Karkoitettiin Tanskasta raiskauksen takia, uusi tuomio samasta asiasta Suomessa

sadhguru-isha-wisdom-article-image-what-is-the-reason-for-rape-youth-and-truth.jpg

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi tänään irakilaisen turvapaikanhakijan Tania Mohamed Hocinen kahdesta raiskauksesta kolmen vuoden vankeuteen.

Hocinen taktiikka oli kytätä ravintolan ulkopuolella niiden sulkeudutta. Sieltä hän noukki kyytiinsä umpihumalaisia naisia, jotka eivät tajunneet tästä maailmasta mitään.
Ensimmäisessä tapauksessa nainen oli joutunut ravintolasta pihalle ja hukannut rytäkässä päällysvaattensakin. Hocine tarjoutui kuskaaman naisen kotiinsa. Matkalla kuitenkin pysäköitiin auto ja alettiin kikkelihommiin.
Toisessa tapauksessa Hocine sai kyytiinsä kaksi umpihumalaista naista. Toinen saateltiin kotiinsa. Nyt Hocinelle tuli paikka kikkelihommiin. Nainen sammui autoon ja heräsi jossain vaiheessa pelkät rintaliivit yllään. Hocine oli siinä vaiheessa jo päässyt tuikkaamaan.
Hocine oli siinä mielessä reipas nuorukainen, 27-vuotias siis, että kuvasi tapahtumia. Näitä käytettiin sitten oikeudessa todistusaineistona.
Oikeus katsoi, että teot tuli toteennäytetyksi, vaikka Hocine yritti selitellä. Lisäksi hän vaati päästä vapaalle, sillä vaimo oli raskaana. Tähän oikeus ei lämmennyt vaan tiedossa oli Kylmäkoskea.
Näine oikeus tuomitsi Hocinen siis kolmen vuoden vankeuteen kahdesta raiskauksesta, ratista ja pienestä huumausainerikoksesta.
Hocine siis karkoitettiin Tanskasta muutama vuosi sitten niin ikään raiskauksen takia. Alla tarkempi juttu tästä tapauksesta.
Miten Hocinen juttu etenee? Ensikertalaisena hän istuu tuomiostaan puolet eli 1 vuoden ja 6 kuukautta. Hocine on ollut jutusta vangittuna jo noin 4 kuukautta eli hän tallustelee taas vapaana ensi vuoden syksyllä. Lomille hän pääsee ensi keväänä. Tanskassa tuomioistuin päättää karkoituksista. Siellä Hocinen raiskaus katsottiin karkoituksen arvoiseksi. Suomessa Hocinea ei karkoiteta tämän jutun takia.

Tanskasta karkoitettu irakiaanoraiskaaja uusi temppunsa Suomessa

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nestori Lundahl

Suomi kerää kaikki muista maista karkotetut rikolliset!
Voisiko tämän hullummaksi enää mennä?
“Katsotaan nyt”, vastaa pääministeri Rinne, ja jatkaa “Hallitus on vasta alkutaipaleella, joten eiköhän tässä vielä ehditä”.

koo

Eliitti siis kerää kaikki murhaajat ja pedofiilit tänne. Muistakaa se. Valtamedia toimittajat valehtelevat tapahtumista koko ajan.

Hävetkää

Hävyttömät rasistit. Laittavat pikku-Tanian vankilaan vaikka vaimo on raskaana. Jo on aikoihin eletty.

KelaGold not for true finns

Tämä Tanskasta karkoitettu p….nsilmä raiskaaja on täydellinen esimerkki Migrin ja virkakyöstien kädettömyydestä!
Tällä kaverilla ei ole sitten mitään tekemistä olla Suomessa!
Suvakit ovat varmaan jo kiimassa, kun kahden suomalaisen elämä on tuhottu?!

Heppu Korhonen

Suvakki menee tunne edellä, itkua tuhruten. Reaalimailma ja sen kokonaiskuva on jotain, josta tulee vain päänsärkyä. Ei sitä pysty ajattelemaan.
Nämä ovat nyt johtamassa Suomea ja valopilkkuna on että nyt he tekevät itsensä ja tekojensa seuraukset tunnetuksi koko kansalle.
Sille kansalle, jolle hallituksen teot olivat yhdentekeviä.
Mutta pian totuus potkii perseelle ja avaa silmät.

fatwantarkistaja

Kahden? Ehkä joka kymmenes ilmoittaa ja ellei laukea sisään, voi olla hankala tunnistaa tekijää. Moni ei varmasti aavistakaan, että pakolainen on pökkinyt, kun on ollut sammuneena. Uhreja saattaa olla huomattavasti enemmänkin.

Paavo Pökäle

Tuo moninkertainen raiskaaja tätyy vaikka kilonpaloina lapata lähtömaahansa ja se kikkeli ensimmäiseksi lähetettävä tuon ripulipaskan äidille, muistoksi sankarpojastaan tosin ant(t)i sankarin!

Anonymous

IHANA IHMINEN !!!

voi voi

Ja raskaana oleva vaimo on varmaan suomalainen ja ylpeä poikaystävästään

muslimi=terroristi

Ei missään tapauksessa karkoitusts, koska ihmisoikeuksia ihmisoikeuksia. Munista hirteen ja kuula korvasta sisään joten tod näk toisesta ulos, vas tahi oik.

Paavo Pökäle

Entä kun sillä on niin pienet munat, ettei niistä voi hirttää. Olisiko jokin muu kohta kenties?

