Hurja sunnuntai Tukholmassa, useita sairaalahoitoon ampumisissa ja tappeluissa

Kuvakaappaus 2019-06-30 21-57-05.png

Tukholman ympäristössä on taas kaatunut ruskeita nuorukaisia urakalla. Ainakin Järfällassa ja Sollentunassa on paukuteltu.

Klo 18.00 jälkeen saatiin hälytystä Sollentunaan minnepä muualle kuin Malmvägenille. Uusruotsalaisilla oli ollut koko päivän hyvin rauhatonta ja poliisi on joutunut pitkin päivää käymään rauhoittelemassa kiivaita tulijoita.
Lopulta ilta saatiin päätökseen kun kahta uusruotsalaista ammuttiin. Poliisin mukaan kohteet ovat ainakin toistaiseksi hengissä, mutta vammat ovat hyvin vakavia. Asiaa tutkitaan murhan yrityksinä, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista. POLISEN
Järfällan Kallhällissä ammuttiin klo 19.30 aikaan. Poliisi löysi paikalta polvitönkötetyn nuorukaisen eli kohdetta oli ammuttu jalkoihin. Hengenvaaraa ei suoranaisesti ole, mutta vammojen kerrotaan olevan vakavat.
Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. POLISEN
Tukholman Vällingbyssä uusruotsalaiset laittoivat keppitappelun pystyyn ja yksi hakattiin manalan portille. Murhan yrityksenä tutkitaan. Upplands Väsbyssä taas puukkohipattiin viime yönä. Yksi vakavaien vammojen takia sairaalaan ja yksi putkaan.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hieman väsynyt isä
Hieman väsynyt isä
30.6.2019 22:30

Mikä järkytys se olisikaan, jos joskus vaikka ihan vahingossa Ruotsin poliisi pidättäisi epäillyn näistä ammuskeluista ja puukohippasista. Toki se olisi niin järkyttävää razzismia, ettei sitä yksinkertaisesti voi tehdä. Sotaa ja vainoa paenneet kuuluvat vapauteen!

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
1.7.2019 01:58

Kyllä. Vankilassa olisi joutanut istumaan kotimaassakin ja ehkä istuttiinkin, joten vangitseminen ei tule kysymykseen. (Palaisi varmaan puoli poliisiasemaa putkautuksen jälkeen.)

Debis
Debis
1.7.2019 03:26

He eivät ole väkivaltaisia tai vainoa ihmisiä..he pakenivat väkivaltaa ja vainoa!!!

Urpo
Urpo
1.7.2019 11:04
Vastaa...  Debis

On rasismia epäillä ampumisen motiiveja.

kimmo kuusisto
kimmo kuusisto
30.6.2019 22:49

kyllä sairaankuljetus kelpaa.ku itelle käy köpelösti,muuten kivitetään ja poltellaan pelastus operaatioihin meneviä..KUOLKAA PASKAT!!

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
1.7.2019 00:08

Ruåtsalaisten hallinnoiman suomalaismedian (mediapoolin) rintama on aukoton -naapurimaassa riehuva sisällissota ei ylitä uutiskynnystä, radiohiljaisuus on täydellinen . Tilanne olisi varsin toinen jos taistelut käytäisiin vaikkapa Viipuri-Pietari akselilla -”vastuullinen”mediamme julistaisi parhaillaan kolmannen maailmansodan alkamista.
Suomalaisia ja herkkusieniä kasvatetaan saman ohjeistuksen mukaisesti -pidetään pimeässä ja syötetään paskaa.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
1.7.2019 02:21

EDIT: Ilta Sonta (IS) aktivoitui klo 0.30 ja julkaisi tutkivan journalismin huipputuotteen -syväluotaavasta analyysista selvisi mm. se mitä haastateltu ”silminnäkiä” oli tekemässä ennenkuin ei nähnyt mitään.
Paskaa herkkusienille.

Viidakonmenoa
Viidakonmenoa
1.7.2019 00:53

Toinen Malmvägenin ammutuista kuolla kupsahti. Nackan Hellasgårdenin virkistysalueella vedettiin naista takaapäin kivellä päähän. Nainen on vakavasti loukkaantunut.

