. Kun poika saapui paikalle, niin alkoi järjetön pahoinpitely, jolle ei löytynyt motiivia. Poikaa hakattiin, potkittiin, kuristettiin ja lopuksi: lyötiin viidakkoveitsellä. Lyöjä oli Hussein, joka pakotti pojan polvilleen ja huitaisi poikaa kasvoihin. Tässä tilanteessa poika kaatui kokonaan maahan ja pyrki vain suojaamaan päätään. Poika rukoili, että pahoinpitely lopetetaan, mutta ei auttanut. Uussuomalaiset alkoivat potkimaan kolmistaan maassa makaavaa suomalaista nuorta. Potkut osuivat myös päähän ja poika menetti hetkeksi näkönsä, koska veri sumensi näkökentän.

Kun sairaat perversiot oli saatu tyydytetyksi, niin maassa makaava suomalainen poika ryöstettiin lopuksi.

Uussuomalaisten pahoinpitelyturnee jatkui parin päivän päästä. Nyt uhriksi joutui 15-vuotias suomalainen poika. Tämän kimppuun hyökättiin yllättäen takaapäin. Poikaa lyötiin ja potkittiin kolmen uussuomalaisen voimin. Lopulta poika menetti tajuntansa ja tämä ryöstettiin lopuksi.

Samana päivänä pahoinpideltiin edelleen yksi suomalainen poika. Yksi hyökkäsi ensin pojan kimppuun, jonka jälkeen 2-3 uussuomalaista yhtyi taistoon ja suomalainen joutui täysin altavastaaja-asemaan. Mitään ei ollut tehtävissä.

Poika kaatui maahan ja nyt jatkettiin maassa makaavan potkimista. Toinen suomalainen poika yritti lopettaa pahoinpitelyn, mutta nyt hänkin joutui pahoinpitelyn kohteeksi.

Edelleen samana päivänä pahoinpideltiin suomalainen nuori. Häntä lyötiin yllättäen rautaputkella takaraivoon ja kylkeen. Sen jälkeen alkoi pahoinpitelytuokio, jossa poikaa lyötiin usean uussuomalaisen toimesta. Tässäkin poika ryöstettiin lopuksi ja saaliiksi saatiin 40 euroa.

Muutaman kuukauden päästä käsiin oltiin saatu pesäpallomailoja. Uhriksi joutui suomalainen nuori, joka pakotettiin ensin polvilleen. Sen jälkeen poikaa alettiin hakkaamaan pesäpallomailalla. Poika kaatui maahan, mutta lyömistä jatkettiin. Lopuksi pojalta ryöstettiin kaikki liikenevä tavara.

Teoissa merkittävää oli se, että yksi henkilö saattoi joutua toisenkin kerran pahoinpidellyksi. Jengi saattoi esimerkiksi “pääpahoinpitelyä” myöhemmin pahoinpidellä henkilön “kevyemmin”. Uhrilta yritettiin tivata oliko hän esimerkiksi kertonut asioista poliisille.

Joukossa oli myös suomalaisia nuoria, mutta he olivat enemmänkin tuollaisia wanna-be-gangstereita. Osallistuivat toki pahoinpitelyihin, mutta pyrkivät miellyttämään uussuomalaisia.

Hovioikeus vahvisti nyt aiemman käräjäoikeuden tuomion.

Mohammed Amin Lafzayni ei ollut ensimmäistä kertaa tuomiolla. Hän tuomittiin aiemmin jo pahoinpitelyistä ja ryöstön yrityksistä, jotka tapahtuivat 2019-2020. Hovi antoi näistä tuomion toukokuussa, jolloin tuomio oli lopulta ehdollinen. Näin ollen hän sai toisen kerran perään ehdollista.

 

Näinä päivinä on puhuttu paljon ulkomaalaisiin kohdistuneista väkivallanteoista. Nyt esille pitäisi nostaa samassa mittakaavassa suomalaisiin nuoriin kohdistuva systemaattinen alistusväkivalta ja ryöstöt. Ties kuinka monta uhria tässäkin ryppäässä lopulta on ollut. Yksin oikeudessa asianomistajia eli uhreja oli kymmenkunta. Voi vain arvailla, että moniko on pelkonsa takia jättänyt asioista kertomatta.

