Uussuomalaiset puukkohippasilla Vantaan Länsimäessä – lehdistö ei saanut rasismiölinää tulille

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii sunnuntai-iltana 23. kesäkuuta Vantaan Länsimäessä tapahtunutta väkivaltatilannetta.

– Poliisi sai tehtävän kohteeseen eilen illalla noin kello 21.35. Tehtävälle osallistui useita poliisin partioita ja pelastuslaitoksen yksiköitä. Ensitietojen mukaan kahta henkilöä oli puukotettua ja kahta henkilöä oli yritetty puukottaa, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Maarit Kaskinen.

Osallisena väkivaltatilanteessa oli aikuisia sekä alaikäisiä nuoria, joiden välille oli ensin syntynyt sanaharkkaa ja jonkin asteista tönimistä puolin ja toisin. Tämän jälkeen yksi tai useampi nuorista oli huitonut teräaseilla aiheuttaen asianomistajille sairaalahoitoa vaativia vammoja.

– Tapahtuman kulun selvittely ja osallisten sekä silminnäkijöiden kuulustelut ovat vielä kesken, eikä poliisi voi tutkintaa vaarantamatta tiedottaa asiasta tällä hetkellä enempää, Kaskinen jatkaa.

PT-median tietojen mukaan kaikki osapuolet ovat uussuomalaisia, joilla oli ollut eile illlalla hyvin levotonta meininkiä Mellunmäki-Länsimäki-akselilla.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
japadappaduu

Vieressä asuvana voin kertoa että Länsimäessä ei silmämääräisesti asu kuin lähi-idän ja afrikan porukkaa + suomalaisia vanhuksia.
Kirjastokin ilmoittaa jo oikein ovessa että olemme monikulttuurineen kirjasto, ja sellaista se meininki siellä yleensä onkin.

Talvella tuli kaksi jotain lähi-itäläistä vastaan länsimäen alepan kulmalla illalla, molemmilla oli “koronamaskit “naamalla ja puukot kädessä, jatkoin kävelyä vaan ja katoin samalla etteivät yritä tuikata. Ohi menivät mutta on saman alikulkutunnelin kohdalla myös pari kertaa huvikseen päälle käyneet, ei sentään puukkojen kanssa vielä.
Ja siinä länsimäessäkin on muuten “moskeija” jonne täältä helsingin puoleltakin suuntaavat aina 1-2 välillä yöllä mieshameissaan.

Dan Wesson

Kirjastontädeillä ei tainnut olla vaihtoehtoja monikulttuurisuudelle. Multikultti kirjasto tarkoittaa sitä, että natiiveilla ei ole sinne mitään asiaa mennä sotkemaan marakattien huumekauppoja. Miten olet selviytynyt niiden silmille hyppimisestä? Eikö tuollaisilla huudeilla tarvitse olla joku harrastusväline mukana, kuten teleskooppimallin pesäpallomaila?

japadappaduu

Minä otin lopputilin aikaa sitten ja lopetin yli 15-vuoden kirjastouran “monikulttuurin” takia.
Tein lähes pelkästään iltavuoroja ja se meni ihan mahdottomaksi, viimeinen niitti oli kun johto sanoi että emme saa puuttua siihen tappeluun, riehumiseen, räkimiseen, vittuiluun, paikkojen särkemiseen, jne mitenkään, koska he ovat niitä joita pitää houkutella kirjaston käyttäjiksi.

japadappaduu

No normaalisti on kohtuu iso enkä näytä siltä että pelkäisin ketään kun itä-helsingin huudeilla ikänsä asunut ja tapellutkin.
Ja kun ovat muutaman kerran päälle käyneet niin aina on ollut jossain järjettömässä krapulassa että näkyy kauas ettei tosta jätkästä ole mihinkään.
Ja vuosia sitten talvella olin just sairastanut kuukauden koronan ja oli todellakin huonossa kunnossa, takaapäin kaatoivat ja potkivat muutaman kerran kylkiluut paskaksi. Se olikin aika tuskaa kun oli muutenkin vaikea hengittää.
Jos olisi kyse vaan itsestä niin olisin kostanut aikoja sitten, mutta ei tässä viitti mitään tuomioita hankkia.

Boltteri

Tai pippurinen, karhun-esto suksivoide-spray.

Khm

Halvimman lähikaupan nurkalla kokoontuva vanttera puistoparlamentti näkyy hajaantuneen kesälaitumille. Nytpä sitten näkyi bussille mennessä kaupan edessä kymmenkunta kaupungin vuokratalojen mamutaustaista nappulaa huutelemassa ja ilkeilemässä suomalaisvanhuksille. Joku suomalaistäti ryhtyi niitä syyttämään kiusaamisesta ja ojentamaan, aika kimitys kävi ennenkuin siitä vaikuttivat rauhoittuvan, ihan piti seurata ettei ylly sen pahemmaksi.. Bussi tuli ja tilanne taisi mennä ohi.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Tare

Nyt on ollut taas samaa rasismimölinää kun viime keväänä ja jäljet johtavat demarien puoluetoimistoon jota johtaa uniper katastorfista ja miljardi puhalluksesta tunnettu veivikaula typpyrainen.Se on vain hyvin yksipuolista. Myös YLE on täysillä mukana, koska pelkää tämän hallituksen YLE leikkauksia ja yrittää kiimaisesti saada sitä nurin.