Maanantai-iltaan saatiin vielä useita ammuskeluja

war-2930360_960_720

Ruotsin hikisen maanantaipäivän loppuun saatiin vielä muutama ammuskelu ja yksi aiempi puukotus. Ainakin Tukholmassa, Uppsalassa ja Malmössä tarjoiltiin lyijyraanuja myyntiin.

Uppsalan keskustan tuntumassa Kanttorinkadulla alkoi pauke klo 19.50 aikaan. Siis toisella puolella kaupunkia kuin aiempi ammunta. Poliisi sai ensin ilmoituksen joukkotappelusta. Seuraava soittaja kertoi, että nyt jo ammutaan. Poliisin saavuttua paikalle todettiin, että pistooliammuntaa oli harjoitettu, mutta kuka tai ketkä, siihen ei osattu vastata.
Poliisi perui kanttorin, tietoon ei tullut, että hautajaismusiikkia olisi tarvittu. Sairaaloista ei myöskään löytynyt haavoittuneita. Oltiin siis tosiasiassa harjoitettu ohiammuntaa.
Ammuntapaikka sijaitsee aivan Uppsalan moskeijan nurkilla. POLISEN 
Tunnin päästä siirryttiin Malmöön. Suurin piirtein samoilla hoodeilla Malmön Bellevuen puistossa, jossa päivällä ammuttiin kuoliaaksi balkkanin gangsteri, ammuskeltiin uudestaan klo 21.00 aikaan.
Poliisi sai yhdeksän jälkeen kymmeniä soittoja, että alueelta kuuluu laukauksia. Soittajien mukaan kymmenkunta laukausta ammuttiin. Poliisi saapui nopeasti paikalle ja eristi ison alueen.
Pensaat haravoitiin, mutta loukkaantuneita ei löydetty. Iltamyöhään mennessä myöskään Malmön ensiapuasemille ei ollut hakeutunut haavoittuneita, joten luultavasti osumia ei ole tällä kertaa tullut.
Ei ruumiita, ei kiinniottoja, ei balkkanin makkaraa. POLISEN
Tenstassa illan tummuessa tummui myös poliisin ampumistilasto. Ja luultavasti pari poijua. Ongelmalähiöläiset laittoivat pystyyn reippaanpuoleisen joukkotappelun, Uppsalan malliin. Sitä säestettiin pistooliammunnalla. Lyijytyspaikka oli keskellä kylänraittia.
Sivullisiin ei tullut osumia. Poliisin tietoon ei ole myöskään tullut, että gangstereihin olisi osunut. Paikalta ei löytynyt haavoittuneita, sairaaloihin ei ole dumpattu osumaa saaneita. Ei kiinniottoja. POLISEN
Mainittakoot vielä lyhyesti puukotustapaus Södertäljen kyljessä Salemissa, jossa ohikulkijat löysivät puukkohaavoittuneen nuorukaisen kävelytieltä. Nuorukainen säilyi toistaiseksi hengissä ja asiaa tutkitaan murhan yrityksenä. Ei kiinniottoja. POLISEN
Maanantain aikana oli siten ainakin kymmenkunta ammuskelua.
 

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ennätyskesä, I presume.

Ja kesä on vasta aluillaan!

Tapiola

sommartiden… somartiden hejj hejj

Anonymous

Cool. Ruotsista tullut jännä paikka.

fatwantarkistaja

Asemasodan ”tylsimpinä” päivinäkin ammuttiin vähemmän?

Kunnia menee mutta maine kasvaa?

Yön aikana on tapahtunut kaksi räjähdystä Malmössä, sekä Rosengårdenissa että Malmön keskustassa. Nyt olisi aika laittaa hallitus vaihtoon.

Anonymous

Nyt isoja rahtikoneita jonoon Ruotsin kentille ja pojat perheineen kotimatkalle oi.

Suomi Finland

Ehkäpä kyseessä oli hääjuhla tms, kun ei ollut ruumiita?
Jossain päin maailmaahan sitä ammutaan rynnäkkökivääreillä ilmaan, kun hääjuhla nostaa tunnelman… taivaisiin… Ja kun näitä maailmankansalaisia Ruotsissa on jo paljon, niin ei olisi mikään ihme, jos sielläkin ammuttaisiin ilmaan ihan juhlan hilpeyden kunniaksi.