Video: Tunnelmakuvia Helsingin Itäkeskuksesta

Paljon on Itäkeskuksen “pikku-ostari” Puhos muuttunut viimeisen 10 vuoden aikana. Joskus 00-luvun lopussa, kun tuli siellä käytyä, niin alueella oli ihan normaalia perustoimintaa. Nyt alue on kuin ulkomaille menisi.

Puhoksella oli suomalaisia pubeja ja esimerkiksi Hessumobiili, josta tuli ostettua autoon jotain varaosia. Lisäksi siellä oli ihan normaaleja suomalaisia kauppoja.

Nykyään ei ole mitään, ei edes monikulttuurisuutta. Alue on muuttunut kauheaksi islamilaiseksi halal-altaaksi, jonne suomalaisilla ei ole asiaa. Tuskin siellä nyt ihmisten päälle käydään, mutta tuijotetaan kyllä pitkään.

Mikä tällaisen toiminnan funktio on? Mikä tarkoitus sillä on, että Suomeenkin annetaan syntyä rinnakkaisyhteiskunta? Tuohan on ihan sama kuin Rinkeby, mutta vain pienoiskoossa.

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
einari

Kertakaikkiaan mahtava alue järjestää sateenkaari marssi kylän läpi, samaan paikkaan myös elokapinan penkin, ei kun kadun painajaiset! En ole koskaan halunnut reissuillani Somaliaan, enkä halua nykyään Helsinskiinkään, kyllä
sinnetännemäki ynnä muut kommarit ovat onnessaan tuosta etnisestä värinästä!

Ukkospilvi

Kaaritytteleillä olisikin oikea näytön paikka mennä tuonne heiluttamaan lippujaan.

AnywayD

Paavo olisi voinut kirjoittaa tuosta videosta, että kävin Istanbulissa.

Kalsarikännit

Tää oli silmiä avaava video. En tiennytkään että päkaupunkiseudulla tilanne on noin paha. Täältä maalta kun ei oikein muutosta hoksaa. Meillä on täälä sellainen pelote ettei ne uskalla tulla tänne. Se on TYÖ.

X

Tuohon törmäsin kun kävin Päämaja kaupungissa sukuloimassa, elävät aivan eri maailmassa. Asiaa pahentaa ettei tietoa edes haluta. Todellista elämää kaninkolossa.

T

Et tiennyt !!!!!! ????? !!!!
Kyllä nämä ulkoeurooppalaiset tulevat vielä sinne maaseudulle, on vain ajan kysymys. Tässä järjestyksessä tämä aina menee, isot kaupungit, sitten pienet ja opulta maaseutu.
Näytä video kaikille tutuille. Kepun äänestäjät haluavat tätä, joten heidän tulisi ainakin nähdä mihin heidän äänestyskäytös johtaa

Porkkanalaatikko

Vielä elinkelpoisilla alueilla löytynee päättäjiä ja äänestäjiä, jotka haluavat rotumuukalaisia alueitaan “rikastuttamaan”. Ehkä suvakit kuvittelevat saavansa muukalaisista heille kiitollisia liittolaisia.

T

Kyse ei ole kuvittelusta. Otetaan jälleen esimerkiksi USA.
Miksi demokraatit haluavat nykyään matuja? Koska he haluavat vaalikarjaa.
Miksi republikaanit ennen halusivat matuja: halpatyövoimaa.

Kalsarikännit

Niinhän se vähän on. Kun elää ja asuu pienellä paikkakunnalla niin ei nuo kaupunkilaisten ongelmat tänne kantaudu. Toki, olen ollut maailmallakin sen verran että tiedän esim. Stutgartin alueel slummit, mihin ei ole ollut 10 vuoteen poliisillakaan mitään asiaa.

Mutta niin sielä kuin tääläkin, ihmisten jotka asuvat ko. alueilla, heidän pitäisi näyttää esimerkkiä ja nousta vastaan. Miksi se aina on niin että maakunnan kansalaisten pitäisi nousta barrikaadeille, kun kaupunkilaiset eivät tee itse mitään?

Minä olen ollut yksi siitä porukasta joka 28 vuoden työllä pelasti suomalaisen läänin pohjavedet kansainvälisilstä pelureilta. Se maksoi minulle noin 40 000e. Mutta… harrastus ei ole hyvä ellei se maksa.

Mitä kaupunkilaiset ovat tehneet vastustaakseen maahanmuuttoa? Sellaista joka on vaikuttanut ennen sitä, ei sen jälkeen? Sillä jos koitat vaikuttaa kun päätös on jo tehty, sillä ei ole mitään vaikutusta. Asioihin pitää tarttua silloin kun AVI-, ELY- tai muu vastaava viranomainen kuuluttaa asiasta.

No, oman kylän pohjavedet on pelastettu. Sen rinnalla itäkeskuksen älämölö ei tänne kuulu.

Qroquius KadD

Maahantunkeutumista on vaikea vastustaa kaupungissa, koska ne maahantunkeutujat ovat siellä kaupungissa valmiina iskemään päät asfalttia vasten mäsäksi vastustajiltaan.

T

en pidä kaupunki/ maaseutu vastakkainasettelusta, mutta minulla on ongelma kepulaisten kanssa. Miksi näin on: kepu on syyllinen maahanmuuttoon, mutta sen äänestäjät eivät joudu kohtaamaan äänestyskäytöksensä seurauksia toisin kuin kokoomuksen äänestäjät. Eli tekopyhyyden määrä on tähtitieteellinen

Vitt...Stadilainen

“Se on TYÖ.”