Suomi Finland
Suomi Finland
1.7.2019 01:01

Ruotsissa ei ole ikinä ollut näin turvallista. Tämä on monikulttuurinen paratiisi, jota on tavoiteltu jo ainakin 30 vuotta.
Ei ole mitään syytä huolestua. Nuoriso se vaan keppostelee ja kyllä se meno rauhoittuu kunhan hieman vielä aikuistuvat.
tv Ruotsin feministinen punaviherhallitus

Ruotsi tekee uuden pohjanoteerauksen noin joka 24s tunti
Ruotsi tekee uuden pohjanoteerauksen noin joka 24s tunti
1.7.2019 03:24
Vastaa...  Suomi Finland

Lehdet tekevät uudet lööpit vanhojen tilalle kun vainajia tulee kuin liukuhihnalta. Kukaan poliitikko ei ole kommentoinut yhtään mitään ja mitä sitä turhaan, eihän heillä ole tähdellistä sanottavaa eikä aikomustakaan muuttaa politiikkaansa. Toivovat vaan että kansa tottuu ampumisiin eikä kysele turhia.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
1.7.2019 03:26

Nyt paukahti skenaario seinään. Siinä maailmaa on kohdannut vaikkapa tulivuorenpurkaus, joka on laskenut satotuottoja globaalisti. Ei nälänhätää ole, mutta säännöstellä pitää. Rikkaat maat tietysti pystyvät ostamaan ruokaa muualta, kun oma maatalous ei kykene kattamaan kysyntää. Elämme varsin turvattua elämää edelleen, kehityismaissa pelätään avustusten vähenevän, kenties loppuvan kokonaan.
Suuret kaupungit on annettu jo aikaa sitten ulkomaalaistaustaisten temmellyskentäksi. Toisiaanhan ne vain ampuvat, hokevat etnisesti kehitysvammaiset toisilleen. Vähenee ainakin hieman, on yleinen argumentti, kun pitää selittää tilanne itselleen suotuisaksi. Suuntaa ei ole ollut halua muuttaa, eikä siihen ole puututtu kuin kosmeettisin, vähäisin keinoin.
Nyt koittaneen ruokapulan äärellä ovat heimot, klaanit, suvut ja mitä jengejä näitä on, huomanneet uuden ansaintitavan, mustan pörssin. Ennen tuotti huumeet, prostituutio, kultakaupparyöstöt, joskus muinoin jopa rahakuljetusryöstöt. Tuottavathan ne edelleen, muttei ketään voi pakottaa **oraamaan, saati vetämään övereitä, käteistäkään ei niin käytetä, eikä koruja kannata pitää julkisella paikalla etnisesti edistyksellisten nähden. Palataan 40-luvulle uusin eväin, vanhassa vara parempi.
Siispä ulkolaisperäisten keskinäinen sisällissota ulotetaan nyt koskemaan myös luuserikansalaisia, tavalla tai toisella. Kaupat ja tukut ryöstetään, kuljetuksista puhumattakaan. Tavarat jaetaan nopeasti omiin myymälöihin, toreille, kadunkulmiin. Auton takakontista myydään, naapureille myydään taloyhtiön pihalla. Kaikille halukkaille myydään kaikkea, viinaa, huumeita, naisia ja tietenkin ruokaa. Marketissa saattaa toisinaan ruokaa olla, kun poliisisaattueessa sitä sinne kuljetetaan, mutta asiassa on mutta. Eri ryhmittymäthän sotivat keskenään ja aiheuttavat muutenkin kosolti hämminkiä hajautetusti, eikä poliisilla riitä resursseja valvoa jokaista kioskia. Kauppoihin pyrkiviä ihmisiä mukiloidaan huonoksi, eikä sinne uskalla mennä. Valituista kaupoista saa leiman käteensä, jonka turvin pääsee kotiin asti ostoskassiensa kanssa ja turvamiehenkin saa saattihommiin pikkurahalla. Menee hyvin?
Ei mene hyvin, koska hinnat nousevat, köyhimmillä ei tahdo raha riittää edes kaurapuuroon. Kasvattaa voi yrittää jotakin, mutta kuinka käy tyhjän hylätyn oluttölkin? Se häviää alle tunnissa, jos sitä ei vartioi. Velaksi toki saa, kilpailukykyisellä korolla ja koron korolla. Kannattaa olla yhteistyökykyinen, sillä kauppakumppanit ovat hioneet taktiikoitaan vuosikymmeniä ja onpa joukossa ihan ammattikiduttajiakin, todellisia moniosaajia siis.
Niin mikä ihmeen sisällissota, eihän kantikset semmoista? Jossain vaiheessa joku laittaa koplan pystyyn ja alkaa kilpailemaan ihan raa’asti. Raha houkuttelee, eikä valtakaan pahasta ole. Joku poppoo kapinoi nälissään, ei vaan ole rahaa ja syödä täytyy. Sellaisilta otetaan hetkessä luulot pois, tapetaanhan ”omiakin” silmää räpäyttämättä. Tähän ei mikään kotimainen ryhmä ole henkisesti valmis, pärjätä voi vain ryhtymällä kaksi kertaa pahemmaksi. Milläs pelotat kaikennähneitä? En halua kuvitella niitä konsteja, mutta niillä tilanne eskaloituu kivasti, puolin ja toisin.
Kysehän oli suurista kaupungeista, ehkä pienemmissä on yhä rauhallista, ehkä maaseudulta saa ostaa sopuhintaan? Entä jos autosi palaa? Entä jos bussivarikko palaa? Entä jos junat ajavat pysähtymättä ohi säästyäkseen palamiselta? Lähdetkö pakolaiseksi? Oletko valkoinen? Vaikeita kysymyksiä, joihin jokaisella yksilöllä on vastaus, mutta kyse on koko kansakunnasta, mitä se tekee? Kaikki eivät mene mökille kalastamaan, ei mahdu.
Edelleen poliisi ei mahda mitään parin auton palaessa (Ruotsissa), mitä se voisi tehdä katastrofitilanteessa? Tilaako armeijan hätiin ja minkä niistä? Suomessa riittää asevelvollisia, mutta mitä ne tekevät? Ampuvat käskystä ruokaa myyvät mummot ja lapsenlapsensa (hommaa johtavia suoritusportaan työ tuskin kiinnostaa)? Silloin saa kantisten vihat päälleen, koska ruoanmyynti loppuu. Myös muualtalähteneistöä on armeijassa, eivätkä he ole ajatuksesta mielissään, ei kukaan muukaan ole.
Tulisipa se purkaus nyt, jos se on tullakseen. Meillä on niin loistava hallitus, ettei riemulla rajaa. Hallitus sotkee jo ”nousukaudella” maan asiat umpisolmuun, miten kävisikään yllättävässä erikoistilanteessa. Natsitonttuja vastaan suunnattaisiin koko maan voimavarat viimeiseen hengenvetoon.

