Maria Veitola vihjailee Rydmanin raiskauksesta, uhrina nuori nainen

En ole kovin tarkasti seurannut tätä tapaus Wille Rydmanin seksuaaliset ahdistelut. Nythän eduskunta äänesti toistamiseen Rydmanin luottamuksen puolesta. Viihdetoimittaja Maria Veitola julkaisi päivällä Facebookissa melko suoran väitteen Rydmanin tekemästä raiskauksesta, joten asia tulee varmasti saamaan uusia kierroksia.

Veitola kertoo saaneensa kirjeen joltain entiseltä nuorelta kokoomuspoliitikolta, joka oli mukana nuorisotoiminnassa samoihin aikoihin kuin Wille Rydmankin hääräsi niissä kuvioissa. Naisen mukaan kokoomuksessa naisten keskuudessa, ja varsinkin nuorten naisten keskuudessa varoiteltiin Wille Rydmanista.

Naisen mukaan Rydman (?) raiskasi hänet juotettuaan hänet ensin humalaan. Mutta koska ura oli tärkeää ja eteenpäin piti päästä, niin hampaat irvessä levitettiin jalkoja.

Tässä Veitolankin jutussa yhdistyy todella vittumainen vihjailu ja epäselvien lauseiden kirjoittelu. Ei oikein pääse tarkasti selville, että oliko juuri Wille Rydman se, joka raiskasi naisen, vai joku toinen. Mutta nainen osasi toisella mahdollisella raiskauskerralla varoa Rydmania, koska tästä oli varoiteltu jo aiemmin.

Maria Veitolan ja hänen väittämänsä “nuoren naisen” väitteet siitä, että Wille Rydman olisi raiskannut naisen, tai vihjailut siitä, että Rydman olisi mahdollisesti saattanut raiskata, tai olla raiskaamattakin, pitäisi nyt selvittää. Eihän tällainen peli vetele, että Veitola kun kuitenkin on ihan valtakunnan tason toimittaja, niin heittelee nimettömänä Facebookissa tällaisia väitteitä, jotka jätetään sitten ilmaan roikkumaan vähän sillä periaatteella, että ei savua ilman tulta.

Tässä on nyt sana sanaa vastaa ja kaksi rikosnimikettä tulilla: joko Wille Rydmania vastaan nostetaan rikostutkinta epäilystä raiskauksesta, tai sitten Rydman nostaa rikostutkinnan Veitolaa vastaan epäiltynä kunnian loukkauksesta.

 

Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Reiska

Alkaa menemään totaalisesti överiksi Rydmanin vaino komukka-femakko-viher -horoilta. Rydman pitää saada pois virastaan keinolla millä hyvänsä, vaikka mitään oikeasti todistettavasti tapahtunutta tekoa ei ole olemassa. Se Erkon trollitoimistonkin juttu perustui alaikäisen pojanklopin tarinoihin. Neitokaiset oli kaiketi lähteneet (julkkiskiimassa) poitsun seurasta Rydmannin mukaan kokkareiden vaali-iltaan ja poitsu jäi ilman vosuja. Poika sitten kirjoitteli HS:n kommari-femakko toimittelijalle sadun mitä tyttösille olisi mukamas tapahtunut. Tuon pojan satuihin koko Rydman:n ajojahti perustuu.

Mihin tämä maa on oikein mennyt? En yhtään ihmettele, kun puukot alkaa heilumaan siellä-sun-täällä…

Veitola valtakunnan tason toimittaja. Noh… Mitä Veitola on edes julkaissut? Melko nollasarjan juttuja turhis-julkimoista ja samaa femakkoulinaa kuin kaikki ps-seudun trendivaatetyttö toimittelijat. En ole nähnyt yhtään artikkelia kotimaisista tai kansainvälisistä merkittävistä aiheista, saati edes matalan tason analyysiä mistään aiheesta. Eli melko turhantoimittelija minusta sekin komukka-femakko on.

Last edited 18 päivää sitten by Reiska
mustamurkku

Veitola on tämän päivän Anna-Kaisa Hermunen. Vähän kuin identtiset kaksoset. Tosin Hermunen oli naisellinen verrattuna Veitolaan. Sorry, mut mulle tulee Veitolasta mieleen jokin harmaa jyrsijä. Päästäinen käy mielessä, mut harmaa ja sellainen kieroileva, teeskentelevä, uhriutuva “älykkö”, älykkö joka ei tajua, että hän ei ole älykkö. Ruma ja vanha lehmä, jolta on jo vaihdevuodet onneksi takana. Se nyt vielä puuttuisi.

alea aqva est

Onkohan juttu samaa tasoa kuin Ylilaudalle tehty kirjoitus, joka poistui alta aikayksikön, kun kirjoittaja tajusi tehneenpä mahdollisesti kunnianloukkauksen arvoisen kirjoituksen.

