Tällä kertaa ammuttiin Växjössä nuorukainen teholle

Kuvakaappaus 2019-07-02 13-16-08.png

Seuraava ampujainen tulee Växjöstä, jossa ammuttiin viime yönä klo 01.00 aikaan 20-vuotiasta nuorukaista.

Växjön keskustassa sattuneessa tapahtumassa sivulliset alkoivat soitella hälytyskeskukseen kun alueelta kuuluu ammuntaa. Poliisin saapuessa paikalle löydettiin puiston rappusilta nuorukainen, joka kirkui apua. Ampumavammat vakavia, mutta ei hengenvaarallisia.
Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista. POLISEN
Ruotsin johtavat politiikot ovat pyöritelleet alkuviikon aivoriihtä miten ampumisia saataisiin vähentymään.
Poliisin erikoisjoukkojen johtaja loihe lausumaan SVT:n uutisissa, että kehitys on sietämätöntä, varsinkin kun useissa tapauksissa käytetään sotilasautomaattiaseita.
Pääministeri Stefan Löfven taas kertoi, että tilanne on vakava ja nyt homma aiotaan ottaa vakavuuskeskustelun alle. Moderaattien Ulf Kristersson taas oli sitä mieltä, että tarvitaan lisää kahvia ja pullaa; parempaa integraatiota.
Kaiken kaikkiaan mitään muutoksia ei kannata odottaa, sillä asia nyt vaan ei ole politiikkojen käsissä. Integraatio, kahvi ja todella todella lämmin rusinapulla ei auta sillä näillä nuorukaisilla on omat luksuskahvit ja pullassa rusinoita enemmän kuin politiikot voivat niitä pulliinsa leipoa. Ketä kiinnostaa joku poliisin ”loikkariohjelma”, josta saa muutama tuhat kruunua kahvirahaa jos ei tee rikoksia kun kokaiinikaupan alalla tienaa päivässä sen mitä ”loikkariohjelmassa” kuukaudessa. Henki on pieni hinta siitä.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tyhmä, tyhmempi, tyhmin kansa

Poliitikkojen tyhjänpäiväinen jauhaminen pitäisi lailla kieltää. Tiedämme ja osaamme jo ulkoa mitä sieltä tulee, pelkkää nonsenssia, ei mitään substanssia, ei mitään uutta eikä tilanne muutu miksikään.
Sääli että kansa on niin tyhmää mitä se on, nytkin moni mummeli onnellisena toteaa: ”Kyllä sanoivat Stefan ja Ulf ja Mikael asiat niin jämäkästi eilen että nyt kyllä kaikki muuttuu ja tulee paremmaksi!”

Suomi FInland

Ruotsissa vaan lehmät ammuvat, jos sieltä kuuluu ammuntaa. Kansankodissa kaikki hyvin.
Asiat paranevat hankkimalla lisää väkeä arvatkaapas mistä…? Poliitikot päätynevät johtopäätökseen, että ruotsalaisia on liikaa ja vieraat tuntevat sen johdosta olonsa orvoksi. Kaikki paranee, kunhan kehareita on riittävä määrä.
Ehkäpä kulttuureitakaan ole vielä tarpeeksi?

T

Unkari on esimerkki miten kansa voi äänestää poliitikkoja, jotka ovat kansan puolella, eivät sen tuhoamisen kannalla. Ruotsin lisäksi Suomessakin konformistinen pää pensaaseen ja lauman mukana -ajattelu on harmillisen yleistä.

fatwantarkistaja

Eihän poliisi sentään noin tyhmä voi olla? Antakaa pakolaisille reukut tai metsästysaseet ja kaikki tulee jälleen hyväksi. Yksinkertaisinta asiaa ei ymmärretä/haluta ymmärtää.

ike

Missähän vaiheessa se oli kun suomen valtamedia lopetti uutisten toimittamisen kun mikään länsinaapurin tapahtuma ei enää ylitä uutiskynnystä. Yrittäisivät edes mutta ei. Ovat mielestäni vakavasti syyllistyneet tehtäviensä laiminlyöntiin. Siitä ei selvitä muulla kuin mahdollisimman monen täytyy ymmärtää lopettaa sen seuraaminen.

P-R Kele

Jännää, miten usein sanotaan että se ensimmäisenä mieleen tullut ratkaisu on yleensä se oikea. Lähes kaikissa maahantunkeutumisiin liittyvissä uutisissa, mieleen juolahtaa lähes aina ensimmäisenä hyvin yksinkertainen ratkaisumalli ajatuksiin. Tätä ratkaisumalliahan ei voi tietenkään tuoda julki, vaan kiertäen ja kaartaen voi kommentoida se neljäs tai viides ajatus. Politiikkojen ratkaisumallit maahantunkeutujien ongelmien osalta ovat sitten aina sitä luokkaa, että mikä viimeisenä tulee mieleen.

joku

Kiitoksia Pt medialle Ruotsin tilanteen esiintuomisests. Tämän sivuuttaminen ja valehtelu on päivä päivältä hankalampaa valtamedialle. Ja mitä useammin valtamedia valehtelee ja tekee tätä, sitä vähemmän ihmiset luottavat valtamediaan. Kun kukaan ei luota kehenkään, se on yhteiskunnan hajoamisen alkupiste. Ehkä silloin saadaan muutosta aikaan.

Anonymous

Ei ne kirjoita näistä yhtään mitään ja monet luulevat ettei siellä mitään tapahdu.

jrty

Tilanne on äitynyt niin pahaksi, että on keitettävä tummapaahtoset!

Anonymous

Villin lännen show vain jatkuu Ruotissa. Eikö olekin mahtavaa menoa nyt siellä