Taas uusruotsalaiselle kuolemantuomio Irakissa, nyt huumekaupasta

Viime aikoina useampia uusruotsalaisia on tuomittu Irakissa erilaisista rikoksista kuolemaan. Nyt kuolemantuomion sai göteborgilainen mies huumausainerikoksista.

35-vuotias Göteborgissa asusteleva sekä Irakin että Ruotsin kansalainen oli matkustanut ja oleskellut kotimaassaan jo jonkin aikaa. Yhtäkkiä Ruotsissa asuvat sukulaiset kadottivat yhteyden mieheen ja suku lähti Bagdadiin perään etsimään setäänsä.

Lopulta selvisi, että mies oli otettu kiinni ja vangittu epäiltynä huumausainerikoksista. Kotietsinnässä Bagdadissa sijaitsevasta asunnosta löydettiin 300 grammaa kannabista, joka määränä on aivan mitätön.

Joka tapauksessa mies tuomittiin nyt Bagdadin oikeudessa kuolemantuomioon.

SVT:n uutiset kertoo, että miehen asianajajan mukaan mies vangittiin sen takia, että hän on ruotsalainen. Toisaalta tulevien tietojen mukaan kyse ei kuitenkaan vaikuttaisi olevan siitä vaan siitä, että Irakin hallitus aikoo kitkeä huumekaupan.

Aikaisemmin keväällä kolme uusruotsalaista sai kuolemantuomion osallisuudesta jengimurhaan. Murha tapahtui Irakissa, kaikki osalliset olivat irakilaisia, sillä yhteydellä Ruotsiin, että epäilyt  olivat niin ikään lomailemassa kotimaassaan, josta ovat paenneet sotaa, vainoa ja kidutusta.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonyymi

Mikäpä siellä on oleskellessa, kun Ruotsin kruunuilla elää leveästi ja sitä voi vielä entisestään leventääkin pienillä bisneksillä.

Gabi

Ruotsalaisten ei ehkä kannattaisi suosia islamilaisia lomakohteita, niissä kun tuppaa olla hyvät mahollisuuvet päästä hengestään. Se palestiinahan olisi ehkä turvallisempi vaihtoehto, paitsi matkustus on turvattomampaa, koska kyseessä on ruotsalaisturistit niin palestiinalaiset tarjoaa perinteisen laahaus kyydin. Asiakas vaan narulla koivesta autoon perään tai motskariin kiinni ja menoksi allahu akbar kuolema vääräuskosille säjestyksellä, tiet ovat hieman huonossa kunnossa.Egypti voisi olla turvallisempi kunhan pysyy porukan mukana sfinksiä ja pyramideja kuvailemassa eikä lähe hötkyileen hotellista muualle sooloileen, varsinkaan humalassa.

Vellu Pirinen

Selvästi mies on rasismin uhri. Ehkä yritti saada Ruotsin masseja poikimaan ja joku rasisti oli kateellinen miehen Ruotsin passista ja halusi saada oman osuutensa masseista. Ja kun ei onnistunut niin kaivoi poliisin kortin taskustaan ja se oli peli selvä.

Reiska

Voihan helskutti miten syvälle juurtunutta rakenteellista rasismia on kaverin kotimaassakin!!! Tuolta kaveri lähti sveduapinoiden maahan riistoa ja vainoa pakoon ja sai loppuelämän sponssin Ruåttin veronmaksajilta. Veronmaksajien sponssaamalla kotimaan käynnillä rasismi iski ja henki lähtee.

On se karseelta, mutta me kiitämme isosti Irakin oikeusjärjestelmää, missä femakkokomukka huor… ei jaa tuomioita ideologisin perustein vaan rikollinen saa oikeasti lain mukaisen tuomion.

Kiitos Irak!

torrehaa

poikarukka se pian saddamin keinussa heilahtelee,abrahamin helmoissa on poissa katala maailma…toki myös iäksi saa heittää mielestään wokkien pullantuoksuiset matamit ja muuta ihanuudet.

Bon voyage,eikä yksikään silmä kostunut.

Reiska

Hamppukrakaa vaan kaulaan ja ei tarvitse enää valittaa paskasta ruuasta tai muustakaan.

