Vähän taustaa Kööpenhaminan tuplamurhalle

Kuvakaappaus 2019-06-26 18-23-44
Toinen Kööpenhaminassa ammutuista. 

Kööpenhaminassa tapettujen kahden uusruotsalaisen gangsterin vaiheet ja sen ympärillä pyörivät ilmiöt ovat kyllä erittäin mielenkiintoisia. Siinä jotenkin huomaa kuinka omassa maailmassa tietyt piirit elävät.

Kun Franky ja Gucci ammuttiin Kööpenhaminassa niin Rinkebyssä pidettiin samana iltana suuret juhlat. Muutama kymmenen uusruotsalaista kerääntyi kadulle tanssimaan, juomaan kaljaa ja polttamaan möyhyä. Kokaiiniakin saatettiin niiskaista. Puolen yön aikaan joukko kerääntyi Rinkebyn torin parkkipaikalle, josta ammuttiin ilotulitusraketteja murhien kunniaksi.
Paikalliset eivät pystyneet nukkumaan moneen tuntiin, ilotulitteita ammuttiin pari tuntia putkeen.
Mitä seuraavaksi. Järvan poliisin aluepäällikkö kertoo SVT:n uutisille, että Rinkebyn poliisi valmistautuu kostoon. Poliisi on laittanut kaikki tuntosarvet esille ja yrittää jollain tapaa olla valmiudessa. Yleisöltä pyydetään vinkkejä jos tietää jotain tulevista kostoiskuista. Sellainen on poliisin mukaan odotettavissa.
Nyt tapahtunut kaksoismurha ei ollut mikään yksittäinen murha vaan kuuluu vuosia jatkuneeseen kierteeseen, joka alkoi kesällä 2015.
Kesäkuussa 2015 tehtiin Rinkebyssä ja Tenstassa vaikuttavan 5-6 uusruotsalaisen, lähinnä somalitaustaisten gangsterinalkujen toimesta rahanvaihtopisteen ryöstö Tukholman pohjoispuolella Täbyssä. Ryöstössä meni oikeastaan vähän kaikki pieleen. Vääriä miehiä, vääriä kavereita ja lopuksi riitaa saaliinjaosta.
Kun ryöstö tehtiin aamu kymmeneltä niin illalla alkoi tulla ruskeaa raatoa. Samana iltana ammuttiin Rinkebyn kupeessa metsälämpäreessä 19-vuotias somali hengiltä. Tämä tapahtui keskiviikkona. Parin päivän päästä perjantaina ammuttiin Brommassa vilkkaan yöhuoltoaseman pihalla 16-vuotiaalta somalilta aivot mittarikentälle.
 

11390005_10153641775893352_1632942360580297032_n
Toinen kahvilassa ammutusta veljeksistä.
Ryöstöstä seurasi, että somaligangsterit jakaantuivat kahteen leiriin, joiden seuraava päämäärä oli vain tappaa toisiaan. Mainittujen kahden murhan lisäksi tapahtumaan liittyy ainakin seitsemän muuta murhaa. Huomiotaherättävin on Rinkebyssä joulukuussa 2017 täpötäydessä kahvilassa ammutut veljekset. Muutama naamioitunut mies asteli kahvilaan ja latasi AK47-rynnäkkökiväärillä lippaalliset molempaan kohteeseen.
 
Poliisi on lopettanut toistaiseksi kahvilamurhan tutkimukset, sillä vaikka kahvila oli täpötäynnä ei poliisi ole saanut yhtään todistajaa. Kukaan ei ole nähnyt mitään, kuullut mitään eikä tiedä mistään mitään. Teosta oli pidätettynä yksi henkilö muutaman päivän, mutta muuten tutkinta ei ole edennyt ollenkaan.
 
