Tampereen poliisi tutkii outoa murhan yritys-sarjaa

Tampereen poliisilla on meneillään oudonlaatuinen väkivaltatapahtuma, jota tutkitaan neljänä murhan yrityksenä. Mutta koska epäilty on kuollut, niin asia ei tule etenemään syyteasteelle.

Poliisi sai aikaisin lauantaiaamuna ilmoituksen Tampereen Linnainmaalla sijaitsevaan huoneistoon. Poliisin tiedotteen mukaan uhrien ja epäillyn tekijän, jonka poliisi löysi tapahtumapaikalta menehtyneenä, välillä oli jonkinlainen yhteys. Uhrit eivät joutuneet täysin sattumanvaraisesti uhreiksi. Epäillyn tekijän kuolemaa poliisi tutkii kuolemansyyn selvittämisenä. Poliisi on päässyt puhuttamaan uhreja. He saivat vakavia vammoja ja ovat edelleen sairaalahoidossa.

Poliisin mukaan koska epäilty on kuollut, tapaus ei päädy oikeuteen, mutta poliisi selvittää joka tapauksessa tapahtumien kulun.

Teko on toistaiseksi melko arvoituksellinen. Jos epäilty olisi surmattu puukotusten jälkeen uhrien toimesta, tai jonkun muun paikalla olleiden toimesta, niin silloin heitäkin epäiltäisiin henkirikoksesta, esimerkiksi itsesuojelun perusteella. Laki sallii tiettyyn pisteeseen asti voimakeinojen käyttämisen itsepuolustuksena, mutta silloinkin asiaa tutkitaan rikoksena, mutta josta ei välttämättä tule oikeudellisia seuraamuksia.

 

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Boltteri

Aion veikata että kuollut henkilö on muslimi. Aion myös laittaa kaksi riviä Eurojackpotia vetämään. Toinen näistä menee ihan päin vittua ja maksaa minulle 4 euroa, toinen taas osuu 100% oikeaan ja Suomi säästi taas miljoonan.

Reiska

Olisiko kunniaan liittyvä tapahtuma, mikä toisaalta osaltaan rikastuttaa ao. seudun kulttuuria…

Andwell

On häpeällistä että terminaalisiin häpeäkepposiin liitetään ylipäänsä mitään “kunnia” -määritettä.

Boltteri

Jos jostain ihmeen syystä ei ollutkaan muslimi niin voi voi sentään: Käsi ylös virheen merkiksi. Näin sekin homma on sillä selvä.

Reiska

Tekijöitä oli vain yksi, niin “seuruekaan” ei ollut tapaamassa toista “seuruetta”. Eli se joukko kai voidaan pois sulkea…

Huru-ukko

Tuolla helsingin puolessa ja yksi naapureiden mukaan rakastava isä joka aina leikki lastensa kanssa tappoi vaimonsa joka halusi erota ja oi jo löytänyt uuden miehenkin itselleen.
Tämä tamperelaismieskin leikki usein lastensa kanssa hiekkalaatikolla kerovat naapurit.
Lehdistä oon lukenu…

Qroquius KadD

Teko on perin outo:
joku yrittää tappaa koko nelihenkisen perheen, mutta ei saa hengiltä ketään vaan löytyy itse kuolleena.

Minfossa pohdittiin skenaariota, jossa perhe oli istunut iltaa jonkun huono-osaisemman sukulaisen/ystävän kanssa, ja tämä alkanut tarpeeksi promilleissa valittaa kuinka perheellä on niin paljon ja hänellä ei mitään.
Perhe yritti ensin lohdutella mutta kun jolina vaan jatkui tokaisivat, että olisi sinullakin enemmän kun näkisit enemmän vaivaa elämäsi eteen!

