Oulun tapahtumat synnyttivät “rasisminvastaisen aallon”, mutta Porin murha ei

Isot mediat ja isot influensserit käyttäytyvät välillä todella omituisesti. Tämä tulee selvästi esille kun vähän vertailee eri tapahtumia ja niitä seuranneita toimia.

Porissa tapahtui uutenavuotena tappo, jossa 24-vuotias mies ampui 15-vuotiaan teinipojan hengiltä. 24-vuotias ampui teiniä lähietäisyydeltä päähän ja poika kuoli myöhemmin sairaalassa.

Teko oli melko kylmäverinen; ampuja osoitti ensin poikaa alavartaloon ja veti liipaisimesta kahdesti, mutta ase oli tyhjä. Poika pelästyi ja pakeni toiseen huoneeseen. Hän tuli hetken kuluttua takaisin, jolloin ampuja oli ladannut aseen ja tähtäsi nyt päähän ja ampui. Luoti meni suoraan silmien väliin.

Ampuja sai 10 vuoden tuomion mm. taposta.

Tämä tapaus jäi melko vähäiselle huomiolle, vaikka siinä olisi ollut ainekset valtavalle rasismiölinälle. Nimittäin uhri oli 15-vuotias somalitaustainen Ali. Siitä huolimatta lehdet eivät oikein saaneet rasismikonetta käyntiin. Eikä Porin suvaitsevaiset järjestäneet suurta rasismin- ja fasisminvastaista mielenosoitusta. Edes Juha Sipilä ei mennyt shokkiin.

 

Miksi rasismiölinää ei syntynyt?

Kun vertaa Poria nyt Oulun viime päivien tapahtumiin, niin toki mitenkään väheksymättä kauppakeskus Valkean järjettömiä puukotustapahtumia, niin se on saanut kuitenkin suhteettomat mittasuhteet verrattuna Porin tappoon. Porissa sentään teinipoika ammuttiin päähän kohdistuneilla laukauksilla hengiltä, Oulun uhrit eivät saaneet kuolettavia vammoja.

Syynä saattaa olla se, että Porin ampuja oli mustalaismies. Se ei siksi yksinkertaisesti voinut saada rasismiölinää tulille. Ketä vastaan media ja suvaitsevaiset olisivat suunnanneet sen rasismiölinän? Sitä ei olisi voitu suunnata äärioikeistolaisia natsirasisteja vastaan. Joten miksi osoitella mieltä, jos sitä ei voi kohdistaa oikeaan osoitteeseen. Mustalaiset taas eivät voi olla rasisteja, sillä he ovat rasismin uhreja.

Sekin pitää huomata, että tämä nyt päällä oleva rasismiölinä ei ole mitään muuta kuin pyrkimys saada näyttämään perussuomalaiset huonossa valossa. Oulun mielenosoituksissa vaadittiin mm. Riikka Purran eroa. Mitä tekemistä Purralla muka on kilipäiden väkivaltatekojen kanssa?

Mutta sellaista se on. Kierrokset nousevat.

Subscribe
Notify of
guest
115 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mariD

No syynähän siihen ettei Porin tapahtumista saatu rasismi-ölinää on juurikin se, että tekijä oli mustalainen. Eihän nyt romania voi liittää “laitaoikeistoon” , niihin ilkeisiin, pahoihin ja häijyihin rassisteihin joita Suomi on – ainakin valtamedian ja suvakiston mielestä pullollaan. Ja kyllähän Porin tapaus oli kylmä teloitus kun taas Oulussa on suihkittu puukoilla eikä kukaan päässyt hengestään. Ja kuten Paavokin, en minäkään yhtään väheksy Oulun Valkean tapahtumia.

Mutta mölinästä ja ölinästä päätellen tekijä nyt lienee sitten kantasuomalainen siellä Oulussa, niinkö se nyt on? Täältä käsin ei tule kaikkea niin tarkkaan aina seurattua, etenkin kun saan ihottumaa valtamedian seuraamisesta ja siksi en sitä juuri ollenkaan seuraa.

Posdata: täytyy jälleen kerran ihmetellä Suomen oikeuskäytäntöä. Porissa tyyppi murhasi 15-vuotiaan somalisällin. Ilmeisesti oli unohtanut panostaa lippaan ja siksi ei onnistunut ekalla kerralla, täytyi käydä hakemassa patruunoita viereisestä huoneesta ja sitten kajauttaa aivot pellolle.
Jos tuo ei ole murha niin mikä sitten on? Harkinta-aikaa oli todellakin riittävästi ja suunnitelmallisuus paistaa läpi. Näyttää olleen selvää että ampuja halusi sompun hengiltä. Pääsi vuosituomiolla joten varmasti on läiskitty asianajajan kanssa yläfemmoja.

Last edited 22 päivää sitten by mari
Qroquius KadD

Eihän tässä ole lainkaan samanlaista mölinää ja ölinää kuin SEBASTIAN LÄMSÄ SEBASTIAN LÄMSÄ ÄÄRIPERSU SEBASTIAN LÄMSÄn tapauksessa, jota huudetaan ja Huudetaan ja HUUDETAAN tämän tapauksen päälle.
Nimenomaan päälle, samalla kun tästä uudesta tekijästä ei hiiskutakaan.

Eipä vaikuta tämä uusi tekijä kantakirjasuomalaiselta, eipä totisesti vaikuta kun näin täytyy suojella ja salata.

mariD

Mikäs tämä Lämsä juttu on? No ei kai sitten olekaan kantasuomalainen kuten eilisessä kommentissani jo epäilinkin kun tietoa pitää pihdata.
Katsotaanpa nyt ja odotellaan kun paljastuu onko se Oulun tyyppi matu vai ei. Jos on, saa se näyttämään rasismista ölisijät typeriltä (kuten eräs Päivi aikanaan Tampereen jutussa). Ei pitäisi hätäillä ennen kuin faktat ovat selvillä.

muuammiäs

Siis Sebastian Lämsä on se hirrrrmuinen äärrrri oikeistolainen rrrrassisti, joka Puukotteli Oulussa.

mariD

Njahas, siellä on nyt tapahtunut niin paljon ettei meinaa enää kyydissä pysyä mukana. Lämsä on siis tyyppi joka heilutteli veistä aiemmin ja nyt tämä uusi tekijä josta emme tiedä mitään, se on kokonaan toinen juttu.

Asia selvä sikäli kuin on. En oikein ole jaksanut seurata. Kuvottaa muutenkin tuo suvakiston rasismimölinä. Mielekkäämpää puuhaa on ollut puristaa itse kasvattamastani sitruunapuusta maan mainiota sitruunamehua. Muy sabroso y garantizado q estará fresco yum yum…

Niin, ja kiitos infosta.

Last edited 22 päivää sitten by mari
Dan Wesson

Punaviherkommunisteilla on nyt tuhannen taalan paikka kiljua razzimista. Demarit ja vihervasemmisto käyttää tilaisuuden hyväkseen. Itse en näe tässä kuin kieroutunutta poliittista peliä, joka Suomessakin menee koko ajan likaisemmaksi. Puolitotuuksilla ja valehtelulla pääsee pitkälle Eduskunnassakin. Puolitotuus on pahempi kuin valehtelu. Sillä saadaan asia näyttämään oman agendan kannalta suotuisana. Valitettavasti monet uskovat vasemmiston paskapuheet, eikä faktoilla ole mitään tekemistä tosiasioiden kanssa.

mariD

Suomessa on tosiaan polarisoituminen niin poliittisesti kuin kansan keskuudessa jatkunut jo huolestuttavan pitkään. Itse toivoisin sellaista maata jossa puhallettaisiin yhteen hiileen mutta taitaa olla turha toivo. Itse asiassa, Suomeen muuttaessani 2009 luulin, että Suomi olisi sellainen maa mutta niin sitä vaan oppii, niistä ajoista on kovin moni asia muuttunut eikä lainkaan hyvään suuntaan. Mutta onko edelleenkään selvää onko se toinen tekijä kantasuomalainen, en tiedä mutta kai tämä Lämsä nyt riittää suvakistolle polttoaineeksi jotta voi ylläpitää tätä kuvottavaa mölinää.

