Milan Jaffin lapsenraiskaus hylättiin hovioikeudessa

Helsingin hovioikeus hylkäsi kokonaan gangsteripäällikkö Milan Jaffin tuomion törkeästä raiskauksesta. Sen sijaan toinen tuomio raiskauksesta pysyi samana.

Kyseessä on kaksi eri tekoa, joissa uhreina olivat 13-vuotias tyttö ja aikuinen nainen. Hovioikeuden muutos koski tätä 13-vuotiaan raiskausta, joka meni käräjäoikeudessa läpi törkeänä lapsenraiskauksean.

Päätös on mielenkiintoinen. Tyttö oli karussa perhekodistaan/ sijoituspaikastaan huhtikuussa 2019. Kun käräjäoikeuden mukaan näyttö riitti siihen, että Jaff oli raiskannut tytön, niin hovioikeuden mukaan näyttö ei riittänyt. Se oli varmaa, että tyttö kyllä raiskattiin, ja vaikka hän nimesi Milan Jaffin raiskaajaksi, niin hovin mielestä raiskaajan henkilöllisyydestä kuitenkin jäi epäselvyys.

Tämän vuoksi syyte törkeästä lapsenraiskauksesta hylättiin kokonaan.

Raiskaukseen ei tehty muutoksia. Jaffin katsottiin raiskanneen aikuisen naisen elokuussa 2020. Mielenkiintoista tässä on se, vaikka Jaff käytti raiskauksen aikana väkivaltaa, mm. kuristi naista, niin silti tekoa ei käsitelty törkeänä raiskauksena vaan raiskauksena.

Hovioikeudessa vankeustuomiokin näin ollen tippui. Käräjäoikeus määräsi 2 v 8 kk ehdotonta vankeutta, mutta hovista se tuli ulos 1 vuoden ja 2 kuukauden ehdottomana vankeutena.

Milan Jaffilla on nyt yhteensä 7 vuotta 4 kuukautta lusittavaa, sillä aiemmin hovioikeuden lainvoimaisella tuomiolla jäbälle annettiin 6 v 2 kk. En tiedä onko Jaff ensikertalainen. Jos olisi, niin lusittavaa olisi 3 v 8 kk, eli Jaff pääsisi vapaaksi jo loppukesän bileisiin. Hänhän on ollut kiinni jo monta vuotta. Jos kertalaisuuksia on useampia, niin tuomista lusaistaan 2/3 ja tässä tapauksessa lusittavien päivien määrä nousisi liki viiteen vuoteen.

 

Jaff sai kiehuvaa vettä päälle vankilassa

Jaffille sattui Riihimäen vankilassa ikävä keittiösattumus, sillä toinen vanki vippasi Jaffin päälle kiehuvaa vettä. Vangit olivat osaston keittiössä tekemässä ruokaa uudenvuodenpäivänä, kun elinkautista istuva Sampo Jousimaa yllättäen otti levyltä kiehuvan vesikattilan ja heitti vedet Jaffin päälle.

Jousimaa yritti tavoitella toistakin astiaa, mutta Jaff puolustautui mm. paistinpannulla. Filmillä näkyy miten molemmat liukastelevat kiehuvan veden ja öljyn sekaisella liukkaalla lattialla. Vartijat tulivat nopeasti paikalle ja molemmat tainnutettiin sähköpistoolilla.

Asia eteni oikeuteen, mutta Jaff ei halunnut oikeudessa lausua asiasta mitään. Hän ei toisin sanoen tiennyt, kuka kiehuvaa vettä hänen päälleen heitti. Asia eteni oikeuteen lähinnä siksi, että siitä oli olemassa vankilan valvontakamerakuvaa, josta tapahtumien kulku selviää.

Yleensä vangit eivät ilmianna ketään, vaikka vankilassa joutuisivatkin pahoinpitelyn kohteeksi. Ilmiantamisesta voi seurata lisää vaikeuksia, vaikka varsinaisesta vasikoinnista ei olekaan kyse.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
einari

Kiitos Paavo harvinaisen viihteellisestä videosta.
Se on sitten jaffa polttomerkitty raiskari ! Sammon kosto,
vapaasti Kalevalaa mukaellen.

horrible_harris

On tämä niin helvetin törkeätä ja noloa, ettei tuota paskaläjää ole vieläkään karkotettu. Lieneekö kukaan missään edes esittänyt karkottamista?

Itsestäni tuntuu, että oikeuslaitoksen tuomarit pelkäävät terroristijärjestö PKK:n kostoa, ja siksi kaikkia tuomioita on lievennettävä.

Monesti olen sitä ihmetellyt, että miksi suomalaisten kansallinen itsetunto on niin nollassa, että tällaisia sarjarikollisia hyysäillään.

Last edited 15 päivää sitten by horrible_harris
Qroquius KadD

Eivät ne mitään pelkää, vaan nauttivat Jaffa-Millojen ja muiden pahanteosta.
Jokainen rikos on askel lähempänä ihanaa Onnelaa, Euroopan Neuvostoliittoa korvaamaan sen entisen, joka taistolaisilta demlatuomareilta niin suurella vääryydellä vietiin pois.

Last edited 15 päivää sitten by Qroquius Kad
Ilmari

Ei häntä tietenkään nyt voi karkottaa, kun hän istuu vankilassa.

