Malmössä kovat sotatoimet illan mittaan

Malmön taistelut jatkuvat kiivaina. Östersundin Ruotsin ongelmapuoliskolla Malmön no-go-alueilla ainakin yksi, 25-vuotias nuorukainen, sai vakavia ampumavammoja tiistai-iltana.

Taistelut alkoivat kiivaina klo 19.42 aikaan Malmön Sevedin keskustassa sijaitsevalla torilla. Paikalla olleet kymmenet ihmiset joutuivat maastoutumaan kun tiettävästi kaksi vihamielistä poolia avasi tulen toisiaan kohti useilla aseilla.

Sotatoimi oli nopeasti ohi. Poliisi saapui pian paikalle. Kentältä löydettiin 25-vuotias uusruotsalainen haavoittuneena. Kohde toimitettiin Malmön akuuttiin hoitotoimenpiteisiin. Poliisi joutui tässä yhteydessä myös eristämään Malmön sairaalan sisäänkäyntialueen, sillä sinne alkoi kertyä uusruotsalaisia. Häiriöitä ei tapahtunut, mutta poliisi pelkäsi, että kohde käydään mahdollisesti hoitelemassa loppuun sairasvuoteella. Kohde ei kuitenkaan tarvinnut kuin pullaa ja kahvia ja hoitotoimenpide oli sitä myöten selvä.

Taistelutanner eristettiin tutkimuksia varten. Poliisin tiedotteen mukaan paikalta löydettiin kymmeniä hylsyä, joita nyt tutkitaan DNA:n tai sormenjälkien toivossa.

Pt-median Malmön alamaailman asiantuntija, muuan miehen mukaan,  tilanne on Malmön ongelma-alueilla tällä hetkellä hyvin käymistilassa. Muuan miehen mukaan Kööpenhaminan tupla-ampuminen muutama päivä sitten on muuttanut selvästi Öresundin alueen, ja Tukholmasta tulleiden kuriirien  voimasuhteita kokaiinin ylikuljetukseen. Näitä asioita tullaan nyt lähipäivinä selvittelemään Kalasnikovin oikeudessa tarkemmin.

Malmön muuan mies kertoo, että Malmön suuret lähiöt Rosengård-Seved- Fosie-akselilla pitävät omaa tulliaan Malmössä Tanskasta tulevan kokaiinin osalta.

– Tuollainen perus uusruotsalainen pikkugangsteri ei toisin sanoen voi omilla rahoilla tehdä ”extrahommia” hakemalla Kööpenhaminasta kokaiinia ja myymällä sitä ikään kuin salassa eteenpäin.

– Monet murhat perustuvat tähän. Joku nuorukainen seuraa ensin vierestä kuinka isot jätkät pyörittää kokaiinihomma. Eli haetaan tavaraa Hollannista tai Tanskasta. Ne kuvittelee kun kopioi homman niin thats it.

– Mutta ne ei tajua, että isojen jätkien markkinoille ei pääse niinkö noin vaan.  Vähän kuin menisi kilpailemaan Prisman sukkien kanssa kuka myy eniten. Kokaiinikauppa ei toimi kuten sukkakauppa vaan siinä katsotaan kuka on Öresundin kingi, malmön alamaailman lähde kertoo.

Tuohon vielä pikku linkki niin saa lukea på svenska.

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

31 thoughts on “Malmössä kovat sotatoimet illan mittaan

 1. Suomestakin on tulossa yks mielisairaala noiden älykääpiöiden ja suvakkien ansiosta.

  79
 2. Kymmeniä hylsyjä… Edelleen kannatamme Suomessa, että fatta jakaa patruunoita ja kuularuiskuja paskasakille, niin saavat ottaa mittaa toisistaan oikein kunnolla!!! Vapaus ja demokratia on sitä, että jokainen saa hoitaa asioitaan vapaasti, joten olisi rasismia estää vapauden ja demokratien harjoittaminen.

  Aikoinaan kuuluisa pilapiirtäjä totesi: Kun hollituvan väki pääsee salin puolelle he eivät muutu salin väeksi vaan tuovat hollituvan saliin. Näin kävi Sveduille, näin on käynyt Itämaakeskuksessa ja sanoin taitaa käydä koko Suomelle.