 

Subscribe
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
EnFinneIgen

Tällaisia juttuja kun lukee, niin herää epäilys että mitä suurisuuntaisempi rasismin vastainen kampanjointi käynnistetään, sitä varmemmin se tulee lopulta kokemaan alkoholin kieltolain kohtalon.

Rassissmuss

Rasismin vastaisessa kampanjoinnissa vain tunnutaan unohdettavan tämä ns parempi rasismi, kuten artikkellissa, jonka määrä on kasvannut räjähdysmäisesti.

Qroquius KadD

Suomalaisiin nuoriin kohdistuva systemaattinen alistusväkivalta ja ryöstely johtuu vain ja ainoastaan heidän ilvoksuttavasta rassissmistaan, fassissmistaan ja nassismistaan kaikkein haavoittuvimmissa asemissa olevia palleroita kohtaan.

Lukekaa vaikka Hell-Sinkin Totuudesta ja katsokaa YLEnannosta, maailman luotettavimmista uutisvälineistä!

Last edited 23 päivää sitten by Qroquius Kad
Virret auttaisivat..

Auttaisiko jos nuo pahoinpitelyn uhrit pakottettaisiin laulamaan virsiä tai no ei pakko ole laulaa mutta kuunnella ainakin?

Qroquius KadD

Jollakulla näköjään loppui ymmärrys kesken.
Se on tietynlaisille oletetuille toki normaali ilmiö.

Pappara

Poliisipomolta kova avaus Oulussa (iltalehti.fi)
“Käytännössä kesäkadun sulkeminen tarkoittaisi yhden Oulun pääkadun, Isonkadun, sulkemista.”

Tuosta on kyllä “kova” yhtä kaukana kuin itä on lännestä, sillä sulkeminen (lue: perääntyminen) pullauttaisi puukkohipat vaan uuteen paikkaan.

Tuskinpa muu auttaa kuin aseistettujen vartijoiden lisääminen suuren maailman malliin, sillä se suuri maailma on jo tännekin haalittu.

Last edited 23 päivää sitten by Pappara
Boltteri

RASISMIAAAAAAAAAAAA!!!!!! NÄMÄ MUSLIMIT OVAT UHREJA!!!!!!!!!!!!

Sami

Nyt tarvitaan muutama satamiljoonaa euroa veronmaksajien taskuista, että saadaan rahaa puoluepoliittisten hyvävelikerhojen pullan/tortun- tuoksuisiin monimiljoona kustannuksisiin kotoutus hyysäys bisneksiin. 

Ikuista “kotoutusta”. Veronmaksajan raha “kotoutuu” puolue-eliitin hyvävelikerhoille. 

kaikki hyvin. Ei ole mitään seurattavaa. Hajaantu

Joo kiitos vaan pt media. Näistä varoititte jo vuosia sitten. Sekä kokemuksia omaavat. Muistan kuinka jo 2015 invaasion jälkeen pt media, oli ainoa, joka salli kommentoinnin, sekä toi julki koko paskan. Esim se matujen ohjaaminen suomeen rautatie asemilla. Täysin järjestetty invaasio. Jälkeenpäin on kyllä tullut tajuttua, mitä valheita valtamedia syöttää. Nyt on siirrytty jälkiseuraamuksiin. Sekä niistä paljastuksiin.

jussi

Kirjoituksesi on 100%-faktaa..Kyllä pt-media tuo asiat julkisuuteen todella uskaliaasti, ja selvällä ulosannilla. Venäjän hyökkäys sodasta Ukrainan demokraattista valtiota kohtaan on Pt-media aivan kärjessä uutisoinnissa.

En nyt tähän hätään muista, mutta Suomessa eräällä valtamedialla on sota-asiantutijana Emil Kastehelmi synt.1993. Tottakai jokainen saa kouluttaa itsensä miksi haluaa. Mutta kun todellisuus astuu ovesta sisään, niin silloin pitää olla tarkka asiasta mitä puhuu tv-ruudussa tai valtamediassa.

