Alhainen syntyvyys on vihervasemmiston keksintö perustella maahanmuuttoa

Näissä muutamassa aiemmassa artikkelissa, joissa olen kirjoittanut syntyvyydestä, en selvästikään olen osannut tuoda täysin esille sitä mitä olen yrittänyt sanoa.

Sanoma on siis ollut se, että vihervasemmisto on keksinyt uuden idean perustella kehitysmaamaahanmuuttoa. Tämä koskee koko läntistä Eurooppaa.

Tämän vihervasemmiston idean lähtökohta on se, että eurooppalaisen väestön syntyvyys on nyt muka niin matalaa, että siitä seuraa tulevaisuudessa se, että väestön keski-ikä vanhenee radikaalisti. Tästä taas muka seuraa ongelmia mm. eläkkeiden maksuille, ja ennen kaikkea ei muka riitä hoitajia hoitamaan sitä massiivista eläkeläisten armeijaa, joka valtaa Euroopan jossain 2030 luvulta alkaen.

Tähän on keksitty ratkaisu: kehitysmaista tuleva maahanmuutto.

Esimerkiksi Unionin sisäasian byrokraatti, ruotsalainen fanaattinen kehitysmaamaahanmuuton kannattaja Ylva Johansson on viimeisen vuoden ajan tykitellyt EU-käytävillä tätä mantraa vanhenevasta väestöstä suhteessa matalaan syntyvyyteen.

Jos seuraa erilaisia rasismivastustelupalstoja, niin siellähän tämä idea on adoptoitu täysin. Totta kai, koska se on muka-hyvä perustelu sille, että rajat pitää avata kehitysmaalaisille.

 

Mutta kun ei ole olemassa mitään syntyvyyden radikaalia vähenemistä. Syntyvyys on ollut alle kaksi lasta per nainen jo vuodesta 1969 alkaen ja syntyvyys laski tarkasti ottaen eniten 1960 luvulla, vajaasta kolmesta vajaaseen kahteen lasta per nainen. Viime vuosien syntyvyys on ollut siis aivan samanlaista viimeiset reilu 50 vuotta.

Suuret ikäluokat kuolevat pian pois, vuonna 1945 syntyneet ovat pikapuoliin 80-vuotiaita. Kun heidän taival päättyy, niin tapahtuu sellainen asia, että maahan syntyy valtava määrä tyhjilleen jääneitä vanhainkoteja ja ylimääräisiä vanhushoivapalvelun työntekijöitä. Kun 1970 luvulla syntyneet lähtevät eläkkeelle joskus vuodesta 2036 alkaen, niin sen sukupolven vanhuksia on jo niin vähän, että siihen ei tarvita yhtään ainoaa maahanmuuttajaa paikkaamaan hoitovajetta.

– – –

Näin, vihervasemmisto keksi siis omasta päästä tämän vanhenevan väestön vs. alhaisen syntyvyyden idean, josta seuraa ongelmia. Ja tämä keksitty ongelma voidaan paikata kehitysmaista tulevalla maahanmuutolla.

 

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lukija

Allah on juutalaisen kätyri.

japadappaduu

Homman nimihän on se, että mitä kehitysmaalaisemmaksi touhu täällä muuttuu niin sitä vähemmän järkevät kantaväestöön kuuluvat haluaa tehdä lapsia.
Kehitysmaalaiset vajakit sen sijaan tekee lapsia ihan mihin oloihin tahansa.

Arkkimankeli

Jälleen kerran joku “punapeukku” ei kyennyt argumentoimaan omaa näkemystään.

