Kalajoella epäonnisia murtovarkaita, talon isäntä otti kiinni

Kalajoella oli liikkeellä ammattitaidottomia murtovarkaita. Liekö känni niin suuri, mutta murtautuvat kahteen kertaan samaan taloon ja lopulta isäntä otti varkaat kiinni.

Kyse ei ollut mistään suuren maailman liigasta, vaan kaksi paikallista pikkuhamppia, jotka olivat ryystäneet liikaa viinaa. Viina kuitenkin loppui ja päätettiin tehdä huippusalainen murto. Mentiin summassa johonkin taloon ja kilautettiin keittiön ikkuna rikki.

Saalis jäi kuitenkin jääkaapista löytyneeseen mehupulloon ja varkaat poistuivat paikalta. Pihalla liigan toinen jäsen oli kuitenkin sitä mieltä, että talossa oli pakko olla viinaa. Polteltiin parit sätkät ja päätettiin mennä taloon uudestaan.

Tällä kertaa talon väki oli jo herännyt aiempaan meteliin ja kun varkaat tupsahtivat keittiön ikkunasta uudelleen sisälle, niin talon isäntä teki kansalaispidätyksen ja kilautti poliisit paikalle. Varkaat olivat jo niin alistuneita, kankkustakin pukkasi ja nolo muutenkin murtautua puolitutun paikkakuntalaisen taloon, että suosiolla lähtivät putkaan.

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terhomatti Hämeenkorpi

Sattuuhan näitä…

Fatwantarkistaja

Tuttukin soitteli ainespäissään asunnon isäntää avaamaan oven. Tämä oli töissä, joten olisi pitänyt hetki odottaa. Malttamattomana löi lasin sisään, pölli pari viinapulloa ja pakeni paikalta. Eli onnistunut keikka, mutta tuostahan on erittäin vaikea päätellä tekijää. (Olivat jonkinasteisia kämppiksiä, mutta avaimia oli vain yksi.)

Rokadi

Investigation Discovery-kanavan ohjelmissa, jotka käsittelevät lähinnä amerikkalaisia henkirikostapauksia, tuon tyyppinen toiminta on yksi tavanomainen piirre.
Yksi tyyppitapaus voisi olla, että on kuultu joltain jossain, että nyt löytyy helppo kohde, jolla on kotona kassakaapissa miljoona tai ehkä ainakin jokunen tonni. Ei löydy edes kassakaappia, mutta viaton ihminen tulee hakattua kuoliaaksi.
Saadaan varma tieto huumevälittäjästä, jolla on kilokaupalla kokaiinia ja kassikaupalla käteistä kätkössä kotonaan. Mitään ei löydy vaikka koko perhettä pienine lapsineen kidutetaan ja lopuksi tapetaan. Myöhemmin poliisitutkinnassa osoittautuu, että koko juttu oli keksitty ja osoitekin väärä. Uhri oli ihan tavallinen autonasentaja perheineen.
Rikollisten heikkoälyisyys, lyhytjännitteisyys, kritiikittömyys tai oikeammin kaikkinainen idiotismi on sanoinkuvaamatonta.

Reiska

Vuosia sitten lähikauppaan murtautuivat talviyönä. Aamulla töihin tullut myyjä soitti poliisit paikalle. Rikotussa oven ikkunassa oli verijälkiä ja veritippajono meni kaupassa kalja ja tupakka hyllyjen kautta takaovelle. Takaovelta verijäljet jatkuivat lumessa viereiseen taloon ja rappukäytävässä yhden asunnon ovelle. Poliisit soitti ovikelloa ja krapulainen kaveri oli ihmeissään miten poliisi sai heidät heti kiinni.