Villi maanantai Malmössä: poliisi ampui pommimiehen ja gangsterit kanssagangsterin.

Kuvakaappaus 2019-06-10 18-20-41.png

Malmössä on totta tosiaan tänään riittänyt jännitystä ja monikulttuurisia vaiheita.

Aamulla rautatieasemalla poliisi ampui henkilöä jalkoihin sen jälkeen kun tämä oli uhannut räjäyttää pommin. Henkilö ei poliisin käskytyksestä huolimatta antautunut vapaaehtoisesti, joten poliisi katsoi parhaaksi ampua.
Sen jälkeen puoli kaupunkia oli monta tuntia jumissa kun poliisin pommiryhmän robotti kävi hakemassa miehen paikalle jättämän kassin. Poliisi ei kerro oliko siellä oikea pommi vai oliko kyseessä vain leikkimielinen läppä.
Muutaman tunnin päästä tästä Bellevuegårdenin sosiaalitoimiston pihamaalla aloitettiin tulitaistelu. Klo 13.15 aikaan alkanut kohtaaminen päättyi yhden kuolemaan kadulle. Ja Mononen mustine autoineen soitettiin paikalle.
Tapahtumakuvio on lyhykäisyydessään se, että ampuja kohtasi kohteen sosiaalin ulkopuolella. Alkoi hillitön tulitus. Ihmiset maastoutuivat. Kun tulitus oli ohi soitettiin poliisille. Partiot löysivät pensaasta henkitoreissaan olevan balkkanitaustaisen 20-vuotiaan multirikollisen, joka lopulta lopetti elämisen pensaikkoon.
Kohteen hengen menetystä ei kannata surra, sillä kyseessä on monirikollinen, jolla on rikosrekisterissä suurinpiirtein kaikki rikoslaissa mainitut merkinnät. Miehen sukulainen ammuttiin hengiltä viime vuonna, joten jonkinlaista vetoa saada luoteja nahkaan suvussa on.