Ruotsissa taas hurjanpuoleinen yö – ampumisia ja räjähdyksiä

Kuvakaappaus 2019-07-26 07-20-24.png

Ruotsin rintamalla on taas ollut panosrikas yö. Göteborgissa räjäytettiin ravintola ja Nyköpingissä ammuttiin huoneistoon sarjatulta.

Göteborgissa Chapmanin torilla sijaitsevasta ravintolasta tuli yöllä klo 02.20 aikaan automaattihälytys. Vaikutti, että ravintolan ikkuna oli rikottu. Oli rikottu kyllä, ja perään heitettiin pommi. Koko ravintolan sisusta pamahti mäiskäleeksi, mutta henkilövahinkoja ei tullut, ravintola oli tekohetkellä suljettu.
Poliisi eristi korttelin ja pommiryhmä haravoi alueen mahdollisten suutarien varalta. Sen jälkeen aloitettiin tutkinta, rikosnimikkeenä vahingonteko ja epäiltynä tällä hetkellä ei kukaan. POLISEN
Nyköpingissä tulitoimet olivat kovat klo 02.30 aikaan. Brandkärrin ongelmaisella alueella ammuttiin rynnäkkökiväärillä. Yksi huoneisto oli joutunut ammunnan kohteeksi ja useita luoteja meni ikkunasta sisälle huoneistoon.
Haavoittuneista ei ole tietoa. Poliisi aloitti tutkinnan murhan yrityksestä, kiinniottoyrityksiä ei ole toistaiseksi. POLISEN

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.