Tukholma: nainen ammuttiin hengiltä ikkunoiden läpi huoneistoon

Ampujaiset jatkuvat. Tällä kertaa Tukholmassa ammuttiin nainen hengiltä. Tapahtumapaikkana Tukholman länsiosissa Råckstan hieman ongelmallinen alue.

Ampuminen tapahtui klo 01.30 aikaan, josta tuli useita soittoja hälytyskeskukseen. Poliisin saavuttua paikalle pystyi poliisi paikantamaan ampumisen siten, että ulkoa kadulta tai pihalta oli ammuttu huoneistoon ja nainen löydettiin menehtyneenä huoneistosta. POLISEN

Tukholman Vällingbyssä asuva muuan mies kertoo Pt-medialle:

– Joskus puoli kahden aikaan oli matkalla töistä kotiin ja istuin Råckstan K-Cirklellä kaffeella. Istuin autossa ovi auki ja vetelin tupakkia kun jostain Råckstan suunnasta kuului aivan selvä konekiväärin papatus. Aivan ilmiselvä sarja laskettiin ilmoille. Ei tullut mieleen kyllä mitään muuta kuin AK47. Äänen pystyi paikantamaan johonkin Vällingbyhyn päin menevän Multrågatanin varrelle.

– Muutama minuutin päästä poliiseja alkoi saapua paikalle ja ambulanssi. Sitten Råckstavägeniltä risteävä Multråvägen suljettiin poliisinauhoilla.
Alue, jossa ampuminen tapahtui on Vällingby-Råcksta-aluetta. Juuri kyseinen alue ei ole tunnettu niin-kovin-ongelmaisena alueena. Poliisi tutkii asiaa murhana, ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä teosta.

Subscribe
Notify of
guest
54 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
28.8.2019 09:44

Olisiko nyt käsillä ne kovat ajat?

Loppu lähestyy
Loppu lähestyy
28.8.2019 10:32
Vastaa...  Anonymous

Jos tarkoitat (Raamatun) apokalyptisiä ”lopunaikoja”, vastaisin, että kyllä veli, luulenpa, että ne ovat alkaneet. ”Jyviä seulotaan akanoista”, eli erotellaan lampaat vuohista, näin se on. Tämä ei kuitenkaan ole vielä itse maailmanloppu.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
28.8.2019 22:34
Vastaa...  Loppu lähestyy

Ruåtsin todelliset kasvot alkavat paljastumaan -ja voitte olla varmoja että rakas naapurimme on tälläkin kerralla järjestänyt asiat niin että suomalaiset vedetään mukana samaan synkkyyteen -tai työnnetään sinne jo edeltäkäsin.

rocky
rocky
28.8.2019 22:18
Vastaa...  Anonymous

Ei,tähän pitää vaan tottua.

Paavo Pökäle
Paavo Pökäle
29.8.2019 14:00
Vastaa...  Anonymous

Kovat ovat ajat, jos AK47 verrataan konekivääriin. Jos se englantilaisittain sanotaankin machinegun, niin se ei välttämättä ole konekivääri, vaan saattaa olla konepistooli, rynnäkkökivääri, tai joku muu sarjatuliase. Se machinegun aina suomennetaan väärin, vaikka joku ampuisi selvällä Suomei konepistoolilla, niin se on machinegun. Sama Jatimaticin kohdalla ja AK 47 rynnärin, jonka Klashnikow aikoinaan rakenteli, ja jota nykyään rosvotkin osaavat käyttää ja varsinkin ne saatatanan itämaanrosvot.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
28.8.2019 10:06

ei hätiä, kyllä nuo viherpiiperöt ja sossut saavat tämänkin ampumisen pottunokkien syyksi, koska eivät ole antaneet tarpeeksi fyffee jolloin on suuri mahdollisuus syrjäytyä, ja silloin pitää ruveta räiskii ak4 sella oikeen maanperuusteellisesti ja mieluiten avuttomia naisia ja lapsia jotka eivät pysy puolustautumaan. tervetuloa somi myös mukaan….ollaan kiihtyvällä vauhdilla jo tulossa. voi olla että ohitamme jonkun vuoden päästä svennut, tällä menolla sekä poliitikoinnila mitä hölmölässä tapahtuu

Anonymous
Anonymous
28.8.2019 12:56
Vastaa...  Pertti Grandell

Niin. Johan sisäministerikin myönsi sen minkä kaikki ovat jo ajat sitten tajunneet. Afrikka ja lähi – itä menevät kaiken edelle. Tsempataan välimeren takseja sekä lähetettiin viesti että wellcome. Eli parhaansa vihervasemmisto tekee jotta otetaan ruotsia kiinni.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
29.8.2019 01:22
Vastaa...  Anonymous

