Uusturkulaiselle pitkä vankeus törkeästä lapsenraiskauksesta

Kun seksuaalinen hätätila iskee, se ei katso paikkaa, aikaa eikä reikää. Tai no miten sen ottaa, tässä tapauksessa raiskaus oli hieman erilainen, vaikkakin hyvin kehitysmaalainen.

Syyrialaisella sotapakolaisella, vuonna 1982 syntyneellä  Mahdi Alcheikh:illa pullotti pahan puoleisesti puntissa syksyllä 2022. Alcheikh hakeutui turkulaiseen uimahalliin ja aloitti soidintanssin suomalaisen tuolloin 15-vuotiaan pojan kanssa.

Poika ei vastannut Alcheikhin iskuyrityksiin, mutta se ei ollut este, se oli hidaste. Syyrialainen alkoi koskettelemaan suihkussa olevaa alastonta poikaa. Lopuksi Alcheikh piiritti pojan nurkkaan, josta oli vaikea paeta. Uimahallin suihku- ja pukuhuonetiloissa ei ollut tekohetkellä muita miehiä, sillä oli hiljainen päivä ja uimahalli oli sulkeutumassa.

Poika pakeni nyt saunaan, mutta Alcheikh tuli perässä. Saunassa poika sitten raiskattiin.

Teon jälkeen poika pääsi karkuun pukuhuoneeseen. Hän veti nopeasti vaatteet päälleen ja poistui uimahallin pihalle. Sieltä hän soitti ensin isälleen ja sitten hätäkeskukseen. Isä oli nopeasti paikalla ja hän pidätteli syyrialaista poliisien tuloon asti.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi nyt Alcheikhin 4 vuoden ja 2 kuukauden ehdottomaan vankeuteen törkeästä lapsenraiskauksesta sekä pojalle maksettaviin vahingonkorvauksiin. Oikeudessa tuli esille, että poika ahdistui tapahtumasta erityisen paljon, varsinkin kun teko oli täysin pojan seksuaalista suuntautumista vastaan. Lisäksi pojalla oli jonkinlainen autistinen häiriö, että hän ei kykene puolustamaan itseään kovin selväsanaisesti.

Alcheikh kiisti syytteen, mutta mitään suoraa selitystä hän ei oikein osannut antaa tapahtumille. Kiisto oli vähän tyyliä ottia tuota. Syyttäjän todisteena oli mm. pojasta eristetty DNA.

 

Subscribe
Notify of
guest
42 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
K. J. Short

Tuomion pikakelaus loppuun matkasellissä.

Heimo Hetero

SE kuuluu, erityisesti afgaanien miesten tapoihin. https://fi.wikipedia.org/wiki/Bacha_bazi

Gabi

Jos vuohiltaan ehättää pikkupoikiin, Suomeen pitäisikin nyt uussuomalaisia varten perustaa vuohifarmeja muzeilleja näin vältymme puukkohippasilta, lasten hättyyttämisiltä yms. monikulturismeilta. Nyt häätyy tunnustaa ennenku joku ehtii tehä sen mun puolesta, olen rassisti, pentuna pelasen siskojen kanssa mustaa pekkaa (sen homouvesta en oo varma), afrikantähteä ja miilua, niin että rassistiha se minnoon.

Qroquius KadD

Tuo menee vankilaan matkasellin kautta ja lähtee sieltä vapauteen matkasellin kautta kuten kaikki muutkin.

Reiska

Sopivaa seuraa vaan matkaselliin, niin kannetaan paketissa pois matkasellistä eikä raiskaile enää ketään…

Qroquius KadD

Tällaistahan tapahtuu useinkin?
Montakin kertaa kuukaudessa?
Edes vuodessa?
Kerran viidessä vuodessa…?

Vaiko vain yhden ainoan ainokaisen kerran…?

Kyllä ne kongit ovat vangeille valtavan paljon vaarallisempia kuin matkasellit.
Niillä on kuollut moni vanki.
Toisin kuin matkaselleissä, missä vangit ovat kuin Herran kukkarossa.

Tapio

Ei taida homoilu ollakkaan arabimaissa kovin harvinaista. Kun ei naista saa, niin sitten näinkin.

Qroquius KadD

Ei raiskaaminen olekaan homostelua, vaan Pyhää Sotaa käyvän uskonsoturin palkinto.

