Västeråsissa ampujainen – yksi sairaalaan

Kuvakaappaus 2019-06-24 01-19-42.png

Seuraava ampujainen tulee Västeråsista. Kaupungin keskustassa Drottninggatanilla paukutettiin mieheen lippaallinen pistoolin luoteja.

Tapahtuma sattui klo 20.00 aikaan keskustan kupeessa Drottninggatanilla. Katu on vilkas asuinkatu, joten teolla oli varmasti kymmeniä silminnäkijöitä alkaen pikkulapsista.
Kun poliisi saapui paikalle löydettiin pensaasta haavoittunut kohde, joka toimitettiin sairaalaan. Poliisin tiedotteen mukaan kohteen terveydentilasta ei ole toistaiseksi tietoa.
Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. POLISEN
Pt-median Våsteråsin kirjeenvaihtaja kertoo, että alue Drottninggatanin ympäristössä on ylemmän keskiluokan uinuvaa omakotitaloaluetta ja on mahdotonta ajatella, että joku sieltä alkaisi harjoittaa pistooliammuntaa.
– Eivät he edes omista pistooleita. Tässä on kaksi vaihtoehtoa. Joko siellä ovat kohdanneet kaksi vihamielistä ryhmittymää, ovat olleet sunnuntaiajelulla ja bäng bäng bäng. Toinen voi olla myös ”rispektiampuminen”. Västeråsin gangstereilla on niin iso ego, että siihen ei paljon tarvita.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
24.6.2019 03:11

Alue ainakin täysin oikea. Tehkää paikasta Beirut. Pikku sisällisota ja ehkä päättäjiä aletaan vähäsen painostamaan, että eihän tämä näin voi mennä.

Vilkas mielikuvitus
Vilkas mielikuvitus
24.6.2019 03:51

Ryhmittymille pitäisi järjestää tarkkuus ammuntaharjoituksia niin pienet lapset olisivat paremmin turvassa ja ryhmittymien koko pienenisi.

Acc358
Acc358
24.6.2019 04:10

Että lippaallinen ja kohde jäi henkiin. Olisikohan käytetty .22LR patruunoita.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
24.6.2019 07:07

jokainen joka on ampunut pistoolilla tietää että jopa 5-6 metrin päästäkin on vaikea osua , jollei pysähdy ota vakaata asentoa ja tähtäät, tämä cowboy räiskiminen on ”haku” ammuntaa……fiksu kaveri joka tahtoo paukauttaa maaliinsa, tekee mainitsemallani ”staililla” eikä nämä uusruattilais-blattet ole mitään neropatteja, äö on ihan nollissa…yksin kun tapaat näitä eivät kyllä soita päätänsä ei pullistele pottunokille, lauma elukoita ovat.

lähi-itäinen länsinaapurimaa
lähi-itäinen länsinaapurimaa
24.6.2019 08:45

”ovat olleet sunnuntaiajelulla”
Ja kenties tsiigailemassa sopivia pottunokka-kohteita, joissa voi sitten myöhemmin vierailla suorittamassa omatoimisia ”tulonsiirtoja”, sekä muita kepposteluja. Nimby-asenne yhdistettynä vihervasemmiston äänestämiseen ei taida paljon lämmitää, kun monikuldyyri tulee kylään. Pitää vaan yrittää sopeutua ja nauttia.
¯\_(ツ)_/¯

Mustaffa Khorshid
Mustaffa Khorshid
24.6.2019 13:40

I hope my brothers and sisters will burn down all your cities and bring up new and even greater kalifat! You wrong doers need to suffer and burn in hell!! Btw i have used your tax money many years to buy houses around Iraq, also lived most of the time somewhere else, kitos ssuomi!

El Comandante Cero
El Comandante Cero
24.6.2019 21:21

Mustasukkainen nainen?