Villiä menoa Västeråsissa viime yönä, yhdelle ampua polviin

Kuvakaappaus 2019-06-25 23-44-53.png

Myös Västeråsissa sattuu ja tapahtuu. Parin päivän sisällä on ollut kaksi vakavaa ampumistapausta. Sunnuntai-iltana ammuskeltiin omakotitaloalueella ja viime yönä 25-nuorukainen sai tönkköpolven.

Ampuminen tapahtui klo 00.40 aikaan Grytan kaupunginosassa ulkosalla viime yönä. Pistoolitaistelun jälkeen yksi haavoittunut hakeutui läheiseen McDonaldsin ravintolaan apua pyytelemään ja ambulanssi kävikin noukkimassa vakavasti haavoittuneen 25-vuotiaan uusruotsalaisen sairaalahoitoon.
Nuorukainen oli saanut useita lyijumuistutuksia jalkaansa. Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. POLISEN
Jalkatönkötys tarkoittaa jotain suurinpiirtein sellaista, että kohde on ollut velkaa  tai siellä on hieman kukkoiltu liikaa väärille tahoille.  Nyt annettiin ensimmäinen muistutus. Seuraava muistutus osuu päähän. Jos kohde olisi vasikka niin osuma olisi tullut ilman muistutuksia päähän. Näin voidaan siis hieman hakea suuntia erilaisten ampuma- ja väkivaltatekojen motiiveihin.
 

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
A. Stupido

Ei saa kuitenkaan unohtaa että ne tekee törkeen hyvää safkaa ja monikulttuurisuus on rikkautta ja he eivät tuota väkivaltaa vaan pakenevat sitä ja rasistit pakottavat heidät ampumaan ja valehtelemaan ikänsä ja nimensä ja eläkkeet eivät pelastu ilman heitä ja ihmis- ja tasa-arvo ja kaikki on rasismia ja vihapuhetta ja vasta huomenna saan lääkkeeni.

Juha Sipilä

Olen taas shokissa.

Kaukis

Naulan kantaan! Ilman näitä tyyppejä ruotsalaisetkaan ei tietäisi, miltä sushi maistuu…

Resurrien musta aukko

Eipä ihme että tavallisten ihmisten leikkausjonot senkun pitenevät. Normikantis ehtii kuolla pois ennenkuin pääsee edes sairaalan ovesta sisään.

ike

Olen vakavasti kallistumassa siihen että tuo n.10% älykkyysosamäärän ero on aika ratkaisevaa. Eihän tätä nyt saisi aivan julkisesti sanoa mutta sama vaiva taitaa olla poliitikoilla kun eivät hyväksy tosiasioita. On tietysti erotettava kaksi asiaa viisaus ja älykkyys. Ehkä he ovat älykkäitä koska en juuri näe köyhää poliitikkoa näen kyllä aika paljon viisaita ihmisiä jotka sanovat että nykymeno ei ole tervettä.

Anonymous

Ei päivääkään ettei Ruotsissa olisi ollut tulitaistelua tai räjähdyksiä jossakin. Saa nähdä alkaako sama villin lännen nostalgia Suomessakin vielä.

Valtsu

Pohjimmiltaanhan tässä on kyse siitä, että kehitysmaat toimittavat sitä mitä on toimittaa: ihmisiä, joista muutamalla prosentilla on kyky pärjätä, loput sitten kehitysmaalaistavat ympäristönsä. Ja tekevät ilman taloudellisia rajoitteita lisää ihmisiä. Ruletti pyörii aina vaan vinhemmin, veronmaksaja maksaa pelipoletit, muttei ole oikeutettu kuin syytöksiin liian pienistä panostuksista.

Minä

Kaiken lisäksi, kun ne lisääntyvät länsimaissa, ei siinä omena kauas puusta putoa, vaan tulee lisää samanlaisia sopeutumattomia elättejä.