Suomi Finland

Alaikäisen taustoja ei kerrota yhtä helposti kuin täysi-ikäisen, jo aiemmin rikoksiin syyllistyneen tyypin. Ei kyse varmaan ole mistään sen suuremmasta asiasta.

Lämsä olisi kyllä toiminut joka tapauksessa. Vaikka vasemmistoliitto olisi pääministeripuolue ja vaikka antirasistisia iskulauseita sen myötä huudettaisiin minareeteista ympäri maata 24/7.

Persuja syytetään nyt kätevästi ns ‘rasismia normalisoivasta’ retoriikasta tai muusta soopasta.

Persut eivät liity näihin väkivallaantekoihin millään tavalla.

mariD

Ei ollut vastaus mulle mutta otan vapauden vähän länkyttää. Tietenkään perussuomalaisilla ei ole mitään puukotusten kanssa tekemistä mutta tiedäthän sinä suvakiston, he ottavat tällaisista kaiken irti. Hyvin myös sanottu tuo, että tällaista tapahtuu oli sitten hallituksessa mitä puolueita tahansa. Jos Lämsä olisi lähtenyt liikkeelle jo Marinin hallituksen aikana, niin taatusti ei hänen hallitustaan olisi tästä syytelty.
Niin, ja eipä taida Suomessa olla yhtään minareettia – ainakaan vielä.

Qroquius KadD

Kun valtamediaa lukee, eivät tapaukseen muut liitykään kuin persut joten sen täytyy olla niin.
Epäileekö täällä joku Hell-Sinkin Totuuden totuutta?

mariD

Minulla on alkanut pikkuhiljaa itämään sellainen hyvin hento ja pienoinen epäilys, mutta en toki tohdi väittää etteikö hesarilla olisi muuta kuin totuuksia kerrottavanaan. Nimittäin omia totuuksia.

Matias

Porin mustalainen on kylläkin aikuinen: 24 vuotias ja uhri alaikäinen. Samoin Oulun puukottaa Lämsä aikuinen ja uhri alaikäinen.
Joten tuo alaikäisyys ei nyt pidä paikkaansa. Kyseessä on juuri tuo, mikä on jo mainittu: media ei puutu Porin tapaukseen, koska nyt se ei pääse syyttämään “laitaoikeistoa, perussuomalaisia tai muita kohteitaan”.

Hans

SIllä aikaa kun hesari ja yle ovat levittäneet monikymmeosaista juttusarjaansa hirveästä puukottajasta, joita on kaksi, niin neekerit ovat tappaneet kolme ihmistä.

EnFinneIgen

Perussuomalaisilla on rasismikeskustelussa pelkkää hävittävää, sanovat tutkijat – Politiikka | HS.fi
Ongelman ydin on siinä, että rasismikeskustelua ei pysty enää julkisuudessa käymään pohjia myöten.

Silloin jouduttaisiin näet sivuamaan mm. etnobiologisia älykkyyseroja sekä sikiövaurioita jotka johtuvat umpikaapujen käytön aiheuttamasta D-vitamiinin puutteesta (mm. ruotsalainen tutkimus)

Vielä 1990-luvulla se olisi ollut mahdollista, koska aiheesta kilahtavia oli tuolloin paljon vähemmän.

mariD

Onko nyt tulossa joku Ylen masinoima suuri rasismikeskustelu? Sana masinoima siksi, että Yle valitsee tarkkaan “asiantuntijat” näihin “keskusteluohjelmiin” joiden yksi tehtävistä on vaientaa PS:n edustajat huutamalla mahdollisimman paljon päälle jottei heille jää suunvuoroa. Miksi perussuomalaisten ylipäätään pitäisi tuollaiseen ohjelmaan osallistua? Eihän heillä ole Oulun puukotusten kanssa yhtään mitään tekemistä eikä rasismin kanssa noin yleensä muutenkaan. Suvakisto ja valtamedia – kärkipäässä Yle/Hesari – tuntuu pitävän itsestään selvänä, että ilman muuta perussuomalaisten olisi tultava tällaisiin lähetyksiin “vastaamaan siitä mitä heidän politiikkansa on saanut aikaan”.

Marinin hallituksen aikaan koko hallitus sekoili ihan täysillä ja etenkin Haavisto sai valtavaa tuhoa aikaan. Isis-kakarat on käyty moneen kertaan läpi mutta ei pidä unohtaa kuinka hänen vaikutuksestaan useampi suuryhtiö mm UPM ja Stora Enso päätti olla sijoittamatta Suomeen “vihreän politiikan epävakoina aikoina”. Sijoitukset valuivat ulkomaille. Suomeen piti rakentaa esim Kemin sellutehdas tai vaikka Kuopion vastaava. Enpä muista, että valtamedia olisi Haavistoa näistä kovin kärkkäästi ollut tilille haastamassa. Tosin valtamedian perustoimittelija ei taloudesta yhtään mitään ymmärrä.

AnywayD

Kun Oulussa tuli haavoja tummemmalle lapselle jonkun suomalaisen aiheuttamana, syntyi tosiaan älämölö ja niin media kuin poliitikotkin olivat olevinaan kauhuissaan.

Kun samana päivänä oikeauskoinen riisti puukolla suomalaisen aikuisen hengen, ei siitä puhuttu sanaakaan, eikä media sen paremmin kuin poliitikotkaan kokeneet mitään aihetta edes noteerata tapahtunutta.

Tässä on kuva nykypolitiikasta ja -mediasta.

mariD

Tämä on juuri se ‘Suomen henki’ joka minua kuvottaa tavattomasti. Tätä samaa henkeä näkyi jo Turun terrori-iskun aikoina, silloinhan tekijä sai jopa sympatiaa mikä oli todella oksettavaa.

Ei poliitikot ja suvakiston kova ydin välitä pätkääkään vaikka negrot tappaisivat viikonlopun aikana tusinan verran suomalaisia.

Dickie

Ihan arkipäivää, et mannet heiluu pyssyjen tai puukkojen kanssa. Ei siihen mitään rassismii tarvita, hyvä että edes ylittää uutiskynnyksen

mariD

Näin kai on ollut jo vuosikymmeniä, siis että mustalaiset heiluu puukkojen ja puntareiden kanssa. Onneksi tappelevat lähinnä keskenään. Niitä iänikuisia sukuriitoja…

Joppos123

Älämölön taustalta löytyvät vihervasemmistolaiset eivät jätä mitään sellaista tilaisuutta käyttämättä millä voisi raakkua rasismia ja samalla yrittää kaataa hallitusta.
Sama paskasakki vastustaa esittelyssä olevaa rajalakia mutta hurraavat euvostoliiton asettamalle ennallistamislaille.
Molemmilla on suomea tuhoava vaikutus joten sekös jos mikä saa vihervasuripimun pilluverhot kosteaksi. Mukana määkiville aisurimiesoletetuille ei asialla ole mitään väliä.
Hyvin pelaavat aina idän taikakääpiön pussiin ja mitä ilmeisimmin ihan tarkoituksella.
Vituttaa taas niin ettei meinaa veri kiertää.
Taidanpa kipaista kirjaston kautta hakemaan muutaman ölpän, hyvä fudisilta tulossa.

vihreä syöpä

Kyllä tämä epäoikeus syö miestä ja pahasti..vihervasemmisto vihaa suomalaisia miehiä koko sydämestään. Älkää silti myrkyttäkö itseänne liiaksi alkoholilla, vihervasemmistolainen saa siitä nautintoa kun tuhoatte itseänne.

mariD

Olen pannut merkille, että tässä viimeisen parin vuoden aikana miesviha Suomessa on lisääntynyt entisestään. Tässähän pitää kohta perustaa joku Miesasia Unioni ja anoa valtiolta sille rahoitus. Saas nähdä tärppääkö. Mitäs veikkaatte heh.

