Malmön maanantaiaamuisen murhan uhri oli oikeudessa todistajana

f7766e50-e4e1-4da8-a0ce-470b198f7cfb.jpg

Malmön aamuisen ampumisen tausta alkavat selviämään. Uhriksi joutunut nainen oli ollut todistajana eräässä kuuluisuutta saaneessa murhaoikeudenkäynnissä, josta tänään annettiin hovioikeuden päätös.

Tapahtuman kuvaus on suurinpiirtein seuraava. Aamulla hieman ennen kymmentä uhriksi joutunut nainen oli ulkosalla asuntonsa läheisyydessä lapsensa kanssa. Naisella oli sylivauvaikäinen lapsi sylissään. Ampuja saapui jostain, käveli suoraan naisen luokse ja ampui tätä useilla laukauksilla päähän.
Lapsi tippui maahan ja nainen lyyhistyi asfalttiin. Sivulliset yrittivät tyrehdyttää verenvuotoa mutta edes nopeasti saapunut ensiapu ei voinut enää pelastaa naista. Tapahtumalle oli useita silminnäkijöitä ja yksi kuvasi parvekkeelta filminpätkän, jossa ampuja kävelee ympäriinsä tekopaikan läheisyydessä.
Uhri, noin 30-vuotias nainen, on ollut jonkinlaisessa todistajan roolissa suurta huomiota saaneessa murhatapahtumassa. Ongelmalähiö Fosiessa tehtiin syyskuussa sellainen rysäys, että paremmasta väliä. Murhamiehet, joita oli ainakin 3-4 yhyttivät kohteensa, jotka olivat liikkeellä autolla. Tapahtumassa ammuttiin Kalasnikovilla ja pistooleilla. Yhteensä kohdeautoon ammuttiin ainakin 30 laukasta.
Yksi uusruotsalainen pääsi päiviltä ja kolme sai vakavia vammoja. Useita luoteja meni sisälle sivullistenkin asuntoihin, mm. huoneistoon, jossa oleskeli lapsia. Kaiken kaikkiaan tapahtumasta oli kiinni kahdeksan uusruotsalaista, mutta lopulta oikeudessa saatiin näyttöä vain 22-vuotiaalle uusmalmölaiselle murhasta ja kolmesta murhanyrityksestä 11 vuoden vankeuteen. Hovioikeuden tuomio julistettiin siis tänään,
Uhriksi joutunut nainen oli toiminut lääkärinä ja hoitanut ainakin yhtä ammuttua kohdetta ja häntä kuultiin lääkäritodistajana. Niin ikään nainen oli kertonut, että olosuhteet sairaalassa ovat tällä hetkellä hyvin huolestuttavat.
Poliisi on ottanut ampumisesta kiinni yhden henkilön epäiltynä murhasta. Asiaan liittyy myös yksi poltettu pakoauto, joka löytyi murhasta tunnnin päästä poltettuna.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
lebensraum

Eipä enää hirveesti tipu sääliä demareita äänestäneelle lekurillekkaan. Sitä saa mitä tilaa. Toivottavasti lapsi saa kunnon sijaisvanhemmat.

Vähän respektiä kommentteihin

Mistä sinä tiedät keitä lääkäri äänesti? Yli miljoona ruotsalaista äänesti Sverigedemokraatteja viime vaaleissa.

Monikulttuurisuus on rikkautta

Minkä kotona oppii, sen ulkona osaa.

fatwantarkistaja

Hoidat väärää uhria ja sinut murhataan, kivat uudet lait Kalifaatti-Ruotsissa. Mitäs hän muuten todisti? Sen, että uhri kuoli ampumavammoihinsa? Eikö todistajat murhata yleensä etukäteen? Kannattaisiko eriväriset varuiksi kuskata johonkin moniosaamolaan, ettei tule kiusausta tehdä tällaisia kohtalokkaita hoitovirheitä.
Opimme ainakin sen, ettei kannata nähdä mitään. Yksi matu vähemmän, mutta lohduttaahan tieto päivittäisistä uusista tulijoista.
Hoitohenkilökunnalle ehkä jatkossa joku numero, josta vain viranomainen voi selvittää henkilöllisyyden? Ja burka joka iikalle. Eiku shariapoliisi tulee ensi vaaleissa ja burka miehellä tietää ilmalentoa. Robotti ei ehdi ajoissa, ellei oteta bangladeshilaisia rottapoikia koodaamaan, vaimistävitustaneolivat.