AnywayD

Kuinkahan tuo video on päässyt julkisuuteen. Jännä erikoisuus toki.

Porkkanalaatikko

Jaffin lisäksi videolla oli suojaväritön henkilö. Jos olisi ollut avaruusaivokirurgin värinen, videokamera olisi ollut pois päältä ja siitä johtuen mitään videotakaan ei olisi.

Jupi

Todisteet ovat hyvin harvoin salassa pidettävä, mieti jos saisi tuomion mutta todisteet olisi salassa pidettäviä. EU on kyllä instanssi jossa moinen ei kyllä yllättäisi enää

mustamurkku

Värit ja muut kohdallaan, niin vähän rahaa jne. Muuten, eikö nää pääse jo v. 2025 kesällä/keväällä jo vapaaksi? Kaikki alennukset ja muut valitukset kun demlatytöt “fiksaa lainmukaisiksi”, niin ens juhannuksena Milan on rangaistuksensa kärsinyt ja baana on auki. Asiasta toiseen: Apinarokko leviää taas kuulemma epidemian tavoin Kongossa. Ja meillä Suomessakin on jo 43 homoa sairastunut siihen kun on kirjainmellisesti nussinut neekerien kanssa toisiaan perseeseen.

Jupi

Toivottavasti näitä mukavia keittiöhetkiä olisi enemmänkin

horrible_harris

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/587b3d65-5bb5-40bf-97d1-deb9519a409a

Taas eräällä kultamunalla seksuaalinen hätätila.

horrible_harris

Vasso Q.

TAre

Tuon veden/öljyn heittäjän olisi pitänyt käyttää joko astaloa tai kropan lävistävää artefaktia. Jos osaa, se onnistuu muutamassa sekunnissa.

torrehaa

Rosterinen liemikauha kyynärän mittaisella varrella toimi oikein hyvin aikoinaan vastaavassa tilanteessa..hihhih..

Ilmari

Ei vankilan keittiössä ole astaloita.

torrehaa

Kyllä on,150kg kellisty laakista.

Qroquius KadD

Näytti tuossa keittiössä olevan paistinpannu ja vesikattila.

Qroquius KadD

Tuo hyökkääjän toiminta oli tosiaan hieman ponnettoman näköistä, kun tyypillä on kuitenkin entisyydessään kirvesmurha.
Luulisi sillä taustalla nyt johonkin muuhunkin pystyvän kuin nesteiden ruiskimiseen.

TAre

Malliesimerkki siitä että joskus on vituttanut lähetä töihin kun tietää että taas vietiin tilistä enemmän kuin puoli vuotta sitten. Mihin, näiden elättämiseen helvetti saatanaperkele.

jussi

Voisiko tuo 13-vuotiaan raiskatuksi tulleen tytön raiskaustuomion poistaminen liittyä jotenkin tähän niin sanottuun alennukseen (Rabatt)

Tämä (Rabatt) systeemihän on käytössa Ruotsissa, juuri näitä kunniakansalaisia edustaen. Tarkennan lisää asiaani. Jos Göran saa vuoden tuomion rikoksesta niin hän istuu sen koko vuoden.

Nyt kun Hadsibullah tekee identisen rikoksen, niin Hadsibullah istuu noin 3-kuukautta. . Koen henkilökohtaiseti mielekiintoa tätä Ruotsalaista (Rabatt) systeemiä kohtaan, mikä on mitä ilmeisemmin rantautunut tänne Suomeen.

Ilmari

Ei se siihen liity, vaan hovioikeus katsoi, ettei ole riittävän selvästi näytetty että raiskaaja oli juuri Jaffa. Eli kuten sanotaan: jäi järkevä epäily että raiskaaja on joku toinen.

Reiska

Olisivat laittaneet kaikki epäilyt istumaan max. tuomion. Tai jaffa voisi istua tuomion, kun muita ehdokkaita ei löytynyt ja sitten kun pääsee vapaaksi sovittelee keskenään oikean raiskarin kanssa miten turha istuminen hyvitetään.

Fatwantarkistaja

13-vuotiasta ei voi vankilaan laittaa, mutta paljonko se joutuu korvaamaan ihanan viattomalle pakomuslimillemme? Loppuelämän elatus olisi mielestäni sopiva korvaus noin törkeästä teosta, mutta tuskin Suomessa oikeutta saa.

Sami

No, tietenkin Suomi voi tuomita kyseisen 13 vuotiaan jostain tarkemmin määrittelemättömästä “rasistisesta viharikoksesta”. Esimerkiksi: rasistisesta tarkoituksessa tehty kieltäytyminen kehiksen tarpeiden tyydyttämisestä, yms.

Moonman

Tuo Sampo Jousimaa ansaitsisi mitalin, vaikkei muuten varmaan mikään unelmavävy olekaan.

japadappaduu

Pitihän niitä kurdipellen tuomioita alentaa ja kumota, ettei vaan tätä kultapalleroa jouduta karkoittamaan.

Jippos123

Sääli, että vedenheittäjä oli täysi amatööri. Vedet olisi voinut helposti heittää kohti silmiä. Jaffilta olisi sulanut öögat päästä.
Jatkossa olisi ollut vaikeaa perseillä ja raiskailla sokeana.