Khm

Mutta eihän se ole homo joka on hommassa pomo…

Turhautunut Kansalainen

Tosta pitäis antaa kyllä vähintään 15-25v niin kuin jenkeissä… Olkoonkin että noin yleisesti ottaen en ole niiden kanssa samaa mieltä tiettyjen tuomioiden järjettömissä tuomioiden pituudessa, mutta näissä raiskailuissa, yms. kyllä. On näet eri asia jos ryöstelee jotain tai sitten pahoinpitelee, murhailee tai raiskailee jotain. Eli ne ryöstelyt menkoon parilla vuodella (niin kuin jenkeissäkin ekakertalaisille), mutta törkeämmistä pidemmät. Jenkeissähän ei-väkivaltaisista rötöksista ensikertalaisena yleensä saa max. 2v jos sitäkään, mutta noista muista sitten 15-25v ellei jopa life, joka siellä on max 25v, mutta vain ääritapaiksissa. Joskin ihan ääriääritapauksissa saattavat antaa elinkautisen ilman koskaan vapautumista (paitti jos presidentti päättää joskus armahtaa).

Sami

Tuomiot riippuvat osavaltiosta, ja ennenkaikkea osavaltion korkeimman oikeuden tuomarista, joka valitaan julkisissa vaaleissa.

Vaalikarjaa ohjaillaan/kusetetaan Isoilla vaalikamppanjoilla, ja lopputuloksena valitaan tuomariksi henkilö joka vapauttaa rikolliset vapaalle jalalle jatkamaan rikoksiaan kenenkään estämättä.

Tuomioita annetaan vain Woke ideologian kyseenalaistamisesta (viharikoksista) .

Last edited 15 päivää sitten by Sami
Turhautunut Kansalainen

Tämä on erittäin totta myös. Tosiaan riippuu paljon osavaltiosta ja siitäkin kuka tapausta tuomaroi. Ja sehän osoitettu, että esim. kuolemantuomioita (niissä osavaltioissa missä käytössä) on valillä annettu täysin väärille ihmisille. Eli paljon korjaamista niillä olisi systeemissä ettei tuollaista sattuisi. On suorastaan häpeällistä, että joku tuomitaan syyttömänä kuolemaan ja sitten ensin istuu 20-30v odottamassa sitä kunnes havaitaankin, että oho, me oltiin ihan väärässä. Eli varmasti siellä paljon vääriäkin tuomioita annettu kautta historian? Tosin niinhän se kaikkialla tahtoo olla. Meillä kait kuuluisin tapaus tämä Anneli Auer?

Fatwantarkistaja

Väkivallan uhri saanee hovissa kunnianpalautuksen ja lomarahat. Jaffikin sai.

Pete

Ottia tuota eteen?

Kinkuhili

Kastraatiolaki takaisin voimaan.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Sami

Lähdin polkupyöräkauppaan.

Terveisin Sale

+ULFBEHRT+

Ostin uuden ketjun polkupyörääni wanhan ja wenyneen tilalle.

Se sopii hyvin housuntaskuun.

Boltteri

Normaali muslimin sexual emergency. Noita tapahtuu maassamme kymmeniä joka päivä.

horrible_harris

Tämä oli vähän erilainen tapaus kuin ymmärtääkseni yleensä, koska Iltalehdessä kirjoitettiin, että kultamuna olisi ottanut pojalta poskeen. Ei ihme, että poika on ahdistunut, jos hänellä ottia tuota eteen kuitenkin.

Boltteri

Autistinen poika ja muslimi väkisin imee munaa ei kyllä ole ihan sama asia.

Taavi

Olisikohan ollut Iltalehti, missä mainittiin myös tämä raiskaajan nimi. Yleensähän YLE, HS, MTV, Iltalehti, Ilta-Sanovat suojelevat näiden raiskaajien henkilöllisyyttä viimeiseen asti, että nyt on ihme tapahtunut. Normaalisti on voinut ainakin arvata, että kysymyksessä on vähän tummempi pedofiili, kun nämä valtalehdet mainitsevat, että kysymyksessä on Suomen kansalainen.

Moonman

Ihmetyttää että pojan isä tyytyi vain pitelemään rikastajaa poliisin tuloon asti, kun tietää millasia pullahalaus-tuomioita täällä jaellaan näille juuri pahimman laatuisille ihmissaastoille.
Joo, on varmaan keskiluokkaisesti asunto ja-autolainat eikä varaa joutua syytteeseen raiskaajan hakkaamisesta, mutta voisi miettiä kummasta uhrille tulee pitkällä aikavälillä parempi mieli; Se, että isä kosti hänen puolestaan, vai se että raiskaaja pääsi 5 tähden hotelliin täysihoitoon pariksi vuodeksi.

