Hurja-elokuu jatkui maanantaina; ammuntaa ja raiskauksia

Maanantaipäivä jatkui samaan malliin kuin elokuu on alkanut. Murhia, raiskauksia, ampumisia ja autopaloja – näin ensialkuun.

Lauantaina ilmoitettiin kadonneeksi 12-vuotias Mahmoud-niminen poika Tukholman naapurissa Värmdössä. Poika katosi lauantaina 17.30 aikaan Ösbysssä kun hän oli sukulaisensa kanssa matkalla pelaamaan palloa. Tuttava poikkesi kauppaan ja poika hävisi sillä aikaa.
Poika löytyi tänä iltana vedestä. Poliisi tutkii asiaa murhana, mutta kannattaa huomata se, että koska poliisi ei vielä tiedä kuolinsyytä niin tutkinnassa on lähdetty pahimmasta mahdollisesta. Kuolinsyytutkinta voi poistaa kokonaan rikoksen mahdollisuuden.
Mutta varmoihin asioihin. Malmössä laitettiin pystyyn tulitaistelu klo 21.40 aikaan Holman ongelmalähiössä. Asunnossa oleskellut henkilö soitti ambulanssin, sillä jalkaan oli tullut ampumapipi. Asia kirjattiin törkeänä pahoinpitelynä, sillä ampumahaavat vaativat lähinnä puhallusta.
Uppsalassa raiskattiin yöllä nuori tyttö. Tyttö oli matkalla yömyöhään kotiinsa kun tuntematon mies hyökkäsi kimppuun ja raiskasi. Uppsalassa on tapahtunut nyt kolme raiskausta ja yksi raiskauksen yritys kolmen päivän sisällä.
Poliisin mukaan vaikuttaa siltä, että kyseessä on yksittäistapauksia, eikä liikkeellä ole sarjaraiskaaja.
Svavlövissa räjäytettiin maanantaiyönä vielä poliisiaseman etuovi palasiksi. Klo 01.30 aikaan viritettyyn jytkyyn heräsi naapurusto, joka panikoi soittamalla hätäkeskukseen. Ovi remonttiin (Kuvia linkin takaa SVT:n uutisiin).
Jönköping poltettiin yksi auto, Västeråsissa kaksi ja Uppsalassa kolme.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sverige är fantastisk

Mikä on tämän sisällissodan seuraava vaihe? Keksivätkö jotain uutta vai jatketaanko samaan malliin?

fatwantarkistaja

Junansuistamiset näiltä saattaa puuttua kokonaan. Mietin tuossa, että menee jo terrorismin puolelle, muttei välttämättä, on tavarajuniakin. Poikain kujeiluahan semmoinen, on ennenkin laitettu lanttia kiskoille. Niissähän voi olla jotain kivaa rahtina, iso porukka pitämään älämölöä, eikä poliisi tule kilometriä lähemmäs, hyötyy samalla.

rtellinen

Vasemmistofasistinen yhteiskuntaterrori kantaa hirvittävää satoaan. Löfenit edeltäjineen ja kaltaisineen uivat päälakeaan myöten oman kansansa veressä keskittäen raatelemansa yhteiskunnan jäljellä olevat voimavarat vihapuheen torjuntaan. Eli punanatsien harjoittamaa hävitystä, märättämistä ja sekasortoa vastustavien puheiden ja kirjoitusten kriminalisointiin ja kyttäykseen. On siinä porukkaa. Samanarvoisuudesta, suvaitsevaisuudesta, tasa-arvosta ja hyvinvoinnista itse särkemänsä yhteiskunnan raunioilla höpisten, hyväntekijänäkin mukamas patsastellen. Mokomatkin ketaleet. Miten nämä retkut voivat katsoa peilistä omaa naamaansa? Mikä piru heidät nostaa kerta toisensa jälkeen valtaan? Mikä sarvipään raato saa ihmiset antamaan äänensä näille tuholoisille?

RKT

Taidatkos tuon nasevammin sanoa. Hallitsijoukkomme usko asiaansa on raudanluja ja toisaalta eiväthän he koskaan myöntäisi olleensa väärässä. Tästä ei ehkä ole ulospääsyä.

Juuankoskipäivää

Eli sisällissota kansalaisia vastaan jatkuu kiivaana ja sosdemit kiittää.

Uuno Arvo Vassarinen

Täytyy ymmärtää että rasismiin vastataan väkivallalla ja täytyy myös ottaa huomioon sosioekonominen puoli. Jos vaikka kymmenlapsinen perhe joutuu asumaan pienen pienessä omakotitalossa ja vanhemmat ja vanhimmat lapset ovat työttöminä, niin silloin perhe ilman muuta (riistokapitalistisessa yhteiskunnassa) on pakoitettu hankkimaan lisätuloja erilaisilla rikoksilla.

NähtyOn

Kunnon aivopieruja, huh, huh.

Mao Se Tunker

Kyllä ja Li Anderssonin ja Paavo Arhinmäen mallin sekä esimerkkien mukaan se parempi “erilainen” väkivalta on jees.
Vasemmistoliiton maailmankuvassa näyttää olevan oikeita ja vääriä ihmisiä. Ja väkivalta väärin ajattelevia eli ei kommunisteja kohtaan olisi ilmeisesti ihan okei.
Nykyhallitus on kiihkoviherkommunustinen.
Koska täällä alkaa hallituksen ja sen kannattajien toimeenpanemat väärin ajattelijoiden leiritykset?
Ajatukset on jo kielletty ja kirjojakin on ehdotettu kommunistien toimesta poltettavaksi.

Mitta täyttyy

Yöllä heitettiin molotoveja HVB- hemmetin eli nuorisoasuntolan seinään Hemmestassa, Värmdössä. Tietääkseni siellä asuu afgaaneja. Afgaaneja pyörii joka puolella Värmdössä, mm busseissa (joissa samanuskontoiset kuskit pitävät rukoushetkiä).

PastoriNikulainen

Kohta kun erdogan pyllistää ja jyrähtää eurooppalaiselle sivistykselle
rikastutaan koko eurooppa. Lipposen paavikin totesi muinoin -97 vuoden haastattelussa
jotta islamista tulee Suomen pääuskonto. Jouko Turkka (hardcore taiteilija) haastatteli liivo papposta tuolloin.
Rajat kiinni laittomilta! – sanon minä apinanraivolla ja vähän paviaaninkin.

jarppe

Hälyyttävä tilasto Helsingissä alle 10 vuotiaista lapsista on jo yli puolet muslimeita. Sama on Helsingin lähikaupungeissa. Islamisaatio leviää vauhdilla Suomessa. Suomessa yli 100 moskeijaa ympäri Suomea. Muslimeita tulee joka päivä lisää turvapaikanhakijoina, pakolaisina, perheenyhdistämisenkautta sekä laittomasti maahan noin 60 000- 80 000 vuodessa lisää. Kuka tahansa rikollinen, terroristi, elintastopakolainen voi tulla Ruotsin kautta Suomeen ilman mitään henkilöpapereita elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla Suomessa. Noin 90% muslimeista elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla ja pysyy työttömänä