En halua “morkata” sotahistorian asijantuntia Kastehelmiä, mutta mielestäni hän on aivan liian nuori antamaan lausuntoja Venäjän hyökkäys-sodasta Ukrainaan. Pitää vain muistaa se, että aseet ovat muuttuneet niin valtavasti vuodesta 1939-1945.

Eli Kastehelmen sotahistoria perustuu vuoteen 1939-1945 (maailmansota) Miksi sitten häntä ylistetään kaiken tämä paskan keskellä vuonna 2022-2024.?

Kallio Seppo

Mie kahtoin tuon Sotatietelijän historiaa Wikipediasta. Nethän ei edes tiiä koska hän on syntynyt. Wikipedia ilmoittaa, että Emil on syntynyt 1993 / 1994. Mie tykkään että kuulostaa aikan oudolta pohjoismaissa olosuhteissa kun ei tiedä milloin lapsi on syntynyt..Mie huomasin myös sen että hänen entinen sukunimi Sillanpää.Ehkä olen väärässä. Kahtokaa Wikipediasta.

Sami

Vastaus

Alma media ylistää, koska Alma Median omistaja omistaa asetehtaan Amerikassa = bisnes propagandaa. 

japadappaduu

Nyt kun on Suomesta löydetty rasismia ja “äärioikeistoa” niin ei tämmösillä ole mitään merkitystä.
Ihan sama vaikka kuinka paljon suomalaisia mamut tappaisi, ryöstäisi ja pahoinpitelisi, koko kesä menee taas rasismia vastustellessa.

Tuo makkara on liian musta.

Jep. Näyttää olevan yhtä varmaa, kuin suomalaisten juhannuksen vietto. Eli että rasismia suomalaisten keskikesän juhlaan.

huolestunut tulevaisuudesta

Eli pelkästään yhtenä päivänä viisi suomalaista alaikäistä nuorta sai elämänsä traumat ja vain tuurilla henki säästyi. Samaan aikaan vouhkataan äärioikestolaisista. En puolusta minkäänlaista väkivaltaa, mutta niin on että tässä maassa suomalaiset kärsivät väkivallasta eniten!!!!

Elämme aivan järkyttävässä epäreiluuden, epäoikeudenmukaisuuden ja vääryyden ajassa missä viattomat, syyttömät suomalaiset omassa maassaan kärsivät mielivaltaisesta sadistisesta rasistisesta väkivallasta!!! Ja tältä kaikelta päättäjämme, meidän suomalaisten omat johtajat sulkevat silmänsä. Eikä kenelläkään ole rohkeutta puuttua asioiden kulkuun.

sitä saa mitä tilaa

Tämä on vasta alkua. Tää kommentti on puhki kulutettu, mutta realistinen sellainen.

Huru-ukko

Sisäministeri Rantanen esitti Tanskan mallia, että polliisi saisi tutkia kulkijoiden laukut ja kassit ilman rikosepäilyä, ihan vaan ehkäsynä.
Mitäpä sano oulun polliisi? Liian rankka toimenpiden, ei sitä voi hyväksyä. Eli kyllä meillä on johtajia jotka uskaltava tarttua toimeen vaan alamaiset hannaa, kuten tuo oulun polliisi. Vuosia vatvottu sitä, että pillunsilpominen ja sen suunnittelukin säädettäisiin erikseen rangaistavaksi. Ei siitä tullut sen valmiimpaa edellisen viiden v..tun hallituksen aikanakaan. Nyt nykyinen oikeusministeri laittoi lain tulille ja lausunnolle ja eiköpä pian saa sen valmiikisikin.
Että elä suotta huoli tulevaisuudesta. Nyt on tolkun naiset johtamassa.

Qroquius KadD

Mitäpä hyötyä on tolkun naisista hallituksessa, jos virkamiehet saavat olla tottelematta kun edellisen ministerittären nimittämä viherkommunisti-kansliapäällikkö antaa siihen luvan?

Seuraavassa hallituksessa istuu taas Nuoria Älykkäitä Naisia repimässä hajalle kaiken mitä tämä hallitus ehkä aikaan saa ja kas kummaa, niitä tyttöjäpä totellaan mukisematta.

jippii

Kuten ennustin vuosi sitten, kyllä se marin sieltä vielä tulee. Nythän se jo tuolla toreilla pyörii. Kyllä se lahko vielä herää henkiin. Uudella miehityksellä. Eikun siis uusilla oletetuilla.

