Malmön poliisijohto: Tilanne Malmössä nyt todella paha

Kuvakaappaus 2019-06-11 11-53-32.png

Malmön poliisi piti hetki sitten tiedotustilaisuuden viime päivien tapahtumien tiimoilta ja sanoma oli: tilanne on nyt paha, todella paha. Ihmisten ei kuitenkaan tarvi pelätä jos ei työskentele “väärällä alalla”.

Malmössä ammuttiin jengien välisissä ampujaisissa maanantaina kuoliaaksi yksi henkilö. Myöhemmin samoilla kulmilla yleisellä kadulla käytiin suuri pistoolitaistelu. Aiemmin aamulla poliisi joutui ampumaan asemalla miestä, joka uhkasi räjäyttää pommin. Yöllä räjäytettiin kaksi pommia, joissa kiinteistöt saivat suuria vaurioita.
Poliisin tiedottajat paikallispoliisijohtajat Andy Roberts ja Erik Jansåker kertoivat, että rautatieaseman tapahtumista on siis kiinniotettu yksi henkilö, joka on sairaalassa hoidettavana ampumahaavojen takia. Tästä tapauksesta poliisi ei halua kertoa toistaiseksi enempää. Miehen motiivia ei tiedetä. Mies on kuitenkin poliisin tuttu naapurimaista, sitä ei tarkemmin kerrota mistä yhteydestä.
Yöllisistä räjähdyksistä poliisi ei halua niin ikään kertoa mitään, se vahvistetaan, että tapahtumat liittyvät jollain tapaa toisiinsa.
Klo 13 ampumisesta, jossa parikymppinen balkkaani ammuttiin hengiltä, on kiinniotettu 23- ja 29-vuotiaat miehet. Poliisi ei kertonut tarkemmin kiinniotettujen taustoja, mutta sen kuvan sai, että kyseessä on uusruotsalaisia.
Myöhemmästä illan ampumisesta Roberts kertoo, että kohteena oli kaksi parikymppistä miestä, mutta he eivät saaneet osumia. Poliisi etsii tästä tapauksesta kahta henkilöä, mutta ei avaa tarkemmin keitä etsitään.
Robertsin mukaan eillisiin ampumisiin liittyy Rosengårdissa myös yksi autopalo, jossa mahdollisesti pakoauto poltettiin.
Poliisin mukaan he ovat saaneet 40 uutta juurivalmistunutta poliisia virkaan, joten resurssien pitäisi riittää. Tilanne Malmössä on nyt erityisen paha, mutta ihmisten ei tarvitse pelätä, paitsi jos “työskentelee väärällä alalla”. Tällä Roberts tarkoittaa, että alamaailman keskuudessa on selvä käymistila ja porukkaa tulee lakoamaan lähipäivinä lisää. Roberts puhuu “väkivalta-aallosta”.
Niin ikään kerrotaan, että ampumiset ja räjähdykset ovat lisääntyneet. Räjähdyksistä kerrotaan, että ne ovat muuttuneet käsikranaateista räjähdyspanoksiksi. Poliisi kertoo, että se tekee täyttä päivää kotietsintöjä ja puhutuksia ja tällä hetkellä 80 pahinta gangsteria istuu telkien takana.
Lehdistöstä kysytään pitäisikö ihmisten muuttaa pois Malmöstä jos pelkää. Poliisi kertoo, että se haluaa kaikkien kokevan olonsa turvalliseksi.
 

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
11.6.2019 12:16

“Ihmisten ei kuitenkaan tarvi pelätä jos ei työskentele ”väärällä alalla”.” Kyllä tossa jo sivulliset ovat vaarassa. V…tu mitä p..kapuhetta. #vihapuhevero#aamulehti#jesuiskeijo#pommi ja luoti satuttaa vain hetken, vihapuhe loppuelämän.

Patriootti
Patriootti
11.6.2019 12:16

Uskomatonta paskaa. Sweduilla vaan käkättimet auki eikä mitään tapahdu ja hyssyttelevät ettei normaaleilla siviileillä vaaraa. Onko ne todella NOIN TYPERIÄ!!!? AINA sivullinen on vaarassa kun aseilla sohitaan yleisellä paikalla ja siviilit nyökyttelee jep.
Ei voi kuin pyöritellä päätään hohhoijaa!

Koti-ikävä
Koti-ikävä
11.6.2019 12:20

Ongelmaan on ratkaisu.
Kotouttamisen sijasta laajamittaista kotiuttamista.
Jos kerran tykkää elää pommien ja aseiden paukkeessa, niin vain maa on väärä.
Siksi kotiuttaminen on ainoa vaihtoehto.
Jos näin ei tehdä homma leviää reisille vielä pahemmin tulevaisuudessa.