Tuo on vähän kaksipiippuinen juttu, koska sillä samalla työllä myös maaseudun asukkaat maksavat tämän rikkauden.

Ja esimerkiksi briteissä yritetään “elvyyttää” vähäväkistä maaseutua viemällä sinnekin rikastusta. Ja sen kaiken maksaa tietenkin kanta-asukkaiden työ.

Qroquius KadD

Harvapa sinne maaseudulle sijoitettu kulttuurinrikastuttaja mitään työtä tekee.
Yhtä lailla KELA Goldin ostovoima puree siellläkin.
Ne eivät vaan viihdy böndellä, koska Stadissa on niin paljon enemmän kaikkea kivaa.

Taavi

Keitähän aina syytetään salaliittoteoriasta, että väestönvaihto on menossa. Käyköön nyt katsomassa siellä Itäkeskuksessa. Tuohan on sopivan korkusella tuo parvekekin että voisi homot heittää alas.

X

Väestönvaihto on tosiasia ei salaliittoteoria.

japadappaduu

Kyllä se puhos oli jo joskus 2000-2010 pelkkiä somaleita täynnä, lukuunottamatta kahta baaria jossa jostain syystä aina käytiin.
Olihan siellä se somaleiden moskeija, jonka ympäristöön kerääntyi joka perjantai-ilta 200-300 somaliukkoa, sylkivät kohti siellä välillä ja huusivat “juoppo suomalainen”, kostoksi sitten kävin moskeijan eteisen matolla helpottamassa oloa.
Nyt en enää menisi sinne vaikka maksettaisiin.

Tapio Suhonen

Neekerismiehiä näyttää olevan runsas enemmistö: monikulttuurillinen onnela, mutta me maksamme.
Kommunistisvihreä unelma on saattaa yhteiskunnan rakentajat nurkkaan ja Suomi kehitysmaaksi.
Rahaa on, arhinmäkeläisittäin lainaa ei makseta takaisin.

Dan Wesson

Sarjassamme vi..n ärsyttäviä poliitikkoja Arhinmäki on yksi pääosan esittäjistä Ohisalon, Tuppuraisen, Kontulan ja Biaudeen aka bidé kanssa. Sillä erolla, että Arhinmäki on vaan yksinkertainen pölhö, joka ei onneksi ole enää kansanedustaja. Normaalijärkinen tuossa asemassa oleva viranhaltija ei mene töhrimään seiniä. Muut ovat punaviherkommunismin sokaisemia pölhöjä

Last edited 18 päivää sitten by Dan Wesson
EnFinneIgen

Käänteinen kehitysapu tarkoittaa ihmisten siirtämistä kehitysmaista kehittyneisiin maihin, esimerkiksi Suomeen.
Perinteinen suora kehitysapu ei oikein toiminut, joten YK:n agenda 2030:n hengessä yrittävät nyt sitten tällaista silmänkääntötemppua.

japadappaduu

Kun ei saada kaikille huippukivaa elämää, niin tehdään sitten elämästä kaikille todella kurjaa.
Se yhdistää vasemmistoa ja nykyistä globalistihallitusta.

Andwell

Tuolla voi aina välillä pistäytyä ihmettelemässä:

Kestävä kehitys

Pitääpä mennä käymään

Omasta mielestäni aika upeaa että meillä on Puhoksen kaltainen ostari, josta voi tehdä varmaan upeita löytöjä mitä ei muualta saa.

Fatwantarkistaja

Prismalla ei ollut raiskaamalla tapettua lammasta, eivätkä olleet tilaamassa. Muista kypsentää hyvin.

Name

Ei ainoastaan Puhos. Tutustu myös muuhun Itäkeskuksen tarjontaan ja kävijäkuntaan, sama meno vähän laimeammin. Alakerrassa on Alania Market, käypä siellä.
https://www.mtvuutiset.fi/videot/video/prog20398155#gs.aq1i65

T

Suomalaisen väestön korvautumisella omassa kotimaassaan ei ole mitään hienoa.
Yksi kansa vain lakkaa olemasta.

X

Joo, käy ihmeessä. 😂

Andwell

Puukotus Vantaalla – Nuorten sanaharkka yltyi väkivaltaan (iltalehti.fi)

Tuskinpa tuossakaan tapauksessa putkahtaa sitten ketään silminnäkijöiden korvankuulijaa välittämään spekulaatioita vähentävää tietoa kansalaisille…

Andwell

Tuollainen näytti löytyvän.

VantaaPuuk
Boltteri

Tuossa jokainen sossumies ja hämäräbisnekset tuo lisätuloja. MITEN nämä syöpäläiset ovat Suomelle jotain positiivista? Pelkkää paskaa. Korjaan: Ottaisin mielelläni puhdasta paskaa noitten sijasta. Paskaa voi heittää pelloille. Paskasta on jotain hyötyä.

Qroquius KadD

Katsos kun näistä asioista saavat Suomessa päättää yliopistotytöt, jotka rakastavat noita sokeasti niin että pieni sydän on särkyä.
Siksi noita täytyy saada lisää paljon Paljon PALJON.

RullatonHuuli

Tuohan on mogadishusta tuo videoklippi. Nyt ei tahdo uskoa.

Tare

Suurinta osaa noista ei työhuolet paina.Kevyttä chillilua ja vesipiiput röyhyää ällöttävän makean teen lomassa.Ja sitten ihmetellään kun valtion rahat ovat lopussa ja kassan pohja paistaa vaikka veroja kerätään enemmän kuin koskaan.