Villi maanantai Malmössä: poliisi ampui pommimiehen ja gangsterit kanssagangsterin.

Kuvakaappaus 2019-06-10 18-20-41.png

Malmössä on totta tosiaan tänään riittänyt jännitystä ja monikulttuurisia vaiheita.

Aamulla rautatieasemalla poliisi ampui henkilöä jalkoihin sen jälkeen kun tämä oli uhannut räjäyttää pommin. Henkilö ei poliisin käskytyksestä huolimatta antautunut vapaaehtoisesti, joten poliisi katsoi parhaaksi ampua.

Sen jälkeen puoli kaupunkia oli monta tuntia jumissa kun poliisin pommiryhmän robotti kävi hakemassa miehen paikalle jättämän kassin. Poliisi ei kerro oliko siellä oikea pommi vai oliko kyseessä vain leikkimielinen läppä.

Muutaman tunnin päästä tästä Bellevuegårdenin sosiaalitoimiston pihamaalla aloitettiin tulitaistelu. Klo 13.15 aikaan alkanut kohtaaminen päättyi yhden kuolemaan kadulle. Ja Mononen mustine autoineen soitettiin paikalle.

Tapahtumakuvio on lyhykäisyydessään se, että ampuja kohtasi kohteen sosiaalin ulkopuolella. Alkoi hillitön tulitus. Ihmiset maastoutuivat. Kun tulitus oli ohi soitettiin poliisille. Partiot löysivät pensaasta henkitoreissaan olevan balkkanitaustaisen 20-vuotiaan multirikollisen, joka lopulta lopetti elämisen pensaikkoon.

Kohteen hengen menetystä ei kannata surra, sillä kyseessä on monirikollinen, jolla on rikosrekisterissä suurinpiirtein kaikki rikoslaissa mainitut merkinnät. Miehen sukulainen ammuttiin hengiltä viime vuonna, joten jonkinlaista vetoa saada luoteja nahkaan suvussa on.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Villi maanantai Malmössä: poliisi ampui pommimiehen ja gangsterit kanssagangsterin.

  1. Multirikollinen, multikulttuuri, multimonikulttuuri, multirikkaus, jne…
   Eikö rikkaasta suomenkielestämme nyt löydy jotain yhtä iskevää sanaa tätä kuvailemaan.
   Savolaiset nyt herätys, sana voisi alkaa jotenkin m…

   22
 1. Hyvä uutinen, yksi vähemmän. En jää kaipaamaan ja tuskin jää moni muukaan.

  33
 2. miksei se ampunut sosiaalitoimiston työntekijöitä,olisi kaupunki säästänyt rutkasti rahaa.monikulttuuri tuo jännitystä elämään

  15
 3. Onpas rasistinen maa tuo Ruotti, kun ampuvat pommimiestä! Nyt poliisit vankilaan ja äkkiä muuten maan rikastuminen kärsii liikaa.

  Toivotaan edes, että ampuilu johtaa edes jonkinlaiseen kostoiskuun, niin kansa saa nauttia rikkaudesta lisää. Kyllä Stubbelo olisi iloinen jos Suomessakin olisi noin rikasta menoa…

  19
 4. On se kieltämättä meninki rikastunut siitään, kun se muuan pravdan toimittajaoletettu Malm ö.sta kirjoitti. Ei ne silloin muinoin päivällä räiskineet, enimmäkseen pimeän aikaan harjoittivat pimeyden töitä. Jäi muutama tunti luppoaikaa siihen, niin uskalsi tättähäärä kaduille ja kujille. Rosmot oli jo nukkumassa ja medelsvenssonit vielä piereskeli peiton alla. Oli se elo silloin auvoisaa, vaan nyt on piru irti, vai mikä belsebuubi se MuhaMatin vastapooli liekään. Perskuta, ihan päivällä ampuvat. Mihin tää maailma on menossa? No suoraan helevettiin tai mikä se nyt milläkin ählyjen kielellä onkaan.

  15
 5. Voimme siis yhdessä julistaa jokavuotisen Ruotsin kesäsodan alkaneeksi tällä vainajalla. Viime kesäinen ammuskelu oli osumatarkkuudeltaa kerrassaan kehno, mutta ehkäpä talvitauon aikana on taitoja kartutettu ja asekalustoa parannettu. Toivotaan yhdessä runsaasti hyviä uutisia sodan rintamalinjoilta. Insh’allah.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.