Greta Thunberg ei viihtynyt Helsingin ilmastomielenosoituksessa – räpläsi kännykkäänsä ja häipyi paikalta

Helsingin keskustassa Simonkadun ja Mannerheimintien risteyksessä on juuri parhaillaan menossa ilmastomielenosoitus, johon osaa otti myös tympääntyneen näköinen ilmastojeesus Greta Thunberg.

Greta Thunberg saapui paikalle muutaman nuorukaisen kanssa. He asettautuivat istumaan hetkeksi Simonkadun puolelle. Greta näytti olevan kovin ei-niin-kiinnostunut koko mielenosoituksesta, sillä hän näytti ulospäin tympääntyneeltä ja räpläsi kännykkäänsä viisi minuuttia. Sen jälkeen hän poistui seurueineen paikalta.

Liekö Thunberg vittuuntunut siihen, että saapui Suomeen, jossa Elokapinan mielenosoitukset ovat hyvin pieniä verrattuna suuren maailman suuriin mellakoihin. Ehkä odotukset olivat suuremmat, mahdollisesti hän odotti dramaattisia pidätyksiä.

Mutta poliisi vesitti pidätyksen ideatkin. Poliisi ei ole toistaiseksi antanut poistumiskäskyä, joten mielenosoitus ei ole mitenkään laiton. Vaikuttaa, että poliisi ei ole kovin halukas laittamaan pykälään isoa vaihdetta, vaan tilannetta katsellaan.

Liikenteeseenkään mielenosoitus ei kovinkaan vaikuta. Ratikat päästetään läpi, joitakin yksittäisiä autoja seisoo risteyksissä, mutta tosiasiassahan kyseinen risteys ei ole mitenkään erityinen solmukohta, että sillä olisi auto- ja raskaalle liikenteelle mitään vaikutusta.

 

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Noname

Paljon maksoi Gretan käynti? Vuoden journalistipalkinto sille joka A-studiossa kysäsee elokapinalta

Reiska

Autistinen Pikku-Reetta ei tajunnut minne viher-femakko äiti oli hänet lähettänyt. Yritti kännykästä selvittää missä ollaan ja mikä boogie pitäisi olla menosss.

Veromedia on ylen epäluotettava

Jutun otsikkoon muutosehdotus:
“reetta perinturha ei viihtynyt Helsingin ilmastomielenosoituksessa – räpläsi kännykkäänsä ja häipyi paikalta”

horrible_harris

Reetta Tumperi

Huru-ukko

Greta siirtyi toiseen paikkaan ja pääsi kahden polliisin kainaloon jotka avustivat haittaolioiden siirrossa. Vieraslajien kitkentää:))

Sherlokki suvakko

Pitäähän se kuva saaha hänen loputtomaan kansioonsa poiisien retuuttelusta nääs 😒

kestotislaaja
Qroquius KadD

Jos sinä haluat ottaa tänne paskanvärisiä paskanhajuisia lemmikkejä muka hellettä pakoon, se on sinun häpeäsi.
Pidä hauskaa lemmikkiesi kanssa, jotka tänne päästit.

Last edited 17 päivää sitten by Qroquius Kad
Boltteri

Kävi näyttämässä hyttysenpuremiaan ja meni pois. Hyvä keikka. Tempaus pelasti yli tuhat jääkarhua.

Boltteri

Gretan pitäisi keksiä jotain raflaavampaa. S/M vermeet päälle, hyttysenpuremat teipattuna megafoni kädessä ja PA:sta kunnon oldschool industrial kamaa naama punaisena rääkyen HOW DAAARE YOUUUU niin että anaalitappi lennähtää lateksibuutseihin. Vähän semmonen Nina Hagen/Wendy O’ Williams rykäisy.

