Video: Hyeenalauma hyökkää yksinäisen suomalaisen tytön kimppuun

Filmillä afrikkalaisia, osa selvästi somaleja, käyttäytyy kuin apinalauma ja hyökkää yksin kulkevan valkoihoisen suomalaisen tytön kimppuun. Vastassa on verta janoava elukkalauma, jolle yksinäinen kulkija ei voi mitään.

Filmiltä ei selviä, että missä se on kuvattu. Luultavasti kuitenkin jossain päin pääkaupunkiseutua, siellä tällaisia hyeenalaumoja saattaa käydä yksittäisten suomalaisten nuorten kimppuun.

Subscribe
Notify of
guest
47 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
köijäri

lajityypillistä käyttäytymistä

Reiska

Eipä paskamediat huuda rasismista, ei ole vassukat vaatimassa rasismin vastaista ohjelmaa, ei ole Stubukka antamassa tippa silmässä lausuntoja eikä Orpo-Pirukaan ilmoittele järkytyksestään.

Ihmetään miksi kantaväki ei kauheasti kehareista välitä ja ei heille töitäkään löydy. No, kuka tuollaisia haluaa työpaikalleen?

japadappaduu

Se kun rassismiin voi syyllistyä vain valkoihoinen, valkoinen kun on syntymästään asti syyllinen kaikkeen pahaan maailmassa.

Fatwantarkistaja

Palkataan työsomali. Toimenkuvaan kuuluu ryöstö, raiskaus,huumeet ja paviaanina kirkuminen. Palkka on etnisesti sidottu ja tasa-arvoitettu. Ei sellaista saa mistään, kaikki ovat jo työhommissa valmiiksi.

Jorma Melkonen

Työsomali… Melkonen sanahirviö, sisältää kriittisen ristiriidan jo ihan ajatuksena.

japadappaduu

Mitä tuo tyttö mukamas teki?
Jos olisi oma lapsi niin menisin tappamaan joka ainoan paskakasan.

Qroquius KadD

Ja koska se ei ole oma lapsi voit kaikessa rauhassa öyhöttää puberteettisia voimafantasioitasi joutumatta teoriassakaan vastaamaan huutoosi.
O se harmi, kun te mahtisankarit olette aina vaan täällä netissä kasvottomina nimimerkkeinä ettekä koskaan siellä, missä tuota tapahtuu.

japadappaduu

Sinähän se teetkin jotain kokreettista, nimittäin auot muille päätäsi.

japadappaduu

Olet oikea supersankari

Tapiola

Kyllä edellinen puhuja on oikeassa. Vaikka olisi omia lapsiasi, niin et sinä mene mihinkään, paitsi polvillesi.

Stena

Onneksi sinä olet täällä aina päteämässä meidän kaikkien iloksi. Mulkku jätkä.

Qroquius KadD

En se minä ole, joka täällä uhoaa että tekisi vaikka mitä jos olisi jotain mitä ei ole.
Sellainenko on teidän mielestänne jotenkin hienoa ja tavoiteltavaa?
Niin kai sitten.

japadappaduu

No jos edes tämä juttu ei saa sua suuttumaan niin ehkä sun sitten kannattas mennä johkin muualle. Ei pahalla mutta ei hyvälläkään.

Vitun Bloggari

Niin sinä vain vittuilet muille ja neuvot kuin joku helvetin asiantuntija joka asiassa. Pidä välillä pääsi kiinni muiden kommentointiin.

Detonator

Onko hienoa ja tavoiteltavaa kommentoida vuosikausia, kymmeniä tuhansia kertoja, samaa “Et sinä kuitenkaan mitään tee”? Sinulta ei koskaan tule yhtään mitään rakentavaa tai raflaavaa, edes puolihauskaa, pelkkää vähättelyä ja besserwisseröintiä loputtomiin. Istut koneen ääressä 18 tuntia putkeen joka päivä ja semi-vittuilet kaikille. Luulet olevasi kovinkin nokkela. Levyraadissa antaisit kaikille biiseille nolla pistettä, ihan periaatteesta. Sinulle ei kyllä voi sanoa “hanki elämä” sillä et sinä semmoista pystyisi tuolla kusipäisellä paskaluonteellasi ikinä hankkimaan. Jätkällä varmaan monta kaveria ja naisetkin pörrää ympärillä koko ajan… Takakammarin läski kusipää jolla vaikea asennevamma ja sosiaaliset taidot kuin vammaisella pesukarhulla. Taisi olla ulkomaalaiset geenitkin, eipä ihmekään että ollaan kovasti uhriutuvaa sorttia.

