Ruotsissa taas useita ammuskeluja eillisen päivän ja yön aikana

Kuvakaappaus 2019-08-07 10-54-03.png

Alkuviikkoa on säestänyt usea ammuskelu. Västeråsissa näyttää olevan päällänsä täysimittainen sota.  Tenstassa taas aamuinen koirankusettaja löysi pensaasta raadon.

Taistelujen paino on eillisestä alkaen Västeråsin rintamalla. Ensimmäinen taistelu käytiin Bjurhovdassa eilen hieman ennen iltapäivä kolmea. Sotajoukot kohtasivat kerrostalon pihamaalla ja molemmat poolit avasivat samantien tulen.
Silminnäkijöiden mukaan paikalta poistuu autolla ainakin yksi mies ase kädessä.
Kohta taistelujen jälkeen Västeråsin sairaalaan ilmaantuu poliisin tuttu parikymppinen nuorukainen, jolla jalat hieman huonossa kantokunnossa. Vammat eivät kuitenkaan hengenvaarallisia. Poliisi otti myöhemmin illalla kiinni teosta epäiltynä niin ikään parikymppisen nuorukaisen. Asia muuttui murhan yrityksestä pahoinpitelyksi (=tarkoitus ei ollutkaan tappaa vaan tönköttää polvet).
Kun päivän ampumiset saatiin valmiiksi aloitettiin yöllä toinen. Tällä kertaa rintamalinja oli siirtynyt  Västeråsin keskustaan. Klo 02.35 alkoi paukkua. Hammarbyssä kuului useita laukauksia.
Ampuminen tapahtui talon pihalla. Naamioituneet miehet saapuivat paikalle ja paukuttivat lippaat tyhjäksi kohteeseen ja poistuivat paikalta. Poliisi saapui nopeasti ja vakavasti haavoittunut mies vietiin sairaalaan.
Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä ja jos kohde kuolee murhana. Toistaiseksi tässä tapauksessa ei ole kiinniottoja. Poliisin mukaan ei voida poissulkea, että teoilla olisi jotain yhteyttä.
Pt-median Västeråsin alamaailman asiantuntija kertoo, että eillinen ampuminen oli selvä kosto aiemmasta ampumisesta. Nyt kohteena ollut uusruotsalainen on ollut epäiltynä vastaavasta teosta joitakin kuukausia sitten, mutta päässyt vapaalle. Kun taas öisessä ampumisesta hän ei osaa sanoa mitään. Teko tapahtui keskiluokkaisella omakotitaloalueella ja talon pihassa. Oliko kohde sattumalta paikalla vai onko keskiluokkaisella perheenisällä jotain hämäräbisneksiä, joita ratkotaan ampumisella.
POLISEN
Kuvakaappaus 2019-08-07 10-56-34.png
Tukholmassa saatiin sentään raato eikä mitään ohiammuskelua. Ohikulkija löysi aamukuudelta pensaikosta hengettömän miehen Tenstan keskustassa. Poliisi ei kerro asiasta sen enempää kuin sen, että hengetön oli löydettäessä ja asiaa tutkitaan murhana.
Voisiko kyseessä olla eillisillan ampumisen kohde? Illalla kuultiin Tenstassa ammuskelua, mutta tekopaikkaa ei voitu kohdistaa mihinkään erityiseen paikkaan.
POLISEN

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tönkötys lisääntyy

Tulevaisuuden Ruotsi: tönkköpolvisia mennä tököttää joka puolella, varsinkin ghettolähiöissä. Kenties heille annetaan kimppataxi tai tönkköpolvisten invabussi?

Tommy the Who

Epäilyttävä uutinen. Ruotsin poliisi olisi muka saanut jonkun keppostelijat kiinni!?

Suomi Finland

Kyllä ruotsalaiset kirurgit tulevat olemaan kaikkein parhaimpia polvien korjailussa. Jotain hyvää sentään?
No ei. Eihän polvia tarvitse tuollai korjata, jos kehareita ole olisi.
Ja eri asia myös on, voiko millään nykyisellä keinolla edes saada kunnon tulosta aikaan. Millään järkevällä instanssilla ei taatusti ole motivaatiota alkaa kehittelemään parempia metodeja vammojen fiksaamiseen. Tai ehkä alkaa sitäkin löytymään, kun feministihallitus avaa valtion pohjattoman keharimäärärahakirstun.

fatwantarkistaja

Polven tekonivelleikkaus Eestissä 6990€ (eka, jonka kuukletin). Ottaa reilusti vaan fattasta rahat pois tuollaikin.
Kerran näin tuollaisen jäykistetyn matun, kävi miltei sääliksi.. ja aivan turhaan, kajonnut tietysti jonkun väärän klaanin lapseen ja saanut tuta lyijyä.

