Dödspatrullen–somalijengille pitkät vankeudet Helsingissä

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi kymmeniä uusruotsalaisia pitkiin vankeusrangaistuksiin törkeistä huumausainerikoksista. Ns. Dödspatrulleniksi itseään kutsuva Tukholmasta kotoisin oleva somaliliiga teki radikaalin markkinavaltauksen Suomeen.

Poliisi sai vihiä joskus 2022 syksyllä, että Tukholmassa vaikuttava somaliliiga häärää myös Suomen puolella. Mainittakoon se, että alamaailmassa on tiedetty jo pitkään, että suurin osa Suomen kokaiinista tulee juuri Tukholman kautta ja tämän somaliliigan käsien läpi.

Tutkinnan edetessä poliisi huomasi, että juttu paisuu sitä mukaa kun sitä tutkitaan. Kuvio oli hyvin yksinkertainen. Suomessa asuvat somalit vuokrasivat Ruotsissa asuville maanmiehilleen kämppiä ympäri pääkaupunkiseutua. Rahasta ei ollut kiinni, sillä jengi tienasi käytännössä kassillisen rahaa per päivä. Asuntoja käytettiin aina kuukauden pari kerrallaan ja vaihdettiin uuteen asuntoon.

Asuntoihin tultiin suoraan Ruotsin laivalta isojen matkalaukkujen kanssa, jotka olivat täynnä huumeita. Siellä huumeet pakattiin pienempiin eriin ja jaettiin ympäri Etelä-Suomea. Kun tavara oli saatu Suomeen, niin kuriiri vei aina mennessään kassillisen rahaa Ruotsiin pääpaikalle.

Oikeudessa pystyttiin näyttämään toteen, että liiga oli pyörittänyt syksystä 2022 kevääseen 2023 Suomeen huumekauppaa, josta oikeus antoi yllättävän pitkiä tuomioita. Puhutaan kymmenestä vuodesta päätekijöille. Tämä vuosimäärä viittaa tosiaan siihen, että mistään pienestä kaupasta ei ollut kyse.

Oikeus tuomitsi törkeistä huumausainerikoksista:

 • Hassan Abdukadir Mohammed, 10 vuotta
 • Mohamed Abdulkadir Okashe, 10 vuotta vankeutta
 • Farhaan Mohamed Omar, 10 vuotta vankeutta
 • Mazen Omer, 10 vuotta vankeutta
 • Mahad Ahmed Ali, 10 vuotta
 • Nassar Abdouraman Moussa, 10 vuotta vankeutta
 • Zakaria Said Mohammed, 10 vuotta vankeutta
 • Adiwahab Abdirahman Shekul, 9 vuotta vankeutta,
 • Arlind Sokoli, 9 vuotta vankeutta
 • Usaama Dahir, 3 vuotta

 

Esimerkiksi listalta monet ovat kirjoilla Tukholman Rinkebyssä ja Vällingbyssä, mutta yksi esimerkiksi Östersundissa. Jos jotakuta kiinnostaa selata, niin Ratsit.se:n sivuilta saa tarkemaa tieteoa. Jos asuinpaikka on Spånga, niin se tarkoittaa Rinkebytä.

Oikeus tuomitsi kaikenkaikkiaan 26 somalia tässä jutussa. Kannattaa huomata, että törkeästä huumausainerikoksesta tuomio on 1-10 vuotta, eli oikeus käytti tässä tapauksessa lain sallimaa maksimirangaistusta seitsemälle somalille.

Suomalaisten kannalta tässä jutussa on sellainen mukava vivahde liittyen rangaistuksiin, että Ruotsilla ja Suomella on olemassa ns. vankien palautussopimus, eli jäsenet tullaan siirtämään lusimaan tuomioitaan Ruotsiin heti kun tuomiot ovat lainvoimaisia. Tämä taas tarkoittaa sitä, että jos tuomioita lusittaisiin Suomessa, niin kaikki pääsisivät ns. ensikertalaisina puolella. Mutta Ruotsissa kaikki vangit lusivat tuomiostaan 2/3, eli joutuvat lusimaan Ruotsissa muutaman vuoden ekstraa verrattuna jos lusisivat Suomessa.

