Blackebergin murhassa hengiltä tunnettu räppärigangsteri

Kuvakaappaus - 2019-07-01 22-05-58
Tuomi: Teloitus

Tukholman sunnuntaisissa ammuskeluissa kahdessa kolmesta käytettiin AK47. Sollentunassa ja Beckombergassa automaatin annettiin laulaa kun Järfällassa ammuttiin pistoolilla.

Beckombergan ampumisesta Råckstassa asuva Pt-median kirjeenvaihtaja kertoo, että ampumiset tulivat kolmen sarjoissa.
– Istuin terassillani, joka on Beckombergan suuntaan kun alkoi kuulua laukauksia. Ensin tuli sarjassa joku 10 laukausta, sitten oli pikku tauko ja taas uusi sarja, ehkä kymmenkunta laukausta. Pikku tauko ja taas joku kymmenen laukauksen sarja. Ensimmäisenä tuli mieleen, että siellä ammutaan rynnäkkökiväärillä. Mielestäni laukaukset eivät kuitenkaan tulleet sarjatulella vaan puoliautomaattitulella.
– Otin kellolla aikaa niin kesti vajaa 5 minuuttia kun alkoi kuulua hälytysajoneuvojen pillien ääntä ja pari minuuttia tästä helikopteri laskeutui jonnekin Råckstan K-Cirklen nurkille.
Kuvakaappaus - 2019-07-01 21-43-30
 
Ampumistapahtumalla ei välttämättä ole mitään tekemistä minkään kanssa, mutta Vällingbystä kerrotaan, että uusruotsalaiset ovat olleet viime aikoina hyvin rauhattomia. Aikaisemmin päivällä klo 19.00 aikaan Vällingbyn elokuvateatterin nurkilla käytiin kiivaanpuoleinen joukkotappelu, jossa yksi henkilö sai vakavia vammoja ja joutui sairaalaan. Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä.
Vähän tämän jälkeen poliisi joutui sulkemaan metroliikenteen Vällingy-Hässelby-välillä, sillä uusruotsalaiset laittoivat metrossa pystyyn joukkotappelun. Asekin nähtiin tapahtumassa, joten poliisi katsoi parhaaksi tässä vaiheessa rauhoittaa peliä sulkemalla koko metron hetkeksi.
Ampuminen tapahtui jokatapauksessa keskellä yleistä katua. Tappotöissä ammuttiin myös koira hengiltä. Kohde oli tunnettu räppäri, Rozh nimeltään. Mitenkään mukavaksi ja kiltiksi koulupojaksi häntä ei voi luokitella vaan lähinnä sellainen gangsteriräppäri, joita toivoo ammuttavan useamminkin. Tässä filmillä räppäri jengeineen uhittelee:

 
Luultavasti filmillä esiintyvä koira oli se, joka ammuttiin samalla.
Rozh ja Dödspatrullen eli kuolemanpartion kerrotaan olleen jonkinlaisissa kinasteluväleissä. Tarkempaa tietoa ei ole miksi ylimielinen kolmannesta maailmasta tullut räppäri oli sotajalalla Tukholman pelätyimmän gangsterijengin kanssa. Mahdollisia motiiveja on oikeastaan kaksi: kokaiinivelat tai rispektin puute.
Rozh oli oikeastaan kotoisin Rinkebystä, ei tiedetä asuiko hän nyt ampuhetkellä Blackanissa vaiko vain vierailulla. Rozhin veli tuli tunnetuksi pari vuotta sitten kuuluisan Rinkebyn nakkikioskin tapauksesta. Velipoika piti pitkään kaveriensa kanssa Rinkebyn nakkikioskia kokaiinin myyntipaikkana. Hampurilaisia ja kokaiinia. Olen kirjoittanut tästä asiasta muutamaan kertaan. Kokaiinikauppa sujui siinä määrin hyvin, että nakkikauppiaat ostivat itselleen tuliterän Hummerin. Veli sai 7 vuotta linnaa huumekaupoista.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

No niinkuin todettu monesti. He tuovat sotansa tänne. Eli myös skandinaviaan. Tottakai he tulevat. Idiootit oikein mainostavat että kela maksaa. On ohjeita arabiasta yms mongerrukseen. Että wellcome. It’s all free. You can get rich. By selling drugs. And stubid finnish people are working hard meanwhile you can rape childs etc. Motivaatiota työhön prkl.