Itsellähän ei näihin ole kantaa. Ihmiset vastatkoot omista tekemisistään tai tekemättömyyksistään.

Tuolta löytyy kiinnostuneille:
https://ylilauta.org/yleinen/91uHk

jussi

En osaa sanoa mitään muuta kuin, että aikansa härski kirjoitus. Kuka se väitetty lapsiuhri sitten on.? Toisaalta onhan myös perussuomalaisten Tynkynenkin ollut kovilla paineilla.

Noname

anna? En anna? Anna anna? – – Annan.

Jos olisi oikea raiskaus, olisiko se kuitattu sillä että Rydman olisi eronnut ministeriydestä? Että kun nyt ei näillä lähteny niin on meillä plakkarissa vaikka mitä tarinoita?

Mitään raiskauksia oo ollut, vain vonkaava pikkumies Napoleon kompleksillaan. Koska ei ole rokkari niin naiset ei itse hoida vonkaamista ja haarojen levittelyä vaan joutuu itse pyytelemään. Eikä näköjään ole isommin maksullisiakaan käyttänyt (toisin kuin ex-pääministerin aviopuoliso joka seiskan kuvissa taajaan oli maksullisten kanssa).

Nyt sitten tämä väärinajatteleva Napoleon halutaan kukistaa vain mielipiteidensä takia. Sama asia kuin nainen, jonka mies avioeroa hakiessaan kertoo havainneensa olevansa homo ja homouden johtuvan tulevasta ex-vaimosta. Kyllähän siinä kuuppa flippaa ja naisen luonne löytyy

Johan Pomppas

Onko muuten “laatufoorumi” Voima-lehti enää viime aikoina jatkanut Vanhasen Lautakasa-juttua?

Qroquius KadD

Veitolalla on varaa leikkiä näitä hupileikkejään, kuten teki jo Aku Louhimiehen ja Tomi Metsäkedon tapauksissa.
Jälkimmäinen tosin maksoi hänen Tuomas Enbusken kanssa vetämänsä TV-shown jonka lakkauttaminen tuli molemmille yllätyksenä;
Maikkari oli saanut liikaa mainehaittaa valehtelemalla riitaa haastavasta ämmästä.

Mitä jos joku mies vihjailisi Veitolasta samanlaisia vedoten lähdesuojaan?
Kyllä oltaisiin äkkiä mediateloitusryhmän edessä vaatimassa oikeita nimiä esiin hetihetiheti!

Vaan kas, kun Hyvät Ihmiset (viherkommunistiämmät) saavat tehdä pahojakin asioita mutta Pahat Ihmiset (kunnialliset miehet ja naiset) eivät hyviäkään.

Huru-ukko

Ei kaikki ohjelmat ja ideat mene läpi veitolallakaan. Vasta äskettäin hyllytettiin hänen ohjelmansa/haastattelunsa milan jaffista, tuosta jengipomosta, joka on nyt saanut osamaksun konnuksistaan lusiessaan. On kuulemma raaka pahoinpitely, kuvassa niska punottaa , olisiko annettu öljykylpy?
Että tämmöisiä sankareita se veitola ihailee ja haastattelee.

Qroquius KadD

Joo, sekin oli tosiaan liikaa kun Veitola ylisti pillu märkänä kurdirikollista sokeasti rakastuneena.

Rokadi

Ei se Veitolan hyllytetty ohjelma ilmestynyt siniseltä taivaalta vaan oli käynyt läpi yhtiön ohjelmasuunnittelun päätöksineen, budjetti- ja tuotantoprosessin ja ohjelman käsikirjoituksen laatimisen sekä kuvauksen hyväksymisen ja tekemisen.
Mtv3 oli siis vakaasti päättänyt päästää ääneen maahamuuttajarikollisen ja tehdä hänestä ehkä jonkinmoisen uhrin, väärin ymmärretyn lapsen, rasismin uhrin tms.
Olosuhteet tapauksen tiimoilta vain muuttuivat kohtuullisen nopeasti kesken prosessin.
Vuotta aiemmin julkaistuna olisimme saaneet nähdä tämän dokumentin puhaviheroikeiston ja -vasemmiston syyttäessä suomalaista rasismia.

Qroquius KadD

Katosi ruudusta kuitenkin.

Shanna Kunze

Unlimited Sharing

Fatwantarkistaja

Veitolalla on onneksi syytesuoja, saa jatkossakin väittää kaikkia persuja raiskaajiksi, koska pitää saada äärivasemmistolainen hallitus.