Katselin tässä iltana eräänä Suomen tv:tä ja näin ehkä typerimmän mutta samalla niin naurettavan mainoksen, että se käy jo ihan camp-huumorista.

Mainoksessa soikeapäinen lähes kalju lesbotyttö korkkaa jonkun virvoitusjuoman, ehkä alkoholittoman oluen, ei jäänyt mieleen. Seuranaan hänellä on negroja joista ainakin yksi on ihan selvä somppuli leukapartoineen. Yhteensä mainoksessa oli muistaakseni kolme tai neljä negroa plus tämä Kalliosta repäisty lesbolikka. Ei kelpaa suomalaismiehet kohta enää tv-mainoksiin muuta kuin tähän jo joulusta asti pyörineeseen turvakodin kerjäysmainokseen jossa se äijä hakkaa ovea huutaen että “avaa se ovi, en mä oikeasti ole tämmönen”. V******* jo koko mainos muutenkin. Näyttäisi siltä, että ainakin puolet mainoksista on rahan kerjäämismainoksia, eräässäkin kerjätään rahaa 30€ jolla saadaan kuulemma naisille ammatti jonnekin persestaniaan.

Mutta varmaan joku muukin nähnyt tuon lesbolikka/somppunegrot mainoksen??

Jippos123

Onhan noita miesjärjestöjäkin, valtionavuista en tiedä.
Tilausta olisi avoimen sovinistiselle miesjärjestölle missä veisteiltäisiin mammuttikokoisia kulleja, juotaisiin kaljaa, katsottaisiin pornoa/urheilua ja voimaannuttaisiin huutamalla niin maan perkeleesti.
Vähän niinku vastapainona vitunvirkkaajille ja vastaaville.
Aikamoinen älämölö siitäkin syntyisi julkisuuteen.

Qroquius KadD

Enemmän olisi tilausta miesjärjestölle potkimaan meitä vätyksiä perseelle käskien lakata olemasta tällaisia vätyksiä, jotka antavat naistensa olla naamalleen räkiviä vituksia ja ryhtymään taas isänniksi omassa talossaan.

Jippos123

Kyllä meikä on isäntä omassa talossani. Pitää muistaa, että osa miehistä alkaa ihan vapaaehtoisesti vätykseksi saadakseen edes kerran vuodessa pimperoa, onhan yhteiskuntamme kasvattanut takoituksella aisuriluokkaa jo kymmeniä vuosia.
Oli kaikenmaailman “pehmomies” trendiä ja muuta paskaa.

Qroquius KadD

Ei se auta että sinä olet isäntä omassa talossasi, kun muut eivät enää ole.
Piiat tanssivat pöydillä ja emännät kantavat aitoista elkä vääränä kaikkea kivaa, pullaa ja pillua avoimesta obvesta sisään tuppautujille.

Boltteri

Nyt ollaan asian ytimessä. Faktahan on se että mies on parisuhteessa ainoastaan säännöllisen pillunsaannin takia. Sitten on näitä valehtelijoita jotka väittävät naisen olevan sielunkumppani ja muuta vitun paskaa.

Jippos123

Ei nyt aleta vihervasemmiston tavoin ylitulkitsemaan sitä mitä kirjoitin.
Jep, olen isäntä talossa mutta se ei tarkoita sitä, että olisin joku diktaattori.
Vaimon kanssa hommat menee aika tasan.
Molemmat hoitaa omat kotihommat ja se ei ole mikään ongelma.
Harrastukset erilaisia, minä metsästän ja kalastan, vaimo ei.
Vaimo shoppailee ja tekee geelikynsiä, minä en.
Vaimo käy kavereiden tai tuttujensa kanssa sapuskalla, minä en.
Itse käyn metsällä tai kalassa, vaimo ei.
Hyvin toiminut jo yli 20 vuotta.

Dan Wesson

On nähty, tämän takia en juuri telkkaria enää katsokaan. Mutta löysin rumble.com sivustolta Steve Inman nimisen sisällöntuottajan, jolla on paljon hauskoja videiota. Sisältöä ei tässä voi kommentoida, mutta hyvä mieli niistä tulee.

mariD

Taidanpa tsekata tämän herran videot, sen verran heräsi kiinnostus ja uteliaisuus. Kiitos vinkistä. Ilmeisesti hän ei ole YouTubessa, vaan vain rumble.comissa?

mariD

Vastasin sinulle. Ja jälleen kerran meni viiden minuutin sisään jo toinen vastauskommenttini odotukseen. Loistavaa, WordPress kertakaikkiaan loistavaa. Eilenkin meni kaksi, ja toissa päivänä…

mariD

No mutta tuohan voi olla se syy. Kuullostaa järkeenkäyvältä. Sori, että olen kommenteissa kitissyt siitä, eihän se sinun vikasi ole. Olisi tosi kiva jos saisit IP-osoitteeni johonkin “läpimenolistalle”. Mutta jos se ei onnistu niin kyllä minä tämän ongelman kanssa voin elää.

Synnove Kraken

Laitan sinulle tämän testivastauksen jenkkiläisestä ip-osoitteesta (VPN). Saas nähdä, mitä tapahtuu…

Synnove Kraken

Tuli näemmä heti läpi. Kokeilen jossakin vaiheessa espanjalaisen VPN-palvelimen kautta.

Last edited 20 päivää sitten by Synnove Kraken
Jippos123

En aio sitä iloa femakoille antaa, huoli pois.

Khm

Oisko tuossa nyt toden hiventäkään? Itkuvirreksi kyllä käy. Lesbot ei ehkä välitä, mutta ei ne ole helppoja vaimoja olleet ennenkään.
Miten eivät tykkää? Musta ainakin on oman tuloluokan piirissä tykätty mennen-tullen. Tosin tekevistä ja pätevistä miehistä on yleensä pientä pulaa ja jos tarjonta jotenkin yhtäkkiä runsastuu, niin voihan siinä rima hivenen nousta.

Qroquius KadD

Kyllä pillua riittää kun rahaa on.

K J

Nimenomaan. Se on bisnes. Jotkut vasta-alkajat (suomalaiset suvakit) eivät edes tajua ihmiskauppaa. Tylyä meininkiä. Joskus oli eräällä puolalaisella porukalla nais-pomo, kuka käskytti itkeviä tyttöjä sähköiskuilla meikkaamaan ja hymyilemään söpösti.
Jotkut näistä nykysuomalaisista pipipää naisista yrittävät vieläpä väittää tulleensa raiskatuiksi. Eipä olekaan enää niin helppoa, kun tasa-arvo voikin kopsahtaa omaan kalloon. Katsokaa peilistä sitten ilmettänne kun passi otetaan pois kun olette kokemusretkellä ja yhtäkkiä värvättynä arabiklaanille jolloin rahaa on tultava.

Kaikkein voimaantuneimmat naiset jakavat kilpaa. Valiomedioissa on useasti jopa ohjeita naisille, kuinka kauan ja kuinka monelle miehelle voi tarjota peppu-seksiä itkemättä. Huh. No jossain ilta-skeidassa oli tuollainen ohje luetuimmissa uutisissa, vaikka nämä hyvin tärkeät asiat ovatkin maksumuurin takana.

Outoja lehtiä.

Ja jos yrittää kommentoida johonkin oikeaan uutiseen, ei sitä julkaista.
Siinä alkaa miettimään, mitä on muka kirjoittanut väärin. Joskus ei ymmärrä laisinkaan miksei julkaista. Ehkäpä se on moderaattorien mielestä kirjoitettu heille käsittämättömällä lauserakenteella, mitä eivät osaa tulkita. Luulevat kommentin “ehkä sisältävän” jotain salakielistä vihapropagandaa tai jotain.