Tässä tuomittujen listalla olevista nimistä jotkut asuvat Suomessa, eli jengi ei koostu pelkästään Ruotsissa asuvista somaleista.

Tavaraa tuotiin esimerkiksi kokaiinia ainakin 15 kiloa. Tästä voi laskea, että katukaupassa myydään yleisesti grammasta kymmeneen grammaan ja hinta Ruotsin katukaupassa on noin 50-80 euroa, Suomessa se on kalliimpaa. Hashista ja marihuanaa tuotiin yli 100 kiloa kumpaakin ja amfetamiiniakin lähes 100 kiloa.

 

Subscribe
Notify of
guest
52 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Harry

Konsonantteja ja vokaaleita oli nimilistassa yhtä paljon kuin mexicon ja honolulun puhelinluetteloissa…yhtään pottunokkaista horttanaista eikä virtasta..onko tämä sitä rikkautta?

No ei ole..se on paaaljon pahempaa.

Reiska

Pitkään meille on kerrottu miten kaukomaiden väki tulee rikastuttamaan maatamme ja tuomallaan rahalla pelastaa yhteiskuntamme, joka on kaatumassa väestön vanhenemiseen ja työvoimapulaan.
Tässä nyt realisoituu se mitä meille on kerrottu ja jota olemme naureskellen irvailleet suvakkien horinoiksi.

Kuten yllä kerrotaan: Uusväen liiketoiminta on toiminut erittäin ammattimaisesti ja tuottanut muovikasseittain rahaa. Nyt meidän on viimeistään hyväksyttävä tosiasiat siitä, että rikkautta tulee (tosin ei ihan laillisin keinoin ja varmasti sossu maksoi asunnot ja laivamatkat, mutta ei takerruta yksityiskohtiin…).

Veromedia on ylen epäluotettava

Yrittäkää arvata ylenannon (VMP), verovaroin ylläpidetty, “uutisointi”!

 • julkaisemien nimien määrä
 • maininta etnisestä taustasta
 • yhdistäminen Ruotsin dödspatrulleihin
Joppos123

Kuoriintuneita kultamunia.

japadappaduu

Ruotsalainen somalijengi Suomeen suomalaisten veronmaksajien elätettäväksi vuosikausiksi, ai että taas rikastuttiin.
Yhden ruotsalaisen somalipalleron elätys vankilassa maksaa suomalaisille vähintään 150 000e vuodessa.

Ei helvata...

Sä olet kyllä elävä todiste niistä joiden ei pidä kirjoitella mitään jostain lukutaidottomista tai muiden typeryydestä, ei ihme, että propagandankin niellet kokonaisena..,

Jupi

Suomessa vankipaikka on keskimäärin 200 per päivä.

Ei helvatan ...

Prööt

Last edited 10 päivää sitten by Ei helvatan ...
Fatwantarkistaja

Olisi kiva nähdä video siitä kun nuo maksavat velkansa.

Qroquius KadD

Sillä videolla aluksi massiivinen suomalaisten julkkisten kuoro messuaa taustalla:
“Maksamme velkaa!”

Sompanssit läpsyttelevät estradille, suomalaiset viherkommunistitytöt polvistuvat niiden edesä ja ojentavat niille suomalaismiesten selkänahoista revityt verorahat, jotka sompanssit ylimyksellisen alentuvasti pudottavat Maksetun Velan arkkuun.

Julkkisten kuoro messuaa aina vaan haltioituneempana ylistystä sompansseille ja viherkomunistitytöt lankeevat niiden edessänsä rähämällensä.

horrible_harris

Saapa nähdä, että erotetaanko demlatuomareita, kun törkeästi antoivat näin pitkiä tuomioita syyttömille kultamunille. Jo kultamunien epäileminenkin mistään rikoksista on rasismia.

Last edited 13 päivää sitten by horrible_harris
Porkkanalaatikko

Voi tulla hankaluuksia tuomareille kun antoivat ”syyttömille” huippuosaajille tuomioita.

Reiska

Todellakin!