 
FspmGcX
Toinen suurta huomiota saanut murha tehtiin toisessa rinkebyläisessä pizzeriassa. Kaksi nuorukaista astui niin ikään täpötäyteen ravintolaan. Toinen piti ovea auki, toinen latasi lippaallisen kohteen päähän. Aivot löpsähtivät puoliksi syödyn pizzan täytteeksi. Ampumisesta syntyi urbaani legenda: Pizzerian omistaja oli todennut heti ampujien poistuttua, että jäbä [murhattu] otti juoksupizzan. Ei siis ollut ehtinyt maksaa pizzaa ennen “lähtöään”.
 
Pizzeriamurhasta tuomittiin yksi nuorukainen nuhteluihin. Kuvassa pizzeriamurhan kohde toisen ravintola-asiakkaan kuvaamana sekuntteja ampumisen jälkeen.
 
Tämän lisäksi on muutama muu murha, jotka melko varmuudella tiedetään liittyvän tämän kahden porukan vuosia jatkuneeseen välien selvittelyyn.
 
Kannattaa huomata se, että kyseessä ei siis ole varsinaisesti mitään mafiagangstereita, jotka osaisivat tehdä pitkäjänteistä rikollista toimintaa vaan kyseessä on lähinnä sössötystä ja adhd-säntäilyä, “kuka on kukkulan kuningas”. Poliisi kuvaa näitä tyyppejä “rispekti”-tyypeiksi, eli ovat hyvin herkästi loukkaantuvia. Ego on niin suuri, että pienikin risahdus loukkaa sitä. He ovat vaarallisia, mutta eivät osaa oikein muuta kuin sössöttää ja loukkaantua.
 
Nyt Kööpenhaminassa ammuttu Franky olisi halunut “loikata” rikollisista piireistä. Hän oli ilmoittautunut poliisin “loikkariohjelmaan”. Se on erään säätiön alaisuudessa pyörivä ohjelma, jossa nuoria hampin alkuja yritetään halata ja pullakahvittaa hyviksi ihmisiksi. Jos siis ovat haluavinaan alkaa tavallisiksi ihmisiksi. Franky ei kuitenkaan päässyt syystä tai toisesta loikkariohjelmaan. Vaikka olisi päässyt ei se olisi enää estänyt hänen murhaamistaan.
Mutta huvittava piirre on kuitenkin kaikessa se, että ensin leikitään kovaa gangsteria. Kun pää ei kestä vauhtia ja pistoolin piippu alkaa ilmestymään unissaankin otsalle, silloin käännytään poliisin puoleen. Joka siihen asti on ollut sika.
Yhtä kaikki, seurataan mielenkiinnolla mitä tapahtuu. Jengeissä on vielä muutamia tyyppejä hengissä, joten eivätköhän rivit harvennu lähipäivien aikana.

Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

“He ovat vaarallisia, mutta eivät osaa oikein muuta kuin sössöttää ja loukkaantua.”
Onko muunlaisia kehitysmaalaisia?

Loikkariohjelma toimii

Mitä tulee artikkelin väitteeseen, ettei Franky päässyt loikkariohjelmaan, niin olen asiasta täysin eri mieltä.
Ensinnäkin Franky teki hyvinkin pitkän loikan – täältä tuon puoleiseen.
Toiseksi Franky halusi päästä irti rikollisista tavoistaan – käsittääkseni myös tässä asiassa Frankyn tavoite saavutettiin, pysyvästi.
Sanoisin loikkariohjelmaa siis varsin toimivaksi ratkaisuksi.

