Irakilainen vapautettiin seksirikossyytteistä

Varsinais-Suomen käräjäoikeus hylkäsi tänään antamalla päätöksellään 28-vuotiasta irakilaista vastaan nostetut syytteet mm. törkeästä raiskauksesta. Ainoastaan pahoinpitely jäi voimaan, josta annettiin pikku sakko.

Tapauksen syytteet perustuivat siihen, että asianomistaja oli mennyt 13-vuotiaana naimisiin Irakissa syytetyn kanssa. Tyttö tuli Suomeen 14-vuotiaana. Syyttäjä vaati alunperin miehelle rangaistusta ihmiskaupasta, törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lisäksi listalla oli väärennys ja pahoinpitely.
Käräjäoikeus perustelee vapauttavaa päätöstä sillä, että ei ole pystytty näyttämään toteen, että asianomistaja (tyttö) olisi ollut tekohetkellä 1.5.2014 – 21.7.2014 väitetysti alle 16-vuotias, tai että vastaaja olisi ainakaan tiennyt tytön alaikäisyydestä. Tytön, tai naisen, passissa ikä oli Suomeen tullessa 19-vuotta. Näin ollen kukaan ei oikeastaan tiedä tytön oikeaa ikää.
Miehelle lätkäistiin 240 euron sakko pahoinpitelystä, joka kohdistui tyttöön, tai naiseen, joka lähti lätkimään liitosta miehen väkivaltaisuuksien takia.

Turussa aloitettiin oikeus ns. lapsivaimotapauksen tiimoilta

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä

Annettiinko Allahin käydä oikeudesta?

Tarua ihmeelisempää

Kyllä. Allah ja Mohammed on päävastuullisia pedareita ja homppeleita.

Nestori Lundahl

Pian saandaankin sitten lukea kuinka lätkimään lähtenyt vaimo pääsi hengestään.
Nehän eivät lähde lätkimään!

Pirtsakka

Muutama vuosi sitten telkusta tuli dokumentti suomalaisesta nuoresta naisesta, joka oli erehtynyt menemään naimisiin kunniakulttuuria edustavan henkilön kanssa. Tulikin ero, ja nuori nainen joutui muuttamaan toiseen kaupunkiin ja sai uuden identiteetin, jonka avulla pystyi aloittamaan uuden elämän. Hänellä oli pieni lapsi, ja hän pelkäsi henkensä edestä saatuaan eron jälkeen tappouhkauksia eksältään ja myös tämän suvulta. Nainen halusi varoittaa kaikkia nuoria naisia tekemästä samaa virhettä. Dokumentille ei ole näytetty jatkoa, joten ei ole tietoa siitä, kuinka tuo nuori nainen lapsineen on saanut elämänsä järjestykseen – jos ylipäätään on saanut.

fatwantarkistaja

Pirtsakka Se on tasa-arvoa se, uusi nimi kaikille perheenjäsenille, toisille jo etukäteen, ettei kiduttajan ura tule ilmi.

Anonymous

Jeffrey Epsteinkin on herrasmies verrattuna näihin Irakin kultakimpaleisiin ja työvoimapulan paikkaajiin.

Tulevaisuus on suorastaan mahtava

Lisäkshän nää maksaa meidän eläkkeet.

John MacMunne

Ilman muuta ja tekee vielä ”törkeen siistii safkaakin”…

Erkkaope

Näitä lapsivaimojuttuja tulee julkisuuteen aina tasaisin välein. Osa on sellaisia, joissa lapsi lähetetään Suomesta entiseen kotimaahan jollekin sukulaismiehelle. Se, mitä olen ihmetellyt, miksi tyttöjen vanhempia ei aseteta syytteeseen suoranaisesta ihmiskaupasta. He ovat aivan yhtä syyllisiä kuin aviomieskin.

Anonymous

Ihmiskauppaa Irakilaiseen tyyliin ja se kuuluu kulttuuriin kuten Suomessa kesämökki ja Juhannus.

fatwantarkistaja

Aviomies saattaa myös saada hieman kulttuuria, ellei ota 9-vuotiasta serkkuaan. Tietääkö edes toisen ikää ennen tikkienpoistoa? Pimeessä vielä.
En siis puolustele sitä miestäkään, vanhemmat nuo hommat taitavat kuitenkin sopia aika pitkälti.

kari ilmarinen

Kuten afgaanipallerot Ruotsissa, niin yhtä lailla ovat lähi-itälaiset (ja somalit tietenkin) Suomen valtion erityissuojelussa. Kuka tätä kestää?!

Irakkilainen mikropenis

Kikkeli oli niin pieni ja huomaamaton ettei se tehnyt mitään vahinkoa?

Juha 06

Tietyissä maissa länsimaisia turistejakin voidaan rangaista esiaviollisesta seksistä ja aviottoman lapsen kantamisesta, jos tälläinen tilanne siellä havaitaan. Miksei siis Suomessa voida rangaista maahanmuuttajaa alaikäisen raiskaamisesta?

kari ilmarinen

Hyvä huomio – eipä ole vastaavaan vertaukseen juurikaan valtamediassa törmännyt.

Shariatieteen tri

Arvaa! Koska Suomen Sharia ei ole vielä täydellinen.

fatwantarkistaja

Koska Kela on maksanut muslimille 9-vuotiaan seksiorjan? Passissa luki 90v, joten ko pskapaperin mukaan kyseessä on isoisoisotäti, eikä lapsi.

Huru-ukko

Älähän huoli, valtiovarainkanisteri keroo, että Suomi tarvitsee kymmenin tuhansinmaahanmuuttajia työvoimapulaa paikkaamaan. Kun julkiselta sektorilta (kunnat, valtio) eläköityy sankka joukko lähivuosina porukkaa. Ja jotenkin se vaje pitää korvata. No mamuthan sopii siihen hommaan hyvin, kun ne ei tee mitään. No eihä ne eläköityvätkään ole tehneet mitään, joten win/win tilanne:)