Uusi viikko aloitettiin Malmössä aamuisilla ampujaisilla – kolme sairaalaan

Kuvakaappaus 2019-08-26 12-35-03.png

Myös Malmössä aloitettiin viikko ampumisilla. Ainakin kolme henkilöä on viety vakavasti loukkaantuneena sairaalaan klo 10.00 aikaan sattuneessa ammuskelussa kaupungin keskustassa.

Poliisi sai hälytyksen hieman ennen aamu kymmentä Malmön keskustasta Slottstadenista. Tietojen mukaan useat henkilöt olivat avanneet tulen toisiaan kohti ja kymmeniä laukauksia ammuttiin. Tapahtumapaikka oli siis yleinen katu ja teolla kymmeniä silminnäkijöitä, jotka joutuivat maastoutumaan pensaisiin ja autojen taakse ammunna alettua.

Kun poliisi saapui paikalle niin kentältä löydettiin ainakin kolmen haavoittunutta, jotka on viety sairaalaan. Ketään ei toistaiseksi ole otettu kiinni epäiltynä teoista.

Viime yönä poltettiin myös muutama auto ongelmalähiö Lindängenissä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Uusi viikko aloitettiin Malmössä aamuisilla ampujaisilla – kolme sairaalaan

 1. Jatkuvalla syötöllä näitä juttuja. Eikö kellään päättäjällä ole juolahtanut mieleen. ettei kansa kaipaa tällaista paskaa? Ei ilmeisesti ole tai siitä ei välitetä. Ohisalo julistaa, että oikeus turvapaikkaan menee kaiken muun edelle. Ei ei ole mitään väliä, jos naisia joutuu raiskatuiksi, nuorisoa ryöstettäväksi… jne… jne… Kunhan vain Muhammed ja Ahmed saavat turvapaikan…

  52
 2. Ruotsalaiset räjäyttivät Tanskan verotoimiston ja ruotsalaiset myös ampuivat poliiseja Suomessa. Olisiko Suomen poliisin pidettävä yleiset hirttäjäiset jollain torilla että näin käy ruotsalaisille jotka tulevat rähinöimään Suomeen.

  40
  1. Dear @realDonaldTrump, Sweden is immigration friendly, international & liberal. One of the most prosperous, richest, safest places on earth.

   17
 3. Onkohan Lööperin Steffolle välähtänyt vielä että nyt alkaa jotakin olla hiukkasen pielessä?

  24
 4. Nainen, jota (videosta päätellen) moniosaaja ampui, kuoli. Naisella oli vauva mukana, ei haitannut moniosaajaa.

  19
  1. Järkkyä, tunti tai alle on siitä kun vinkattuna Aftonbladetin etusivulta bongasin jutun ja silloin päähän luodista saanut vauvan äiti oli vielä hengissä – vakavasti loukkaantuneena – tarkistin heti sun kommentin jälkeen Aftonbladetin uusiksi, ja juttua oli tullut lisää. Olet oikeassa, vauvan äiti kuoli. Siellä on 2 muuta loukkaantunut. Ei saa selkoa, osuiko ilmeisesti maalitauluna olleeseen vauvan isään / mukana olevaan mieheen. (Vanhemmuuden oletin, puhuttiin vain parista, jolla oli vauva mukana).

   Tekijä oli naamioitunut eikä taustasta tietysti tiedetä tai sanota.

  2. Jack of All Tradesia ei haittaa oheisvahingot, ne on vaan plussaa ja antaa lisaa rispektia aamuisin fattajonossa….

   11
 5. Ruotsi on villiä länttäkin villimpi.
  Jos ruotsinmaalla kuvattaisiin tosipohjainen toimintaleffa ei siinä olisi yhtä tylsää hetkeä.

  20

Comments are closed.