Ja lisää maanantaiampumisia!

Kuvakaappaus - 2019-06-10 19-12-41.png

Malmön lisäksi kesähelteitä ollaan vietetty lyijyisissä tunnelmissa mm. Tukholmassa.

Etelä-Tukholmassa Fagersjön kaupunginosa-alueelta löydettiin pahasti haavoittunut mies. Ohikulkijat huomasivat aamula klo 10.00 aikaan heinikossa makaavan miehen ja sairasauto hälytettiin paikalle. Selvisi, että miestä oli ammuttu useilla laukauksilla. 90-luvulla syntyneen miehen vammat ovat vakavia, mutta miehellä ei ole hengenvaaraa.
Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä, mutta teosta ei ole otettu ketään kiinni. Tekopaikan läheisyydessä on sotapakolaisten majoitusyksikkö, joka tuli muutama vuosi sitten kuuluisaksi siitä kun sotaa, vainoa ja kidustusta paenneet polttivat asumisyksikkönsä ns. öljypommilla.
Uppsalan ongelmalähiössä Gottsundassa saatiin klo 13.00 aikaan pystyyn oikea sotatoimi. Blomdahlin tiellä kaksi vihamielistä poolia kohtasi ja pistoolit kaivettiin esille. Tulitaistelu käytiin siis keskellä kirkasta päivää aivan yleisellä paikalla tavallisten ihmisten keskuudessa.
Poliisin mukaan sivulliset eivät saaneet osumaa eikä tiedossa ole, että paikallisiin sairaaloihin olisi hakeutunut ampumahaavoittuneita henkilöitä. Poliisi ei kuitenkaan löytänyt paikalta ketään ei haavoittunutta tai ampujaa. Poliisi miettii rikosnimikettä, ketään ei ole otettu kiinni epäiltyunä teosta.
Norrtäljessä yritettiin murhaamishommia ei pistoolilla vaan puukolla. Klo 11.26 aikaan Bergshamran kaupunginosassa sattuneessa pistelyssä yksi henkilö lennätettiin helikopterilla sairaalaan paikattavaksi. Henki saatiin pidettyä ja yksi henkilökin kiinni epäiltynä murhan yrityksestä.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa
Aappa
10.6.2019 20:19

Kotoutusta pitää lisätä…ketään ei saa syrjiä…integraatio…olemme velkaa…humanitaariset arvot…ööö, ööö…

A.Stubb_rikastaja
10.6.2019 21:00
Vastaa...  Aappa

Tosiaan lisää rahaa kotoutukseen, piirileikkejä, ryhmähaleja, batiikkinoitia puhallustöihin(blowjob), vihapuheen ja rasisimin vastaisia hourumedian kampanjoita, väärin ajattevien vangitsemisia&tuomioita, totuuden kieltämistä, fantasiointia rikkaudesta, veroja ja maksuja kantasveduille, jne, jne,.. niin kaikilla on jätte kivaa.
Taas on annettu pelolle valtaa ja uutisoidaan väärin! Nuo on vain paikallisten rikollisten välien selvittelyjä ja sama voisi sattua ihan missä vaan. Yksittäistapauksia, olosuhteiden uhrien mielijohteesta tekemiä harkitsemattomia tekoja, joihin Ruotsalaiset on syyllisiä eivät tekijät itse (kun ovat niin rasisitisia).

Anonymous
Anonymous
10.6.2019 21:22

Alkaakohan Suomessakin tämä villinlännen meininki vielä joskus.

Fläsy
Fläsy
10.6.2019 21:24

Suvakkien toivomaa rikkautta.

Suomi Finland
Suomi Finland
10.6.2019 22:38

Älkäähän nyt. Tuon Tukholman ammutun miehen toipuminen tekee hänestä vihdoin kaidan tien kulkijan ja muutaman vuoden kuluttua Kiirunan koerakettikentällä tehdään rakettilaukaisun yhdeydessä haastattelua, jossa mies kertoo tapahtuneen muuttaneen hänet ihmisenä ja antamaan intoa saavuttamaan se todellinen potentiaali rakettitutkimuksen parissa.
Ja sitten mä heräsin, otin käden pois potasta ja päästin kissan pihalle.

Anonymous
Anonymous
10.6.2019 23:27

ruotsin poliisi miettii rikosnimikettä,ei ne muuta teekkään kuin miettii

Anonymous
Anonymous
11.6.2019 04:21

Ai polpo miettii rikosnimikettä.Ei sisällissota taida olla perinteisessä mielessä rikos joten parempi vaan mennä miettimään vaikkapa olof palmea.Siitähän noilla pelleillä alkaa jo pikkuhiljaa olla kokemustakin.

T
T
11.6.2019 11:17

Meanwhile in Estonia…………??
Riittävän kauan kun elää niin voi todeta Kummelin klassikkovideon olevan vanhentunut.
Kysymys toimitukselle, eikö siellä Virossa aika käy tylsäksi kun mitään jännittävää ei tapahdu?