Video: Monikulttuurinen hääkulkue Helsingistä

Video kuvattu luultavasti Helsingin Vuosaaressa, jossa iloinen lähi-itäläinen hääkulkue aiheutti paikallisille iloa ja valoa.

Laskin, että aika monta tieliikennerikkomusta aiheutui lyhyen filmin aikana. Yksi roikkui ikkunasta, eikä se äänimerkin painelukaan ole suotavaa. Lisäksi ei annettu tietä suojatielle pyrkivälle jalankulkijalle.

Tämä on tuttu näky mm. Ruotsissa. Siellä yleensä heilutellaan vielä Turkin, Syyrian tai jonkun muun sen alueen kehitysmaan lippuja. Joskus saatetaan luikauttaa rynkyllä ilolippaallinen taivaalle.

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tapio Suhonen

“Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta”
A. Stubb

RullatonHuuli

Jep. Gjöran tuppiloa lainaillen…

Päkiävaara

Suomenkielinen ”lempinimi” Tuppi-Ale.

Taavi

Jännää etnistä värinää..

Niclas

Vielä 90- luvun keski-vaiheella, Tallinnan keskustan kaduilla, samaa hauskan pitoa harrastivat myös Viron venäläiset- ja muut Virossa asuvat ent. neukku tasavallan kansanyhteisöt. Tietenkin autot olivat heillä komeampia- ja arvokkaampia.

japadappaduu

Tuosta tuli vaan mieleen tässä naapurissa on somalikauppa, siihen tulee jatkuvasti somaliakkoja uudenkarheilla autoilla.
Mielenkiintoista on että en ole ikinä nähnyt yhtään somaliakkaa töissä missään.
Millä rahalla ne hommaa ajokortin saati kymmenientuhansien auton?

japadappaduu

Vastahan ne on 35-vuotta kotoutunut niin ei ole vielä töihin kerinnyt.

Jippos123

Kaapuakan puikulapää pojat tekevät vähän bisnestä vaikkapa Döds Patrullin kanssa niin kyllähän niillä masseilla parinkympin auton ostaa.
Useimmiten luulen kuiten, että autot kustantaa veronmaksaja. Pitäähän läskin kaapuaakan päästä KELA:n.
Herraskansa ei töitä tee vaan porsii läskistymisen ohessa.

Boltteri

Laskepa huviksesi 8-lapsisen perheen sosiaalituet, lapsilisät, vanhempien työttömyysrahat. Huom, vanhemmat ovat AINA eri osoitteissa kirjoilla tukien maksimoimiseksi. Lisää yhtälöön että kaikki normaalit kulut heille maksetaan verorahoistamme. Heidän menoihinsa eivät kuulu alkoholi, kahvi, tupakka, kesämökki, vene eikä koirat. ABC, Hese jne eivät myöskään ole heidän ongelmansa. Somaliakka nettoaa kuukaudessa paljon enemmän kuin hyväpalkkainen duunari. Vuodessa helvetin saatanasti enemmän, 45 vuodessa astronomisen mielenvikaisia summia, jonka jälkeen pääsevät “eläkkeelle” jossa megasossuilu vaan jatkuu jatkumistaan. Yksi sossumuslimilude maksaa miljoona euroa, ja tuo yksi lude lisääntyy hurjasti ja nekin ludejälkeläiset samoin. Pelkästään yhdestä ludenaaraasta tulee vuosien saatossa meille miljardilasku, ja niitä on jo maassamme satoja tuhansia. Kyllä kelpaa uudella Mersulla kurvailla ja nauraa, sekä HALVEKSUA kantasuomalaisia.

japadappaduu

Tässä omassa rapussa on esimerkiksi somali “yksinhuoltajia” ukko tulee kerran kuukaudessa laittamaan uudenpullan uuniin ja keräämään rahat.
Tiedän kyllä mutta ihmettelen sitä että tää huijaus saa jatkua vuosikymmeniä?
Sen sijaan jos suomalaiset sisko ja veli asuu yhdessä, niin kelan mukaan he ovat parisuhteessa 😀

Moonman

Jos suomalaisen, aviottoman lapsen isästä on epäselvyyttä, mutta oletus henkilöllisyydestä tiedossa, niin viimekädessähän poliisihan hakee kandidaatin tutkimuksiin, että pääsee maksamaan elareita. Eikö tätä selvitystä tehdä somalien tapauksessa, kun kaikki naiset ovat “yksinhuoltajia”. Vai sanovatko ne että isä muutti takaisin somaliaan? Vai eivätkö ne vaan maksa niitä elareita

Jippos123

Pauli Vahtera on omassa blogissaan avannut somppuakkojen KELA tienestejä. Ei ihme, että läskiä kertyy.

Huru-ukko

Pauli Vahteralla juuri tuore kirkoitus näistä somalien saamista tuista. Otsikkona yksinhuotajaäiti paras ja parhaiten palkattu ammatti “Suomessa”???!!

jarmo

Veikkaus
puolet veikkauksen tuotosta eli n 500 milj euroa jaetaan maahanmuuttajilla ja -järjestöille, erityisesti somalijärjestöille. Kymmeniä miljoonia vuodessa. Ja kukaan ei seuraa mihin rahat menee. Ja ne menee somalien kulutukseen ja mm autoihin

Mutta eihän sellaista suomessa kerrota eikä kukaan poliitikko edes ymmärrä

RullatonHuuli

Vitullinen kulukue siinnä, eipä voi muuta sannnoo…

Fatwantarkistaja

Ellei vittua ole revitty irti, silloin kulkue on vitullistettu.

