Malmön yössä yksi hengiltä useilla laukauksilla

Kuvakaappaus 2019-06-06 14-18-34.png

Malmössä Ruotsin kansallispäivää otettiin vastaan ampumalla uusruotsalainen hengiltä.

Tapahtumat alkoivat klo 00.20 aikaan keskustassa sijaitsevan Pyhän Johanneksen kirkon viereisen parkkihallin edustalla. Toistaiseksi tuntemattomasta syystä yksi henkilö kaivoi pistoolin esille ja paukutti lippaan tyhjäksi. Kohde kuoli paikalle heti.
Poliisin mukaan kohteessa oli useita luoteja. Kun teko oli tapahtunut poistui paikalta useita autolastillisia henkilöitä. Luultavasti suurimmalla osalla ei ole mitään tekemistä itse ampumisen kanssa. He vain eivät halunneet jäädä odottelemaan poliisia paikalle.
Poliisi tutkii asiaa murhana, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Muutama huomionarvoinen seikka. Kyseinen alue “Johanneksen kirkon” ympäristö on tunnettu arabialaisten kokoontumispaikkana. Murhakohde niin ikään oli arabiaanotaustainen multirikollinen. 29-vuotias mies on ollut useaan otteeseen kiinni ainakin yhdestä murhaepäilystä ja muista kymmenistä pienemmistä rikoksista.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tapiola

Olisiko tässä vientikaupalle sijaa niin kirkkp saisi olla rauhassa. Mälmö voisi ostaa suomalaisia saunoja, ja välienselvittely tehtäisiin saunojen takana.
Hyvin on pistoolilla osuttu kun useita osumia. Yleensähän pistoolilla sohitaan näissä tilanteissa saamatta yhtään kunnon osumaa toisin kuin radalla, missä rauhassa valmistaudutaan suoritukseen. Olisiko tässä uhri tuntenut tekijän ja jäänyt liikkumattomaksi maaliksi. Toki etäisyys myös ollut ehkä pieni?

Ensin kaikki uimaan, sitten kaikki puimaan...

Jee, Suomi nousuun ”saunantakaisten” exportoijana!

jippos123

Aika loistavastihan juhlapäivä on alkanut kun kerran maailma on jälleen päässyt yhdestä arabiganstasta eroon.
Voisivat kiihdyttää tahtia koska ei kynnetön svedupollari vakavapuheellaan noille mitään mahda. Sellaiset sata-tuhat neekeriä/arabia päivässä olisi oikein kiva tahti.

jippos123

Ruotsin tilanteeseen istuu oikein hyvin vanha kummelin sketsi ” on the meanwhile in Sweden”, eihän se tilanne mille sketsissä irvuillaan ole muuttunut miksikään.
Löytyy Youtubesta ellei ole poistettu “rasismin” nimissä.

Onko viesti jo mennyt

Muistan sketsin. Oikein hyvä. Täytyy todeta että nyt kun ollaan suvaisevaisia kaikin puolin, arabit yms vittuilevat jne huolella somessa to the white man etc. Naisia raiskataan sekä tapetaan. Pottunokkia vedetään joukolla turpaan. Mutta nuo ” yksittäistapaukset” eivät aiheuta shokkia tms. Ei lähdetä marssille kun pikkutyttö tappoi itsensä kulttuurin rikastuksen myötä. Ei. Vittuillaan vaan esim ottamalla agendaksi afrikka. Että wellcome ja miljardeja yltäkylläiseen täysihoitoon. Ja lomalennotkin sitten järjestyvät sinne ” sotaa ” käyvään esim somaliaan. Siinähän white man painaa duunia ja makselee järkyttävässä velkataakassaan lisää veroja jotta afrikka sekä lähi-itä voidaan pelastaa . Jne jne. Saatana. Ja täytyy kysyä onko esim al jazeeralle lähetty viestiä tms että rajat auki. Tyhjentäkää vaikka prkl vankilanne tänne idioottien skandinaviaan. Täysihoito sekä syliä riittää.

Ain laulaen työtäs tee

Ja lisätää. Se että joillakin on varmasti ns hämärtynyt se, että paljonko on yksi miljardi. 1000 miljoonaa euroa. Jumalauta.

Anonymous

Kerrankin osu, saatana

Lööperöintiä

Päätön ministeri hitsari on antanut tänään Ruotsin Kansallispäivänä haastattelun jossa sanoo että ylpeä pitää olla M U T T A pitää oppia asioita muilta (rakettiteknologiaa…) ja mukavaa olisi jos Obama tulisi takaisin näyttämölle (ja Trumppi lentäisi ulos)
eli Ruotsin sosdemit eivät taida olla niinkuin Tanskan sosdemit mitä tulee järkeen ja oman kansan suojelemiseen?

jippos123

Ruotsin demarit ovat ns lällydemareita ja ihmekkös se kun hitsarikin julistautuu telaketjufemakoksi. Jätkä kuleksii varmaan ihan voimaantumisen ilosta tampooni perseessä.
Kävelytyylistä päätellen Rinnekkin on vissiin alkanut sovitella samaa tavaraa hanuriinsa toivoessaan samaa femakkoherätystä minkä hitsarikin on kokenut.

John MacMunne

Suomen ikioma “äijäfeministi” Antti Rinne kävelee kuin Taavi Ankka, mutta mitähän tuo äijäfeministi oikein tarkoittaa käytännössä…?
Ehkä pitää leninkiä kotosalla ja vaimon stringejä alla…EHÄ SIINÄ MITTÄÄ!!!

Anonymous

minkä takia ne tuhlaa luoteja,simo häyhä olisi osunut kerrasta