Malmössa taas ammuskelua, muutama sairaalaan

Ruotsissa on taas ammuskeltu parin päivän aikan niin paljon, että ei pysy perässä. Otetaanpa lyhyt katsaus Malmön rintamalle.

Eilen iltapäivällä ilmaantui Malmön sairaalaan nuorukainen, jolla oli sotavammoja. Mies täynnä luodinreikiä kuin Juho Kaaponpoika Helapää olisi ollut vastassa. Vastassa ei kuitenkaan ollut Wild Finn vaan Wild Neo Swedes. Uusruotsalaiset nimittäin olivat laittaneet pistoolitaistelun pystyyn klo 14.00 aikaan Nydalan ongelma-alueella.
Nuorukaiset olivat ampuneet, sen jälkeen kannettiin vastuu veronmaksajien kontolle Malmön sairaalaan leikattavaksi.
Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Nimittäin kukaan ei ole nähnyt mitään, kuullut mitään eikä tiedä mistään mistään. Yritä siinä sitten tutkia asiaa.
Torstai toivoa täynnä, ainakin Solbackenin alueella. Vähän ennen ilta viittä laitettiin pystyyn pistoolitaistelu, johon osallistui useita nuorukaisia. Sotatoimet käytiin yleisellä paikalla suositussa puistossa lähellä isoa urheiluareenaa.
Poliisi sai useita soittoja, että nyt ammutaan ja kunnolla. Paikalle mentiin nopeasti ja monella partiolla. Sotatoimet olivat kuitenkin siltä erää ohi. Poliisin tehtäväksi jäi kuskata pensaasta löytynyt haavoittunut sairaalaan paikattavaksi.
Asiaa tutkitaan, mutta rikosnimikettä ei ole vielä tarkennettu.
Viikonloppu edessä, joten Ruotsissa tulossa hurja pyhä.