Taas äimän käkenä
Taas äimän käkenä
12.6.2019 12:08
Vastaa...  Koti-ikävä

REFUGEESIT Syyriassa ja Afrikassa – Syyria ja Afrikka NOT SAFE.
REFUGEESIT päästetään Swedustaniin – Swedustanista tulee NOT SAFE.
Swedustanin NOT SAFE REFUGEESIT päästetään Turun ja Tornion kautta Suomeen – SUOMI LESS SAFE?…
Paperit Itämereen tai Tornionjokeen, NYT ON PAKKO! kertoo sisäministeri(ö) ja migri hoitaa – mikä voisi mennä pieleen?

peräpää
peräpää
11.6.2019 12:22

Ja osassa Suomen mediaa pikku-uutinen siitä, että poliisi oli ampunut miestä ja sivulauseessa, että miehellä oli ehkä pommi. Suurimmassa osassa ei edes pikku-uutista.
Nyt olisi lähetettävä Marai Petterson tekemään totuusuutinen.

Anonymous
Anonymous
13.6.2019 18:33
Vastaa...  peräpää

Arkipäivää – ei ylitä uutiskynnystä.

Anonymous
Anonymous
11.6.2019 12:28

Kaikesta huolimatta Ruotsi on nyt paljon jännittävämpi maa asua.

LestaGroomariKempeleestä
11.6.2019 12:28

Onpa taas rasistisia uutisia ja kommentteja!!! Tavalliset ruotsalaiset ihmiset siellä räjäyttelee ja ampuu. Ei ole mitään viitteitä siitä, että esim. ulkomaalaiset olisivat tulleet Ruotsiin pahantekoon.
Tuo kaikki on vain rikkautta, jota svedut ovat kaivanneet. Olisipa tylsää mennä kaupungille jos ei tarvitsi väistellä luoteja, kaivella räjähdyssirpaleita kehosta, mennä parkkipaikalle ja huomata ettei autoa ole taaskaan poltettu tai saada vaikka vähän moloa puskassa, kirjastossa tai lentokentällä. Miettikää oikeasti kuinka tylsää ilman kaikkea tuota olisi elää!!!

Heppu Korhonen
Heppu Korhonen
11.6.2019 14:32

Olen työni vuoksi asunut vuosia lyhytaikaisesti Ruotsissa vähän joka puolella kymmeniä vuosia sitten.
Aina olen kironnut maan tylsyyttä, siellä ikävystyy kuoliaaksi.
Olen ollut edellä aikaani, sillä nyt ei tarvitse kuolla ikävystymiseen.

Suomi Finland
Suomi Finland
11.6.2019 12:29

Meanwhile in Finland:
unv.is/https://www.is.fi/politiikka/art-2000006138583.html
“Väärin. Monet poliitikot ja feministit ovat menneet kyseisestä kirjoituksesta – mitä ilmeisemmin sitä lukematta – suunniltaan, sillä jääprinsessaksi kutsuminen katsotaan suuren luokan loukkaukseksi ja naisten alistamisen symboliksi. Vihreiden tuore kansanedustaja Iiris Suomela paheksui syvästi seksismiä, Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson lyttäsi kirjoituksen ja vaati pidättäytymistä asiakysymyksissä, kokoomuksen Sanni Grahn-Laasonen kiiruhti muistuttamaan, että Ohisalo on tohtori ja tutkija (no niinhän siellä lukee), ei mikään prinsessa.”
Tämä edellä lainattu teksti kevennykseksi, jos sattuu tällä hetkellä syystä tai toisesta vituttamaan. Kun kerran naiset noin kovasti haluavat eroon prinsessatitteleistä ynnä muusta ynnä muusta, niin mitäpä me miehet siitä voimme vetää johtopäätökseksi kuin että turhaan sitä naisille oviakaan availemme. Voivat vielä loukkaantua siitäkin.
Kun ongelmat ovat tätä luokkaa, niin aika viturallaan asiat ovat. Ja kun kehitysmaalaiset perseilevät, niin feministit ovat visusti suut supussa.
“Lehdistöstä kysytään pitäisikö ihmisten muuttaa pois Malmöstä jos pelkää. Poliisi kertoo, että se haluaa kaikkien kokevan olonsa turvalliseksi.”
Onko tuo jokin yllätys, että ‘poliisi haluaa kaikkien kokevan olonsa turvalliseksi’? Voi poliisisetää, kun pitää alkaa vastailemaan kysymyksiin epäsuorasti. Ilmeisesti poliisisetä ei saa työpaikkansa menettämisen uhalla sanoa, että kyllä kannattaisi muuttaa Malmöstä pois.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
12.6.2019 01:36
Vastaa...  Suomi Finland

Sepäs kun poliisi sanoisi haluavansa kaikkien tulevan ammutuiksi ja käskisi painumaan **ttuun mahdollisimman vikkelästi, kun vielä ehtii.

Taas äimän käkenä
Taas äimän käkenä
12.6.2019 12:27
Vastaa...  Suomi Finland

Ovatko suvakit ja feministit peljästyneet koska poliisikin on luvannut matuille oikeuden tulla “tutustumaan” prinsessoihin ja nehän “tutustuu” oikein joukolla…
https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=26556&start=150&mobile=off

JuhoL
JuhoL
11.6.2019 12:31

Hesarin täytyy lähettää Maria “siiderivalas” Pettersson tekemään totuudenmukaisempaa uutisointia!
https://www.hs.fi/nyt/art-2000002842718.html

Acc358
Acc358
11.6.2019 16:12
Vastaa...  JuhoL

Kiitos linkistä.
Pettersson on nykyään Journalistiliiton lehden “Journalisti” päätoimittaja. Pystyy siis vaikuttamaan kaikkiin toimittajiin.
Hän lienee edelleen HS:n vuonna 2015 julkaiseman Malmö-juttunsa takana.