Last edited 22 päivää sitten by K J
Jippos123

Vaimo on joskus kysynyt kun olen tumpuloinut “missä sä olisit ilman minua”?
Automaattivastaus “Pattayalla”.
Tai “mihin olet menossa”?
Meikä vastaa Inariin.

mariD

En pahemmin fudiksesta perusta mutta Espanjassa kun nyt ollaan niin lähdettiin parin kaverin kanssa tänne Arucasin ylängölle erääseen tasokkaaseen jalkapallobaariin. Juuri nyt tällä hetkellä Espanja painaa päälle kuin yleinen syyttäjä kun saivat maalin muutama minuutti sitten. Täällä on yli sata jalkapallofania ja kun Espanja teki maalin, koko paikka räjähti tai siltä se ainakin tuntui. Hirveä mekkala, mutta hieno fiilis, tunnelma aivan katossa.
Jos en olisi raskaana, ottaisin siiderin, ehkä jopa toisenkin. No, täältä lähdetään Churreteríaan hörppimään maitokahvia ja syömään churritoja (niitä dipataan tai jopa sekoitetaan kahvin sekaan). Espanjalaiset ovat ihan hulluina niihin.
Se on täkäläinen versio suomalaisesta pullamössökahvista.

Last edited 22 päivää sitten by mari
Jippos123

Mä kyllä tykkään katsoa tasokasta fudista vaikka olenkin enemmän lätkäfani.
Fudiksessa joskus nyppii pelaajien draamaqueen käytös. Jos vastustajan jalka käy metrin päässä jalasta niin hirveät lipat ja aina pidetään naamasta kiinni.
Onneksi nykyään pahimmat filmaajat saavat varoituksen.
Olen itse junnuna pelannut Kupsissa, Lahden kuusysissä ja ulkomaalaisvahvistuksena tuulennopeana laiturina IK Frankessa ( Västerås).
Siis junnuna. Sitten intin yhteydessä toinen ura vei mennessään.
Ehkä ihan hyvä niin. Jalkapalloilijana olin innokas mutta ehkä keskinkertaisuus toisella uralla pärjäsin paremmin.
Tänäänkin, aikoinaan operaatioissa johtamani äijät ovat lähetelleet jussitoivotuksia.
Mä olen kuulemma heidän “varaiskä”.
Vetää tuommoinen kunnianosoitus aika hiljaiseksi.

Jippos123

Sen verran jatkan vielä, että noi johtamani äijät eivät ole mitään Libanonin rookieita vaan useamman operaation kokeneita täysammattilaisia.
Niitä ei johdeta huutamalla, käskyttämällä, lahjomalla tai vittuilemalla. No ehkä välillä vittuilemalla, heh.

mariD

Kyllä mulle tasokas jalkapallopeli kelpaa katseltavaksi. Tarkoitin vain etten juurikaan seuraa mitään tiettyjä joukkueita. Ollaan kavereiden kanssa puhuttu, tai pikemminkin ovat minua houkutelleet josko lähdettäisiin katsomaan joku Espanjan pääsarjan peli, ehkä Madridin paikallispeli. Kiinnostaisi kokea se tunnelma stadionilla. Filmaaminen jaliksessa on tosiaankin naurettavaa. Omasta mielestäni viheriöiden suurin draamaqueen on Ronaldo joka kai lopettaa jo hiipumassa olevan uransa jossain Saudeissa megajättiliksalla kuten monet muutkin jalistan hiipuneet isot nimet.

Armeija on varmasti sellainen työyhteisö jossa saa elinikäisiä ystävyyssuhteita. Jo pelkkä varusmiespalveluksen suorittaminen tuottaa niitä.
Tänään muutes oli uutinen Verkkouutisissa, että Suomi saa F35-hävittäjien mukana ainakin 300 kpl ‘ilmasta maahan’ JASSMM ER ohjusta. En ole varma tuliko nuo kaikki kirjaimet oikein mutta ER tarkoittaa ‘Extended Range’ joka tässä tapauksessa tarkoittaa hieman yli tuhatta kilometriä, eli näillä kapineilla yltää sinne Moskovaan asti. Terveisiä vaan putlerille ja sen kääpiön faneille.

Last edited 20 päivää sitten by mari
mariD

Kivasti meni taas vastaus odotteluun. Näköjään tästä on tullut minulle päivittäistä. Meneeköhän kenelläkään muulla kommentit approvaaliin päivittäin?

K J

Joskus menee ilman Disqusiakin. En tiedä miksi.

Jippos123

Ei mitään käryä. Mitäs näistä.
Käyn välillä katsomassa juttuja mutta huomio menee, nyt tuli desavuu, liian pieneen rinkkaan.

Jippos123

Vituttaa noi “surrival” ohjelmat joissa sankari kalastaa ison kalan varpaantenstä tehdyllä vieheellä
Ei se vaan näin mene.
Noi “surrival ja selviytyjät” ovat ihan feikkiä.
Päivä jossain ja yöksi viiden tähden hotelliin.
Vituttaa lähinnä siksi notta tässä ytittää pitää yllä jonkinlaista aitoa erämieskulttuuria.

mariD

Poikkeuksena voisi ehkä mainita Bear Gryllisin. Heppu on oikeasti brittien SAS:in erikoisjoukkojen entinen sotilas, ollut kenttätehtävissä useilla komennuksilla ennen kuin aloitti tv-uran. Louis Theroux’n haastatteludokkarissa Gryllis kertoi kuinka paljon hänen entinen armeijayksikkönsä hänelle edelleen merkkaa ja dokkarissa vieraillaan hänen ex- kasarmilla. Näkee että se on jätkälle tunteellinen hetki. Kun Gryllis kertoo Theroux’lle syövänsä kunnon pihvin vähintään joka toinen päivä, varoittaa Theroux häntä, että ei ehkä kannata sanoa tuota ääneen. Kertoo aika paljon Britanniasta ettei lihansyönnistä voi enää puhua edes henkilöhaastattelussa.
Mutta olihan hieno fudisilta eilen. En itse hirveästi jalkapallosta perusta mutta Espanjassa kun ollaan niin se vaan on joka puolella.

Olimme porukalla Arucasin ylängöllä ihan Palmasin kaupungin kupeessa tasokkaassa suuressa jalkapallobaarissa, (ei siis sellaisessa perinteisessä putkibaarissa) katsomassa matsia. Meikä oli vastoin tapojani ystävättäreni yllyttämänä laittanut 7 egen tulosvedon. Laitoin kuponkiin 1-0 Espanjalle. En voinut uskoa, että voitin heti ensimmäisellä kerralla kun osallistuin urheilun vedonlyöntiin. Kerroin oli mukava, lähes 11. Mikähän lienee Veikkauksella ollut? Varmaan 3 tai 4. Tämä oli periaatteessa se vastaus jonka sulle eilen illalla matsin väliajalla laitoin, joten jos Paavo sattuu näkemään tämän, niin sitä eilistä ei tarvitse enää julkaista. Jos vain tämä kommentti menee läpi!

Jippos123

Voi olla SAS:n tyyppi mutta ei ikinä kovassa operaatiossa. Ei todelliset ammattilaiset toimi noin.
Siinä voi olla varassa koko suku.
Isot rahat toki houkuttaa ja mitä minä olen noita ohjelmia katsonut niin aikalailla feikattuja.
Eiköhän tuokin “selviytyjä” mene sinne viiden tähden hotelliin heti kun kamerat sammuvat.
Pitää nyt muistaa, että kun se jätkä kahlailee jossain “viidakkojoessa” niin pelkän tuotantoporukan koko on noin 20 henkilöä.

mariD

Dokkarissa näytettiin ekojen tuotantokausien matskua ja ne on filmattu aidoilla paikoilla, milloin vuoristossa, milloin jossain trooppisella saarella jossa ei ole hotelleja ja koko porukka nukkui teltoissa. Tottakai niillä oli mukana turvallisuuseksperttejä sekä terveydenhuollon ammattilaisia. Kuka hullu nyt syrjäiselle saarelle lähtee ilman niitä, riittää kun umpisuoli tulehtuu niin se on menoa jollei sitä pääse leikkaamaan pois.