Frank

Tällainen toiminta ei kuulu Suomeen, jossa sikaillaan liikenteessä. Liikennesäännöistä ei välitetä puolta puupenniä. Koskaan aiemmin Suomessa ei ole käytetty julkista tietä tällaiseen sikailuun. Hillitty käytös kuuluu teille. Kotona voi sikailla, mutta taloyhtiönkin hiljaisena aikana sikailun tulee päättyä heti. Toivon karkotuksia, kaikkien maksettujen tukien takaisinperintää ja myös omilla ansioilla saatujen varojen siirtämistä Suomen valtiolle. Nämä rahat tulee korvamerkitä maahanmuuttoviraston lakkauttamiseen.

Porkkanalaatikko

Maahanmuuttovirasto tulisi lakkauttaa ja tilalle perustaa organisaatio laajemmalla tehtäväkentällä. Uuteen organisaatioon ei tule palkata ketään maahanmuuttovirastossa työskennellyttä, koska muuten lakkautettavan viraston kulttuuri siirtyy uuteen virastoon.

Sana “maahanmuuttovirasto” ohjaa ihmiset ajattelemaan, että muukalaisten maahanmuutto olisi hyväksyttävää ja sitä tulee helpottaa. Parempi nimitys olisi “ulkomaalaisvirasto”. Sen tehtäviä olisivat valtion rajan ylittävän muuttoliikkeen sekä maassa olevien ulkomaalaisten oleskelun hallinta.

Uuden viraston tehtäviin kuuluisi myös ulkomaalaisväestön karsiminen suomalaiseen kulttuuriin sopimattomista henkilöistä.

Sami

Helsingin kaupunki voisi tukea kehis häitä lähettämällä puolustuvoimille virka-apypyynnön.

Puolustusvoimat ampuisivat rynkyllä harjoituspanoksia ja heittelisivät harjoituskäsikranaateja autonikkunasta sekä tuottaisi melua ja ääntä kaikilla mahdollisilla tavoilla 2 vuorokautta putkeen yötäpäivää.

Nimimerkillä: Nollatoleranssi rasismille.

Helevetin ryssät

He ottavat tilan haltuun jos se sallitaan,,, ja sallitaanhan se. Sille on viranomaisten siunaus.

Arkkimankeli

Poliisi tutkii häiriköintiä Espoossa – PK-seutu | HS.fi

“Asukkaat ovat kertoneet, että heidän yörauhaansa on jo useamman kuukauden ajan häiritty, ja he ovatkin joutuneet soittamaan useasti hätäkeskukseen.”

“ENNALTA estävän toiminnon ryhmä (EET) suoritti alueella valvontaa ilmoituksen perusteella. Valvonnan aikana teoista epäillyt nuoret ilmestyivät paikalle.”

Mitähän tuolla on muka estetty ennalta ?

AnywayD

Mutta hehän sanovatkin, että Suomi on heidän.

Sami

Suomen kansan valitsema hallinto sanoo, että kehikset menevät KAIKEN edelle. 

Kansa pyysi, kansa sai… 

torrehaa

Hauskaa häähumua oli joskus -90 paikkeilla,oltiin entisen tyttöystävän kans menos nokkimaan töölöntorin rossoon,auto parkkiin töölön torille…kova humu ja meteli alkoi kuulumaan torin kulmalta…sieltä pyyhälsi morsian perisuomalaisessa hiihtoasussa suomipaita päällä ja puusuksilla…morsiusneitokaiset hitteli kuusenoksia suksien alle kun morsian huuteli havuja perkele..siitä pyyhkäisivät torin yli runskan kulmille…great fun old days…ajankohta tais olla heinäkuuta,joten luistoa kyllä kaivattiinkin nupukivetyksellä.

havuja-perkele
passee

Mikä ilon ja onnen päivä! Joku nuori naikkonen oli järjestetty jonkun miekkosen kanssa avioliittoon ja synnytyskoneeksi, tai ehkä jopa pakotettu sellaiseksi. Verinen lakana muistuttaa onnellisesta hääyöstä; morsian on ollut siveellinen!
Vähemmästäkin nyt on monikulttuurin ihailija iloissaan!

Sami

Sulhasen ja hänen sukunsa puolesta toivon että morsian on perusteellisesti ympärileikattu. 

Pilkun viilaja

Taas helvetin vale”uutinen” tuo on täsmälleen MONOkulttuurinen kulkue vai näkyykö tuossa norjalaisia hevimiehiä ja japanilaisia mangafriikkejä, entä monta surinamilaista kaseko muusikkoa huomaat puhaltelemassa pilliin? Ei näy suomalaisia riisin eikä perunan heittelijöitä..

Ei on vain ja täsmälleen muslimi kulttuuria.