Göteborgissa sotatoimia – kaksi vakavasti haavoittuneena sairaalaan

Kuvakaappaus 2019-07-16 10-45-39.png

Sotatoimia on harjoitettu myös Göteborgin rintamalla. Kaksi nuorukaista saatiin sairaalahoitoon pistooliammunnassa.

Tästä tapauksesta poliisi on jostain syystä erityisen hiljaa. Se on kerrottu julkisuuteen, että hälytys tuli klo 00.22 aikaan Hisingessä tapahtuneesta ammuskelusta. Poliisi saapui useiden partioiden kanssa paikalle ja pensaikosta löydettiinkin kaksi noin 20-vuotiasta nuorukaista vakavasti loukkaantuneena.

Alamaailma ei tiedä toistaiseksi ammutuista eikä ampujista juuri mitään. Göteborg Postenin mukaan poliisi on vihjaissut, että kohteilla on jonkinlainen tuttavuussuhde poliisin kanssa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Göteborgissa sotatoimia – kaksi vakavasti haavoittuneena sairaalaan

 1. poliisi on hiljaa,alamaailma on hiljaa,vainajat on hiljaa ja media on hiljaa,upeeta,monikulttuuri on rikkaus ja hiljaisuus.

  60
  1. Todellakin hiljaisuus kaikesta. On vain positiivisia asioita, ei enää nähdä vaikka MaTu-lauma hakkaa kanta-kansalaisen henkihieveriin, kukaan ei uutisoi, laitetaan vaan pää pensaaseen. Kerrotaan vain huippuosaajista, pelastajista, rikkaudesta ja äärimmäisistä menestystarinoista, joista heti näkee ne valheeksi.

   Kauanko tätä menoa jatkuu? Ei ilmeisesti rajaa ole, kun iso osa kansaa haluaa tätä tai heidät on jo aivopesty ajattelukyvyttömiksi.

   34
 2. Ruotsalaisilla on raskas sopeutumisohjelma suvakkien uuteen ihanaan Ruotsiin: ensin piti tottua elättämään oikeauskoiset, sitten antamaan niille asuntojonoissa etuoikeuden, sitten oppia kouluissa hyväksymään oikeauskoisten mielivalta ja koulujen tason lasku, sitten piti oppia ymmärtämään rikollisuuden ja turvattomuuden kasvu sekä raiskaukset ja nyt on menossa totuttelu ampumisiin pitkin katuja ja puistoja.

  Mitähän seuraa suvakkien ihanneyhteiskuntaan totuttelussa seuraavaksi? Sanoivathan ministeritasoa myöten, että ruotsalaisten tulee sopeutua uuteen multikulttuuriseen Ruotsiin.

  Unohtivat kertoa, että se multikulttuurinen ihanneyhteiskunta on suvakkien luoma helvetti.

  69
  1. kaikki suvakit täytyisi lähettää matuloisia vilisevään gettoon,ehkä ymmärtäisivät sitten mitä tapahtuu pian koko maalle.

   39
  2. Voi voi, kyllä sopeutumisen aiheita riittää. Kaikki sapuskat muuttuu halal ja possua ei saa kuin Suomesta salakuljettamalla. Böneutropit raikaa aamuyöstä joka kylässä ja siihenkin vaan pitää tottua. Myös ramadan kuukausi pitää viettää uusien naapurien iloksi etteivät räjähtele. Lapsiavioliitot pitää suvaita ja omakin tytär on syytä luovuttaa Ahmedille ilman kitinää tai taas paukkuu. Käräjillä noudatetaan tulevaisuudessa shariaa ja pottunokka häviää aina, totuttelun paikka. Väistämisvelvollisuus on jo nyt mutta henkilökohtainen jizyan maksu esim. asumisoikeudesta muslimialueella. Liiketoimen harjoittamisesta myös oikeudenmukainen jizya tai alkaa paukkua. Jne, jne. Ruotsalainen unelma vaatii hieman totuttelua mutta eihän se haittaa koska rikkaus ja etninen värinä kaiken korvaa moninkertaisesti.

   34
   1. Numento Mikäs siinä, pikku vero. Mikä on myöskin tyttären naidessa sulttaanin pojan, tulee hieno sukupuu… Lopulta on kalifaatti ja vain siihen pyritään kaiken aikaa. Ei yhtään saa antaa periksi. Jo puuroluutnantin ulistessa olisi pitänyt koko parvi ajaa mereen tahi Ruåtsiin. Nyt se ei ole enää mahdollista, ensimmäiset muuttuvat jo suomalaisiksi taikakioskista anottavalla kirjekuorella.

  3. Ruotsalaiset ovat kuin sammakko, joka keitetään hiljaa kuoliaaksi.
   Nyt riittää pistettä ei ole.

   27
 3. poliisi on hiljaa,alamaailma on hiljaa,vainajat on hiljaa ja media on hiljaa,mutta sentään värisee ihanasti.

  32
  1. Kyllä alamaailma tietää, kunhan herää. Ovat vielä nukkumassa.

   24
   1. Alamaailma ja esim. prätkäjengit koostuvat yhä enenevässä määrin värikkäistä ihmisistä joten jonkinlaista ”heräämistä” on turha odotella siltä taholta.

    24
    1. Niin eikä alamaailma muutenkaan ole kiinnostunut rotusodista, sitä kiinnostaa vain bisnes ja raha. Ja kenen kanssa sitä tehdään eniten ja helpoiten. MC-jengeillä eikä muillakaan tällaisilla jengeillä ole vähäisintäkään halua ja motiivia aloittaa jotain sotaa jonkun aatteen takia.

     27
 4. Ruotsi riisti Suomea satoja vuosia, vielä nykyäänkin on ruotinkielisillä etuoikeuksia.

  Nauran räkäisesti aina kun joku tappaa ruotsalaisen, ahvenaanmaalaisen taikka mannerhurrin, aivan oikein tehty.

  17
  1. Se se vasta naurattaa jos Ruotsi tulee ja pyytää apua Suomelta jossain vaiheessa.

 5. Vai ”tuttavuussuhde poliisin kanssa”.
  Taitaa Göteborgin poliisipäällikkö Garsee Basgah olla niiden isä.

  15

Comments are closed.