Ei kannata itse kokeilla samaa, kenelläkään ole varaa maksaa Veitolan asianajajille kesämökkejä.

Tare

Miesvihaaja veitolan ämmä pitäsi saada noista perättömistä keksityistä jutuista ja maalittamisesta raastupaan. Ottamatta kantaa ryyyydmannin syylisyyteen, persujen pitäsi siirtää tämä ärsyttävä pikkumies sivuun varsin äkkiä ja varmaan joutuu seuraavan gallup kyselyn jälkeen jos persut ovat vielä matkalla kepun tasolle kannatuksessa.

Fatwantarkistaja

En usko alkuunkaan punakaartin antavan anteeksi, kun syytön mies saadaan pois riveistä. Olisikohan Purra, vaiko Orpo seuraava teuras. Sitten on varalla porukkaa, ei hallitus välttämättä kaadu raiskausfantasioilla.

Jos olen arvailuineni väärässä, niin syvimmät pahoittelut uhrille.

Seiskasta luin lyhyen kuvailun, ei oikein vakuuttanut. Kun mennään ns reittä pitkin, eikä päästäkään johtaviin virkoihin, ei se ole raiskaus. Tyhmä blondi luuli mua rikkaaksi, olisi pitänyt taluttaa se vessaan…

Prozac

Vasureiden toverituomioistuimelle ei pidä antaa periksi tuumaakaan. Rydman on syytön kunnes toisin todistetaan.

Boltteri

On helppoa olla miesvihaaja kun itse näyttää anorektiselta homomieheltä. Vain pälvikalju puuttuu. Jänskää miten yksikään miestenvihaaja ei koskaan ole kaunis nainen.

Jii

Veitola on oksettavin “toimittaja” mitä tiedän 🤮

japadappaduu

En kannata persuja (enää) enkä pidä Rydmanista, mutta on mun mielestä todella älytöntä että huhupuheiden ja nimettömien väitteiden perusteella voi olla tämmöinen ajojahti.
Väitteet Rydmanista voi olla totta en ihmettelisi, mutta ihmeelliseksi on Suomi mennyt kun voidaan tuomita ilman mitään todisteita ihan vain toimittajien toimesta.

Prozac

Vasurien meno viimeaikoina, on alkanut etäisesti muistuttaa stalinin näytösoikeudenkäynneistä.

Ukkotuomari

Tämä on juuri samanlainen tapaus kuin Harakan masinoima Vanhasen lautakasajupakka. Mitään todisteita ei ollut mutta kun valhe toistettiin kyllin monta kertaa se muuttui totuudeksi.

Veikko Veitsi

Lue Ari Korvolan kirja “Tuppeen sahattu Nuorisosäätiö”. Palataan sitten asiaan.

Kikkelis kokkelis

Tuommonen oksettava Ryytmani, ei muutako lihoksi vaan ja sammaan kyytiin tuo Vietolaki.

Hans

Tuo kammo ämmä se pompsahtaa telkkarista joka päivä; mainoksista tai omista “ohjelmistaan”.

mustamurkku

Sama ku Taneli Mäkelä. Mäkelä ei sentään ole “kaikki käy”-miehiä, kai? Mutta joka saatanan mainokseen ja muuhun roskaan se työntää kärsänsä. Ja jopa mainosääniin. Kaikkeen. Eläkkeelle ja heti!!!

Aina sama

Niin mikä tässä on nyt niin vaikeaa, Rydman voi tehdä samantien rikosilmoituksen tästä ja sitä sitten tutkitaan ja kuten persut hyvin usein muistaa sanoa että suomi on oikeusvaltio niin nyt voi sitten luottaa siihen tässä tapauksessa.

Ei ministeritkään voi tehdä mitä haluaa vaan pitää mennä lakien mukaan koska oikeusvaltio niin ei mitään hätää sitten ole, Veitola maksamaan suuret korvaukset tästä jutusta kerta kun täyttä valetta.

luke

Kuka tätä veitolaa suojelee täysin tyhjäntoimittaja saanut Tv ohjelman ilman mitään kykyjä .Tälläisten Veitoloiden ajojahtien vuoksi on on tehty jopa itsemurhia syyttömiä syytetty.