Somalit kotiin

https://www.kansalainen.fi/somalian-ulkoministeri-pyytaa-kansalaisia-palaamaan-kotimaahan/
Somalian ulkoministeri vetoaa kansalaisiin ja pyytää heitä palaamaan.
Ulkoministeri Ahmed Isse Awad pyysi Yhdysvalloissa antamassaan haastattelussa maanmiehiään palaamaan kotiin auttaakseen Somalian jälleenrakentamisessa. NPR-radiokanavalla Isse Awad sanoi, että Minnesotan somalialaiset ovat jo auttaneet maataan taloudellisesti. Yksi tapa jatkaa tätä sitoutumista olisi ulkoministerin mukaan palaaminen kotimaahan todistamaan siellä tapahtunutta kehitystä. Al-Shabab -terroristiryhmä ei enää hänen mukaansa ole uhka kenellekään, eikä kukaan näe nälkää. – Maa on nyt valmis tyttäriensä ja poikiensa osallistumiseen saavutetun kehityksen säilyttämiseen, ulkoministeri sanoi. Ulkoministeri Isse Awad puhui paluumuutosta ”käänteisenä aivovuotona”, jossa ulkomailla asuvat voimavarat palaavat kotimaahansa mukanaan uusia arvokkaita osaamisia ja tietoja.
https://www.kansalainen.fi/norja-palauttaa-1-600-somalia-kotimaahansa/
https://www.vastarinta.com/somalian-ulkoministeri-somalit-voivat-palata-kotiin/
https://www.kansalainen.fi/tanskan-maahanmuuttoministeri-somalit-menkaa-kotiin-rakentamaan-omaa-maatanne/
JAKAKAA LINKKIÄ JA TULOSTAKAA UUTINEN PAPERILLE JA PISTÄKÄÄ KIRJASTOISSA JA KAUPPAKESKUKSISSA ILMOITUSTAULULLE.

Vastuunkantajat

Somaliasta lähteneet ovat sen maan älykkäintä ja aikaansaavinta ainesta, somalien eliittiä.
Mihin se muualla riittää onkin jo hyvä kysymys.
Mutta ehdottomasti heidän on palattava auttamaan vähempilahjaisiaan veljiään.

fatwantarkistaja

Vastuunkantaja Orkkissomalit olivat Neuvostoliitossa yliopistossa, kai. Eivät saattaneet olla alhaisimman ÄO:n ryhmää, sillä noiden kirjoitettu kielikin keksittiin ilmeisesti vasta noihin aikoihin. Vaikea opiskella, ellei omalla äidinkielellä ole yhtään mitään, paitsi suullista perimätietoa. Hukkaan meni se lahjakkuus, kotoutustoimien kohteena ovat edelleen.
Nykysomalit vissiin kanssa niitä älykkäämpiä, ei niitäkään meinaa saada töihin huijatuiksi, siis kotoutetaan.
Kotouttaminen tuntuu olevan päivän sana ja älykääpiö se, joka kotoutettavat elättää. Evoluutiota pitää pikkuisen potkia, niin tulee uudempi ja uljaampi rotu.

Puosuvaari

Mutta kun siellä Somaliassa ei ole vielä sitä Kela Gold -korttia!

Kotkankantaja

Somalit voisi lähettää silti sinne Somaliaan vaikka Kela Goldin kanssa. Ei tulisi sen kalliimmaksi, mutta täällä katukuva siistiytyisi ja muuttuisi huomattavasti turvallisemmaksi.

Jälleenrakentaja

Jos sinun rapussasi asuu somaleita niin ehdottomasti kannattaa tulostaa tuo uutinen ja pudottaa niiden postiluukusta sisään niin varmasti menee viesti perille.

Anonymous

Melko turhaa koska somaleita asia ei voisi vähempää kiinnostaa. Tärkeintä että jokainen suomalainen tietäisi että Somalia on turvallinen ja somalit on kutsuttu kotiin jo vuosia sitten. Tieto on muutoksen alku.

Aivotonvuoto

No eikun lippua kouraan ja koneesee. En usko että tässäasiassa on kenelläkään nokankoputtamista kerta mehän tässä ”kärsitään aivovuodosta”. En tiedä mistä aivoista tuo herra puhuu mutta yhdelläkään joka tänne on tullu NI ei on ollu mukana aivoja
Johan sen näkee Ruotsissa ja Tanskassa ja Norjassa. Liekö jääny aivot lähtiessä sinne Somaliaan täällä niitä ei on näkyny

IQ 70

Rispekti on tärkeä osa haitallisissa vieraslajikunniakulttuureissa.

