Uusespoolaiselle pikku nuhteet raiskauksesta

Espoon käräjäoikeus tuomitsi 24-vuotiaan afgaanipalleron pieneen vankeuteen suomalaisen teinitytön huumaamisesta ja törkeästä raiskauksesta.

Teko tapahtui jo kesällä 2020, jolloin afganistanilainen Aminollah Azimi käyskenteli parikymppisen ikää. Tyttö oli 16. Tyttö kohtasi epäonnekseen Azimin, jolla oli mielessä ns. afganistanilaiset jatkot. Mies poltatatti tytöllä ensin marihuanaa, joka yksistään vetää kokemattoman nuoren täysin, “hitaalle”. Azimi varmisteli kuitenkin sänkypuuhien varmuutta ja syötti tytölle vielä Pregabaliini-nimistä lääkettä, jonka seurauksena yhdessä kannabiksen kanssa tyttö ei voinut puhua, liikkua eikä muuta kuin maata aivot “jumissa”.

Tätä “jumia” Azimi käytti hyväkseen ja raiskasi tytön. Tyttö ei voinut vastustella suullisesti eikä fyysisesti, sillä lääkkeen ja huumeen yhdistelmä ajoi sellaiseen tilaan, että siinä ei oikein voi mitään.

Oikeudessa afgaani kiisti raiskauksen, kaikki oli vain salaliittoa ja yhteisymmärryksessä harrastettiin seksiä. Oikeus kuitenkin uskoi tyttöä ja johdonmukaista kertomusta. Siitä hyvästä Azimille 2 vuotta ja 9 kuukautta ehdotonta vankeutta. Syytelauselmassa oli vielä törkeä huumausainerikoskin.

Azimi istuu tuomiostaan puolet, eli vuoden, 4 kuukautta ja 15 päivää. Käytännössä hän ei enää joudu edes vankilaan, sillä oikeus vapautti hänet vastaamaan juttua vapaalta jo silloin, kun poliisi tutki asiaa. Nyt vapaalta hän voi hakeutua esim. “kotihoitoon kera jalkapoijun”.

 

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
japadappaduu

Ihan omasta kokemuksesta voin sanoa että pilven polttaminen joillekin/kokemattomille aiheuttaa järjettömän huonon olon.
Onneksi niin, eipä tullut sitä pahetta koskaan alotettua.

köijäri

Mistä tiiät jos et koskaan alottanut mutta omasta kokemuksesta…?

Qroquius KadD

Kertakokeilua ei lasketa käyttämiseksi.

japadappaduu

Niin kokeiltu on eikä sopinut onneksi minulle.

Ehkä ei alkoholikaan aina sovi, mutta siinäpä se ainoa päihde mitä on tullut ja tulee vieläkin käytettyä.