Tare

Pojan isänä olisin potkinut tältä paksaläjältä munat niin tohjoikisi että sen jälkeen ääni olisi pysyvästi kimeä kuin eunukilla.

Qroquius KadD

Ja koska et ole pojan isä, voit julistaa mahtifantasioitasi mielin määrin kun et teoriassakaan joudu niistä vastaamaan.

Last edited 14 päivää sitten by Qroquius Kad
Boltteri

Extreme-besserwisserpäivä sulla taas, onko kotona ongelmia?

Qroquius KadD

Helle kiukuttaa.

Tare

Ota lääkkeet, ehkä helpottaa.

Qroquius KadD

Miten se viilentää hellettä?
Tosin tänään on vähän mukavampi ilma.

Eivätkä ne ole sellaisia satupillereitä kuin te luulette, että nappi naamaan ja aurinko paistaa taas.
Niillä on kasaantuva vaikutus, jonka johdosta lääkityksen aloittajalle teroitetaan ettei mitään tapahdu alussa pian, vaan vaikutus alkaa kahden viikon kuluessa.
Samasta syystä käyttö on lopetettava loivasti.

Ei ole mitään vaikutusta sillä jättääkö annoksen yhtenä päivänä ottamatta tai ottaako moninkertaisen annoksen.
Eivät ne niin vaikuta.
Pamit ja muut päänsekoittajat ovat asia erikseen.

Last edited 13 päivää sitten by Qroquius Kad
TAre

Saat varmaan hyväksyntää itseltäsi noilla typerillä heitoilla. Pidä turpasi kiinni jos ei ole asiaa.

Qroquius KadD

Sinähän täällä aloitit asiattoman öyhötyksen “Jos olisin isi niin tekisin isi ja jos ja isi ja jos ja isi”.
Kun et ole isi etkä pysty tekemään mitään, voisit jättää nuo puberteettiset öyhötykset muualle.
Ei niistä ole mitään hyötyä kenellekään, ne vain osoittavat maahantunkeutujille miten heikkoja suomalaiset ovat.

AnywayD

Suvakkilan rikkauksia.

julie

kyllä on ylpeä olla osa maailman onnellisinta kansaa

Tomi

Ei tälläkään kertaa tarvetta karkoitukseen. Kumma ettei näitä kehitysmaa-apinoita ajeta pois maasta. Väistämättä tulee tunne että tällaiset tapaukset ovat vallanpitäjien toiveissa.

Boltteri

Tälläkin oli varmaan niin VAHVA side suomeen, eli ulosotossa satakahdeksankymmentä tonnia ja raastuvassa odottaa käsittelyä iso läjä vaimonsa hakkauksia ja vainoamisia. Zalandokin karhuaa saatavia viitisen tonnia. Ja tämäkin täysin integroitunut muslimi osaa sanoa HUORA, IME KURPA joten kielitaitoakin piisaa. Suomi tarvitsee näitä. ME VOITETAAN TÄLLÄ.

Qroquius KadD

Tällaiset tapaukset ovat vallanpitäjien toiveissa.
Jokainen tapaus on taas askel lähempänä Euroopan Neuvostoliittoa sen tilalle, joka niin epäreilusti vietiin pois.

Noname

Jos syyriasta ja teko 2022, niin taitaa olla suomalaismies tätä nykyä? Eli kun lusittu niin lisää lapsia ja lehmiä terapiaan…

Jippos123

Jokaisella on oma valmius käyttää väkivaltaa ja siten en moiti pojan faijaa, piti kuitenkin raiskaajahintin paikallaan ennen miekkataksin tuloa.
Omalla kohdalla saattaisi olla syyriaanolla kaikki raajat taitekohdista murrettuna.
Sen kuin selittäisi notta se alkoi väkivaltaiseksi, joutui vähän ottamaan haltuun.

Jippos123

Siinä on semmonen juttu notta kun tietää mitä ja millä tavalla tekee niin Syyriaanolla ei liiku enää klapit tai taputtimet enää koskaan.
Kulli ottanee eteen mutta vaaraton se lapsenraiskaaja olisi.

N.A.J

se ei ole totta muut ovat poistaneet sitä koska niillä voi tehdä rikosilmoitus koska asiasta ei ole varmuutta 

RullatonHuuli

Minkäs teet kun miestä panettaa.

Brazzers.PW no PassWord required

Fantastic site. Lots of helpful information here. I am sending it to some friends free brazzers videos https://brazzers.pw/