Mutta kun kuulemma sarja alkoi menestyä, silloin tuli mukaan feikkausta, hotelleja yms. Siinä vaiheessa Gryllis päätti lähteä ohjelmasta mutta teki sovitut tuotantokaudet loppuun.
Mikäs siinä jos tv-työstä maksetaan hyvin, kannattaa tarttua tilaisuuteen kuin mieluummin rehkiä vaikka terästehtaalla. Dokkarin mukaan Gryllis on ainakin Irakissa ollut, en tiedä sitten pitääkö paikkaansa. Tästä on pari vuotta kun dokkarin katsoin mutta jollain lailla diggasin tyypistä.

Last edited 20 päivää sitten by mari
Dan Wesson

Ei mene kovinkaan usein, vaikka ei minunkaan kielenkäyttö kovin korrektia aina olekaan. Silloin on mennyt tarkastukseen, kun lisään linkkejä viestiin.

mariD

Aijaa, onko mun kielenkäyttö sitten epäkorrektia? Heh, no vitsi vitsi. Tuleehan sitä kiroiltua, mutta aika usein sensuroin joko useamman kirjaimen tai ainakin yhden mutta toisinaan turhauttaa niin paljon ettei tule sensuroitua lainkaan. Ja espanjaksi jos satun joskus kiroilemaan, en viitsi sensuroida ollenkaan.

Se taitaa olla WordPressin jonkinlainen bottirobotti, tekoälyllä varustettu sellainen, joka kyttää näitä kommentteja. Viimeisimmät kommenttini jotka on mennyt ‘aproval’ – osastolle, ei niissä ole ollut ainuttakaan linkkiä. Eikä läheskään kaikissa edes kiroiluam Niin, ja välillä tulee se punaisella taustalla oleva herja jossa lukee jotenkin näin “olet tainnut sanoa jo samat asiat kertaalleen”. Jopas on. Tällainen herja on tullut vaikka olen kirjoittanut ensimmäistä kommenttia ketjuun.

K J

Sama kuin itselläni. Tulee sähköpostiin viesti “Your comment is approved!”.

Juu sä sensuroit itse omat kirosanat. Mä oon antanut palaa WorldPressissä, mutta ei kai siellä tosiaan ole kuin korkeintaan yksinkertainen botti, koska GPT:t sekaantuisivat enemmän asiaan. Riippuen tietenkin parametreistä. En ole ainakaan huomannut koodista mitään sellaista, mutta voiha kommentti mennä jollain käskyllä sensuuri-bottiin, mutten oikein usko. WP on hyvä ja sitä käytetään. Eli se voi kyllä olla kiinnostuksen kohde.

Tästä tuli myös “Awaiting…”. Se puhuisi jonkun GPT:n läsnäolosta.

Last edited 21 päivää sitten by K J
torrehaa

Ei pidä unohtaa sitäkään että…..joku persupoliitikko on vastikään kehoittanut osallistumaan lupiinijahtiin,tästäkö onki rälläkkä alkanut,demarivaikuttaja oli sitä..kin mieltä että persu harjoittaa salakawalata piilorassismia julkisesti

Jippos123

Vähän samanlainen vihervasemmiston aivipieru kuin vesimäyräkravatti tai katkarapukeiton natsikansi.

Jippos123

Voihan aina todeta, että supijahti on natsismia.
Ei ihme, että metsäkanalinnut ovat hävinneet etelästä. Supi on myös vihervasemmiston suojelulistalla.
Kaikki käy kunhan se vahingoittaa Suomea, siis ihan kaikki.
Supia kyllä “vahingossa” posautellaan.

Dan Wesson

Se on kyllä erikoista. Supi on haittaeläin helvetistä, ja sehän on täysin lainsuojaton niin kuin villisikakin. Oliko jopa niin, ettei villisian ampumiseen tarvita edes metsästyskorttia, pelkkä maanomistajan lupa riittää. Ja tietysti sopiva työkalu. .308 pienemmällä ei kaiketi kannata yrittää.

Jippos123

Supikoirat syövät metsäkanalintujen munat ja poikaset siksi esmes etelä-suomessa ei saa teertä tai metsoa metsästää. Aina kun osuu supi kohdalle niin me losautetaan se hengiltä.
Mitä tulee villisikaan niin .308 käy mainiosti jos patruunavalinta on oikea.
Itse käytän 11,7 grammasta Normaa. Silti kandee olla varuillaan.
Villisika ei ole pakoeläin kuten hirvielukat.
Jos villisikaan tulee paska osuma niin se tulee silmille ja se tulee lujaa.
Jos ampumamatka on vaikkapa 100 metriä niin kerran ehdit ladata ja sitten sika onkin kimpussa.
Siksi mullla on aina sikametsällä myös .357 mukana.

Boltteri

Rasismimehusteluissa on eroja. Mikään ei ole rasismia ennenkuin valkoinen vasemmisto sanoo niin.

Jippos123

Tästäkin hyvä esimerkki käynnissä olevista fudiksen EM kisoista.
Muutama hollantifani oli pukeutunut peliin Ruud Gullitiksi, oli kasvomaalit peruukit sun muut.
Suomessa asti joku puolestaloukkaantuja kitisi lehdissä kuinka rasistista ja mautonta.
Itse Gullit vihelsi pelin poikki sanomalla, että hän on ylpeä kun samat fanit tekevät aina samoin ja muistavat hänet.
On kuulemma tavannutkin ko. kolme fania.
Mutta aina alkaa puolestaloukkaantujat ihan varmuuden vuoksi rääkymään vaikka eivät tiedä asiasta mitään.

Qroquius KadD

Siinä viherkommunistiämmät näyttivät valtansa.
Ei mitään vaikutusta, vaikka Gullit itse sanoi ettei loukkaantunut.
Ei sillä ollut mitään merkitystä, mitä mieltä Gullit oli:

https://www.is.fi/em-futis/art-2000010509612.html

Viherkommunistiämmät hyökkäsivät kirkuen potkimaan valkoisia miehiä munille ja nämä polvistuivat anomaan armoa.
Nekrunpatjat saivat voittonsa.
Muusta ei kyse ollutkaan, ja sen ne saivat.
Taas kerran.

Dickie

Miksi Uncle Bens riisi brändi piti kieltää? sympaaattisen oloinen neekeriukko etikestisssä.
Joskus ei saa olla neekereitä mainoksis tai missään, joskus täytyy olla. mut valkoisiakaan ei saa olla montakaan vaikka TV ohjelmissa

joka puolella on rasssismii teki niin tai näin, yleensä aina väärinpäin

Dickie

vaikka ääärrioikeistolainen ja rasssisti olenkin, en koskaan edes kiinnittäny erityisesti huomiota Uncle Benin neekeriyteen, paitti tiettysit kun suvakit nosti Benin tikun nokkaan.

tosin en useinkaan jos koskaan ostanu Uncle Benin riisiä.. syy ei ole rasssimi vaan se, etten yleensäkään syö paljon riisiä, ja sit se että halvemp iakin merkkejä on löytynyt.. uitut niis mittään eroja ole, vai onko

Jarkko Jäyhä

On kolmevuotias poika. Tarttee ostaa vaippoja. Vaippapaketeissa on lasten kuvia. Joka toisessa kokoluokassa on neekerilapsen kiintiökuva. Vaihdan kauppaketjut sen mukaan ettei pojalle tulisi neekerivaippoja.

mariD

Valitettavasti ollaan jo tilanteessa ettei kauppojen tai tuotteiden vaihtelu juuri auta. Negroilua mainoksissa harrastaa jo kaikki. Eilen illalla tuli Heinekenin mainos jossa tyyppi (negro) tuli baariin. Baarimikko ja muut asiakkaat olivat kaikki negroja, ei ainuttakaan valkoista lärviä tai ainakaan minä en huomannut.