fatwantarkistaja

Ostat sitten Hummerin, kun pitää näyttää olevasi varoissa. Teettäisin mieluummin kultaisen lintupöntön ja viiluttaisin sen. Ei vie poliisi, eikä kateellinen naapurin ***ka käräytä huomatessaan pihassasi hienomman auton kuin hänellä on. Ei kai metallintunnistinkaan piipitä, jos viiden metrin korkeuteen hilattu tintille yksiö.
Sitä vastoin kannattaa uhriutua paikallislehdessä kuinka yrittäminen vie siemenetkin pusseista, eikä kannata ollenkaan, hyvää hyvyyttäsi työllistät pakolaisen rakentamaan kerrosateriaa. Verottajan kanssa täytyy myös olla tinkimistä joka vuosi ja jollain protestilistalla esiintyä, köyhäksi luulevat ja nauravat tyhmyyttäsi.

Anonymous

Enpä ole tuollaista räppäreistä ikinä kuullutkaan. Ei kiinnostanut edes Suomalaista valtamediaa.

Pottunokka

Paleface
Eli yksi kommari joka halaili sotarikollisten kanssa. Muistamme myös tavja halosen. Joka muuten on ollut helvetin hiljaa esim oulun groomingista. Päätelkää itse miksi.

Anonymous

Haloska suvaitsee paremman rikollisuuden !

Suomi Finland

Kertakaikkinen unelmayhteiskunta only by Sweden. Kuka kaukonäköinen visionääri onkaan suuressa viisaudessaan tullut ajatelleeksi, että ‘hei, täytetäänpä maa kehitysmaalaisilla ja monikulttuurilla, niin maastamme tulee oikea utopioiden utopia, paratiisi maan päällä’.

Acc358

“Kuka kaukonäköinen visionääri onkaan suuressa viisaudessaan…”
Olof Palme oli ehkä tuo viisas. Eräs tuntemani henkilö muistelee, että 70-luvulla lintukotomaisen Ruotsin oloissa Palme osasi TV-keskusteluissa selittää, kuinka USA:n tulee hoitaa rotuongelmansa. Siis silloisen lintukodon poliitikko luuli tietävänsä paremmin, kuinka Ruotsista suuresti poikkeavan USA:n tulee hoitaa asiansa.
https://en.wikipedia.org/wiki/Olof_Palme

Van, Mie

Oli hyvä tuo tarkennus.
Mie jo tulkitsin Rozh nimisen koiran joutuneen eläinrääkkäysrikoksen kohteeksi. 😀

Valtsu

Saa siinä taas Rehtimedia olla tarkkana, ettei joku kesätoimittaja luule, että sotilasaseteloitukset Ruotsissa olisivat uutisoimisen arvoisia.

kotkankantaja

Koiraa käy sääliksi. Ei se ole eläimen vika, jos sen isäntä on täyspelle kusipää.

Hahhaaaa

Yksi sossumuslimi vähemmän. Voi sentään.

Ammattitaito kunniaan

Ei kai vaan Suomessa tämmöinen härski toiminta olisi mahdollista, ei kai vaaaaaaan..?comment image
Lähteet:
https://granskningornskoldsvik.wordpress.com/2019/03/15/redaktionell-reklam-och-nepotism-gar-det-att-lita-pa-mittmedia/
https://samnytt.se/aftonbladets-journalist-anklagas-for-korruption-ska-ha-fixat-mediejobb-till-sin-nyanlanda-pojkvan-fran-syrien/
Ja mikäs siinä, suvakkisuttura kultturipatja muslimijakorasia tykkää panee, niinkuin sinäkin senkin RASISTI ! Ja näin saadaan kätevästi muslimit pois yhteiskunnan tukia nostamasta. Tämä on varsinainen neronleimaus, win-win ! Lisää näitä ! HEJA SVERIGE !!!!

Fläsy

Rispektin puutetta Ruotsin maalla, kun porukkaa kylmenee ihan ok tahtia. Suomessa taksikuskeilla on nykyään ongelmia rispektin kanssa. Miksiköhän näin on?