Tenstassa iso pistoolitaistelu – sihti huono

Kuvakaappaus 2019-07-05 08-50-33.png

Tukholman seuraava ampujainen tehtiin Tenstassa. Keskellä katua käytiin pistoolitaistelu villin lännen malliin, mutta sihti ei ollut tällä kertaa kohdillaan.

Kaksi vihamielistä poolia kohtasi Tenstan keskustassa ja pistoolit kaivettiin esille puolen yön aikaan. Poliisi sai tietoa asiasta asukkailta, jotka soittelivat hälytyskeskukseen, että kadulta kuluu hurjaa ammuntaa.
Poliisipartioita lähetettiin paikalle, tilanne oli kuitenkin jo ohi. Poliisi haravoi aluetta eikä kentältä löytynyt raatoja. Myöskään sairaaloihin ei ole dumpattu haavoittuneita.
Poliisikoira löysi tyhjiä hylsyjä ja niiden perusteella aloitettiin tutkinta. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä mistään. POLISEN

23 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Siitä se uraputki alkaa
Siitä se uraputki alkaa
6.7.2019 00:06

Rinkebyn moniosaajapojat tekivät seitsemän taksiryöstöä 23.6-4.7 välisenä aikana Järvan ympäristössä . Eivät tajunneet että takseissa on kamerat joten kaksi on saatu jopa kiinni:
https://mitti.se/nyheter/brott/taxiran-tonaringar-anhallna/?omrade=hela-stockholm

Matu pelkää matua
Matu pelkää matua
6.7.2019 13:08

Jopa monet matukuskit ovat lopettaneet yötöiden tekemiset Järvan roskaporukan takia (SVT eilen). Liian vaarallista, voi mennä rahat, auto ja henki.

diidooo
diidooo
5.7.2019 17:57

Ketään ei ole saatu kiinni tai pidätetty…No koko Tenstan ja rinkebyn vois pidättää, tuskin siel yhtään rehellistä onkaan.

Sairasta porukkaa, älä luota
Sairasta porukkaa, älä luota
5.7.2019 13:57

Tuokaa vaan teronaiset takaisin Pohjolaan niin näette mitä tapahtuu. Nyt juuri on ruotsalainen teronainen otettu kiinni Lontoon Gatwickin lentokentällä terroriteon valmistelusta.(SVT)

ike
ike
5.7.2019 18:19

Ja valtamedia loistaa poissaolollaan. Julkaisukynnyksen nousu suoraan verrannollinen muslimi-invaasioon.

Pottunokka
Pottunokka
5.7.2019 18:39
Vastaa...  ike

Valtamedia keskittyy isis terroristien puolustamiseen sekä nyyhkytarinoiden väsäämiseen. Samaan aikaan maalittavat sekä mustamaalaavat kansallismielisiä sekä niitä järkihmisiä jotka tätä järjettömyyttä vastustavat.

Anonymous
Anonymous
7.7.2019 17:29
Vastaa...  Pottunokka

Onko havaintoni väärä kun olen huomaavani että ei aftonbladet eikä expressen ole uutisoinut ainuttakaan skottlossning eikä kraftig detonation uutista sitten viimeviikonlopun Tukholman suur-ammuntojen.
Onko ylhäältä tullut kielto jotta ei saa pelotella kansaa turhanpäiväisillä välikohtauksilla.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
7.7.2019 15:43

Venäjällä rauhantekoja pitäisi suunnitella ja paljon. Lupaan itse mennä siihen miekkariin, joka vastustaa muslimin luovuttamista tuomittavaksi. Kylttiin ”luovuttamaton ihmisoikeus”.

kanander
kanander
5.7.2019 13:56

Hajaantukaa! Täällä ei ole tapahtunut mitään erikoista. Nehän ovat ampuneet kotimaassaankin.

toni lajos
toni lajos
5.7.2019 11:13

Aasin vetämissä rattailla tottunut vieras ehkä hiukan oudoksuu länsimaista matkustamista, ihanaa kyyti ei maksa mitään, serkku kuskina, ajaa kotiovelle kun huutaa tarpeeksi, valkoihoisen voipi potkaista avoimesta ovesta pysäkille jos alkaa niuhottamaan.
Näin jälleen yksi etappi vallattu…

Heja Sverige
Heja Sverige
5.7.2019 10:58

Miksi ei keskitytä todella vakaviin ja rasistisiin ilmiöihin Ruotsissa, nämä ampumiset ovat heinäsirkan sirinää niihin verrattuina. Esimerkiksi Bromöllan kunta, joka on kieltänyt rukoukset työaikana. Onneksi ”sortovaltuutettu” on sekaantunut asiaan ja kyselee tiukkaan sävyyn että kuinka tällainen sortaminen yleensäkään on mahdolista Ruotsissa. Ja niin, ne vesipiiput myös.