Silloin vieraan järki katosi, ja kun se palasi hän tuijotti kauhuissaan kättensä jälkiä, tietämättä oliko tappanut kaikki vai vain jonkun, mutta kaikkia hän oli puukottanut, jopa syyttömiä lapsia!
Sitten hän haahuili päämäärättömästi ulos veitsi edelleen käsissään ja teki Lopullisen Ratkaisun.

Last edited 11 päivää sitten by Qroquius Kad
Huru-ukko

Ei se menny edes ulos kun uutimen mukaan löytyi paikalta? Yhtä kaikki ähläm sähläm ja polliisi ei saa sanoa mitään ettei ala raistit ja laitaoikeistolaise persut riekkumaan, että mitä mä sanoin!!!

Qroquius KadD

Tapahtumapaikka on suhteellinen käsite:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1651121#p1651121

Poliisi oli eristänyt tuon alueen n. 100 metriä asunnosta, joten jotain siellä oli ja mahtuu tapahtumapaikan käsitteeseen.

Huru-ukko

OK. NO se mahtuu kyllä hvin tähän pollisin tiedotusinjaan joka taa eroaa omastakäisityksestä paikalta/paikkakunnalat/lähistöltä. Mutta yhtä kaikki hys hys allahun allasbaari vahtii.

Brazzers.PW no PassWord required

Fantastic site. Lots of helpful information here. I am sending it to some friends free brazzers videos https://brazzers.pw/

Ese

Outo on tapaus, liekö takana muukalaiset? Vaikuttaa siltä koska poliisi ja lehdistö pimittää tietoa. Medialukutaitoahan sitä nykyään kuulutetaan kaikkiala, sitä juuri nykyään tarvitaan, koska asioita halutaan jostain syystä peitellä julkisuudessa. Arvaillaan nyt sitten, kai se edistää asioiden menemistä parempaan suuntaan.

Päkiävaara

Koko nelihenkisen perheen murhayritys ei kuulosta supisuomalaisen ihmisen teolta. Ei mulla muuta.

Qroquius KadD

Minfossa on pohdittu johtuisiko mediahiljaisuus tällä kertaa sukupuolesta:
tekijä puukottaa neljää sisällä asunnossa, ja teon lopussa kaikki ovat haavoittuneet mutta silti ainoa joka kuolee on tekijä itse.

Ählämi olisi todennäköisesti viimeistellyt työnsä islamilaisen määrätietoisesti leikkaamalla uhrien päät irti kuten Ibrahim Shkupolli ja monet, monet muut.
Tämän tekijä oli jäsentymätön söheltäjä.

Mikäli tekijä oli perheen mielenterveysongelmainen naissukulainen, siinähän on jo tuplasti sytä olla hiljaa.

Qroquius KadD

Metkaa on, että tutkinnanjohtajan mukaan tekijä ei ollut asunnossa valmiiksi kun väkivaltaisuudet alkoivat:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1651705#p1651705

Kuitenkaan tutkittavien rikosten nimikkeissä ei ole murtautumiseen liittyvää, mikä viittaisi siihen että tekijä on päästetty sisään.
Enempää ei kerrota, paitsi että tekijällä oli yhteys perheeseen joten olivat tuttuja, joskaan eivät kovin läheisiä.

Standardit

Tää oli huomionarvoinen oivallus. Ehkä tekijä oli nainen, tolskasi puukon kanssa, eikä pystynytkään ottamaan lapsia hengiltä. Joka tapauksessa valtalehdistö jemmaa tietoa, koska ei saatu taas syytettyä kantasuomalaista miestä, todennäköist äärioikeistoon kuuluvaa rasistista makkaransyöjää ja juttu kuivui median osaltaa kokoon.

Heh

Pizza mafian välien selvittelyä ja reviiri riitoja. Pizzeroissa pestään rahaa, huhmeet ym ym. Onko Turkkilaisten jo vuosia pyörittämää rahakasta bisnestä, apajille tulossa lisää yrittäjiä. Pian luodit lentää ja veri roiskuu. Mutta sivulliset uhrit lisääntyvät kuten Ruottissa.