Tare

Tehokas ehkäisy ja nyky biletyskultuuri ja naisten urakeskeisyys ovat syntyvyyden kasvun todellinen este, kersoja ei enää viitsitä tehdä.Entisen maailman perhe keskeisyys alkaa olla tiensä päässä länismaissa kun se ei ole pakko enää. Eronneet ja YH-äidit saavat yhteiskunnalta riittävästi tukea että selviävät, näin ei ollut ennen, oli pakko olla yhdessä. Meidän perheestä on lähtenyt aikanaan maailmalle 8 veronmaksajaa toidella köyhistä oloista, ei nyt aivan ryysyrannan tasoisesta mutta varmaan vanhempieni elämä oli toimeentulon kanssa yhtä taistelua vuodesta toiseen ja ihmettelen nykyään miten on selvitty ja äitini arvostus nousee joka vuosi kun miettii miten oli joutunut taistelemaan vaikka sen päivittäisen ruoan laittamisen kanssa. Ja kun isäni, sotaveteraani vielä sairasteli paljon ja yritti käydä kirvesmies töissä, ennen kuin pääsi sitten eläkkeelle.

kolme pistettä

Nykyinen pipariparihypetys lienee myös osasyy syntyvyyden alenemiseen,

Hmm

Varmasti on osasyy, jos verrataan 1940-50-luvun tilanteeseen, jolloin kunnon naisen oli pakko saada mies, vaikka huonompikin.
Nyt tosin ovat naisparitkin hoksanneet, että voivat ilman omaa äijääkin saada lapsia. Jos semmoinne yleistyy, niin tilannehan hieman korjaantuu.
Miespareilla taitaa olla vaikeampaa.

Gai Jöran Stubido Mannerheim

Joo. Ei enää keharifinnejä tänne. Tääl on muutenki liikaa hyödyllisiä idiootteja, jotka kumartaa ruottalaisen keisarin edessä tehden roomalaisia tervehdyksiä. Suomalaiset eivät osaa itse tehdä mitään vaan aina pitää olla joku sanomassa niille kuinka toimia.

Oh100

Eläkkeiden maksu tulee todellakin olemaan ongelma, koska elinikä nousee jatkuvasti elintason noustua ja elämän keventyessä, mutta on poliittisesti lähes mahdotonta nostaa eläkeikää. Suomen taloudellinen tilanne – joka ei salli vapaata markkinataloutta – pahentaa asiaa.

Ja Suomessa on paljon ihmisiä”työkyvyttömyys”eläkkeellä. Puhumattakaan lukuisista suojatyöpaikoista joihin on vielä maksettava kalliit eläkkeet veronmaksajan kukkarosta tietenkin.

Puolueeton

Alkeellinen aritmetiikka on helppo tapa osoittaa politiikan virheet. Se toimii ihmisten lukumäärässä ja kaikessamuussa. Jos syntyvyys sodan jalkeen oli normaalia suurempaa 80 vuotiaita on nyt normaalia enemmän ja vanhuste kuolemia normaalia enemmän.
Sama pätee myös muissakin poliitikkojen toimissa. Paskalaki luotiin, jottei vesistöt sottaannu. Vähän vaikeampi on laskea, etteivät vesistöt sottaantuisi vaikka jokainen suomalainen tekisi tarpeensa järviin. Vettä on nimittäin riittävästi ja vedet vaihtuvat riittävästi.

Last edited 3 päivää sitten by Puolueeton
Miten voi olla noin...

Just joo, sulla kyllä noita älynväläyksiä piisaa, siitä vaan googlettamaan vaikka mitä on tapahtunut kun on vähän tahalleen/vahingossa ohijuoksutettu jätevesiä, vaikka juttusi ovat kyllä sitä luokkaa, että uitat aivojasi säännöllisesti moskovan viemärivedessä..

Piti se Venäjä tähänkin vetää mukaan

Onko Moskovan viemärivesi jotenkin länsimaiden vastaavaa paskasempaa?

Anonyymi

Suurista ikäluokista eli 1945-1949 syntyneistä yli kolmasosa on jo paremmassa maailmassa. Suurimmat elossa olevat ikäluokat tällä hetkellä ovat 1960-luvun puolivälissä syntyneet, joten heilläkin alkaa eläkevuodet lähestyä…

Minkälainen eläkepommi odottaa sitten kun ne maahanmuuttajat eläköityvät, jotka eivät ole päivääkään täällä työtä tehneet? Sosiaalimenot taitavat vain kasvaa, koska on totutettu määrätynlaiseen elintasoon, mutta voihan olla, että valtio rakentaa heille ihan omat palvelutalot halal-ruokineen ja rukoushetkineen. Kunniakansalaisille.