Moonman

Juu ei tietenkään nyt suomesta ketään karkoiteta. Pitää ensin päästä levelille abdulkarim osman hussein, vai mikä somalin nimi olikaan… a) raiskaus b) murha c) pikkulapsen raiskaus -vasta kun kaikki mainitut kepposet on suoritettu, niin aletaan vastahakoisesti pohtimaan karkoitusta.

Montako tarvitaan

Tanjapoika on paras nuivien vaalityöntekijä, lisää näitä niin kansan silmät aukeavat. Vai onko turha toive?

Anonymous

Kiitos SDP ja vihreiden äänestäjien tämä touhu tulee vain jatkumaan.

Kukkiva Tölli

Miksi eivät kuohineet siellä Tanskassa? Rikoksentekoväline olisi pitänyt tuomita menetetyksi Valtiolle!

fatwantarkistaja

Ja viimeistään sitten, kun näitä alkaa tulemaan. Nyt olisi jo korkea aika.

hj

taitaa selvitä vuoden istumisella. siinä kun on vielä 6kk koevapaus joka vähennetään rangaistuksesta.

toni lajos

Tanskassa hallituksen vaihduttua demari vetoiseksi, maahanmuuttoon liittyvissä kysymyksissä mennään sielläkin lievempään suuntaa, Vankilassa jo olevat raiskaajat vapautetaan jos toinen maa ottaa heidät vastaan. Rinne on lupautunut vastaanottamaan muutamia kymmeniä, mikäli tarvetta on, kiintiötä voidaan tarvittaessa lisätä. Ellei Rinne halkea vallanhuumassa. tyhmyyden yllättävä lisääntyminen otetaan Afrikan alueella riemulla vastaan.

Debis

voihan Mohammedin perse. Pitäishän nyt karkotukset olla Euroopan tai ainakin EU:n laajuiset! Mielellään maapallon laajuisen..

Sairasta menoa

Eikö ne tarvitse Norjassa kaloille rehua vai maistuuko sarjaraiskaaja niin pahalle, ettei kelpaa edes kaloille ruoaksi?
No, onneksi tuppiku…me hoitaa nämä sarjakeppostelijat Suomeen Kelan hellään huomaan.
Mitä väliä, että muutama suomalainen menee siinä sivussa.

tarkkailija

ulkomaalaislain mukaan voidaan karkottaa….miksi sitä ei tehdä? miksi valitaan täysihoito jonka suomalaiset maksaa nyt ja tulevaisuudessa?

Posliinilaitos

Onneksi tämä on se yksi ja ainut turvapaikanhakija joka on valehdellut. Myöskin ainut vale-turvapaikanhakija maassamme joka on jostain toisesta maasta karkoitettu. Ja ainut turvapaikanhakija joka on Suomessa syyllistynyt rikokseen. Yksittäistapaus! Ja tämä tutkitaan perusteellisesti että miten ihmeessä tämä on päässyt tapahtumaan! Tässä on varmasti kyseessä joku väärinkäsitys, sillä Suomen rajatarkastukset sekä turvapaikanhakijoiden taustatarkistukset ovat RAUDANLUJIA! KIVENKOVAA REHELLISTÄ SUOMALAISTA LAATUA! Onneksi tämä yksittäinen, superharvinainen, ainut tapaus nyt tuli selville, viranomaisten omien kovien tutkimusten kautta, niin muut samanlaiset tänne pyrkivät tulevat aivan satavarmasti toisiin aatoksiin! KIITOS kuuluu Suomen byrokraateille!

Riisinkeittäjä

Aikas hyvin kirjoitettu. Jokainen “yksittäistapaus”, joka kehdataan ottaa kiinni, ja jopa tuomita, on virkamiesten mielestä omahyväisen henkseleiden paukuttelujen arvoista. Samalla ns. pääministeri-oletettumme höhöttää taustalla.

Paasikivi

Onhan se perhanan härskiä että tunnettu, tuomittu raiskaaja saadaan nalkkiin MONEN uuden raiskauksen JÄLKEEN, sekä tunnettu toisesta maasta KARKOITETTU rikollinen vale-turvapaikanhakija saadaan menestyksekkään vale-turvapaikkakikkailunsa JÄLKEEN kiinni vale-turvapaikkakikkailusta. Kertoo kaiken Suomen viranomaisten tasosta valepakolaisten suhteen. KUKAAN ei tiedä näistä sossumuslimeista YHTÄÄN MITÄÄN. On ilmeistä, sekä kovin selkeää, OLETTAA että maassamme loisivat turvapaikan saaneista huomattavan suurella osalla ei ole oikeutta turvapaikkaan, vaan se on saatu valehtelemalla tai vetoamalla vasemmistomielisen Migri-työntekijän tunteisiin esim. pikkulapsilla tai vähän säälittävästi pieniä krokotiilikyyneleitä esitellen haastattelussa. KAIKKI viimeisten 40 vuoden aikana tehdyt positiiviset turvapaikkapäätökset on syytä tarkistaa uudelleen, sillä valehtelijat ovat kansallemme erittäin suuri turvallisuus-uhka, sekä järkyttävän suuri, monumentaalinen loputon taloudellinen taakka jonka takia koko maamme talous on horjunut jo kymmeniä vuosia. Valehtelijat ulos!

pöh

miksi tanskasta karkoitettu otetaan suomeen turvapaikanhakijaksi?
saa*tana mitä touhua.
jos tollasta tyyppiä vaikka uhkaisikin kuolema kotimaassaan, niin se on täysin ansaittu.