Hymyilevä islam astuu kalustettuihin huoneisiin

Joskus tuntuu siltä, että Iso-Britannia erosi EU:sta sen takia, että se saisi harjoittaa avointa islamilaista politiikkaansa muun Euroopan puuttumatta asiaan. Tiesitkö, että Britanniassa on useita kaupunkeja, jotka ovat jo hallinnollisestikin islamistien hallussa.

Yllä filmillä juhlitaan bangladeshiläistaustaista islamistia Mohammed Asaduzzamania, joka otti keväällä vastaan Brighton & Hovenin alueen pormestarin viran. Ukko valittiin virkaan viime vuonna ja otti sen vastaan nyt keväällä. Asaduzzaman on siis muslimimaahanmuuttaja Bangladeshistä ja asunut Brightonissa 29 vuotta, eli ui Britanniaan vuonna 1995.

Iso-Britanniassa islamistit ovat oppineet sen miten asiat pitää esittää. Tärkeintä on päämäärä, ei se miten sinne päästään.

– Olen iloinen ja ylpeä, että minua pyydettiin apulaispormestariksi upeaan kaupunkiin. Minusta se on tunnustus intohimolleni edistää suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta. Apulaiskaupunginjohtajana ja myöhemmin kaupunginjohtajana tulen olemaan mukana ja järjestämässä monikulttuurista toimintaa, johon kaikki ovat tervetulleita, partaniekka iloitsi puheessaan valinnan jälkeen.

Asaduzzaman ei ole ensimmäinen Iso-Britannian pormestari eli kaupunginjohtaja. Tällä hetkellä tunnetuimpia muslimipormestareita ovat muun muassa Sadiq Khan, joka on toiminut Lontoon pormestarina vuodesta 2016, ja Shabir Pandor, joka toimii Kirkleesin pormestarina. Lisäksi Birminghamin, Leedsin, Blackburnin, Sheffieldin, Oxfordin, Lutonin ja Oldhamin pormestarit ovat myös muslimeja.

Islamisteille tärkeää onkin saavuttaa tällaisia hallinnollisia voittoja, sillä silloin valta siirtyy jos ei konkreettisesti, niin symbolisesti islamille. Riippumatta mitä tapahtuu, niin tällaisten valtaoikeuksien jälkeen kantaväestö ei enää oikein voi väheksyä islamia, se on otettava vakavasti. Islam astuu kalustettuihin huoneisiin ja muuttaa huoneen islamilaiseksi kalustetuksi huoneeksi.

 

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Arkkimankeli

Tulevaisuuden maailma saattaa olla elinkelpoisten (eli pohjoisten) leveysasteiden jättibasaari, jossa kutsujoiku kaikaa.
Mutta kenties vasta sitten kun ruudinsukuiset on ensin poltettu loppuun.

Päkiävaara

Onhan niitä Suomessakin. Stadin apulaispormestarina oli afgaani Nazima Razmyar, joka siirtyi eduskuntaan kyttäämään ministeripaikkaa, jos hallitus hajoaisi. Stadin kaupunginvaltuuston puheenjohtajana oli/on lyllerö ”ruskea tyttö” Fatima Diarra, jonka uskonto ei ole tullut mediassa esille. Kansanedustaja Maria Guzeninan äiti tai isoäiti on venäläinen.

Sami

Isä-Nazzima oli Afganistanin kommunistijohta, jonka oma kansa hääti pois Afganistania pilaamasta.

Isä-Nazzima pilasi Afganistanin ja Tytär-Nazzima Suomen.

Suomalaiset äänestäjät tuollaisia johtajikseen valitsevat.

tapsa

Isä-Nazzima istui kansantalouden komissaarina Afganistanin politbyroossa, kun vastavallankumous uhkasi, kutsuivat Neukkulan puna-armeijan hätiin. Afganistanissa kuoli sodan seurauksena arviolta kaksi miljoonaa ihmistä. Kun kommarihallitus kaatui, niin pakenivat tänne kylmään pohjolaan 90-luvun alussa. Päivääkään ei ole ukko tehnyt töitä, eikä osaa pätkääkään suomea. Tää on sitä vihervassarien parempaa siirtolaisuutta.

matti m

Isä-Nazzima on yksi niitä Suomeen haluttuja hoitovajeen ja talouden pelastajia. Jokainen häneen laitettu euro tulee kaksinkertaisena takaisin. Ollut Suomessa kohta 40 vuotta. Kotoutuminen pahasti kesken. Ilmeisesti hänen kotouttamiseen olisi tarvetta sijoittaa lisää resursseja että onnistuu.

horrible_harris

Harmi, jos vain 2 miljoonaa afganistiä tapettiin.