Heja Sverige
Heja Sverige
11.6.2019 13:16

Ruotsin tekstiteeveessä Erik Jansåker (paikallispoliisialue etelän pomo) runoilee että he tunnistavat että Malmössa voi tuntea olonsa turvalliseksi ja että resursseja on riittävästi ja poliisi on myös sitä mieltä että ammuskeluja on vähemmän kuin ennen. Vaikuttaa siltä että Eerikillä on arvot kohdallaan.

Pinlaareni
Pinlaareni
11.6.2019 13:54

Silleen ruåtsalaisen kivasti psykoosissa on hyvä olla. Mikään ei liity mihinkään, påliisi ei saa edes pidätettyä ketään, ja kaikki on ihanasti rempallaan. Ja koko yhteiskunta menee jätte kivasti syöksikierteessä. Samaa halutaan ns. hallituksemme johdolla tänne Suomeen, koska rikkaus ja voimavara jne…

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
12.6.2019 01:39
Vastaa...  Pinlaareni

Olihan pidätetty se, jota poliisi ampui kolmasti. Pari muutakin, mutta takuulla syyttömiä.

Aappa
Aappa
11.6.2019 13:55

Halibullakaffet ja totiset törinätuokiot eivät ole vielä lähteneet rullaamaan täpöllä.

Sitten paukkuu tauotta
Sitten paukkuu tauotta
11.6.2019 18:18
Vastaa...  Aappa

Odotappa kun Paha Puuro™ iskee tuulettimeen!

Suomi Finland
Suomi Finland
11.6.2019 14:33

unv.is/https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006138779.html
“Jesidiorjat paljastavat norjalaislehdelle: ”Isis-vaimot” tappoivat ja rakensivat pommeja – ”He olivat aktiivisia””
Katkerien naisten puheita ei voi pitää luotettavana. Heitä on saatettu panna muutaman kerran ilman kirjallista suostumusta ja nyt he kostavat tämän valehtelemalla silmät ja suut täyteen naisista, jotka olivat kalifaatin sydän ja jotka ovat oikeauskoisuuden ruumiillistuma. Ja jotka vain haluavat takaisin kotimaihinsa odottamaan, että uutta kalifaattia pukkaa.
On mitä suurinta rasismia yrittää mustamaalata kalifaatin pyhiä naisia, jotka yrittävät päästä lapsineen pois surkeista oloista pakolaisleireiltä ja jotka haluavat kasvattaa lapsistaan kunnon muslimeja.

Anonymous
Anonymous
11.6.2019 15:51
Vastaa...  Suomi Finland

perussuomalaisten lehti suomen uutiset tästä uutisoi ensin.

John MacMunne
John MacMunne
12.6.2019 16:44
Vastaa...  Suomi Finland

Epäilemättä lapsistakin tulee “kunnon” muslimeja…
Tästä voidaan ainakin olla aivan varmoja.

näinseon
näinseon
11.6.2019 15:41

Vähän lukemista
https://www.friatider.se

Valtsu
Valtsu
11.6.2019 16:48

Maria Pettersson Malmön poliisijohtajaksi, niin loppuu turha pelon lietsonta!

Moonman
Moonman
11.6.2019 19:32

“Klo 13 ampumisesta, jossa parikymppinen balkkaani ammuttiin hengiltä, on kiinniotettu 23- ja 29-vuotiaat miehet.” -Ei miehet, vaan nuorukaiset! Ei sovi unohtaa että suomalaiset ja ruotsalaiset vanhenevat. Maahanmuuttajat eivät vanhene. Siksi tarvitsemme heitä hoitamaan meitä kun olemme vanhoja ja jotain nönnönnönnöööö

Raketti-insinööri
Raketti-insinööri
11.6.2019 22:49

Miksi Anna Abreu, Kirsi Alm-Siira ja vaikkapa amerikkalaisnäyttelijät Hayden Panettiere ja Reese Witherspoon voisivat olla vaikeuksissa pitkälle koulutettujen kehitysmaalaisten kanssa?

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
12.6.2019 01:45

En ole tietoinen, hurmaavatko he säkki päässä ketään, mutta sitäpä ei kehari funtsi ollenkaan.

Taskuraketti
Taskuraketti
12.6.2019 11:11
Vastaa...  fatwantarkistaja

Taskuraketteihin erikoistuneet insinöörit kävisivät heti työn touhuun.

Anonymous
Anonymous
12.6.2019 00:13

Nauttikaa nyt siitä villin lännen nostalgiasta vuonna 2019. Itse tilanteen aiheutitte.

Käy ammatinvalinnassa
Käy ammatinvalinnassa
12.6.2019 08:08

Tilanne on Ruotsin poliisin muka hirveän huono mutta samalla aivan hyvä kunhat et perusta kilpailevaa toimintaa.