Tästä vuosi tai kaksi eteenpäin niin joka ainoassa mainoksessa on ‘etnistä värinää’. Ainoastaan sellaiset turvakotien kaltaiset kerjäysmainokset jossa valkoinen heteromies voidaan esittää negatiivisessa valossa, siihen kelpaa pottunokka. Ei varmasti ole mainostoimistolle tullut mieleenkään laittaa siihen vaikkapa somppua jyskyttämään sitä ovea ja karjumaan, että “avaa se prkeleen ovi, mulla ei oo avaimia, emmä oikeesti oo tämmöne…”

Täällä Espanjassa tilanne tv-mainoksissa ei ole niin paha vaikka toki eri etnisyyksiä mainoksissa vilahteleekin. Onhan tässä maassa asunut eri etnisyyksiä ympäri maailmaa jo kymmeniä vuosia joten espanjalaiset ovat niihin enemmän tai vähemmän tottuneita. On ne muutamat tietyt etnisyydet joita ei oikein siedetä, sanotaan nyt näin että etelänaapuri on yksi sellainen. Berberimaan asukkaat eivät ole kovin kovassa huudossa täällä.

Jippos123

Itse asiassa tuo neekeriukko oli arvostettu jäbä jenkeissä. Keksi vissiin tavan tehdä riisiä eri tavalla.
Minusta on silkkaa rasismia poistaa mustat näistä yhteyksistä.
Samaan aikaan kun katsoo töllön mainoksia niin saa vaikutelman, että Suomi on neekerimaa.

Boltteri

Käypä Helsingissä. Suomi ON neekerimaa.

Whitey Houston

Eikä kukaan sano mitään siitä että esim. Ranskan joukkueessa on 98% neekereitä. Eikös semmoinen ole rasismia?

japadappaduu

Tämä tapaus saanut suhteettomat mittasuhteet.
Nyt ollaan jo lakeja muuttamassa, kun jo pari vuotta on lähinnä mamu taustaiset nuoret kulkeneet puukkojen ja viidakkoveitsien kanssa kaupungilla riehumassa.

mariD

Olet oikeassa mutta kyllä matujengejä on ollut kauemmin kuin parisen vuotta. Niistä on vasta alettu ‘parisen vuotta’ sitten pikkuhiljaa puhumaan.

Ja vihdoin viime syksynä myönnettiin, että sellaisia on olemassa. Tosiasiassa Stadissa on ulkomaalaistaustaisia ryöstelyporukoita ollut pitkälle toistakymmentä vuotta. Kuka muistaa, oliko se nyt 2014 kun oli se iso juttu joka oli kestänyt monta kuukautta ja jossa uhrit valikoitiin ihonvärin perusteella, eli kantasuomalaisia nuoria. Juttu pääsi julkisuuteen vasta kun sosiaalivirkailija rohkeasti vuosi tiedot medialle. Tuon ison jengin päätekijä oli kurdi ja asui hyvin lähellä Itämerenkadulla Ruoholahdessa. Sen perhe asui siellä edelleen kun itse muutin Ruoholahteen myöhemmin.
En tosin Itämerenkadulle jossa asustelee paljon matuloisia.

Qroquius KadD

Eee-eee-eei mitään matukatujengejä ole ollut olemassa kuin vasta hyvin vähän aikaa!
Niin sanoi Ylikomissaari Pyllytär, joten sen on oltava niin!!!
LIsäksi Suomen demlakraattinen oikeuslaitos äsken totesi ettei ole olemassa mitään kurdijengejä joihn jaffamillat kuuluisivat, joten niitä ei ole!!!!

Lukekaa vaikka Hell-Sinkin Totuudesta, tuosta maailman kaikkien aikojen luotettavimmasta uutismediasta!!!!

Jippos123

Ihmettelen Taposen motiivia edelleen kiistää ilmiötä vaikka se tiedostetaan ylemmässä poliisijohdossa ja jopa eduskunnassa.
Pyllyttären mielestä sakki jolla on selkeä komentorakenne, näkyvät tunnukset, vammaiset sormimerkit ja tavoite tehdä rikoksia on edelleen vain löyhä kaveriporukka.
Taitaa pyllytär jatkaa valhettaan vain peittääkseen oman äärettömän kykenemättömyyden ja tyhmyyden.
Kaikista organisaatioista löytyy ihan saatanan tyhmiä korkeassa asemassa olevia.

Qroquius KadD

Pyllytär ei ole tyhmä.

Pyllyttäret nimenomaan haluavat ihmisten luulevan niiden olevan tyhmiä, että saavat kaikessa rauhassa tehdä kommunistista tuhotyötään.

Faktus Palmu

Taponen on homo. Taponen nussii muslimimiehiä. Ei Taponen näitä totuuksiaan latele, vaan Taposen penis.

Porkkanalaatikko

Onko kyseinen poliisi SETA:n aktiivijäsen tai muulla tavoin tunnistettavissa homoksi.

torrehaa

itämerenkatu oli varastoaluetta ja jumalaton rengaskasa tien varressa silloin kun larussa asuin..ikimuistoinen juhannus vietettiin hietaniemen rantsussa,kännipäissään kahlattiin kaikkien kolmen hautausmaan läpi ruoholahteen rakenteilla olleen kemiran konttorin kohdalle,ei siitä saatana ojasta yli päässyt joten piti kömpiä takaisin islamilaisen hautausmaan kautta ruoholahteen ja siitä sillan yli lauttikseen kämpille,pikku etkojen jälkeen takaisin kaupungin humuihin,pysähdyttiin mimmien kanssa siihen kemiran raksalle,työmaalle jussiksi jääneet raksamiehet teki halstarilla muikkuja ja vissiin norsseja…juotiin wiinaa ja kaljaa ja laulettiin maanpetoksellisia ralleja…oiettä oli kivat jussit,yöllä oltiin polvee nostamassa ainakin seahorsessa ja tölikän puistoissa..nyt on kokonainen kaupunki rakennettu itämerenkadun kahtapuolta niin ettei varsinaisesti tarvitse enää kaupungille mennä….

mariD

Mukavaa kuulla pientä muisteloa millaista Ruoholahdessa on joskus ollut. Kun sieltä asunnon ostin ja Linjoilta sinne muutin, minulle se näyttäytyi idyllisenä Läntisen Helsingin keskiluokkaisena lähiönä jonka läpi virtaava kanava oli kuin kirsikka kakun päällä. Montakohan kertaa luin kirjaa siinä kanavan varrella kesäiltaisin…usein lenkkeilin Kellosaaren rantaa kohti Lepakkosiltaa, siitä Porkkalankadulle ja sillan yli Laruun ja sitten ihan sinne pohjois/luoteiskärkeen josta menee silta Kaskisaareen. Sieltä siltaa pitkin Mustasaareen ja vielä Hevossaareen ihmettelemään kuinka autioita ja hiljaisia saaria voi Helsingin kokoisessa kaupungissa olla. Ja onhan siellä se siirtolohkare, historiallinen maamerkki kuulemma.

Vieläkö viihdyt Ruoholahdessa? Oletko tehnyt saman havainnon kuin minä kun viimeksi kävin siellä; Itämeren – ja Ruoholahden aukioilla pyöri matuloisia niin ettei sekaan mahtunut. Matumammat vain työntelivät lastenrattaita jotka parhaimmillaan oli nelipaikkaisia, eli siis neljä vauvaa yhdessä rattaassa. Jos en olisi sieltä pois muuttanut ex-tempore, olisin muuttanut pois joka tapauksessa. Sääli Ruohista, kivaa idyllistä kaupunkilähiötä lähellä keskustaa ollaan matuttamassa piloille.

Puolueeton

Hyvin kuvattu mutta kevyellä tavalla pitkään kehittynyttä läntistä mediaa.
Siinä ainakin toimittaja henkilöstö osoittaa olevansa aatten sokaisemaa psyykkisesti sairasta henkilöstöä, joka ei todellisuutta tajua. Voi olla, että ovat älykästä joukkoa, mutta aatteen suggeroimia, jolloin havaintokyky on heikkoakin huonompi.
Onneksi on henkilöitä, jotka paljastavat tämän kaltaista idiotismia.