Minä

“Poliisi on lopettanut toistaiseksi kahvilamurhan tutkimukset, sillä vaikka kahvila oli täpötäynnä ei poliisi ole saanut yhtään todistajaa.”
Porukka on vaan hyväntapaista, eivätkä pälyile naapuripöytiin.

Risto Jääskeläinen

Mielenkiintoinen artikkeli. Kuulostaa klaanisodalta.

Aikki.

Onneksi edes he itse vähentävät tänne tullutta porukkaa, koska sosiaalidemokraattisissa maissa sitä ei edes poliisi tee.

Whitey

Minua ei haittaa yhtään että sossuk**nerit tappaa toisiaan. Se on yhteiskunnalle suuri voitto. Jos mitään negatiivista tästä pitäisi löytää, on se että voisivat nopeuttaa tahtia sekä korottaa määrää huomattavasti. Sillä kotona satojen tuhansien sossuk**neriäitien läskiperseiden takana sössöttämässä on noita ihme-pellejä miljoona lisää. Ja liukuhihnalla mammat tehtailevat uusia, koska jokaisesta pellestä saa ruhtinaalliset lapsilisät.

Ei

Rinkeby on älykääpiöiden alkuasukaskylä. Tämä sosiaalinen experimentti on ollut käynnissä ainakin 40 vuotta ja tulos senkun pahenee. Olisi aika vetää asiasta viimeinkin järkevä loppupäätös:
EI ENÄÄ YHTÄÄN AINOKAISTA ALKUASUKASTA RUOTSIIN MISTÄÄN ALHAISEN ÄLYN LEVOTTOMASTA MAASTA!
Jos ei asialle nyt tehdä jotakin järisyttävää ei tämä tästä muutu. Uusi luuseripolvi on jo odottamassa innolla päästäkseen ampumaan.

Aivotonvuoto

No voimme kai uhrata ruotsin tälle jos suomi sit säästyisi. Ei vois nimittäin vähempää kiinnostaa enää ruotsi. Iteppähän on halunnu, eikä halulle loppua näy( sattuneista huolimatta) nii SO FUCKING WHAT. Sitä saa mitä tilaa! Laulo eräskin joskus;D

Suomi Finland

Miksi tyypit kohtasivat loppunsa Tanskassa? Ei kai millään pikkujengillä ole resursseja seurailla kohteita pitkin maailmaa? Taitaa olla kyse kuitenkin jostain vähän isommasta porukasta.
Miksi tuollaisia porukoita on länsimaissa? Ei olisi ilman sosiaalidemokraatteja. Haloo: sosiaalidemokraattien piti ajaa kotimaisten työläisten asiaa eikä haalia kaikkia maailman nälkäänäkeviä ja kursia lihapatojen ääreen.

Kaitsu

Joo,ja eihän tuo matka ole kuin sillan ylitys..Ja liittyen tuohon raha-asiaan,aivan viime aikoina huomannut miten esimerkiksi ihan täällä koti Suomessa eräät uus”suomalaiset” ajelee uudenkarheilla ajopeleillä..

pöh

somalit on niin inhottuja että inhoavat jopa toisiaan?

Tuula Turunen

> Poliisi kuvaa näitä tyyppejä
> ”rispekti”-tyypeiksi,
Meillä Suomessa ollaan rispektissä jo monta askelta edellä. Kokonaisia eduskuntapuolueita pidetään yllä pelkästään loukkaantumisella ja rispektillä.
Hallitusohjelmakin on täynnänsä kohtia, joissa vaaditaan rispektiä; kahdella tasolla: 1)
Hallituskumppaneiden on osoitettava rispektiä puolueen jäseniä kohtaan.
2)
Kansalaisten on osoitettava rispektiä hallitsevaa eliittiä kohtaan tai muuten se on lain nojalla todettava vihapuheeksi ja ministeri saa tehsä kansalaiselle mitä haluaa.