Anonymous
Anonymous
1.7.2019 04:47

Miksei Suomen valtamedia uutisoi tästä villin lännen nostalgisesta Ruotsin kesästä mitään.

Anonymous
Anonymous
1.7.2019 08:08

Olisikohan viisainta olla käyttmättä yhteikunnan varoja näiden jäsentenvälisten ja kulttuurin sisäisten luonnollisten kähinöiden setvimiseen?
Kaikkien kannalta parempi kuin ampuvat toisensa. Avustuksena noille voisi antaa lisää automaattiaseita.

Anonymous
Anonymous
1.7.2019 09:15

Itse kävin viime vuonna Tukholmassa, enkä joutunyt ammutuksi tai kepillä hakatuksi. En ymmärrä tätä vouhotusta.

Anonymous
Anonymous
1.7.2019 10:22
Vastaa...  Anonymous

Minä tein vuosittaisen vierailun viimeksi 2015. Sen jlkeen ei Ruotsin kruunuja lompsaan. Ihan itkettää. Du gamla, du fria …

Numento
Numento
1.7.2019 11:46

Ruotsi johtaa ja kasvattaa kaulaa toisena olevaan sotaakäyvään Ukrainaan. Titta lilla ! Suomi saa hävetä sijaansa 35. Vain monikulttuurin suurmaat menestyvät tässä kisassa kuten tilasto kertoo. https://www.numbeo.com/crime/rankings_by_country.jsp?title=2019&region=150

Kohta Suomi haluaa olla nr. 1 myös matumokuttamisessa
Kohta Suomi haluaa olla nr. 1 myös matumokuttamisessa
1.7.2019 12:08
Vastaa...  Numento

Onneksi Suomi haluaa olla luokan paras mitä tulee miljööjuttuihin, Suomihan aikoo olla päästeneutraali jo 2035 (10 vuotta ennen Ruotsia) ja muilta mailta vaaditaan sama juttu 2050 mikä saa Unkarin, Puolan, Tsekin ja Eestin kiristelemään hampaitaan ja Puolan vaatimaan lisää rahaa.
”Den nya regeringen i Finland vill vara ett gott exempel för de övriga EU-länderna. I sitt regeringsprogram har man slagit fast att Finland skall trygga naturens mångfald och bli klimatneutralt redan år 2035, tio år före Sverige.”(SVT)

RaiskaaNeSuomalaisetkin
RaiskaaNeSuomalaisetkin
1.7.2019 12:03