Huh heijaasta

Lapin Kansa nimisessä “lehdessä” joku lekuri, joka oli muinoin opiskellut lekuriksi Ruotsistanissa, ylisti ruotsistanin erääksi ehken planeetan turvallisimmists paikoista. Raiskauksia ja ammuskeluja kuulemma ei ennen ilmoiteltu nyky hanakasti. Niinpä eukko olikin löytänyt tilaston, jonka mukaan: ammuskellaanhan ja raiskataanhan Suomessakin. Ihmettelen ämmän motiivia valehdella noin julkeasti. Ettei vaan hoitele “alaikäistä” sotilasta siipien suojassa. Äärisuvakki joka tapauksessa tuo kanan kasvattaja.

fatwantarkistaja

Millähän tuo alaikäisten perhepäivähoitaja muka on faktansa selvittänyt? On varmaan kysellyt 90-luvulla syntyneiltä raiskauksen uhreilta: “olisitko 60-luvulla ilmoittanut, no et varmaan olis, ethän olis fakin lutka, nih”. Johonkin tutkimukseenhan tuon törkeän valehtelun on pohjattava, siihen ei vaan taideta koskaan vedota ikinä missään.
Miksei ole mahdollista, että ilmoittelukynnys onkin korotettu korkeuksiin ja raiskauksia tapahtuu aivan ***tanasti enemmän kantaväen toimesta? Muslimipakolainenhan ei koskaan syyllisty vääryyteen. Uskoisin mieluummin tuon valeen. Jos muslimi joskus tuomitaan, se on oikeusmurha ja polpon vaino.
Miksei sama selitys toimi kääntäen? 70-luvulla kuoli liikenteessä jopa 1100 ihmistä vuoden aikana, niin nykyäänkin, useimmista kuolonuhreista ei vaan ilmoiteta, koska aihe ei ole ollut sosiaalisessa mediassa yhtä lailla esillä ja rasismi. Kutsukaa Taponen ja saadaan ääriääriäärioikeistokin syylliseksi.

PastoriNikulainen

Ruotsi on shithole-coutry. Amen.

Ärsyyntynyt kansalainen

Ruotsissa ja Tanskassa vaikuttaisi todellakin tapahtuvan kaikkea reviirikiistoista aina grooming-parttyihin.
Näistä pitäisi oikeasti kuulla Suomen medioissa. Ihminenhän ei ole tyhmä, mutta massat on tyhmiä. Vanha sanonta. Vihreä ovat pahimpia ja hyödyttömämpiä. Ne pelaa jonkun pussiin 100% varmuudella ja Ohisalo on yksi helvetin kätyri.
Enkä paskaa puhu, koska isän puolelta tuleva tätikin muutti tämän Ruotsiin tulleen invaasion vuoksi pois ensin Tukholmasta ja sitten Malmösta (vuonna 2012). Nyt hän on muuttanut takaisin Suomeen ja Helsinkiin. Hän ei muuttanut Itä.Helsinkiin, koska oli nähnyt Youtube-videoita sieltä.
Ensin hänelle osoitettiin “turvapaikka” vuokralle jonnekin Kontulaan, mutta sehän ei käynyt sille ja asuu nyt jossain Kotkan (vissiin Karhulan) suunnalla. En muista näitä vuosilukuja tarkkaan kun emme paljoa yhteydessä ole ja hän yli 70-vuotias. Muutti aikoinaan sairaanhoitajaksi Ruotsiin kun olin vasta pari vuotias. 70-luvulla kuitenkin. Helvetti mä oon vanha…
Mun mielestä tää kansansekotus hanke menee just tälleen ja jostain helvetin Eritreasta lennätetään tänne porukkaa tulevaisuutta silmällä pitäen. No mulla ei ole lähteitä kuin Magneetti ja pari muuta, mutten voi niitä laittaa lähteeksi, koska Suomen media on aivopessyt Magneettimedian olevan natsi lehti. No BS. Luen silti ko. lehtiä, kun mua kiinnostaa mitä tulee tapahtuu tulevaisuudessa. No sota syttyy salettiin joskus. Soros on oikeasti mielipuoli.

Ärsyyntynyt kansalainen

Nii tää piti laittaa:
“Iltalehti on poliittisesti sitoutumaton ja riippumaton kansanvallan puolustaja. Se pyrkii edistämään taloudellista ja henkistä hyvinvointia, oikeudenmukaisuutta sekä yksilön vapautta ja yritteliäisyyttä.”
Heh vittu mitä ripulia.

fatwantarkistaja

Aprillii, jua ripulivellii. Iltalehti yritti kylläkin edistää Rami Jaaberin taloudellista pahoinvointia myymällä tämän kultaista Mersua. Ajatelkaa: kaksi tonnia kultaa lähes ilmaiseksi ja Palestiinan kruununperijä läpsyttämään räntäsateeseen. Ainakin henkinen puoli saa levätä, jos metsään eksyy panikoidessaan, ei kotopuolessa sellaista henkireikää olekaan, mitä meidän luonto tarjoilee ja siellä lymyävät otukset.