Anonyymi

Kyseessä on “jos”-kommentti, Qroquius Kad. Ymmärrätkö mitä se tarkoittaa? Se ei tarkoita todellisuutta vaan mahdollisuutta. Voi kirjoittaa asiasta joka on tapahtunut ilman että olisi ollut paikalla – typerys.

Fatwantarkistaja

Mistäs vankilasta saa huutaa paskajuttuja nettiin? Vai onko ne jo päästäneet sut avopuolelle? Vai oletko jonkinlainen Bätmän, yön kostaja, joka ei jää koskaan kiinni tapoistaan?

T

Hyvä.

Loco

Onnea vain yritykseen: jos koetat puolustautua tai hyökätä etnisiä häiriköitä vastaan, saat vastaasi koko suvun, klaanin, jengin ja jopa yhteisöjä, joita sinä ja sukulaisesi saatte varoa koko lopun elämäänne kaikilla mahdollisilla rintamilla.

Ja Suomen laki ja yhteisö EIVÄT ole sinun puolellasi.

japadappaduu

 Luultavasti kuitenkin jossain päin pääkaupunkiseutua”

Taisi olla Kampin metroasemnalla?

Mika

Minusta tämä on Asematunnelin ja Forumin väliseltä alikulkutunnelilta. Sokoksen kulmalta noin 200 metriä Forumiin päin maan alla.

QWO

Huomatkaa yksi tärkeä yksityiskohta videolta, sellainen joka toistuu vähän kaikkialla: kaikki etniset “ruskeat ihmiset” liittoutuvat yhteen valkonaamoja vastaan näissä tapauksissa. Ja joissain tapauksissa mukana menossa on vieläpä ne muutamat pakolliset whiggerit, rotupetturit.

japadappaduu

Tämä on sitä oikeaa rasismia.

Päkiävaara

Hoksasitpa lopulta. Todisteet rasismista ovat kiistattomat. En tiedä tapausta, jossa suomalaistytöt olisivat hyökänneet neekerin kimppuun.

T

Kyllä. Tyttö provosoi silkkaa ilkeyttään somppulauman hyökkäämään kimppuunsa

Anonyymi

Eläimet ovat jaloja – ruskeat humanoidit eivät.

Taavi

Ettei vaan tehtäisi apinoille vääryyttä, kun verrataan näitä parasiittejä apinalaumoihin.

Fatwantarkistaja

Paskalle haissutta pedofiilia ehdotta palvovat lumppukasat päässeet pakoon. Kotona noiden kuuluisi olevan paistamassa leipää aviomiehelleen. Islam ei ole sitä, että täällä pyörii rääkyviä katuhuoria joka hemmetin kulmalla. Toivon noille oikein pikaista kesälomaa, jonka jälkeen kävelykin on erittäin kivuliasta.

Tehkööt esitelmästäni rikosilmoituksen, tiedetään sitten tekijätkin.

X

Juuri tuota yritin maalais serkuille kertoa, naureskelivat.

T

Maaseudulla eivät voi ymmärtää mitä videolla tapahtuu?

X

Ei, asuvat ylempänä missä maahantunkeutujia on vielä vähemmän. Huomasin myös että ei ollut haluakaan nähdä muuta kuin valtamedian totuus, eivätkä edes halua nähdä jutussa olevan kaltaisia videoita. Surullista, todella surullista.

T

“Huomasin myös että ei ollut haluakaan nähdä muuta kuin valtamedian totuus, eivätkä edes halua nähdä jutussa olevan kaltaisia videoita.”
Syy miksi demokratia ei ole toimiva järjestelmä.