Last edited 17 päivää sitten by Boltteri
Qroquius KadD

Onneksi pienelle Greta-rassukalle aletaan antaa jo vähän rauhaa, ettei enää pakoteta juoksemaan ympäri maailmaa esittämässä äippylin ja isukin käsikirjoittamia ja ohjaamia teatterikappaleita, että äippyli ja isukki saisivat huomiota.

Nyt riittää jo näyttäytyminen, ja pikkuinen saa lähteä tekemään sitä mitä tuonikäiset haluaisivat tehdä.sen sijaan että pitäisi olla näyttelemässä tyhmille suomalaisille maailmanjumalatarta, kun tyhmät suomalaiset uskovat kaiken.

Mike

Koneen säätiö rahoittaa tuota porukkaa. Voisi rahoittaa myös poliisin käyttöön liikkuvat Koneen rullaportaat, ettei poliisien tarvitsisi kantaa putkaan menijöitä.

Fatwantarkistaja

Jos itse rahoittaisin terroristeja, saattaisi tulla seuraamuksia. Herliineillä on miljardeja, joten heille on säädetty ihan omat lait.

X

Laimeeta, Gatespas kehittää pers reiätöntä nautaa joka ei röyhtäile. Vähän niinkun muumi 2.0. Toinen huippuidea on naudanliha jossa ei ole yhtään nautaa, sen tekemisestä en halua tietää yhtään.

Dan Wesson

No sehän on sitten muumin lihaa. Vaaleaa ja mautonta.

X

Muumit olivat aikaansa edellä ilmaston muutoksen estämisessä. Voi kyllä olla ettei niistä ole naudanlihan korvaajiksi, mutta ehkä mr Gates kehittää seuraavaksi mrna rokotetta jolla syntyy persereiätön ihminen, on se senverran fiksu veijari. 🤔

jussi

Aikansa hullua touhua, siinä mielessä, että näitä itseänsä paljasteneita kikkelimiehiä raahataan putkaan silloin tällöin.. Saavat jopa syytteen elimensä näyttelystä julkisella paikalla. Nyt sitten Ruotsista saapuu jokun teini huutamaan Suomen oloista..Eihän Gretta ole edes asunut koskaan Suomessa. Ottakaa hyvät kansalaiset huomioon kaikki poliitiset seikat.

Qroquius KadD

Ei tänne tule mikään teini vaan tänne tuotiin moniongelmainen, vammainen lapsi jota käytetään röyhkeästi hyväksi.
Onneksi tällä kertaa päästettiin pian pois.

Mutta Suomeen kannattaa tulla, kun suomalaiset ovat niin hölmöjä että uskovat kaiken mitä niille sanotaan.
Siksi suomalaisia huijaavat kaikki:

ruotsalaiset, bryssät, moskoviitiörkit, mustalaiset ja jopa somalit, joiden älykkyysosamäärä vastaa länsimaalaista kehitysvammaista.
Silti ne huijaavat suomalaisia.

japadappaduu

Ilmasto paranisi kummasti kun nämä pössyttelijät menisi kaduilta istuskelemasta töihin, en kyllä tiedä mitä töitä voisivat tehdä? Ehkä hidastetöyssyksi ajoradalle voisivat kelvata?

Anteeksi

Venäjän trolleja koko porukka. Veikkaan että niin ilmasto kuin liikenne paranisi kummasti kun näille tientukkeena lorviville epäterveille punaviherhörhöille tarjottaisiin virkistäviä hapansilakka eli surströmming annoksia,- mielellään virkistävinä kaiken kastavina roiskeina.

TUOTTEEN OMINAISPIIRRE on mädän, härskiintyneen ja elaantuneen kalan haju joka normaalisti aktivoi eläinten ja ihmisten aistin joka varoittaa jostain epäterveellisestä ja joka voi johtaa oksennusrefleksin aktivoitumiseen. Pakottamalla itsenä hyväksymään ja syömään elintarviketta josta aisti varoittaa, se on varoittavan aistin tuhoamista. Tarpeeksi kun tuhoaa edellä mainittua aistia, ei loppujen lopuksi hajun perusteella havaitse että jokin ruoka on pilaantunut, syö ja saa ruokamyrkytyksen.

