Ampumiset jatkuvat Ruotsissa, Borlängessä yksi hengiltä

Kuvakaappaus 2019-07-08 13-39-09.png

Borlängessä sijaitsevan ostoskeskuksen kupeessa harjoitettiin auringonnousun aikaan klo 04.00 kieppeillä tuliaseammuntaa, jossa yksi saatiin hengiltä.

Poliisi sai muutamia soittoja ammuskelusta. Kun tarkka ammuskelupaikka saatiin paikannettua niin kentältä löydettiinkin sitten osumaa saanut reilu 30-vuotias henkilö. Hän menehtyi sairaalassa. POLISEN
Murhapaikan läheisyydestä löydettiin henkilöauto, jonka epäillään olevan pakoauto. Auto oli varastettu aiemmin päivällä. Kyseessä oli siis puhdas suunniteltu murha, ei hetken mielijohteesta tehty summittainen ammuskelu. Poliisi tutkiikin asiaa murhana, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jippos123

Eikös Ruotsin poliisiyliguru sanonut, että kysymyksessä on vain uusi normaali ja siihen totuttava?
Pulinat pois multikulti on luonut sveudustaniin uudet yhteikunnalliset normit, samaan aikaan laulu raikaa Skansenilla.
Kai se volyymista riippuen peittää edea hetkellisesti laukausten ja räjähdysten äänet.

fatwantarkistaja

Ei ***keli, Allsång på Skansen. Mieluummin tietysti se, kuin kaikki perseet samaan suuntaan, oma matto mukaan.

Anonymous

Ei muuta kuin popcornit esiin. Ei kai tästä turhaan olla maksettu itsemme kipeäksi satoja miljardeja?

Musta makkara

‘He eivät ole väkivallan tekijöitä, vaan sen uhreja.’
Joo. Tämä selvä.
Taannoin oli iltapaskassa juttu otsikolla: Jos kaikki eläisivät kuin suomalaiset, tarvittaisiin 4 maapalloa. Sain siitä tiltin. Onneksi lukiessani kommenttikenttää, huomasin, että onneksi on muitakin, jotka tajuavat asioista jotakin. Kommentoijat toivat hyvin esille sen, mikä jutussa haluttiin lähtökohtaisesti sivuuttaa toimittajan itsensä poliittisesti korrektin itsesyyttelyajattelun mukaisesti.

Acc358

“Jos kaikki eläisivät kuin suomalaiset, tarvittaisiin 4 maapalloa. Sain siitä tiltin. ”
Ja jos kaikki lisääntyisivät kuin suomalaiset, tarvittaisiin 0,5 maapalloa. Noinhan se vastaus menee. Tuosta luvusta en ole varma, mutta jotain tuollaista se on.

fatwantarkistaja

Nih. Pari miljardia suomalaista Maapallo kestäisi hyvin. Pitää vaatia kaikilta muilta samaa asukastiheyttä ja pallo pelastuu. Ei tarvitse meidän kämppää pitää kylmillään, kunhan viidakon väki tajuaa roiskia mällinsä savimajan kattoon.

kanander

Polis: “Jos ette voi torjua ampumista, älkää väistäkö kuulaa.”

Sensuroimaton Totuus

Länsirintamalta ei mitään uutta. Kertaalleen varastetun maa-alueen hallinnasta käydään hajautettua sissisotaa taistelupaikalle tilattujen ulkomaanvahvistusten välillä. Svessonit, nuo kalloja mittailevat velikullat ovat valinneet perinteisen, vuosisatoja käyttämänsä taktiikan ja seurailevat tilanteen kehittymistä etäämmältä. Jatkuva valmius omat joukot yllättävään pake…perääntymiseen on ruotsalaisen sodankäynnin klassikko -tekniikka joka maailmalla tunnetaan nimellä “sinikeltainen kusetus”
Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan miten taktiikka toimii ns.”kotikentällä” ja miehen sanaan luottavia stuhnia -ketkä uhrataan ja minkä kansan omaisuus tälläkertaa putsataan?
Jatkoa seuraa…

Heja Sverige

Pultavan sissit pyytävät kohta apua Suomelta.

Anonymous

vain yksi hengiltä saatiin, täytyykö niitä mennä auttaan että tulosta syntyy

fatwantarkistaja

Noiden toimintatapa on sinänsä tehokas, ettet jää kiinni. Suomalainen tapa 2-3 laukauksen tähdättyjä sarjoja on toinen.