Jippos123

Palleroiden kantiksiin kohdistama sadistinen väkivalta on vaaaaan niiiiin eri juttu.
Pallerot ovat niitä todellisia uhreja. He kohtaavat jokainen päivä rasismia vähintään mikroagressioiden muodossa ja se vasta kauheaa on. Rautaputkella kuuppaan ei ole mitään.

Kuuno

Kovastihan ovat olleet iloisia viherkommarit ja SDP, kun viimeinkin löysivät sen rakenteellisen rasismin näiden Oulun tapausten tiimoilta. Lähes volttia ovat iloissaan heittäneet. Nyt me saatiin vihdoinkin rasistinen puolue tilinteon hetkelle, koska perussuomalaisten vikaahan tämä koko homma on. Jos siellä yksi tumma poju puukotti, niin se ei kuulu tähän asiaan, yksittäistapaus ja näitä Porvoon pikkuasioita ei muista enää erkkikään. Ne ovat tummien nuorten hölmöilyä. Tytti “oma maa ensin ajattelu on vahingollista” Tuppurainen kerkesi jo julistaa suu vaahdossa, että perussuomalaiset eivät osallistu rasismikeskusteluun, vaikka kaikki muut eduskuntaryhmät osallistuvat. Julisti tämän ennen itse asettamaansa määräaikaa, jotta perussuomalaisia ei saataisi vahingossakaan mukaan. Sofia Virta epäili taas perussuomalaisista jostain salaliitosta, kun Ari Koponen puhui vieraslajista ja tarkoitti lupiinia. Ei tarvita Putinia etsimään Suomesta natseja ja salaliittoteoreetikkoja, omat esim. Sofia Virta ja Li Andersson hoitavat sen, tekevät Putinille töitä.

Dan Wesson

Tuppurainen alkaa olla ärsyttävyydessään ja haitallisuudessaan Ohisalon ja Kontulan tasolla.

Moonman

Uutisoitiinko porvoon keissistä samalla volyymillä kuin nyt sattuneesta onnettomuudesta Oulussa? (Se oli vain onnettomuus, koska yle lanseerasi sanan käyttämällä sitä Puolan tapauksessa, jossa maahantunkeutuja tappoi puukolla puolalaisen rajavartijan.) Ei tainnut uutisoida, mutta sen sijaan luotettava laatumedia masinoi jo Äääärrrioikeiston vastaisen marssin Ouluun.

Aksu

Käräjiä seuranneena rikosnimike jos henkiin jää vain pahoinpitely josta selviävät pikku sakoilla, on se niin väärin…

Rakuuna

Aletaan olemaan ruotsin tiellä. Vihervassarimedia ei näistä matujengien “ihanista ruuantekohetkistä” ja Riskkauksista” paljon uutisoi. Ullatus.

Trampas

Goosfrabaa

Trampas

Muutin kommenttiani.

Semmosta.

Last edited 23 päivää sitten by Trampas
ACDC

Suomipoikaa valkonaamaa saa huoletta kurmottaa ja sen kurmotuksen päälle suomalainen teinityttö tarjoaa kehitysmaalaisille pahoinpitelijöille palkintokyyditykset. Siinä on tiivistettynä se mitä Suomipojalle on luvassa lisää tulevaisuudessa.

Pete
Last edited 23 päivää sitten by Pete
Jappe

Luultavasti, varmasti

Tare

Kumma kun YLE ei ole pitänyt yhtään meteliä tästä.

Qroquius KadD

No kun tämä nyt vaan on sellaista parempaa väkivaltaa, sanoisi soma Li Lystikäs.

Antwan Goldner

Speed and Efficiency

Päkiävaara

Muslimiäityli Tiina on miehensä kanssa onnistunut kasvatustyössään. Ei ylläri.

Risto Jääskeläinen

Monikulttuurisuus on rikkaus, mutta ei useinkaan suomalaisille. Esimerkiksi afrikkalaisten rasistisuuden uskotaan tippuneen Suomen rajalla pois kyydistä, mutta ei se taidakaan niin olla.