Hasan Pössis

Sven-Börje on syytön! Muutoinkaan en ymmärrä miksi ruotsalaisen pitää hankkia Irakin kansalaisuus. Onkohan Sven-Börje toiminut ns. hyvässä uskossa ja luullut basaarista ostamansa tuotteen olevan esimerkiksi suklaata tai taateleita. Nyt ei Gunilla pääsekään leipomaan kakkuja!
Toivottavasti Ruotsin viranomaiset vaativat kansalaisensa palauttamista takaisin sveamamman huomaan, koska Irak on selvästi turvaton maa.
Lisäksi on mahdollista että Sven-Börjeltä jää nyt työttömyyskorvaukset sekä kelan fyrkat hakematta. Ja kuka nyt huolehtii asunnon jälleenvuokrauksesta saaduista rahoista?

Fatwantarkistaja

Maassa maan tavalla, tai maasta pakoon.

naiset ne tänne kutsui.

Vituttaa nämä muslimien tuomiot. Tai ylipäätään että olevat täällä. Tuomiolla. Mitä vittua ne tekevät täällä? Pelkkää paskaa. Ovat tuoneet sen väkivaltaisen paskansa tänne. Monella muotoa. Siis mitä ne tekevät täällä? Miksi he ovat täällä? He eivät ole täällä, koska suomalainen yhteiskunta. He ovat täällä vittuilakseen. Käyttävät hyväkseen yhteiskuntaa. Kaikin puolin.

Fatwantarkistaja

Ei ole naisten syy. Orpohan oli rajalla puomi pystyssä rukouskutsumassa maailman muslimeja tekemään rikoksia, ja Sipilä, ja Soini ja… Ei nykyään ole yhtään paremmin, taitaa vaan ryssä tarvita taistelijoitaan ihan itse. Matut, burjatit, vangit sun muut jos loppuvat kesken, lukee Krimillä lomaileva silovikki netistä olevansa seuraava. Moskovalaiselle kertoo pyhästä isänmaallisesta sodasta, se riittänee, muut lukevat Pravdasta saman.

Nike Knatterton

juuri niin

Last edited 6 päivää sitten by Nike Knatterton
Koera koditon

Taas uusruotsalaiselle kuolemantuomio Irakissa, nyt huumekaupasta
Miten tämä liittyy Krimillä lomailevaan silovikkiin joka lukee Pravdaa?

RAIVOAMINEN EI AUTA Vielä 10–15 vuotta sitten ajateltiin, että vihasta pääsee, kun sen purkaa raivona ulospäin: huutaa metsässä, hakkaa tyynyä tms. Uusimpien tutkimusten mukaan vihanpurkumenetelmät, kuten aggressiivisen musiikin kuuntelu, ylläpitää ja lisää vihaisuutta. Paljon on tutkittu myös vihan tunteen ja sydänkohtausten yhteyttä. Sekä vihan hallitsematon purkaminen että vihan tukahduttaminen lisäävät sydänkohtauksen riskiä.

Qroquius KadD

Eihän se viha mihinkään puru, ellei sitä pura sen aiheuttaneeseen asiaan.

seant

Ruotsin ulkoministeri varoitteli siitä, että matkaillaan, entisiin kotimaihin, varsinkin Irak ja Iran, jossa hallitukset voivat pidättää millä syillä tahansa. Vankien vaihdossa toinen oli avoimesti homo ja silti hän lähti entiseen kotimaahan Iraniin. Ruotsin valtio ei lähde ehkä enää tulevaisuudessa näitä ihmisiä pelastamaan, esim vankien vaihdolla tai rahalla.

Gabi

Meillähän on se Pekka, hän hoitaa virka apuna ISIS porukkaa ja varmasti siinä sivussa kaikki homot turvaan äärisuvaitsevista maista.

Pete

Onko kukaan seurannut onko nuo kuolemaan tuomitut oikeasti teloitettu?

Qroquius KadD

Vastahan ne tuomiot annettiin:

https://www.flashback.org/t3562735p206#

Ruotsi tekee kaikkensa pelastaakseen nuo.

Esa

Lämmintä itkua!

Meibi

Maailmallaontoivoa.