Murhajaiset jatkuvat, nyt raatoa Vantaan Tikkurilassa

Vantaa

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii eilen keskiviikkona 19. kesäkuuta Vantaan Tikkurilassa sijaitsevassa yksityisasunnossa tapahtunutta vakavaa väkivaltarikosta.

– Poliisi sai hätäkeskuksen kautta tehtävän kohteeseen noin kello 20.00. Väkivaltarikoksen uhri menehtyi paikan päällä annetusta ensiavusta huolimatta. Tapausta tutkitaan rikosnimikkeellä murha, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Sanna Rentola.

– Poliisi otti rikoksesta epäillyn kiinni asunnosta. Poliisin tietojen mukaan uhri ja epäilty tunsivat toisensa ennalta, Rentola jatkaa.

Tapauksen esitutkinta on vasta alkuvaiheessa.  Tutkinnan turvaamiseksi poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Reiska

Varmasti on taas rasismia, ääääääääärioikeistoa ja natseja teon takana. Kohta vaaditaan rahaa julkisen puolen puuhiksille jotta saadaan työryhmää, loiselättejä ja hankkeita rasismin vastusteluun.

Johan Pomppas

Oulussa osataan TikTok-videot, ehkä parilla millillä saadaan uusi sanoitus.

Reiska

Jooooo, se legendaarinen ”älä vaan raiskaa mua” video. Tosiaan pari miltsii ja suvakkomammat tekee käsien heilutteluvideon ”älä tökkää puukkoo muhun”.
Maa on mutukkaa täynnä ja miljardeja menee niiden hyysäämiseen. Kantiksilta viedään terveyden huolto, ansiosidonnaiset ja muut minimietuudet. Kunniaväki kulkee brändivaatteissa, terveydenhoito yksityisellä ilman jonotusta ja lomamatkat kaukomaille maksetaan.

Kansalle on tullut turpa täyteen ja alkaa olemaan maksun/välienselvittelyiden aika…

Qroquius KadD

Kansalle tullut jokin täyteen?
Mitä vielä, touhu jatkuu kuten ennenkin:
mutiaiset hallitsevat Suomen katuja ja kantakirjasuomalaiset alistuvat.

Reiska

Juuri näin! Mitta on monella täynnä, mutta mitään ei tehdä. Rangaistukset ja vaino tehokkaasti vaimentaa tekoja. Sitten on näitä yksittäisiä tekijöitä, joilla vtutus purkautuu jossakin vaiheessa ja linnaa tulee tuplasti-triplasti se mitä mutukka saa valkoisen murhasta.

X

Kävin Savon puolen sukulaisissa tovi sitten. Joka ikinen oli hypännyt suvakki saappaisiin, mitään eri näkemystä ei haluttu nähdä. Työkaverini aikaisempi toteama siitä miten Suomalaiset ( sekä ihmiset yleensä ) eivät halua nähdä ongelmaa vasta kun se sotkee oman elämän tai olemisen. Ts. kaukaa katsottuna minulla kaikki on hienosti ja pysyy niin varsinkin kun asioista ei edes halutakkaan ottaa selvää. Reissun johtopäätös oli että olemme sitten asioista täysin eri mieltä. Erityisesti asioista jotka liittyvät islamisaatioon, väestönvaihtoon ja hallitsemattoman maahan muuton kustannuksiin / haittoihin sekä julkisen lainarahan jakamiseen ympäri maailmaa.

Trampas

Tällä kylällä somput ovat alkaneet huudella, että Suomalaisten pitää poistua heidän alueeltaan. Kiva asua moskeijan vieressä.

Hans

Monesko neekerien tekemä murha parin viikon aikana, pitäisikö eduskunnassa järjestää keskustelu maahanmuuttajien tekemistä lukuisista murhista? Joka paikassa huudetaan rasismia vaikka natsit eivät ole tappaneet ketään.

EnFinneIgen

Tutkija: Oulun puukotuksissa mietityttää yksi asia – ”En tiedä, miksi” (iltalehti.fi)

“Poliisi ei ole alkanut tutkimaan näitä terrorismina ainakaan vielä. En tiedä, miksi, hän sanoo.”

Minäpä luulen tietäväni: poliisi on vaan johdonmukainen, koskapa se ei ole tutkinut lukuisia kehitysmaalaisten teräkepposiakaan yleensä terrorismina.

