Muutama pistoolitaistelu juhannuspäivänä – muuten rauhallista

sunset-382203_960_720.jpg

Ilma oli sakeaa juhannuspäivän iltana ainakin Linköpingin Skäggetorpin ongelmalähiöissä ja Kramforssissa. Ambulanssit ovat saaneet ajaa öljynpaineet kovilla porukkaa sairaalaan.

Kramforsissa eli suomeksi Halikoskella laittoivat kovia kokeneet sotapakolaiset käyntiin asetaistelun klo 19.30 aikaan. Huoneistossa syntyi riitaa. Aseet kaivettiin esille ja aloitettiin ammuskelu. Naapurit soittelivat sitten poliisiin.
Tässä vaiheessa sotajoukot hajaantuivat. Poliisi ryntäsi huoneistoon ja sieltä löydettiin yksi, joka vietiin sairaalaan. Tilasta ei tietoa. Nyt poliisi alkoi jäljestää epäiltyjä isolla pyörällä. Helikopterin ja taidokkaan jäljityksen ansiosta saatiin yksi auto pysäytettyä ja neljä otettiin kiinni. Hetkenä päästä putkautettiin kaksi lisää.
Tekoa tutkitaan murhan yrityksenä. POLISEN
Skäggetorpin ongelma-alueen asukkaat laittoivat illalla klo 22.00 aikaan käyntiin pistoolitaistelun. Asukkaat soittelivat paniikkipuheluita hälytyskeskukseen; kuuluu laukauksia. Kun poliisi saapui paikalle löydettiin katuojasta yksi hyvin vakavasti ja yksi ei-ihan-niin-vakavasti loukkaantunut. 20-vuotiaat nuorukaiset toimitettiin valkoisten lakanoiden väliin.
Poliisi aloitti tutkinnan. Ritsikirjaan kirjailtiin: murhan yritys. Kaksi miestä haettiin kuulusteluun epäiltynä teoista. POLISEN
Göteborgin Angeredissa ilma oli sakeaa 17.25 aikaan. Poliisi sai hälytyksen huoneistossa tapahtuvaan naisen pahoinpitelyyn ja paikalle lähti partio. Sisäänkäynnin yhteydessä mies puukotti poliisia. Toinen poliisi ampui tässä yhteydessä puukottajaa.
Kumpikaan ei saanut hengenvaarallisia vammoja, mutta vakavia kuitenkin. Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä. Tekijä oli tässä tapauksessa kantaruotsalainen. POLISEN
Tukholman Tenstassa tehtiin klo 18.00 aikaan murha. Kyseessä on vähäisten tietojen mukaan perheväkivaltatapaus. Poliisi sai hälytyksen iltapäivällä asunnosta kuuluvan riitaan. Tutkinnan yhteydessä huoneistosta löydettiin kuollut nainen. Poliisi tutkii asiaa murhana ja yksi mies on otettu kiinni epäiltynä teosta. POLISEN
Loppujen lopuksi aika rauhallista.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terhomatti Hämeenkorpi

Muuten rauhallista juhannusta, joopah ! Täällä Suomessa itikat ja ötökät vain pitää meteliä, ei verrattavissakaan murjaanien aiheuttamaan. Mutta asiaan tietysti saattaa vaikuttaa se, että olen lievässä laskussa ja pikkuisen täytyy ottaa loiventavaa. Hyviä pyhiä, Pate ja palaillaan…

sama

Tulsa tänne, täällä saa sanoa sanottavansa. iltalehti bannas juur, edes kehu ei mene läpi.

kanander

Eihän juhannus ole musulmaanien juhla. Siksi normiviikonloppu väkivallan määrässä.

sama

meidän ainoa mahdollisuus on vastata älyllä(hallitus jossa on tunnetusti kovin viisaus suomessa) jotta ei tule verilöylyä. siis suomessa. ruotsi tuskin ilman sisällissotaa tai ruotsalaisten antautumista selviää (koska silloin on kalifaatti tunnustettu).

El Comandante Cero

Ja ei kun youtubelta Bum Bum Kalasnikov päästään balkkanilaiseen iloittelun tunnelmaan reippaalla musiikilla.

Anonymous

Villin lännen nostalgia sen kuin jatkuu. Nauttikaa nyt tuosta kesästä siellä.

sama

en tiedä mistä kirjoittelet mutta onko kyse lopun ennusteesta? ei täällä ilman peräksianneta vaikka juhannusta vietetään.

Qroquius Kad

Onko tuo Skäggetorp suomeksi “partatorppa”? Jos niin, on se melkein yhtä hyvä nimi partalasten asuinkeskittymälle kuin Araby: Arab-by, “arabikylä”.

fatwantarkistaja

Bullekramvägenillä pientä kurittomuutta.

fatwantarkistaja

Innovaatio! Kantaväki lähtee aina juhannuksena evakkoon maaseudulle, mökeille, kylpylään, ongelle, metsään ryyppäämään tai johonkin, pois kaupungista. Valtio tukee vaikka vappusatasella/henkireikä. Kaupunki annetaan 2-3 päiväksi pakolaisille ja muille mutiaisille. Valtio vaikka muovisilla käsiaseilla tukee toimintaa, sellaisilla, joilla ampuu muutaman lippaallisen ja sitten se on vaarallinen enää käyttäjälleen. Täydet valtuudet tehdä mitä huvittaa, ei poliisia, ei ambulanssia, sairaalan ovet pysyvät kiinni, ellei joku kantis ole kännipäiten hölmöillyt. Toimintaviikonloppuna suoritetuista uroteoista ei tule sanktioita, muulloin triplatuomio tahi pakkopalautus koko perheelle. Ainakin osa olisi aivan täpinöissään, kun pääsisi kerran vuodessa ottamaan oikein kunnolla erää. Muu aika vuodesta kerättäisiin pyhää vihaa seuraavaan koitokseen. Tietenkään osallistumispakkoa ei olisi. Taajamamerkillä päivystää panssarivaunu, ettei kiusata viattomia sentään.