Jii

Ja vielä joku ihmettelee miksi noita apinoita koitetaan jahdata puukkojen kera 🤬

Jorma Melkonen

Miksi noita apinoita koitetaan jahdata puukkojen kera???? Rynnäkkökivääri on jo keksitty ja toimii paremmin.

ennakkoluuloinen

Hillitysti todeten, ONKO MITENKÄÄN MAHDOLLISTA, että kyseisiä videoita MASSA-POSTATTAISIIN niille kansaa harhauttaville edustajille, jotka edistävät pidäkkeetöntä väkivaltaa.

Hans

Juuri näin; miten se tapahtuisi? Vihersuvakit ovat hyviä sulkemaan silmiään.

X

Totta, eivät halua nähdä. Niin kauan kuin lauma käy itsensä tai läheisen kimppuun.

AnywayD

Tuota tautia eräät haluavat Suomeen lisää, media mukaan lukien. Isot mediat halua hiiskua sanaakaan tuosta arkisesta todellisuudesta, vaan kuvia jostain laittoman maahantunkeutumisen rikkaudesta, jopa huijaten.

T

Hyvin todennäköisesti tuon tytön vanhemmat ovat äänestäneet näitä somaleja/vastaavia Suomeen.
Tarkentaisin että pääosa suomalaisista nauttii tästä, kun katsoo äänestyskäytöstä.
Tässä kohtaa PS on liian vähän liian myöhään.

Kari Ilmarinen

Viidakon laki vai työperäisen maahanmuuton varjopuolia.. Molempi pahempi, ei taida noilla tyypeillä huoltosuhde parantua. Kalliiksi taitaa käydä pikemminkin, oikeuslaitos, terveyspalvelut, kulttuuriasiantuntijat, sosiaalituet.. Voi meitä ja voi etenkin tuota tyttöraukkaa, vai mitä tykkää Fatima?

Gabriel von Essen

Ehkä tässä pitäisi kotoutua islamiin ja poimia rusinat pullasta. Koska muslimien tavat eivät ole mitenkään moitittavia vasemmisto taustaisessa mediassa, niin eiköhän mekin kerätä muutaman kymmenen kaverin lössi ja mennään vaan notkuun tuonne haja sijoitettuna mutta niin että pääsee heti mukaan bileisiin. Sitten vaan jostakin pari teinityttöstä syötiksi kuleksimaan tuonne ja kun sitten muslimiporukka aloittaa bileet niin porukalla piiritetään musut ja sakinhivutusta kehiin. Kättä pijempänä voisi käyttää reilun puolen metrin mittasia kaapelinpätkiä halkasijaltaan semmosen viisi senttiä.Saattaa olla että musujen lisäksi vasemmistolla pääsee huuto mutta medialle saapi sanoa että tässä ollaan kotoutumasa musjen uskoon eikä täsä nyt oo rikosta tapahtunut ku musut ovatten opettanu meit oikiaan uskoon jo niin monta vuotta koti ja ulkomailla.ja me ollaan täsäheijän oppien mukkaan tekemäsä.

Pete

Missä neekeri siellä ongelma.

Mappe

Filmi poliiseille ja nuo väkivaltaa tehneet karkotettava. Kuka tuo vaaleahiuksinen nainen on. Hänelle 20 000 € korvausta maahanmuuttajien varoista.

Muslimit on hulluja!

T

Ongelmana eivät ole muslimit vaan ne jotka ovat mahdollistaneet heidän tulonsa tänne.

Noname

Kovin osa lienee hyökkäävän joukon mulateilla, joiden äidit ovat todiste siitä että suomalaiset naiset on mustien huoria. 
Ylempiarvoisina joukon somalit pitää näitä mukana trophynä – ja ressukat ei muuta voi koska eivät voi raisismin takia identifioitua suomalaisiksi. Tai siis rasismin häviämisen takia.

Ana Leuschke

Unlimited Sharing

luke

Tyttöhän ei tehnyt muuta kuin oli kauniimpi kuin nuo jätesäkit sehän niitä riepoo.