Huru-ukko

Mitä nyt olen lukenut “uutisista” tämä viimeisin “valkea” puukotus kohdistui ulkomaalaiseen. Se, että uhri oli jostain “kaukoidästä ei lähi-idästä” on laskettava ns. tilastotappioksi ja tekijän vähä-älyisyyden piikkiin.
Eli ei ole osannut hahmottaa, että mistä ja millaisia ulkoisia tuntomerkkejä haitalliset asukit omaavat. Toiminut vaistonvaraisesti, tuo ei ole kantis, eiku keklua kylkeen.
Ja tässä astuu kuvaan valevaltamedia kun se piilottelee näiden haitallisten mamujen alkuperän.
Ja nythän oulussa wolttikuskit ovat iltalehden mukaan hengenvaarassa, että ei enää muka uskalla toimittaa valkeaa ruokaa avuttomill asukeille jotka eivät hallitse alkeellisiakaan kotitaloude oppeja. Eli kuinka keittää teevesi polttamatta sitä pohjaan:))

Jippos123

Vantaan tapauksessa matu tappoi eukkonsa. VMP:ssa viitataan Etelä-Aasialaiseen perheeseen eli kähtäviin.

Qroquius KadD

Tarkoittaako “Etelä-Aasia” tässä tapauksessa pelkästään Afganistania vai kuuluvatko mukana myös Iran ja Pakistan?

Jippos123

Taitaa mennä mukana koko Arabian niemimaa plus mainitsemasi. En tiedä miten toimittelijat luokittelevat pohjoisemmat Azerbaitsan sun muut stanit. Niistä taidetaan puhua Kaukasian maista.

Jippos123

Oma random veikkaukseni on ihan vaan tulijoiden määrään ja kulttuuriin perustuen notta kyseessä on Irakista sotaa ja vainoa pakoon lähtenyt poppoo.

Anteeksi

“Tapauksen esitutkinta on vasta alkuvaiheessa. Tutkinnan turvaamiseksi poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.”

Juupa juu. Toiset on varmempia syyllisiä kuin toiset. Jos olet natsin värinen, eli syyllisen värinen, niin olet sen verran varma syyllinen ettei moisia tutkimuksia sen enempää kuin oikeuden tuomioita tarvita.

Kuten olemme todistaneet, jos kyseessä olisi ollut “pottunokkainen hetero”, eli lihaa syövä valkoinen suomalainen hetero natsi” joka saataisiin vaatteiden ihonvärin tms. perusteella luokiteltua punaviherkommunistien poliittisten kilpailijoiden äänestäjäksi niin naamaa ja nimeä myöten kyseistä rasistinatsia myllytettäisiin etusivun juttuna kaikilla kanavilla.

Syynä olisi ääri-oikeisto eli näiden YLE;n käyttämien asiantuntijarottien omat poliittiset kilpailijat. Koko punaviherkommunistien pyörittämä mediamylly kävisi täysillä. YLE:n asiantuntijana esiintyvä Vihreiden Oula Silvennoinen paasaisi telkkarissa tuttuun tyyliinsä suomalaisen rasismista ja tavallisiin suomalaisiin kohdistuvia vihapuheitaan.

Kas kun sillon ei tiedoteta että: “Tapauksen esitutkinta on vasta alkuvaiheessa. Tutkinnan turvaamiseksi poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.”

Miksi sillon kun vika on jossain muualla kuin ISLAMISSA ei voida yhtä suoralta kädeltä pidättäytyä näiltä poliittisilta mustamaalamisilta ja vedota epäillyn mielenterveyshäiriöihin ja yksittäistapaukseen?

Jippos123

Todennäköisesti “kunniamurha”. Vihervasemmisto ja VMP toteaa, että ihan oikein naiselle ja unohdetaan koko juttu.
Näitä nyt sattuu kun monikulttuuri tulee Suomeen. Ketä kiinnostaa?

Jippos123

Eukko on halunnut kuuseriukostaan eron niin musun kunnia kärsi niin pahoin, että akalta kaula poikki.
VMP kuittaa asian uutena normaalina ja hui hai ja voi lutunen miesparka. Varmaan rasismikokemukset ovat teon syynä.