Tukholmassa taas pistoolisota – yksi sairaalaan kera vakavien sotavammojen

Kuvakaappaus 2019-07-10 21-07-51.png

Tukholman etelänaapurissa Botkyrkassa käytiin hetki sitten pistoolitaistelu, jossa ainakin yksi henkilö sai vakavaia ampumahaavoja ja on viety sairaalaan.

Klo 19.00 paikallista aikaa alkoi Botkyrkan Tullingessa sotatoimet. Yksi tai useampi henkilö avasi tulen toisiaan kohti paikallisen koulun pihalla. Hälytyskeskus sai useita soittoja. Poliisin saapuessa paikalle sotatoimet olivat ohi. Pensaikosta löydettiin yksi vakavasti haavoittunut henkilö. Haavoittunut toimitettiin sairaalaan. Huddingen sairaala sijaitsee melkein vieressä.
Juuri tällä hetkellä Tullingessa on meneillään iso poliisioperaatio ja poliisi kertoo, että etsinnässä on muutama epäilty. Poliisi pysäyttelee autoja Tullingeen johtavilla väylillä. Paikallinen asukas kertoo Pt-medialle, että poliisihelikopteri on rullannut taivaalla toista tuntia ja poliisin maastoautot partioivat alueella. Niin ikään kerrotaan, että alueella on ollut suuria häiriöitä illan mittaan.
POLISEN
Botkyrka on pahasti maahanmuuttunut kunta, mutta juuri Tullingen kaupunginosa on sen eniten ruotsalaisia alueita. Toisaalta tämä ei tarkoita mitään, sillä lähistöllä sijaitsevat isot ongelma-alueet.
Seurataan tilannetta.

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
GroomaajaSipilä
10.7.2019 23:19

No sattuuhan näitä ja on aina sattunut. Ihan kantasvedut ovat aina turuilla ja toreilla ammuskelleet toisiaan ihan vaan viihdykkeeksi ja ajankuluksi. Tämä oli yksittäistapaus jos taas toistuu sitten vaikka kulman takana uutena yksittäistapauksena, kun ei sattunut samassa paikassa,
Lääkkeeksi sitä tuttu; lisää resursseja, hali-hali palavereita kerhoiltoja, batiikkimammaa ja nuoria tyttösiä avuksi aktiiviseen toimintaan,lehdistösääliä, enemmän luksusta elämään ja lomamatkoille, jne, jne,
Svedureppanoista ei enää ole maataan puolustamaan, he tulevat kohta hakemaan täältä Suomesta turvapaikkaa kun kotimaassa pelko iskee. Järjestyisivät joukoiksi ja järjestäisivät paskasakille yön, jossa opetetaan kristallin kirkkaasti miten jatkossa käyttäydytään. Siis sellainen Ruåttalainen kristalliyö. Jos oppi ei mene perille, niin sitten on vuorossa pitkien puukkojen iltamat.

Heja Sverige
Heja Sverige
11.7.2019 10:23

Ruotsin Kansallinen pommiryhmä joutui tällä kertaa kiirehtimään Ullarediin, koska kahden aikaan yöllä jotain räjähti parkissa olleen auton vieressä ja 14-vuotias tyttö ryöstettiin eilen Marksin kunnassa veitsen avulla, pieksettiin ja pakotettiin ottamaan rahaa automaatista. Lauma nuoria naaraita oli teon takana.

Ullatus
Ullatus
11.7.2019 11:44
Vastaa...  Heja Sverige

Ullaredin ullatus 😀 Siellähän se päämokutusministerikin kävi taas munaamassa itseään ja esittämässä maanisää. Paukku vähän myöhästyi.

Anonymous
Anonymous
12.7.2019 02:57

Kova meno Ruotsissa vain jatkuu ja Suomen valtamedia on hiljaa. Ruotsi on oikeasti villi länsi 2019.