Jorma Melkonen

Fatsyman sukunimi pitää kirjoittaa muotoon “Diarrea”

Frank

Nazima Razmyar on loppujen lopuksi asiallinen poliitikko. Ei käytä huivia ja elää asiallisesti Suomessa. Osallistunut myös tanssii tähtien kanssa -kisaan. Hänen sukunsa oli poliittisesti aktiivista Afganistanissa, olivat hyvin kiinnostuneita kommunismista. Eivät ole olleet koskaan kiinnostuneita islamista. Eivät siis edusta kiuhkouskonnollista siipeä vaan maltillista puolta. En edes tiedä ovatko he muslimeita.

japadappaduu

Jollekin tuo video voi olla jotain ihmeellistä? Täällä tota oikeasti näkee joka päivä ihan livenä.

Kikka Kakkonen

jotenkin tuo joukko vaikuttaa eleineen pelkiltä homoilta

Meibi

No Eurooppa alkaa herämään ja veikkan että nyt Ranska näyttää suuntaa johon saksan on pakko mennä mukaan. Suomi on jo matkalla samaan. Mutta se ei tiedä “KAIKILLE” hyvää ja mannaa.

AnywayD

Kun islamille antaa pikkusormen, vie se koko valtakunnan.

Frank

Ei ole varmasti hyvät mielessä tällä miehellä. Toivotaan, että saa häädön.

seant

Toisaalta muslimaat, joissa ei ole pappisvaltaa ovat palaamassa entiseen kultuuriin, kuten Tadzikistan kieltämällä  hijabin lisäksi tietyn tyyppiset “vieraat vaatteet” 
Enemmän asiasta
https://www.euronews.com/2024/06/24/why-did-muslim-majority-tajikistan-ban-the-hijab

KLK

Onko se Asaduzzamanin peräänkuuluttama monikulttuurisuus vain välivaihe, jonka kautta Britannia (ja koko Eurooppa) pyritään vähitellen muuttamaan kokonaan islamilaiseksi?

KLK

Ei maailma kokonaisuutena tule muslimien joukkomuuton tuloksena yhtään entistä monikulttuurisemmaksi. Monikulttuurisuus kyllä lisääntyy paikallisella mutta ei maailmanlaajuisella tasolla. Eihän eri kulttuureja sen vaikutuksesta ole yhtään enempää kuin ennenkään Ne vain eivät ole siinä määrin kuin ennen selvästi kukin eri puolella maapalloa.

Moonman

Monikulttuuri onkin kiertoilmaus elintilan valtaamiselle eurooppalaisilta. Yllättävää jos britanniassa vielä puhutaan monikulttuurista, koska täällä sitä ei oikein kehdata enää käyttää, koska se on jo muuttunut samanlaiseksi meemiksi kuin apeat verhot, syrjäytyminen tai “seurue”. Sen sijaan uusia taikasanoja ovat nyt “inkluusio” “monimuotoisuus” ja hieman vähemmälle jäänyt “kotouttaminen”.

Mitähän tapahtuisi jos joku yrittäisi monikulttuuria asaduzzamanin kotikonnuilla bangladeshissa? päätyisi tietenkin hirteen islamin loukkaamisesta.

Puolueeton

Ostin arabilta asuntovaunun Saksassa v. 2007. Erinomainen rehellinen myyjä. Suomessa olen tehnyt kahdet kaupat. Kummassakin myyjä oli paha petturi. Kaikki viat salattiin.
Espanjassa arabi teki pieniä muutoksia. Hyvin mukava kaveri. Muiden kanssa ei ole ollut läheisiä yhteyksiä.

Lukija

Siionin viisaitten pöytäkirjat – Siniristi julkaisu (1943)

https://archive.org/details/svpkj