Tukholmassa kolme ampumista sunnuntaina, kaksi raatoa

Kuvakaappaus 2019-07-01 15-40-58.png

Eillinen sunnuntai oli Tukholmassa kyllä vailla vertaa. Illan mittaan saatiin muutaman tunnin sisällä kolme ampumistapausta, joista kaksi raatoa.

Aiemmin mainittiin jo Sollentunan ampumiset gangsterien pesätiellä Malmvägenillä. Siellä uusruotsalaiset olivat koko illan olleet käymistilassa kunnes joku päätti laittaa kortit tasan. Kaivettiin AK47 esille ja annettiin kuularuiskun laulaa. Kello oli vähän jälkeen 18.00.
Kaksi henkilöä sai osumaa, josta toinen kuoli sairaalassa. Toisen kerrotaan olevan hengissä, mutta kiikun kaakun.
Reilu tunnin päästä klo 19.30 aikaan harjoitettiin pistooliammuntaa Järfällassa Kallhällissä. Poliisi saapui soittojen perusteella paikalle ja pensaasta löydettiin uusruotsalainen, jota oli ammuttu useita kertoja jalkaan. Nuorukainen sairaalaan.
Tässä vaiheessa poliisi päätti eristää Karoliinisen sairaalan, sillä sisällä oli sen verran ruskeaa potilasta, että pelättiin älämölön jatkuvan sairaalan sisällä. Sairaalan pihalle kertyi paljon kolmansista maista tulleita miehiä pitämään mötäkkää, mutta mitään sen kummempaa ei sattunut.
Klo 23.00 aikaan paukkui taas. Tällä kertaa Tukholman Blackebergissä ammuttiin. Poliisi sai soittoja ja kun kenttää alettiin haravoimaan sieltä löydettiin uusruotsalainen täynnä luodinreikiä.
Mies sairaalaan, mutta tällä kertää onni, tai epäonni, miten vaan, ei ollut mukana. Mies kuoli.
Blackebergin ammuskelun yhteudessä ammuttiin myös koira kuoliaaksi. Poliisi ei kerro kenen koira on.
Blackebergin ampumisesta on otettu kiinni yksi henkilö epäiltynä murhasta.

17 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Onneksi suomessakin annetaan kuva tukjomasta
Onneksi suomessakin annetaan kuva tukjomasta
2.7.2019 10:23
Anonymous
Anonymous
1.7.2019 22:56

Ruotsissa tapahtuu joka päivä mutta valtamedia on jostain syystä ihan hiljaa. Muuten somerollakin oli nyt palanut täällä bussi ja pari autoa.

Paaria Bättresson
Paaria Bättresson
1.7.2019 21:53

Ylen mielestä sarjatuliasein keskelle päivää ja keskellä jaupunkua tehdyt murhat eivät ole uutisen aihe. Ne ovat vain ilmeisesti Maria Petterssoninkin ihailemaan värinää ja monikultturismin jännempi puoli?

GroomaajaSipilä
1.7.2019 23:04

Saksassa 30-luvulla oli se ”pitkien puukkojen yö”. Svedupellelandiassa paskasakki järjestää nykyään pitkienlippaiden öitä ;).
Kai siellä koulussa jo ala-asteella opetetaan lapsia lipastamaan AK-47 lippaita.
Auttakaamme wanhaa siirtomaaisäntäämme ja järjestetään ’lipaskeräyksiä’, niin saavat Ruåttissa räiskiä oikein kunnolla. Lipaskeräykseen voi osallistua lahjoittamalla patruunoita tai täysiä lippaita, niin saadaan hädänalaisille Ruåttissa oleskeleville sotaa ja vainoa panneille mahdollisuus järjestää kotimaan mukaiset olot ihan keskelle Tukholmaa.

Sam Colt
Sam Colt
1.7.2019 21:16

Kaksi on ehdottomasti liian vähän. Tarvis pitää kursseja, että tarkkuus paranisi.
Toivottavasti Ruotsin poliisin yksi(!) kiinniottama liittyy jotenkin juttuun.

