Pride-gallup: Enemmistö ei aikonut osallistua

Pride-gallupin reilusta 800 vastaajasta 59 % ei aikonut osallistua Pride-tapahtumiin tai kulkueisiin. 24 % oli sitä mieltä, että huutista. Vain 3 % aikoi osallistua.

Reippaina käymme rekkain alle näkyy tuloksissa boldattuna, sillä vastasin itse kysymykseen aikovani mennä käymään paikanpäällä. Tein sen ihan vain uteliaiusuuttani halutakseni nähdä paljonko paikalla on osallistujia.

En käynyt keskustassa katsomassa kulkuetta, mutta kävin Kaivopuistossa lauantai-iltana katsomassa mitä tapahtuu. Siellä porukkaa oli tuhansia. En osaa sanoa mitään tarkkoja määriä, mutta porukkaa oli paljon. Alla kuva Kaivopuiston kallioilta.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
horrible_harris

Jos menisin bridekulkueeseen niin muita viihdyttääkseni maskeerautuisin ja pukeutuisin perverssiksi Ruud Gullitiksi tai joksikin lakupekaksi tai Seikki Alihassaniksi, joka käänsi Suomen kansan kassan.

Last edited 11 päivää sitten by horrible_harris
horrible_harris

Ha-ha-ha, seikki Alihassan
Ha-ha-ha, käänsi kelan kassan

Dickie

saaks kelan tai TE toimiston ämmiltä hyvin pilluu?

Dickie

Jooh, hyvä idea, mä pukeudun Rude Kullitiksi

köijäri

Kyllähän minä muuten mutta ei ollut rahaa ostaa niitä kahta kumikyrpää joista toine heiluu otsassa ja toinen perseessä.

Suomi Finland

Eipä kiinnosta moinen kulkue pätkän vertaa. Mieluiten en näkisi sieltä otettuja kuviakaan, mutta kun media perkele niitä tuuttaa silmille. Onneksi pt-media ei käyttänyt kuvituksessa mitään huulipunalla ja ripsivärillä tuunattuna kyrpäotsakuvaa.

Anonyymi

Youtubessa oli video marssilta ja noin pikaisesti vilkaistuna näytti siltä, että naiset olivat enemmistönä, monet lasten ja lastenvaunujen kanssa. Mahtoiko Sanna Marin olla siellä tyttärensä kanssa vai onko hän unohtanut, että hänellä on sellainen? Turbovauhtia maailmalla se ainakaan ei ole hidastanut.

Äänestin

Pride on tyhmää pervoilua, mutta siitä huolimatta kysymyksen vaihtoehdot olisivat voineet olla asiallisemmat.

Brazzers.PW no PassWord required

Fantastic site. Lots of helpful information here. I am sending it to some friends free brazzers videos https://brazzers.pw/

Kaarlo Markkanen

Eikös 10% aikonut vaihtaa sukupuolta priden kunniaksi? Ainakin tuon kuvan perusteella.

Qroquius KadD

Äkkiäkös sitä nykyään vaihtelee, kun lapsille opetetaan kouluissa sukupuolia olevan loputtomasti ja ne saattavat vaihtua monta kertaa päivässä.

Dickie

jos hullu perversssi “vaihtaa sukupuolta” niin lopputulos e juurikaan muutu…….alkuperäisestä

Jartse

Pervoilu ja pederastina samoin kuin lesboilu on nyt muotia, kaikki muotitietoiset massan mielenliikkeitä myötäilevät pervoilee. Se menee aikanaan ohi kun tulee uusia muotisuuntauksia. Siihen luotan, joskus tälle touhulle nauretaan, ja nauretaan sille jo nyt.

Porkkanalaatikko

Nyt kesällä kun ajelee Etelä-Suomessa niin näkee usein homo- ja transulippuja liehumassa. Hki-Vantaa lentoasemalla on tuloaulassa jättikokoisessa näytössä sateenkaaren värit. Rusta myy asiakkailleen sateenkaarikasseja. Pervoilua tuputetaan ja valtavirtaistetaan.

Kake

Putinin trollitehdas päätynyt tähän tulokseen horjuttaakseen länsimaisia arvoja ja demokratiaa. Oikeasti enemmistö tahtoo nimenomaan osallistua prideen, alasti tai koirana.

japadappaduu

Ihmiskunnan kannalta on aika surullista tämmöset sateenkaaritapahtumat.
Jokainen rakastaa ketä rakastaa niin se on aina ollut, ja jos nainen vaikka rakastaa naista, niin ei se kuulu kenellekään muulle.
Mutta tää todella typerä ihmisten aivopesu saisi jo loppua.