Miten järkyttävää ja syvälle yhteskunnan rakenteisiin juurtunutta RASISMIA vielä on olemassa vuonna 2024.

Jupi

Alkaa vuosien valitusrumba

Boltteri

Hemmetin hyvät huumekoirat meillä satamissa. Vai onko niin että rasistileiman pelossa kaikki neekerit päästetään heittämällä läpi? Yksikään neekeri ei tule Suomeen lomalle tai mene risteilylle viattomasti viihtymään ja ostamaan Tobleronea, se on varma. Sama toiseen suuntaan.

Peksi

Itsekin tuota epäillyt..malliksi jonkun vaalean tai mummelin ratsata..
Ajatella sitä oikein ajattelevien parkua,jos ratsaat neekerin joka sattuu olemaan syytön..siitä puhuttais A-Studiossa kuukausia

Jippos123

Voihan nuo roudata kamaa pohjoisen maarajan yli. Ei siellä mitään tullimiehiä näy muualla kuin Torniossa.
Just eilen tulin lapista kalareissulta. Kolme kertaa kolmesta eri rajanylityspaikasta käytiin svedustanian puolella ja ainoa paikka missä oli tullin porukkaa oli Tornio. Sielläkään ei ulkona mutta itse asema oli miehitetty.

Anonyymi

Et voi mennä Ruotsiin lautalla ilman henkilöllisyyspapereita, mutta Torniossa ei ole mitään rajamuodollisuuksia. Ei niitä ole muuten monessa muussakaan EU:n läntisessä osassa. Pitkällä automatkalla muutamia vuosia sitten yhdelläkään rajanylityspaikalla ei pysäytetty eikä kysytty papereita.

Reiska

Torniossa rajaväki on paikalla/asemalla vain virka-aikana. Klo 16 jälkeen voit kärrätä kokaa sillan yli vaikka kottikärrillä ja kukaan ei kysele mitään. Lisäksi tulli vahtii vain nuuskaa, muu ei niitä kiinnosta Tornion raja-asemalla.

Mike

Nyt on saatu kiinni vain logistiikkaketjun tukkurit. Kaduilla pyörii vielä satoja vähittäiskauppiaita.

Arkkimankeli

“Suomessa asuvat somalit vuokrasivat Ruotsissa asuville maanmiehilleen kämppiä ympäri pääkaupunkiseutua”
Ylisuuri julkishallinto taannee sen, että on aina joku “muu” virkamies jonka pitäisi olla valppaana kun tuollaista epäilyttävää tapahtuu. Ehkäpä myös demlasilmä valvoo että kukaan ei puutu toisten asioihin ennenkuin jotakin pahaa on jo tapahtunut.

Tällöin vastuu katoaa kuin hiehon veri halal-teurastuksessa.

Last edited 13 päivää sitten by Arkkimankeli
Boltteri

Yritä itse vuokrata valkoisena suomalaisena KÄMPPIÄ pääkaupunkiseudulta… Ei ole helppoa. Väärän värinen ja väärän niminen, sossu ei takaa mitään.

jorma

Oisko pakkopalautus Somppulandiaan tarjolla optiona? Kannatan tätä.

Qroquius KadD

Ei ole.
Siellä on kuulemma hengenvaarallista paitsi jos matkustelee siellä tai lähettää kuusivuotiaan tyttären sinne pimpsilvottavaksi.

Jippos123

Juu, palautus ei tule kysymykseenkään semminkin kun tekijät ovat ruotsalaisia.
Vaikka ne olisivat somppulandialaisia niin sittenkään ei voisi palauttaa koska ihmisoikeudet.

Rasisti

Tämä antaa vähän toivoa. Suomen huumepoliisi on aikaislailla tehokas.

Jippos123

Taitaa myös Tullin tiedusteluporukka osata hommansa.

seant

Asunnot joita käytettiin oli kelan vuokra tukemia asuntoja, Leena Meri toi esiin pitäisi olla jotain vakuutus etsivien tapaisia henkilöitä, jotka seuraisi asuvatko ko. luukussa todella vuokratukia saavat henkilöt. Tämä tietenkin tyrmättiin vasemmiston taholta heti.