Pera Pervo

Hapattaminen ollut ennen säilöntämenetelmä, keskiaikaisen ihmisen makumieltymykset pakonkin edessä eronnu nykyisistä. Jos ei oo voinu valita, ni silakat yms. ääntä kohti vaa!

Dan Wesson

Fermentointi on edelleen säilöntämenetelmä, ja terveellinen sellainen. Mädätyneestä kalasta en tiedä, mutta ole kuullut väitteen, korealaisten keskimääräisesti korkean iän yksi syy on fermentoitu ruoka, jota siellä päin syödään paljon.

Boltteri

Suolistobakteereilla on hyvinkin tärkeä rooli. Tofu-pelle vegaanisketsi ei kauan elä, eikä eläessään hyvin voi, ja hyvä niin. Onko kukaan nähnyt ituhippiä jolla terve iho ja paksut hyvinvoivat hiukset? Tai kestävät luut.. Ituhipit näyttävät siltä että iho irtoaa kosketuksesta ja luut katkeavat vastatuulessa. Rastat on vaan keino pitää kiinnii hiuksista jotka ovat jo päästä irronneet. Kovin on nätin näköistä kun karsea rastaläjä on päänahassa kiinni enää muutamalla hiustupilla, sekin kaljuuntuminen piilotetaan anti-rasistipipoilla tai jollain Jamaicamyssyllä. Naurettavaa porukkaa.

Qroquius KadD

Olet moneen kertaan tunnustanut ettet ole mikään ituhippivegaani vaan syöt kalaa.

X

Ristiriita, naudat syö heinää -> ovat piereskeleviä ja röyhtäileviä ympäristö rikoksia. Ituhipit syö heiniä -> ovatko myös? Kaverini Pena ajatuksen heitti eilen, veti ässän hihasta. 🤔🙄

japadappaduu

No en varsinaisesti syyttäisi näitä nuoria, kun vihervasemmisto ja media on heidät alakoulusta asti aivopessyt.
On siellä varmaan paljon niitä jotka ihan oikeasti luulee jotenkin maailmaa pelastavansa.

Boltteri

Voisivat olla toisilleen tukihenkilöitä. Pitäisivät ymmärrys ja halauskursseja, piiloutuisivat yhdessä halipeittojen alle maailman tosiasioilta ja suojelisivat toisiaan oikean työnteon kauheuksilta. Oman elämänsä Schindlereitä. Olisivat turvassa. Ihanan vasemmistoliberalismin lämmössä paistatellen. Voisivat perustaa työpajoja jossa askartelisivat kaarnasta natsientappovälineitä sekä anti-heteroseksuaalisia dildoja joita voisivat sitten myydä etnofestivaaleilla tanssien ja ilosta hyppien.

einari

Lievästi käypi sääliksi tuota reppanaa, jota retuutetaan ympäri maalimaa julistamassa viherterroristien ihanuutta, en voi edes kommentoida, kun
tunnen myötähäpeää tämän vammaisen lapsen vanhempien puolesta,
itse he eivät siihen paatuneisuuttaan kykene.

Tare

Saatanan vähä-älyinen, menisi tekemään jotain hyödyllistä. Näistä alkaa tulla todellinen riesä normaalin yhteiskunnan rakenteisiin ja yksi syy on holtiton sosiaalituki politiikka, kun töitä ei tarvitse tehdä, aika jää tällaiseen terroriin.

Ripe

Jospa se Gretaparka on aikustuttuaan ja nähtyään ruotsalaista nykyelämää tullut järkiinsä ja myöntää salaisesti olleensa koko ajan väärässä. Jospa se on nyt alkanut puolustamaan Peppi Pitkätossua?

kjahgd

Hyvin aika riitti kameroille poseeraukseen ja saatiin kuvat..