Ruotsissa taas hurjanpuoleinen yö – ampumisia ja räjähdyksiä

Kuvakaappaus 2019-07-26 07-20-24.png

Ruotsin rintamalla on taas ollut panosrikas yö. Göteborgissa räjäytettiin ravintola ja Nyköpingissä ammuttiin huoneistoon sarjatulta.

Göteborgissa Chapmanin torilla sijaitsevasta ravintolasta tuli yöllä klo 02.20 aikaan automaattihälytys. Vaikutti, että ravintolan ikkuna oli rikottu. Oli rikottu kyllä, ja perään heitettiin pommi. Koko ravintolan sisusta pamahti mäiskäleeksi, mutta henkilövahinkoja ei tullut, ravintola oli tekohetkellä suljettu.

Poliisi eristi korttelin ja pommiryhmä haravoi alueen mahdollisten suutarien varalta. Sen jälkeen aloitettiin tutkinta, rikosnimikkeenä vahingonteko ja epäiltynä tällä hetkellä ei kukaan. POLISEN

Nyköpingissä tulitoimet olivat kovat klo 02.30 aikaan. Brandkärrin ongelmaisella alueella ammuttiin rynnäkkökiväärillä. Yksi huoneisto oli joutunut ammunnan kohteeksi ja useita luoteja meni ikkunasta sisälle huoneistoon.

Haavoittuneista ei ole tietoa. Poliisi aloitti tutkinnan murhan yrityksestä, kiinniottoyrityksiä ei ole toistaiseksi. POLISEN

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Ruotsissa taas hurjanpuoleinen yö – ampumisia ja räjähdyksiä

 1. Haha! Poliisi ei koskaan ota kerään kiinni – paitsi kantiksia jotka ovat aina niitä rasisteja tai vihapuhujia.

  44
  1. Poliisi pelkää muhiksia. Vihikset taas ovat harmittomia käsitellä, varsinkin jo ne ovat 70+ ja naisia.

   23
 2. Selailin valtamediaa ja Ylen kohdalla hyppäsin melkein kattoon kun silmiini sattui ”paukkuivat” ja kuvittelin hetken että artikkeli kertoo tämän päivän Ruotsista mutta iloni oli lyhytaikaista, koska Ylen artikkelissa ”Lämpöennätykset paukkuivat…”. Onko Suomen valtamedia jonkinlainen Takapajulan TT, kun esimerkiksi Ruotsin rikkau.., anteeksi rikollisuus, jätetään melkein kokonaisuudessaan jonnekin informaatiohorisontin usvakehään!

  36
  1. Yle katsonee, että eihän Ruotsin uudessa normaalissa ole mitään uutisoitavaa. Turha arkisilla jutuilla on mediaa täyttää.

   22
 3. Ruotsissa tapahtuu nykyään niin paljon, että voisi pitää siitä uutisointia live-seurantana ikään kuin Formulakisoista.

  25
  1. Täällä ei tarvitse odottaa, että muslimilta loppuu urakka ja se menee kotiinsa.

 4. Mä jaan paljon PT-median osoitetta sellaisille +60-vuotiaille. Tämän lähetin tädilleni pelkkänä kuvana, Aina osa niistä jaksaa sanoa, että; ei uutisissa (TV) ole ollut mitään juttua. Kerron aina, että lähteet on faktoitettu.

  Hyvää viikonloppua toimitukselle!

  15
  1. Kiitos samoin. Meillä on tosiaan hyvät lähteet ja tapa. Että valeuutisia joukkoon ei eksy..

   10
 5. Upplands Väsbyssä ovat syrjäytymisaluelaiset varastaneet kännyköitä 6 miljoonan kr arvosta elektroniikkayrityksestä, kauhakuormaajalla sisään jne. Muutenkin ovat ahkeroineet koko päivän: ryöstöjä, kimppuunkäymisiä, varkauksia, asuntomurtoja, laukauksia, ahdistelua ja seuraamista (Poliisin kotisivulta):

  28 juli 15:54, Stöld/inbrott, Upplands väsby
  Inbrottslarmet har kommit till vaktbolaget från företaget i Smedby och när väktare kommer till platsen har det varit inbrott.

  28 juli 14:55, Larm Överfall, Sundbyberg
  Larmet kommer från förbutiken till en livsmedelsbutik i Rissne.

  28 juli 15:06, Larm Överfall, Botkyrka
  Larmet kommer från parkeringsvakter som är på plats i Slagsta med anledning av att många badgäster felparkerat.

  28 juli 14:00, Larm Inbrott, Nacka
  Kameralarmet från huset i Skuru visar att en person rör sig i fastigheten. Ingen av de boende ska finnas hemma.

  28 juli 09:00, Våldtäkt, Stockholms län
  Två olika kvinnor har under morgonen anmält att de varit utsatta för våldtäkt under natten.

  28 juli 00:20, Skottlossning, misstänkt, Salem
  Anmälaren har hört flera smällar som uppfattades som skott i området kring Bockholmssättra.

  28 juli 00:16, Rattfylleri, Stockholm
  Vittnet ser en bilist komma körande i hög fart i Stureby och sedan krascha in i en lyktstolpe. Föraren springer från platsen.

  28 juli 03:24, Sedlighetsbrott, Stockholm
  En man har i Fruängen gått efter målsäganden och försökt kyssa henne. Hon har skrikit och slagit till förövaren som då lämnade. Patrullerna får en bra beskrivning på

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.