Dan Wesson

Dödspatrullen muuttuikin jailpatrolliksi.

Suomi Finland

On erinomainen asia, että poliisi sai nämä pikku penteleet kiinni.

Ihmettelen kyllä ihan tätä järjetöntä maahanmuuttopolitiikkaa, mitä Ruotsi on harjoittanut. Mitä helvettiä poliitikot ovat kuvitelleet tapahtuvan, kun ulkomaalaisia lompsii maahan kehitysmaista muutaman vuosikymmenen?

Tyhjää kilisee suvakkipoliitikon päänupissa, jos sitä vähän kopauttaisi. Korkeintaan pari kulkusta löytyy aivojen paikalta.

Qroquius KadD

Ruotsalaisparat eivät enää pysty parempaan.
200 vuotta jatkunut rauhan ja hyvinvoinnin kausi naisisti ruotsalaiset näkemään väkivaltaiset maahantunkeutujamuslimit hätää pakenevina pikku palleroina, joille pitää antaa vierihoitoa, rintaruokintaa ja pillua.

Jippos123

Ja se pillu otetaan vaikka väkisin ihan kuten härmässäkin. Pallero voi aina vetää esiin joko rasismi- tai seksuaalinen hätätilakortin ja demla kastelee pöksynsä.

Suomi Finland

Maahanmuuttanut kehitysmaaporukka dumpataan lähioihin toisten kehareitten kanssa. Siellä sitten muhii, mitä muhii.

Mitkään resurssit eivät tuota onnistunutta lopputulosta.

Integraatio on noilla väkimäärillä ihan täysin turha toivo. Varsinkin, kun nuo saatanan huumeet ovat olemassa.

Qroquius KadD

Ei voi integroida sellaisia jotka eivät itse yritäkään integroitua.
Sitä on Suomessa koitettu puolituhatta vuotta mutta Kansallispukuinen Vähemmistö se vaan pysyy ennallaan tai muuttuu vaan pahemmaki.

Suomi Finland

Teoria on se, että jos tulisi 500 ihmistä 10 vuoden aikana ja nämä ihmiset hajautettaisiin ympäri maata, niin homma voisi toimia, kun paikalliset näyttävät talon tavat.

Kun se tulijoiden ryhmäkoko suurenee, niim homma menee aina vaan vaikeammaksi. Meillä on jo liikaa kehitysmaalaisia siihen nähden, mitkä ovat yhteiskunnan kotouttamisresurssit.

Kun tulijan kulttuuritausta vaatii kotouttamistoimenpiteitä lähtökohtaisesti, on peli menetetty melko nopeasti.

Silloin tulijat huomaavat, ettei heidän tarvitse itse välttämättä muuttua ollenkaan, vaan he alkavat muokata maasta mieleistään ja kotouttavat mieluummin paikallisia omaan kulttuuriinsa.

Paikallinen alkuperäisyhteisö kieltämättä on suorastaan mestarillista välttämään kotoutumista. Ja kuinkas ollakaan, tämän yhteidön kulttuuri todellakin ‘rikastuttaa’ paikallista valtakulttuuria.

Last edited 12 päivää sitten by Suomi Finland
Qroquius KadD

Suomen tataarit todistavat muslimien integroitumisen olevan mahdollista, mikäli halua sellaiseen löytyy.
Singapore on osoittanut muslimien integroituvan, kun vaihtoehtona on raippaa perseeseen tai hirttolava.

T

Oma suosikkini Singaporen lainsäädännössä on kepitys. Tämä olisi hyvä ottaa käyttöön myös Suomessa.
Singapore on ihailtava esimerkki miten upea valtio voi olla kun siellä etusijalla on uhrien oikeudet, ei rikollisten. Singaporeahan ei tietääkseni ole pilattu Frankfurtin koulun uhriutumis-opeilla

T

Haluan tarkentaa teoriaasi. Frank Raymond(alkuperämaa Bangladesh) teki seuraavan havainnon Kanadassa: kotoutumiseen vaikuttaa tulijoiden määrä.
Kerran Red Icen haastattelussa hän mainitsi että vaikka ulkoeurooppalaiset kotoutuisivatkin, he palaavat oman ryhmänsä tapoihin kunhan heitä on riittävän suuri määrä.
Eli ihminen palaa rotutyyppillisiin käyttäytymismalleihin omassa ryhmässään. Kannettu vesi ei pysy kaivossa.