John MacMunne

Sillä, että murhataan vasikoita ym. saadaan rispektiä.
Eli ajankohdalla ei niin väliä: pääasia, että murhataan.

Rajat auki kaikilla on ihmisarvo, paitsi nettoveronmaksajalla

Oliko ”Lääkärit vailla aivoja” NGO yhdistyksen lääkäri ?

SOS! Mayday!

Rinkebyssä palaa! 50 palomiestä paikalla!
Ruotsi on vajoamassa totaalisesti pohjalle vaikka sinnikkäästi yritetään pitää kulisseja pystyssä.
Eilen illallakin tuli Poliisin iso helikopteri pörräämään yllemme hakuvalojen kanssa joten äkkiä sisään.
Eihän sitä tiedä mitä sekopäätä taas haettiin ja jos Poliisille soittaa ja kysyy niin eivät kerro.

Musta makkara

Ei taida tulevaisuudessa olla porukalla intoa enää todistella yhtään mitään. Mikä taasen lisää ongelmia muualle.
Ruotsilla on kaksi vaihtoehtoa: Gestapo tai shariapoliisi. Jälkimmäinen tulee joka tapauksessa, jos ei ole munaa pistää kunnon vaihdetta silmään…

Allu Tyhmänen

Rispektiä bro, rispektiä. Ruotsi on maailman turvallisin lmaa asua.

Anonymous

Tarvitaan Gestapon otteita jos meinaavat maahan palauttaa yhteiskuntajärjestyksen naapurit.

Anonymous

Kyllä tarvittaisiin erittäin kovia otteita jos meinataan paluttaa roti yhteiskuntaan. Ruutia pitäisi polttaa säästelemättä.

Aikki.

Todella surullista. En voi käsittää miten Ruotsissa annetaan ampujan kaltaisten ihmisten kulkea vapaana. Sosiaalidemokraatit ovat saaneet paljon pahaa aikaan pohjoismaissa ”hyväntahtoisuudellaan” Heille rikolliset ovat paljon tärkeämpiä, kuin normaalit ihmiset. Vankiloista on tehty lomahotelleja, joissa roistot viihtyvät. Kaiken lisäksi heidän vuoksi maan oma kulttuuriperinne on tuhottu maahanmuutolla maista, joissa ei kunnioiteta edes ihmishenkeä. Toivottavasti karkottavat ampujan tuomittavaksi sinne, mistä on tullutkin.

äläbäläväbäläpä

Lä unta näe! Ettäkö hitsarin sotaa käyvä kurjala muka karkoittaa mutakuonon.

Mohammed Al Mohammed

Tämäkin olisi voitu välttää jos ruotsin kaikki naiset jo suostuisivat väistämättömään, pukeutumalla burkaan. Nooh, vielä muutama vuosi odotellaan. Allah Akbar.

aliählämalävabäää

”…Uppsalassa, Vaxjössa, Västeråsissa ja Örebrossa on yhteensä 61 aluetta, joista 23 on erityisen vaaranalaisia, kuusi (6) on riskialueita ja 32 vaaranalaista.”
Lappilaisen psykolekurin, kouluttautunut aikoinaan Uppsalassa, sontasiioniin tekemän julkisen kirjoituksen mukaan ruotsistan on erittäin turvallinen maa. No joo, sotaa käyväksi maaksi se on melkoisen turvallinen, ok.

pena

Ainoa ratkaisu on raaka sisällissota. Joko neekerit tapetaan tai valkoiset tapetaan. Jos sotaa ei tule, neekerit tapaa valkoiset hitaasti mutta varmasti. Tästä voi kiittää pääasiassa valtamediaa joka sensuroi ja vaikenee ongelmista. Valtamedia estää avoimen keskustelun. Tämän ansiosta poliitikot pääsevät tekemään sekopäisiä juttua. Ja poliisia voi syyttää kanssa, koska poliittinen poliisi käy sotaa kansalaisia vastaan.

Lennart

On kyllä surullista katsottavaa tuo länsinaapurin touhu. Tilanne on muuttunut huonosta katastrofaaliseksi parin viime vuoden aikana. Toivottavasti Suomi ei seuraa perässä.

Pönttö suvakki

Suomi seuraa perässä.