Musta makkara
Musta makkara
5.7.2019 10:35

Missä kehitysmaalaisia, siellä piisaa toisilleen vihamielisiä pooleja.
Kaikki kotoutuminen on tuomittu epäonnistumaan, koska väkeä on lapannut sisään liikaa ja liian nopeasti. Jos kokonaismäärä olisi joku 10.000 eikä enää kasvaisi, olisi voitu selvitä, mutta nyt on Ruotsin peli pelattu. Ruotsista tulee Lähi-Pohjolan ensimmäinen maa 100% varmasti.

Ei koskaan enää bussikyytiä keskellä päivää
Ei koskaan enää bussikyytiä keskellä päivää
5.7.2019 10:42
Vastaa...  Musta makkara

Sitä todistaa eilinen järkyttävä bussimatka:
Eilen oli pakko matkustaa Slussenille bussilla. En meinannut uskoa silmiäni kun astuin bussiin, puolet matkustajista oli lähiö-itäläisiä tai mustia. Ensimmäinen reaktio oli: Nousen pois, ei voi olla totta! Sitten aloin kuitenkin tutkia matujen määrää.
Kuski oli arabiaano, kuskin takana istui kaksi arabiaanoa. ”Morsiamenpaikallakin” istui arabiaano ja kälkätys sen mukaista. Sitten kaksi epämääräistä matunaista joilla puolimustat lapset. Musta poika joka seisoi. Ja niin edelleen, yksittäisiä matuja.
Lastenvaunupaikan olivat valloittaneet kaksi täyssäkkiin puettua mustaa musumatamia joilla vain yksi lapsi ja rattaat, silti veivät koko lastenvaunupaikan plus kolme istumapaikkaa niin että pieni, hento kantisnainen lapsensa kanssa sai seisoa melkein rapuilla. Toinen kaapumatameista oli mielettömän paksu ja istui haarat levällään tuulettamassa synnytyskonetta joten siihen tarvittiin kokonainen penkki. Molemmat naiset kälkättivät toisilleen ja kännykkään. Selkäni takaa avitti vielä kolmas kaapumatami keskusteluun. Ei kestä!!!

Kutiseva haaraväli
Kutiseva haaraväli
5.7.2019 11:15

Olin kaupan parkkipaikalla lähdössä, samaan aikaan lähtöä alkoi tehdä perhe johon kuului kolme lapsukaista ja äityli.
Äiti ja kaksi tyttöä olivat valkoisia, alle n. 6v poika oli mulatti ja erittäin ad/hd tapaus, hyppi ja temppuili niin että veti naamalleen päin perheen autoa ja siitä maahan turvalleen, polvet aukesivat ja alkoi poru.
Äiti oli vain että ok ihan normaalia, mennään nyt.
Äidin ajaminen autolla oli hupaisaa katsottavaa, aivan kuin olisi annettu simpansille ajokortti, auto lähti taskuparkista tuskallisen kauan vaikka muuta liikennettä ei ollut, harvoin näkee niin avutonta ja huonoa kuskia.
Mielestäni naiset jotka lisääntyvät ristiin-rastiin kaikkien mahdollisten miesten kanssa, perustaen monirotuisia uusperheitä, eivät ole koskaan olleet penaalin terävimpiä kyniä.

T
T
5.7.2019 15:35

Suosittelen vierailua Helsingin Itäkeskuksessa. Suomi tulee hyvää vauhtia perässä.

Anonymous
Anonymous
5.7.2019 18:34
Vastaa...  T

Muistakaa myös tampere. Tuo bussi tarina oli kuin tampereelta.

GroomLesta
5.7.2019 09:37

Normi-ilta monikulttuurisesti rikastuneessa Svedulandiassa ei kannata turhaan tutkia enempää. Ylöspidon lisäksi sossusta pitäisi jakaa myös patruunoita, kun niitä aina menee noilla rikkastetuilla asuntoalueilla.

rocky
rocky
5.7.2019 16:56
Vastaa...  GroomLesta

Ja kadunkulmiin voisi sijoittaa ampumahiihdosta tuttuja varapatruunakuppeja.

Kaitsu
Kaitsu
5.7.2019 20:19
Vastaa...  rocky

Patruunoita saa varmaan pitserioista ja isommat erät moskeijoista..

Toi on ihan normaalia nykypäivää
Toi on ihan normaalia nykypäivää
5.7.2019 09:15

Eihän siinä sit mitään, jos kukaan ei loukkaantunut ja paikalla ei ollut mitään, kun poliisi saapui. Menee taas pikku keppostelun piikkiin. Hylsyt on silti hyvä tutkia, että saa tietoon mahdollisen aseen ja patruunoiden tyypin ylös tilastoihin.

Ruukinpatruuna
Ruukinpatruuna
5.7.2019 10:19

Ilmaiset patruunat ilman muuta. Ei kaikkien sossumessit riitä patruunoihin. Tekevät sitäpaisi yhteiskunnan kannalta hyödyllistä työtä.

Kaitsu
Kaitsu
5.7.2019 20:17

Joo,olihan sieltä löytynyt asekin..Poliisin tiedotteen mukaan..Mutta kukaan ei varmaan ole taaskaan kuullut tai nähnyt mitään,eikä tiedä muutenkaan mistään mitään..