Qroquius KadD

Mustalainen ampui somalin.
Hyss, hyss, ei aihetta mölyyn.

Kantakirjasuomalainen puukotti mutiaista.
SEBASTIAN LÄMSÄ!
ÄÄRIOIKEISTOLAINEN SEBASTIAN LÄMSÄ PUUKOTTI!!
ÄÄRIOIKEISTOLAINEN RIIKKA PURRA PERSU NATSI SEBASTIAN LÄMSÄ!!!
TÄMÄN NÄKÖINEN ON ÄÄRIPERSU SEBASTIAN RIIKKA PURRA LÄMSÄ!!!!!!!

Sebastian Lämsän rikospaikalla puukotettiin uudestaan mutiaista.
Hyss, hyss, mutta SEBASTIAN LÄMSÄ AIEMMIN!!
Tämän puukotuksen tekijästä hyss, hyss mutta AIEMPI OLI ÄÄRISEBASTIAN PERSULÄMSÄ!!!!!!!!

Niin niin, mutta tämä uudempi tekijä?
Hyssss, hysss!!! HYSSSSS!!!!!!!!

Mitä voimme päätellä tästä tekijän kansallis(pukuis)uudesta, kun jälkiä seurataan?

Huru-ukko

Ja lisänä rikkana, huom. rikka, ei riikka; rokassa, tämä ääärrrioikeitolainen lämsä on etunimikaika OULULAISELLE persujen ent. kansanedustjalle, nyk. euroedustajalle, eli SEBASTIAN Tynkkyselle. Siinä on suvakeilla pitelemätön paikka pysyä edes lähellä totuutta!!

mariD

Onko Lämsän äärioikeistolaisuudesta mitään konkreettisia todisteita vai heiluiko puukko vain siksi, että tuli jotain riitaa kahden ihmisen kesken riippumatta kummankaan etnisestä alkuperästä? Mistä suvakin k*sipää tietää mitä siellä on oikeasti tapahtunut? Nämähän ovat voineet riidellä vaikka huumeista. Mutta pyörrän puheeni jos Lämsä on itse julistautunut äärioikeistolaiseksi.

Qroquius KadD

Lämsä ei ole äärioikeistolainen eli minarkisti tai anarkokapitalisti, joka kannattaa valtion minimoimista tai lakkauttamista.

Lämsä on ollut kansallisSOSIALISTI eli vasemmistolainen, joka kannatti Suomeen kansallisSOSIALISTISTA diktatuuria Ruotsin alamaisena Pohjoismaisessa Vastarintaliikkeessä.

Sen riveissä Lämsä osallistui häiriköinteihin kunnes PVL kyllästyi tyyppiin ja sanoutui siitä irti.
Nyt Lämsä ei ole enää mitään muuta kuin vaikeasti häiriintynyt väkivaltainen pikkurikollinen.

Liva

Olen lukenut huhuja tänään somessa että se puukotettu ei olekaan ihan joku random 12 v, vaan noin 14-15 v jengiläinen joka aukkasi suuta väärälle tyypille. En tiedä kuinka paljon siitä on totta

mariD

No jotain tällaista kirjoittelin jo yhteen kommenttiini. Siellähän on voitu riidellä vaikka mistä ja jos toinen sattuu olemaan etnisesti erilainen kuin toinen niin mitä väliä sillä on jos riitaa tulee. Mutta Suomen valtamedia, poliitikot ja suvakisto käyttää pienimmänkin tilaisuuden hyväkseen jotta PS voidaan vetää lokaan – ikään kuin Halla-aho olisi itse ollut heilumassa Oulussa sapelin kanssa.

Huru-ukko

Ko. Lämsän äärioikeitolaisuudesta ei ole muuta todistetta kuin valevaltamedian antama todistus ja tuomio. Ja sehän riittää suvakistolle täysin. Oululainen tuppurainenkin on kovin tuohtunut, että moinen valkea suljettaisiin yöksi, eihän hänen liki kotikatuaan voida sulkea. Julkea esitys.
Oulussa näköjään tulee esiin se vanha totuus: sitä saat mitä tilaat. Vuosia jatkunut mamujen kantistyttöihin kohdituneet, maton alle lakaistut raiskaukset ym. matujen rötökset, niin no joo, nyt alkaa tulla silmä silmästä ja sekös svakkiämmiä kauhistuttaa.

mariD

No valtamedian antamalla todistuksella voi pyyhkiä sanonko mitä…

Vai on Tuppurainen Oulusta? Mahtaa nainen olla ytimiään myöten järkyttynyt. On nimittäin sen oloinen suvakkiämmä ettei pahemmasta väliä.

Kaiken lisäksi tyhmä kuin vasemman jalan saapas ja tämän ne lähetti vielä sinne Uniper neuvotteluihin! Voi luoja.

Pappara

Tuollaiset rohkeat ja osuvat analyysit tekevät hesarin monista pääkirjoituksista myötähäpeägeneraattoreita.

Kun jotakin lakaistaan toistuvasti maton alle, niin kyllä se sieltä pöllähtää lopulta kaikkien silmille.

Last edited 22 päivää sitten by Pappara
Trampas

Että tappona meni? Ihan selvä murhahan toi oli.

Huru-ukko

Ihan taposena meni:))

mariD

Se oli murha ja vieläpä raaka teloitusmurha josta pitäisi tulla aina elinkautinen, eihän murhasta mitään muuta tuomiota voi antaa täysi-ikäiselle. Tapaus itsessään ei ole minulle tuttu mutta luulenpa oikeuden tulkinneen tämän tapoksi siksi koska tekijä oli “kiihtynyt” tai jotain muuta vastaavaa pas…roskaa.

Anonyymi

Entä se Oulun kolmas uhri, joka kuoli ja oli suomalainen sekä tekijä tiettävästi ulkomaalaistaustainen? Siitä taposta/murhasta on vaikea löytää mitään uutista. Ai niin, mutta eihän se rasismi toimi näin päin.

Khm

Huhutaan, että olis ollut erimielisyyttä huimausainekaupoista. Tiedä tuota sitten. Kävis kyllä vaikenemisen syyksi mediassa.

Qroquius KadD

Jaa-hahh, nyt se sitten selvisi.
Ei ollut mustalainen:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1645741#p1645741

Polki pyörällä 30 km kauppakeskukseen.
Mustalainen ei pysty sellaiseen.

K J

Valiomediat puhuvat lammaskansalle aina että tekijät ovat natseja. Se tuo lukijoita ja uusia mielipiteitä, millä oikeutetaan hiekkojen, timojen, anarkistien ja muiden ekoterroristien tekemiset. Pikku natsit joutaisi opetella historiaa. Ja isommatkin aivopestyt natsit.

Poliitikot, kuten Orpo tai presidentti Stubb ottavat ilmeet ja oikein opettelevat tekstinsä kansaan vetoaviksi. Kyyneltä perään, niin loputkin ihmiset surevat, vaikkeivat edes tiedä mistä on kyse. Poliitikot vastaavat median jihadiin, koska se on pakko. Ei niitä kiinnosta. Keskittyisivät mieluimmin ohjaamaan MS. Finlandiaa tällä karikkoisella maapallolla.

Itselläni oli teininä konfederaation lippu (kapinalippu) hihassa, kuten muillakin rockabillyillä. Sekin yritetään kieltää, vaikka on tärkeä osa USA:n historiaa.
Miten sekin pohjoismaissa hyödyttää…

Ehdotan että kun lipun käyttöä aletaan Suomessa ajamaan alas näiden kaikkien julkimo-suvakkien avulla niin laittakaa viereen kuva KKK-idiooteista polttamassa pikku t-kirjainta. Se luo suomalaisille tampioille mielikuvan että kaikki realistit ovat NSDAP:n aikoinaan luomia prototyyppejä, kuten natsi-Saksan luomat klaanilaiset amerikkalaisille.

mariD

Konfederaation lipun suvakisto yhdistää orjuuteen, siksi siitä ei varmasti diggailla ja halutaan perisuomalaiseen tapaan kieltää. Kielto on aina olevinaan muka toimiva ratkaisu kaikkeen. Voi v****, kieltäminen pitäisi kieltää! Minulla ei ole mitään konfederaation lippua vastaan, tykkään kovasti Yhdysvaltain syvästä etelästä ja sen vanhoillisesta ja patrioottisestakin kulttuurista.