  66
  1. Kotimaisille pelifirmoille olisi kysyntää Call of Duty Malmö tai Red Neck Rampage Rinkeby tyyppisten pelien kehittämiseen, etnistä värinää olkkariin.

 3. Turhaa keräilevät haavoittuneita. Antaisivat jengien rauhassa selvittää välinsä.

  Sitten poliisi iskisi voittaja jengin kimppuun.
  Olisi säästöä yhteiskunnalle…

  62
  1. Ööö missä kohtaa tämä näyttää siltä, että viranomaiset voivat asialle yhtään mitään? Sen lisäksi on lähes varmaa, että poliiseita on jengien palkkalistoilla. Missä liikkuu paljon huumerahaa, niin myös jepet haluavat osingoille.

   37
 4. Wau. Pitääpä lähteä Ruotsinristeilylle, vaikuttaa jännittävältä. Voi jo laivalla päästä alkutunnelmaan. Yhdysvalloissa on näitä myrskybongareita, Ruotsissa voisi alkaa harrastaa pommibongausta. Olishan se viileetä. Niin mitä sinne Ruotsin reissulle pakataan mukaan? Noo, suojakypärä, luotiliivi, kranaatintorjuin (?), kättä pidempää, muutama kaappi vartijafirmasta, kiukkuinen anoppi, Kyllä se siitä, kaikki järjestyy, matkailu avartaa. Suunta kohti jännittävää Ruotsia, suoraan länsirintamalle.

  48
 5. On nää. Antaisi puuhastelevien nuorisojen puuhastella rauhassa. Puhtaanapitolaitos voisi aamuisin kerätä raadot muun jätteen mukana.
  Meinaan ihan turhaa hommaa ruotsin dialogikonstaapeleiden noita on yrittää tutkia.

  40
 6. Hienoa, että olette näinä vaikeina sota-aikoina onnistuneet kasvattamaan sotakirjeenvaihtajien määrää. Vieläpä aivan eturintamalle asti.

  Suojelusta ja menestystä toivotan muuan miehelle.

  27
  1
 7. Poliisia ei kiinnosta eikä se voi tehdä mitään. Jengiä ammutaan ja ruotsalaisia lapsia kiinnostaa. Poliisi on vain homoparaateilla ja valvomassa kantisten mielipiteitä.

  31
 8. Ei voi muuta kuin hämmästellä tämänlaisten uutisten päivittäistä virtaa. Tähän on siis sweduissa tultu. Hölmölä seuraa kymmenen vuotta perässä tätä rikkautta. Ja suuri osa poliitikoistamme edistää tuollaista kehitystä keinolla millä hyvänsä! Missä kulkee typeryyden ja maanpetoksen raja?

  27
  1. ”Missä kulkee typeryyden ja maanpetoksen raja?”

   Samaa olen miettinyt, enkä ole keksinyt muuta vastausta kuin hedonistinen narsismi/sosiopatia. Ts. omat mielihalut/tarpeet ovat tärkeämpiä, kuin pottunokkaisten tulevien sukupolvien Suomi.

 9. Ruotsin tullin ja rajapoliisin toiminta nykyään:

  Matuja, huumeita, aseita ja käsikranaatteja vapaasti maahan ja
  varastettua tavaraa työkaluista leikkuupuimureihin vapaasti maasta ulos.

  Matujen ulosvienti sensijaan on tarkasti säännösteltyä, siihen tarvitaan migrin ja poliisin lupa!

  24
  1. Ruotsi on Balkanilta suuntautuvan asesalakuljetuksen ykkösmaa Euroopassa eli kyllä patjahuulilla ja geelipäillä firefoweria riittää pitkälle tulevaisuuteen.
   Vaalimaalla pysäytettiin jokunen vuosi sitten kontillinen käyettyjä aseita ja ullatuuus, se kontti oli matkalla paskastaniaan länsinaapurissamme.
   Näin tutkintakuvat, kivoja leluja oli kaikenlaiseen kepposteluun.
   Siinä vaiheessa kun matujengit ottavat tähtäimeensä medelsvenssonit tai pridepoliisin niin ilman asevoimia ne eivät siitä selviydy.