Catilina
Catilina
1.7.2019 19:32

Minusta kuulin juuri televisiouutisissa hehkutettavan, miten kukaan ei kuollut näissä ampumisissa, mutta ihmiset pelkäävät harhaluoteja. Sitten joku siiderivalas oli järkyttynyt ja shokissa.

petteri nousiainen
petteri nousiainen
1.7.2019 18:35

olis kiva nähdä vertailu suomen ja ruotsin välillä autopoltoista, ampumisista, murhista ja kuolleista yms ja suhteuttaa ne väkilukuun.
poliisin aseenkäyttö on suomessa uutinen, eikä tapahdu edes joka vuosi. suomalaiset ovat ihan pihalla ruotsin tilanteesta.
suomessa viimeisestä räjäytetystä pommista on varmaan 10 vuotta ja takavarikoidusta sarjatuliaseesta x vuotta.
autopaloja suomessa 200- 300 vuodessa, ruotsissa +6000.

Huru-ukko
Huru-ukko
1.7.2019 18:55

Joo mut ei ne meikäläiset konstut oo sen parempii ku svedupellet. Ainakaan autopalojen suhteen, osaavat sanoo just täälläkin, että tahallaan sytytetty, ei ketään kiinniotettuna tai edes epäiltynä!

sama
sama
1.7.2019 17:19

kun nää ei näy yhtään suomessa siinä valtamediassa niin josko että avataan tänne vastavedoksi osio jossa valtamedian jutut joissa kommentointi estetään tai bannataan selvästi ovat omanaan. otsikko vaikka hieman erilailla muotoiltuna mutta tunnistettavana. ja siltikin kommentoinnissa toivottaisiin hieman enemmän ajatusta kuin tunteenpaloa, olis yleisohjeena. esim il tuntuu tulevan bannia jo nimimerkin takia vaikka aivan asiallisen kommentin kirjoitin. sen jälkeen ei mitään läpi.

Valkoinen hetero
Valkoinen hetero
1.7.2019 17:49
Vastaa...  sama

Sama, arvaa paljonko tulee bannia , kun käyttää nim. Tehdäänkehitysmaayhdessä

sama
sama
1.7.2019 18:00
Vastaa...  Valkoinen hetero

koitan olla melko neutraali ja nimimerkkikään ei ole kummempi kuin melkomalli. jos nuolee vihvassdp niin se menee läpi vaika olisi korni kommentti. jos meet antaan vaikka peikun jollekkin selvästi ed mainittuja ”ei niin kehuvan” kommentin ruutuun, olet merkitty mies. ja nimimerkki auttaa paskamedian hommaa. en vaan muuta sitä enää enkä hanki enempää. ei ne jutut paljon muuta arvoa omaa kuin sen että niille vois heitellä kevyttä kenttävittuilua. joskus kehumalla.

sama
sama
1.7.2019 18:07
Vastaa...  Valkoinen hetero

sori tähän väliin, nimimerkki on loistava: kaikki yhdessä kehittämään kehitysmaata/ saatetaan suomi kehitysmaksi oikein porukalla. saa valita.

OnneaVaan
1.7.2019 16:19

Rikkautta, rikkautta, jota svedupellet&-petterit ovat NIIN kovasti kaivanneet ja halunneet!

Pottunokka
Pottunokka
1.7.2019 21:08
Vastaa...  OnneaVaan

Vieläkin naurattaa stubidon kommentit. ”Ruotsi on yksi maailman turvallisimpia maita ”. Tottahan tuo tavallaan onkin, mutta kovasti vihervassurit yms kommarit tekevät kovasti töitä jotta asian tila muuttuu. Sama oy suomi finland ab:n suhteen.

Heja Sverige
Heja Sverige
1.7.2019 16:15

Heja Sverige.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
1.7.2019 16:29
Vastaa...  Heja Sverige

Olen ullatus ja sokissa

Varinaattori
Varinaattori
1.7.2019 21:46

Ja ma kusuta Sibila, Orbo, Li, Pekka puupää ja kaikki sanota että huva huva paljo varina.