Päkiävaara

Vuonna 1947 Suomessa syntyi 108 000 lasta. Niistä elossa ehkä rapiat 60 000. Viime vuonna syntyi 43 705 lasta. Yhteiskunta tarvitsisi isompaa syntyvyyttä, jotta se toimisi hyvin.

kolme pistettä

Nuo luvut sen kyllä kertovat. Kun väestöpyramidi alkaa muistuttaa muodoltaan vesitornia, niin tarvitaan robottihoivaa sekä matalan kynnyksen laillistettua eutanasiaa.

Kehitysmaalaisista ja heidän kaapujälkeläisistään ei juurikaan hoitajia saada.

Last edited 2 päivää sitten by kolme pistettä
Khm

Naapurissa käy lähihoitajia yhtä työnään ja kyllä niistä aika monella on aatehuivi päässä. Tiedä sitten seuraavista sukupolvistaan.

Jippos123

Vasemmisto myöntää epäsuorasti, että väestönvaihto on täyttä totta.
Nimittäin jos poistuvaa kantaväestöä korvataan koko ajan kehitysmaalaisilla niin eikös se väestö vaihdu vääjäämättä kehitysmaalaisiksi?
Vasuri on vaan niin saatanan idiootti ettei tätä ymmärrä vaikka sen vääntäisi sen kaulan ympärille piikkilangasta.
Väestönkasvun tavoittelu on muutoinkin koko maapallon tuho.
Jossain vaiheessa tulee vastaan se raja jolloin pallo ei kertakaikkiaan kykene elättämään kaikkia ja alkaa sota selviytymisestä ja sapuskasta.
Nyt vasurit haluavat Euroopan kantaväestön romahtavan ja kehitysmaalaiset lisääntyvät kuin raatokärpäset.

Khm

Uskollaan tulee kukin autuaaksi. Ja yleensä vankasta vakaumuksesta löytyy aina laho kohtansa.

Elämme valheiden yhteiskunnassa

Korona piikit myös auttavat siinä, että päästään vanhenevasta väestöstä.

Hans

Valepakolaisten vyörytyksestä:
Kun Oulussa kantaväetön edustaja puukotti muualtatullutta niin valtamedia järjesti monikymmenosaisen mediaspektaakkelin. Nyt HS on ihan hiljaa tästä KAmpin puukotuksesta.  Nyt ei kerrota edes tuntomerkkejä vaikka tekijä, siis ylen/sanoman lobbaamaa valepakolais-osastoa, on karkuteillä.
AIheuttivat tämän ongelman minun rahoilla ; yhdeksässä vuodessa meiltä on otettu 27 miljardia ( 3 / v. , Vahteran laskelma, muitakaan ei ole) näiden huijareiden elätykseen. Poliisin tilastoista näkee että tekivät raiskauksia yli 2000 kpl enemmän (keskim. 250 kpl/v) kuin tilastollisesti “olisi pitänyt”. Tappoja, murhia on kymmeniä, muita puukotuksia pari joka viikko eli tuhat “ylimääräistä”. Nöyryytys, kenkien nuolettaminen, suuhun kuseminen ja muu lajityypillinen käytös. 

Mutta faktoja ei saa sanoa eikä tunnustaa.

Taavi

Aikoinaan oltiin kovinkin huolestuneita siitä, miten pystytään maksamaan suurten ikäluokkien eläkkeet. Aika hyvin on onnistuttu, koska jemmaankin on jäänyt ilmeisesti jo liki 300 miljardia euroa eläkeyhtiöiden varallisuuteen. Tätä ei “asiantuntijat” juuri koskaan mainitse, että vaikka on ne suuret ikäluokat ja heidän kunniallinen hoitaminen, niin poistuma on myös suurta, koska kyseessä on suuret ikäluokat. Juuri siitä syystä myös vapautuu paljon resursseja hoitaa ne tulevat eläkeläiset ja siihen ei todellisuudessa tarvita sitä massamaahanmuuttoa, vaikka se viherkommareiden, SDP:n ja RKP:n ykköstavoite onkin.