   14
   1. Siinäpä se onkin, ja kun mietitään tulevaisuutta, jossa ilmastonmuutoksesta vähät välittävät kunniakansalaiset alkavat autoilla svennejen lähiöihin kepposteluvekottimiensa kanssa… Luvassa on jännittäviä (pip-)pelihetkiä, ”varallisuuden siirtoja” ja muuta etnistä värinää. Siinä ovatkin sitten svennet ihmeissään, ja miettivät mihin voisi paeta ihanaa pauketta ja värinää. Ja täällä päähölmöläinen yhdessä sisähölmöläisen kanssa yrittää kiriä ruotsia kiinni sekopäisyyden maaottelussa.

  2. Hyvä pointti. Tässä setissä on jotain, mitä ei nyt millään tahdo ymmärtää. Että missä ja mikä se ongelma on. Että mitä ruotsalaiset oikein hakevat. Että mikä on niinkuin päämäärä, mihin pyritään. Tässä ihmetellessä on vain se ikävä puoli, että Ruotsin kansalaisuuden saaneet maahanmuuttajat ovat vapaita vyörymään tänne. Kun Ruotsi on riittävän sekaisin, laineet lyövät myös naapureiden rantoihin. Pohjoismaat voivat upota lopullisesti tähän sotkuun. Eikö paluuta entiseen enää ole. Ruotsilla ei mitenkään päin, mutta ei ole sanottua, että Suomikaan selviää. Pää kylmänä nyt vain Jussi Halla-aho ja perussuomalaiset ja paljon monikulttuurisia kohtaamisia hallitukselle kesän aikana. Kuten myös keskeisten tiedotusvälineiden toimittajille. Siinä on Suomen toivo.

   6
   1
   1. Eipä tuota ystäväni tahdo ymmärtää kuinka ruotsi ehdoin tahdoin tuhoaa maansa ja tämä nykyinen suomen ns.hallitus peesaa orjallisesti Euroopan paskaunionin järjestelmällistä tuhopolitiikkaa😬 laitoin Ylen toimittelijalle kysymyksen valeuutisen oikaisusta vaan eipä ole vastausta kuulunut 😁👍

 10. https://unvis.it/is.fi/kotimaa/art-2000006176203.html

  ”Pientä tyttöä ei voi palauttaa Somaliaan ennen kun on selvitetty, uhkaako häntä siellä silpominen – KHO palautti asian Migrin käsiteltäväksi”

  Nyt tuli meikäläiselle tenkkapoo…

  Mitäs mieltä muut ovat? Olisin valmis antaa tytön tällä kertaa jäädä.

  On se silpominen sen verran julma teko ja jos voidaan varmistaa, ettei tyttöä viedä silvottavaksi joka tapauksessa, niin minun puolestani saa olla Suomessa.

  Sotivat nuorukaiset saavat kuitenkin minun puolestani valua kuiviin.

   1. Taitaa olla niin, että sekä unvis.it ja unv.is ovat pois toiminnasta. Serverit näyttävät olevan syystä tai toisesta alhaalla. Pelkäänpä, että tämä asiantila on pysyvämpää sorttia, joten jollei korvaavaa palvelua tule, niin valtamedia saa klikkinsä.

  1. Tosiasiassahan noi äidit siellä hoitaa noi tyttöjen alapääleikkauksiin toimitukset, ja sellainen hassupikkujuttu, että kyllä se sitten somaliaan lähtee lomailemaan somaliaan täältä ja samalla pilluamputoiduksi, kuten jokainen somali kakara. Nyt on vaan keksitty uusi ankkurilapsi kikka ja sitten yhtäkkiä näitä tulee olemaan vaikka kuinka paljon.

   1. Jos äiti ei ole tyypillinen somali, joka silvotuttaa ensi tilassa tyttölapsensa pimperon, on tilanne tietenkin tytön kannalta erittäin hyvä, jos hän saa asua Suomessa. Mutta jos ko silpomiskulttuuria käytetään keppihevosena, kun karkoitus uhkaa, niin on suuri todennäköisyys sille, että silpominen suoritetaan välittömästi kun oleskelulupa on saatu.

    Mahdoton täältä koneen äärestä sanoa mikä on totuus, joten toivottavasti maahanmuuttovirasto ei ole höynäytettävissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.