Lundissa palanut viikon ajan autoja joka yö

Kuvakaappaus 2019-06-30 22-53-22

Malmön naapurissa Lundin kaupuangissa näyttää olevan päällänsä autonpolttoviikot. Viime yö oli neljäs yö peräkkäin kun autoja poltettiin.

Öinen palorypäs sytytettiin klo 03.00 aikaan Plommonvägenillä, jossa tuleen sytytettiin muutama auto, joista palo levisi viereisiin autoihin. Kaikenkaikkiaan siis vajaa 10 autoa tuhoutui.
Aiempia paloja:
29.6. poltettiin Gustavhemsgatanilla neljä autoa.
28.6.  Östratornsvägenillä muutama auto.
27.6. Tulehemsvägenillä puolenkymmentä autoa.
24.6. Kunskapskolanin pihalla sytytettiin auto, josta palo levisi koulun rakenteisiin.
Poliisi on varautunut nyt öiseen aikaan erikoisjoukoilla, jotta tekijä tai tekijät saadaan kiinni. Lundin poliisipäällikkö kertoo SVT:n uutisille, että tekijä ei ole vielä selvillä ja tutkinnassa käydään läpi kaikki potentiaaliset pyromaanit, jotka ovat vapaalla.
Palot ovat eri puolilla Lundia eli niitä ei ole kohdistettu mihinkään suppealle alueelle, joka tekee tutkinnasta vaikeaa.
 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.