Vitt...Stadilainen

Ei yllätä.

Mutta yllätyin kyllä hieman alkukesästä kun oli odottamassa kaveria pohjois-Haagan aseman alla ja kuulin siellä maleksivan somppuporukan “puhuvan” ilmiselvää blattesvenskaa. Ei ollut vaikeaa tehdä johtopäätöksiä…

Miten ihmeessä ne saavat kaikki loisimismaittensa kielet kuulostamaan samanlaiselta apinamaiselta mölähtelyltä?!

Jippos123

Katsos kun apinanaivoilla varustettu olio ei oikein opi mitään kieltä kunnolla.
Apina voi lähteä viidakosta mutta viidakko ei koskaan lähde apinasta.

Taavi

Listahan on pitkä kuin nälkävuosi. Eihän meillä ole jengiväkivaltaa ja huumerikollisuutta? Eihän me olla Ruotsin tiellä? Eihän, Maria Ohisalo ja Jari Taponen, eihän, eihän…

Kinkuhili

On hyvä, että tekivät tuon Suomessa. Singaporessa tuosta olisi tullut hirttotuomio koko porukalle.

Anonyymi

Olisi ollut parempi, että olisivat tehneet sen juuri Singaporessa. Olisi Suomi edes hiukan parempi paikka.

Ei lampaiden joukossa
horrible_harris

Jäämme kauhulla odottamaan, että armahtaako stubido myös nämä sompanssit. Sitä ei hyvällä katsottaisi tolkun suomalaisten keskuudessa.

Last edited 13 päivää sitten by horrible_harris
Washbrush

Tuomiot muuttuvat hovissa tai viimeistään demlaoikeudessa ehdollisiksi ja koppikorvauksia maksetaan muutama miljoona.

muuammiäs

Tiedätkös, miksi se on niin tyhmä kuin on? Noh, tietenkin siksi, kun kaikki energia meni hampaiden kasvattamiseen ja aivoille ei riittänyt juuri mitään.

TAre

Kyllä tuli taas suomalaiselle veronmaksajalle, työssäkäyvälle ja normaalille eläkeläiselle kuormaa. Vittu kun olisi superrikas ja pääsisi veronmaksusta.

RullatonHuuli

Päivän paras uutinen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Revo

Ehkä menee hieman otsikon ohi, mutta sinnepäin. Suuresti ihmettelen tämän valtamedian pimittämisen ja uutisten vääristelyn. Minulla on kaksi ulkomaalaista miniää, joita parempia saa hakea. Vanhempani, jotka vanhoja demareita olivat huolissaan, miten otan vastaan viimeisimmän kuubalaisen miniän kun kannatan perus-suomalaisten ajatuksia maahanmuutosta. Luulevat, että olen rasisti. En suinkaan ole, mutta en halua tänne nuoria rättipäitä ja kaapunaisia käyttämään sosiaaliturvaa hyväksi ja tekemään rikoksia. Tämähän on tilastollisesti totta. Nämä jotka seuraavat pelkästään valtamedian uutisia ovat auttamattomasti ulkona todellisuudesta. Lomareissulla tapasin saksalaisia ihmisiä, jotka olivat huolissaan maansa nykykehityksestä. Se siitä, mutta huolestuttavaa on pimittää ja kaunistella totuuden siementä.

T

Mitä vikaa on rasismissa?

Pena

Kymmenen vuotta niitä sitten pitäisi elättää vankilassakin, toki töitä on vartijoille luvassa, mutta kalliiksi joka tapauksessa tulee. Saattaisi todellakin tulla halvemmaksi, jos ostaisimme, tai vuokraisimme vankila paikan vaikka Vietnamista tai jopa Indonesiasta ja olisivat mokomat sitten muutaman vuoden, jollei sitä kymmentä, sellaisessa paikassa, jossa ymmärretään mitä näiden kanssa pitää tehdä ja miten.