Mites muuten Etelä-Afrikan lippu? Eikö se ole sama kuin apartheidin aikana? Miksei sitä vaadita kiellettäväksi vai eikö suvakkien aivoittelu riitä niin pitkälle…

K J

Tästä joskus jokunen vuosi sitten kirjoitin. Ihme kun otit Etelä-Afrikan lipun esiin kommentissa. Mitä lie juhannustaikaa. Kyllä sekin joskus on oltava PC Euroopassa tärkeässä asemassa. Pretoria on hirviö ja valkoisten muurittama alue.

mariD

Tarkoitatko, että olet kirjoittanut Etelä-Afrikan lipusta kuten minä tuossa ylemmässä kommentissani?

Jos näin on, sen on oltava nimenomaan juhannustaikaa! Keksin vertauksen Etelä-Afrikan lippuun ihan lennosta vielä siinä vaiheessa kun kirjoitin konfederaationlipusta ja mieltymyksestäni Yhdysvaltain syvään etelään ja sen kulttuuriin. Aikamoista, mutta minusta lippujen vertaus on ihan pätevä. Käsittääkseni Etelä-Afrikan lippu on pysynyt ihan samana joten suvakisto ei ole vielä joko älynnyt sitä, tai sitten eivät uskalla puuttua siihen koska Etelä-Afrikan hallinto on käytännössä kokonaan musta. Eli lipun kimppuun hyökkääminen saattaisi kääntyä suvakistoa vastaan.

Porkkanalaatikko

Viimeksi Etelä-Afrikka sai uuden lipun 1994. Sen piti olla väliaikainen, mutta jäi käyttöön. Lipun uusiminen liittyy vallanvaihdokseen, jossa luovuttiin apartheidista.

https://en.wikipedia.org/wiki/Flag_of_South_Africa

K J

Vastasin sun ylempään kommenttiin, mutta kirjoitin sen väärin. Se on tullut Disqusin kautta mulla yleensä. Saa nähdä miten nää kaikki alkaa menemään tulevaisuudessa. Jos WP viesti hyväksytään viikon kuluttua ni sitten on geepeeteet asialla. A\\I:n Ari\\rian lailla.

asianeuvos

asia on juuri näin.

Prozac

Ja se pieni asia, millä oikeistolaisesti ajattelevat voisivat vastustaa hörhövasemmistoa, eli äänestäminen jätetään käyttämättä. Huomaa selvästi että anderssonin saaman äänivyöryn jälkeen on vasemmisto voimainsa tunnossa. Ja kun persut menettivät kannatustaan, niin hyökkäävät “maassa makaavan” kimppuun näillä örinöillään.

Porkkanalaatikko

Torstain 20.6.2024 HS käytti kolme sivua Oulu-aiheeseen.

Aukeamalla A6 – A7 oli kolme kirjoitusta “Oulun puukotuksessa viitteitä kopioinnista”, “Paikalla mielenosoitus äärioikeistoa vastaan” ja “Rantanen: Olen huolissani ylipäänsä väkivallasta”.

Sivun A8 täytti uutinen “Lasta puukottaneen taustalla rotunatinalistinen ideologia”.

Torstain lehti oli paksu. Artikkelit olivat melko pitkiä. Ulkomaan uutisia en löytänyt lehdestä. Lehti julistaa yhtä totuutta.

HS on luopunut tiedon välittäjän roolista ja ryhtynyt lukijoidensa maailman kuvan muokkaajaksi. Viimemainitussa se on jossain määrin epäonnistunut, koska monet lukijat huomaavat aivopesun.

mariD

Mitä hemmettiä? Rotunatinalistinen? Eihän tuollaista sanaa ole edes olemassa. Oletko varma ettei sana ollut rotunationalistinen?

Nämä toimittajien uudissanat herättävät kyllä hilpeyttä kun tietää, että ne on kopioitu englanninkielisestä, usein usa:n eri medioista tai jonkun LGTB – yliopiston suvakkiääliöiden keksimistä sanahirviöistä. Suomalaistoimittelija ei kykene keksimään suomenkielistä vastinetta näille sanoille vaan tyytyy typerään uudissanaan jota ei juuri kukaan ymmärrä. Tarkoitus onkin hämmentää ja esittää tärkeää asiantuntevaa toimittajaa näillä sanoilla. Hesarin kohdalla kaikki on kuitenkin liian myöhäistä, uskottavuus on valunut vuosia sitten lokakaivoon.

Porkkanalaatikko

Tarkistin asian. Otsikossa oli sana ”rotunationalistinen”.

mariD

Hyvä, kiitos kun katsoit. Itse en Hesarin linkkejä avaa periaatteesta.

Mites me nyt tulkitaan tämä sana, ‘rotunationalistinen’? Nationalismi viittaa isänmaan rakkauteen jonka toinen sana on patriootti tai patriotismi, miten vain. Sanalla ‘rotu’ Hesarin virkaheitto tutkija on kai halunnut viitata kantasuomalaiseen. Hänet on jutussa varmasti liitetty joko äärioikeistoon tai vähintään laitaoikeistoon, itse veikkaan että hesarissa on käytetty termiä äärioikeisto (useaan kertaan). Laitaoikeisto tässä yhteydessä olisi liian laimea sana.

Summa summarum: rotunationalistisella hesari ja sen ‘tutkija’ haluaa luoda kuvan äärioikeistolaisesta kantasuomalaisesta joka vihaa muita rotuja. Näin se on ympätty yhteen kauheaan sanahirviöön.

mariD

Googlasin huvikseni tuon sanahirviön nähdäkseni onko siitä joku käyttänyt espanjankielistä versiota täällä paikallisissa medioissa. Googlasin koska mielestäni sitä ei voi espanjaksi edes kunnolla kirjoittaa. Suomen kielen ‘nationalistinen’ taipuu samalla tavalla espanjaksi kuin sen espanjan perusmuoto, eli ‘nacionalista’. Rotu taas on ‘la raza’. Minä en ainakaan espanjankielisenä keksi miten nuo sanat voisi liittää yhteen niin, että siitä tulisi tuollainen sanahirviö. Nacionalista de la Raza on lähin versio jonka keksin joka joten kuten viittaa tuohon sanaan. Mutta oudolta tuokin kuulostaa minun korville.
Jopa on kammottava sana. Tuon keksijä pitäisi laittaa jalkapuuhun hellepäivänä.

Last edited 21 päivää sitten by mari
Porkkanalaatikko

hesarissa on käytetty termiä äärioikeisto (useaan kertaan). “

Laskin jutussa ja sen kuvituksessa olevan 15 sanaa, joissa oli kirjaimet “äärioikeisto”.

mariD

Mitenkäs tässä nyt ei ole lainkaan yllättynyt olo. Enkä tunne pienintäkään, en siis kertakaikkiaan minkäänlaista voitonriemua vaikka asian arvasinkin.

Lähinnä tunnen surua valtamedian tilasta. Oikea journalismi on kuollut.

Jälleen kerran kiitos vaivannäöstä.

Charles Friesen

Donakosy is a leading technology company in the AI space, dedicated to developing groundbreaking solutions that enhance content creation. With a team of passionate and talented professionals, Donakosy aims to make AI accessible to all, revolutionizing the way digital content is generated across various industries.

Antwan Goldner

Speed and Efficiency

Päkiävaara

Olipa kivaa, että palautti tämän tapauksen mieleen. Suvakeille ratkaisematon eettinen ongelma.

tappernoje

Tarjoan Porin mannelle kahvit.

Shanna Kunze

Unlimited Sharing