Qroquius KadD

Kysytkö aivan vakavissasi kuka suojelee ylimystön edustajaa?
Veitola on mediaeliitin eli Valtamediapuolueen (VMP) keskeisimpiä voimahahmoja, jotka päättävät mistä tämän maan politiikassa saa puhua.

mustamurkku

Vai meinaatko, että Andyt, Cheekit, Pohjanpalot ym. tunnetut julkkikset ja rikkaat ottaisivat tälläisen siimahännän kotiinsa, jos ei olisi “isosta” kysymys. Ajatelkaa, että tällaiset päästäiset ovat varsin ratkaisevissa osissa ja maamme asioista sairaine ohjelmineen. Vaikea uskoa, että tollaisella olisi valtaa edes omassa kodissaan. Veitola kuvaa hyvin mediaa. Siinä se.

horrible_harris

Kannattaisi uhrien käydä “kouluttamassa” ajojahtien alullepanijoita ennen kuin päätyvät epätoivoiseen tekoon. Ehkä siitä alkaisivat komukka-femakko-vihervassari-horot oppimaan.

Qroquius KadD

Ei siitä mitään muuta seuraa kuin ajojahtien uhrit syytteisiin murhayrityksistä ja kaikille maksimituomio.
Sellainen on Suomen feministinen demlakratia.

japadappaduu

Ja toi Veitolahan on oikeasti täysin mielisairas tyyppi, sen kai kaikki tietääkin.
Se ihannoi mamujen väkivaltaa, jengejä ja raiskauksia, mutta ei varmaan itse kelpaisi edes kongolaisten leluksi.

Sami

Jos Rydman on raiskannut, on hän silloin syyllistynyt “kulttuurin omimiseen”.

Rikkaampien kulttuurien omiminen saattaa täyttää viharikoksen tunnusmerkistön- älkää omiko rikkaampia kulttuureita.

*Rydmanned

Minä tässä nyt virallisesti lupaan ja vannon että Rydman raiskasi minutkin. Olen 65-vuotias seksikäs, vastustamaton transnainen. Kerron tämän tositarinani Seiskalle kun korvauksista sovitaan ja OnlyFans sivustoni on avattu. Olen myös ollut yhteydessä Veitolaan joka kiinnostui tästä niin paljon että lupasi minulle ruhtinaalliset korvaukset yksinoikeudesta haastatteluun. En tiedä, minuun niin sattuu vielä.. Itken päivät, itken yöt.. Tiedän faktana että Rydman on raiskannut kymmeniä tuhansia ennen minua, tunnen heidät kaikki henkilökohtaisesti, tämän on nyt loputtava! NATSIT POIS EDUSKUNNASTA!

torrehaa

Tämä V on äärettömän ruma “ihmis”kuikelo jolla on ruma sielu ja koulukiusaajan mieli.

Boltteri

Ei se ole raiskaus jos jälkeenpäin nostaa käden ylös virheen merkiksi. Se on virallinen ja laissa määritelty demarikäytäntö.

Qroquius KadD

Se toimii vain Hyvillä Tovereilla, etenkin jos kuuluvat the Kansallispukuiseen Vähemmistöön kuten muuan teatterineuvos.

PEKKA RÄSÄNEN

Rydmanina pyytäisin toimittelija veitolan yökylään.

Qroquius KadD

Sehän tulisi ja syyttäisi aamulla Rydmania törkeästä raiskauksesta ilman mitään todisteita, kuten Suomessa on tapana.
Syyte menisi läpi ilman mitään todisteita kuten Suomessa on tapana ja siihen loppuisi Rydmanin ura.
Siksi Rydman ei kutsu Veitolaa yökylään.

TAre

Veitolan kaltaiset miesvihaaja, kaappilesbo ovat oikeasti vaarallisia koska heillä on takana iso koneisto…… jo. He pystyvät tuhoamaan jonkun miesjulkkiksen pelkän huhun perusteella ja tavoilla millä se tehdään, mennään hiinä ja hiinä lain rajoilla.Jos juttu kuivuu se on kuitenkin tehnyt paljon vahinkoa kuten Louhimiehen keississä. Louhimies vaan selvityi eniten aiheen takia, jumalauta suomen armeijaa ei kyseenalaisteta eikä keksitä ihan satuja. Eikö naisia ollut rintamalla(varmaan tarkoitti aseen kanssa) YLE:n entinen elokuvariitikko.Oli lottia “rokka” sanoi, mutta ei kelvannut ja jankutus jatkui.

qe vittua?

>Viihdetoimittaja Maria Veitola julkaisi päivällä Facebookissa melko suoran väitteen Rydmanin tekemästä raiskauksesta

Eihän se niin sano facessa vaan “jo eläköytynyt Kokoomusnuorten aktiivi raiskasi minut puolueen tapahtumassa juotettuaan minut ensin todella humalaan”.

>Tässä Veitolankin jutussa yhdistyy todella vittumainen vihjailu ja epäselvien lauseiden kirjoittelu

Toimittaja-wannabeen ehkä kannattaa istua alas ja käyttää hieman enemmän aikaa lauseiden ymmärtämiseen. Ei ne niin vaikeita ole.