Göteborgissa sotatoimia – kaksi vakavasti haavoittuneena sairaalaan

Kuvakaappaus 2019-07-16 10-45-39.png

Sotatoimia on harjoitettu myös Göteborgin rintamalla. Kaksi nuorukaista saatiin sairaalahoitoon pistooliammunnassa.

Tästä tapauksesta poliisi on jostain syystä erityisen hiljaa. Se on kerrottu julkisuuteen, että hälytys tuli klo 00.22 aikaan Hisingessä tapahtuneesta ammuskelusta. Poliisi saapui useiden partioiden kanssa paikalle ja pensaikosta löydettiinkin kaksi noin 20-vuotiasta nuorukaista vakavasti loukkaantuneena.
Alamaailma ei tiedä toistaiseksi ammutuista eikä ampujista juuri mitään. Göteborg Postenin mukaan poliisi on vihjaissut, että kohteilla on jonkinlainen tuttavuussuhde poliisin kanssa.

15 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
16.7.2019 12:36

Vai ”tuttavuussuhde poliisin kanssa”.
Taitaa Göteborgin poliisipäällikkö Garsee Basgah olla niiden isä.

Olen tyytyväinen
Olen tyytyväinen
16.7.2019 12:24

Ruotsi riisti Suomea satoja vuosia, vielä nykyäänkin on ruotinkielisillä etuoikeuksia.
Nauran räkäisesti aina kun joku tappaa ruotsalaisen, ahvenaanmaalaisen taikka mannerhurrin, aivan oikein tehty.

Hähhähhäääääää
Hähhähhäääääää
16.7.2019 19:00

Se se vasta naurattaa jos Ruotsi tulee ja pyytää apua Suomelta jossain vaiheessa.

Anonymous
Anonymous
16.7.2019 11:09

poliisi on hiljaa,alamaailma on hiljaa,vainajat on hiljaa ja media on hiljaa,mutta sentään värisee ihanasti.

Nohope
Nohope
16.7.2019 11:29

Alamaailma ja esim. prätkäjengit koostuvat yhä enenevässä määrin värikkäistä ihmisistä joten jonkinlaista ”heräämistä” on turha odotella siltä taholta.

Van, Mie
Van, Mie
16.7.2019 11:50

Oliko tämä semmonen ’kiva peli- ja leikkihetki’ ? 😉

Minä
Minä
16.7.2019 11:02

Ruotsalaisilla on raskas sopeutumisohjelma suvakkien uuteen ihanaan Ruotsiin: ensin piti tottua elättämään oikeauskoiset, sitten antamaan niille asuntojonoissa etuoikeuden, sitten oppia kouluissa hyväksymään oikeauskoisten mielivalta ja koulujen tason lasku, sitten piti oppia ymmärtämään rikollisuuden ja turvattomuuden kasvu sekä raiskaukset ja nyt on menossa totuttelu ampumisiin pitkin katuja ja puistoja.
Mitähän seuraa suvakkien ihanneyhteiskuntaan totuttelussa seuraavaksi? Sanoivathan ministeritasoa myöten, että ruotsalaisten tulee sopeutua uuteen multikulttuuriseen Ruotsiin.
Unohtivat kertoa, että se multikulttuurinen ihanneyhteiskunta on suvakkien luoma helvetti.

Anonymous
Anonymous
16.7.2019 11:15
Vastaa...  Minä

kaikki suvakit täytyisi lähettää matuloisia vilisevään gettoon,ehkä ymmärtäisivät sitten mitä tapahtuu pian koko maalle.

Numento
Numento
16.7.2019 11:34
Vastaa...  Minä

Voi voi, kyllä sopeutumisen aiheita riittää. Kaikki sapuskat muuttuu halal ja possua ei saa kuin Suomesta salakuljettamalla. Böneutropit raikaa aamuyöstä joka kylässä ja siihenkin vaan pitää tottua. Myös ramadan kuukausi pitää viettää uusien naapurien iloksi etteivät räjähtele. Lapsiavioliitot pitää suvaita ja omakin tytär on syytä luovuttaa Ahmedille ilman kitinää tai taas paukkuu. Käräjillä noudatetaan tulevaisuudessa shariaa ja pottunokka häviää aina, totuttelun paikka. Väistämisvelvollisuus on jo nyt mutta henkilökohtainen jizyan maksu esim. asumisoikeudesta muslimialueella. Liiketoimen harjoittamisesta myös oikeudenmukainen jizya tai alkaa paukkua. Jne, jne. Ruotsalainen unelma vaatii hieman totuttelua mutta eihän se haittaa koska rikkaus ja etninen värinä kaiken korvaa moninkertaisesti.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
17.7.2019 02:56
Vastaa...  Numento

Numento Mikäs siinä, pikku vero. Mikä on myöskin tyttären naidessa sulttaanin pojan, tulee hieno sukupuu… Lopulta on kalifaatti ja vain siihen pyritään kaiken aikaa. Ei yhtään saa antaa periksi. Jo puuroluutnantin ulistessa olisi pitänyt koko parvi ajaa mereen tahi Ruåtsiin. Nyt se ei ole enää mahdollista, ensimmäiset muuttuvat jo suomalaisiksi taikakioskista anottavalla kirjekuorella.

Aito sukupuoli
Aito sukupuoli
16.7.2019 12:28
Vastaa...  Minä

Ruotsalaiset ovat kuin sammakko, joka keitetään hiljaa kuoliaaksi.
Nyt riittää pistettä ei ole.

Anonymous
Anonymous
16.7.2019 11:00

poliisi on hiljaa,alamaailma on hiljaa,vainajat on hiljaa ja media on hiljaa,upeeta,monikulttuuri on rikkaus ja hiljaisuus.

Gobbeli
16.7.2019 13:26
Vastaa...  Anonymous

Todellakin hiljaisuus kaikesta. On vain positiivisia asioita, ei enää nähdä vaikka MaTu-lauma hakkaa kanta-kansalaisen henkihieveriin, kukaan ei uutisoi, laitetaan vaan pää pensaaseen. Kerrotaan vain huippuosaajista, pelastajista, rikkaudesta ja äärimmäisistä menestystarinoista, joista heti näkee ne valheeksi.
Kauanko tätä menoa jatkuu? Ei ilmeisesti rajaa ole, kun iso osa kansaa haluaa tätä tai heidät on jo aivopesty ajattelukyvyttömiksi.