Sinikka Niemi

Rispektiä ei voi väheksyä. Itse asiassa voisi sanoa, että koko sosiaalinen elämä perustuu rispektille. Jos rispekti ei ole julkista, jokapäiväistä ja näkyvää (niin kuin tämä “ruotsin rispekti”) ei se tarkoita, että se ei olisi yhteiskunnan tärkein peruspilari.
Me, valkoisen ylivallan ja eurooppalaisen “kulttuurin” edustajat, sanomme, että olemme sivistyneitä, koska kukaan ei julkisesti uskalla vastustaa ketään eliitin jäsentä. Asettaa hänen rispektiään kyseenalaiseksi.
Nyt informaation aikakaudella eliitin on otettava järeämmät keinot käyttöön kansalaisten alistamiseksi rispektin edellyttämään asemaan.
— Esimerkiksi vihapuhelakien (Miksi niitä ei tarvittu ennen informaatioaikakautta? Olivatko ihmiset silloin erilaisia?) nojalla voidaan väkivaltaa käyttäen tuhota jokainen, joka ei kunnioita rispektijärjestystä.
Miksi avoin, rehellinen ja julkinen rispekti on pahasta mutta kabineteissa, kulisseissa ja julkisuudelta piilossa harjoitettava rispekti on hyvästä.
— No. Se tietää, joka kirjoittaa rispektijärjestyksen lakikirjaan.
       Ordnung muß sein!

Oikea osoite

Nyt on naurussa pitelemistä. Suvakkinoita, batikhäxa, murhattu Ruotsissa. Arvatkaapas kenen toimesta.. https://samnytt.se/mordade-kvinnan-i-kil-engagerad-i-ensamkommande/
Voi voi sentään, kylläpäs nyt on HARMILLISTA.

Suvakointi on vaarallinen sairaus, vaarallisempi kuin tupakointi

Juu tuota minäkin heti ensimmäisenä ajattelin kun kuulin asiasta:
-murhaajan täytyy olla yksintullut sotapakolapsi
-murhaajan ja vanhan tanttaran ei- normaali opettaja-oppilas- suhde on syynä murhaan

Tommy the Who

Ny kyll osu ja uppos.

MK

Haha.
Toi ”kyseessä on lähinnä sössötystä ja adhd-säntäilyä” oli kyllä niin naulan kantaan.

Anonymous

Ali-ihmiset ampuvat ali-ihmisiä.Vaikea nähdä tässä ongelmaa.

Dead or alive- kantis maksaa

Matusodan kustannukset:
Oikeuslaitos kuormittuu, oikeudenkäynnit maksavat miljoonia, poliisi kuormittuu eikä jaksa ratkoa muita rikoksia, vankilat täyttyvät ja maksavat rahaa, sairaalat kuormittuvat, ruumishuoneet täyttyvät, obduktiot maksavat, kaamea paperisota, omaiset tarvitsevat lisää sossumassia kun elättäjä on tapettu, terapiakustannukset, lisää lapsia värkätään entisten tilalle jne jne.
Uutisissa sanottiin että yksi tällainen Fryshusetin avhopparpaikka/loikkariohjelmapaikka (missä roistot autetaan pois rikollisesta elämästä) maksaa kunnalle MILJOONA KRUUNUA (SVT). Ja mitä pruukaavat gangstat tehdä odottaessaan tällaista paikkaa? Uusia rikoksia.
Koko Ruotsi on kuin Uppsalan bussi joka eksyi ja päätyi keskelle peltoa:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/ul-buss-korde-vilse-rakt-ut-pa-akern

Nestori Lundahl

Hyvä teksti, mutta pari asiaa vaatii tarkentamista.
“Brommassa ammuttiin 16-vuotiaalta somalilta aivot mittarikentälle” ja “aivot löpsähtivät puoliksi syödyn pizzan täytteeksi”.
Olivatko ne varmasti aivot? Kyseessähän oli somalit.