Jänskättää jo valmiiksi, kun kuulin ohimennen uutisissa, että Salvinin Matteo on menneen kesän rajakkeja. Alkaako neekeröiminen nyt oikein isolla vaihteella, vaiko vasta keväällä? Viime keväänä piti jo alkaa, mutta fasismi voitti sen erän.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
29.8.2019 01:35
Vastaa...  Anonymous

Niin pitkään kuin vihervassarihallitus täällä ja länsinaapurissa huseeraavat asun Unkarissa, nyt sanon suoraan notta noiden rumpuryhmät alkavat oikeasti vituttamaan…..

Tri Eutanasia
Tri Eutanasia
28.8.2019 10:06

Riippuu yhteiskunnan tahtotilasta kuinka vapaasti gangstat saavat riehua yhteiskunnassa. Toisella tavalla toimittuna vankilat ja yhteiskunta olisivat tyhjiä gangstoista.

Stefan 180.000,-/kk
Stefan 180.000,-/kk
28.8.2019 11:56
Vastaa...  Tri Eutanasia

Onkohan tämä jonkinlainen muotiaalto nyt että ammutaankin naisia eikä miehiä?
Katsotaan että mies kärsii enemmän jos tyttöystävä tapetaan kuin että jos itse saa osuman?

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
28.8.2019 10:08

Taas yksi todistaja vähemmän.

Kunnollinen Tullimies
Kunnollinen Tullimies
28.8.2019 10:26

Panokset kovenee,väki vaikenee,kuningaskunnassa kaikki hyvin,vai onko?

Ruotsin keisarin uudet vaatteet
Ruotsin keisarin uudet vaatteet
28.8.2019 11:02

Siellä on kuningasperhe, joilla kyllä on koreat ”vaatteet” ja julkkiskuva, mutta… No, siinä se olikin. Heillä itsellä kyllä kiistatta (vielä) pyyhkii hyvin, tämä vielä huomautettakoon.

Aikki.
Aikki.
28.8.2019 13:19

Kaiken suvaitsevaisilta hekin vaikuttavat.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
28.8.2019 23:01
Vastaa...  Aikki.

Niitä ei kiinnosta vittuakaan mitä oman eliittisisäpiirin ulkopuolella tapahtuu. Ovat alamaisilta riistämillä rahoilla varmistaneet oman synkän sukunsa tulevaisuuden -jossain kaukana missä kaduilta kuuluvat rahvaan tuskanhuudot pääse häiritsemään eloa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
29.8.2019 04:06

Sensuroimaton Näinpä. Kateellinen voisi olla vaikkapa perheyrityksen perilliselle, ei kannata. Kova koulu ja sitten joskus johtohommissa tuollaisessa vasta hauskaa onkin. Voi ryypätäkin, mutta konkurssi koittaa aika pian, eikä verottaja unohda jne. Kuningashommissa tarttee vaan patsastella, eikä paskempikaan joudu konkurssiin ikinä, vaan elättäjä voi joutuakin. Peritty homma sekin.

Jari-P
Jari-P
28.8.2019 10:34

Ruotsalaisten määrä ei vähentynyt tällä kertaa

Minä
Minä
28.8.2019 10:41

Multikulttia tuppaa jo ikkunoistakin.

Suomi FInland
Suomi FInland
28.8.2019 12:07

Saattaa olla, että lähipäivinä ukkonen jyrähtää kesän päätteeksi vielä ulkona ja Stefan Lööperi TV:ssä: ’Nyt on kaikkien aika miettiä V-A-K-A-V-A-S-T-I omaa käytöstään. Tällainen ei sovi. Se on tuhmaa! Alkakaa käyttäytyä, minä käsken nyt niin!’

Herra Tossavainen
Herra Tossavainen
28.8.2019 12:57
Vastaa...  Suomi FInland

Siellä taas yksi Ruotsin yläluokan huumeidenkäytön aiheuttama uhri eli vika on kantaruotsalaisten eikö niin, Stefan Lööperi?

Esteban Sierra
Esteban Sierra
28.8.2019 12:17

Kyllä Ruotsi on aivan varmasti mennyt Kolumbian ohi vaarallisuudessa! Medellin VS Tukholma = Tukholma voittaa vaarallisuus testin.

M
M
28.8.2019 19:55
Vastaa...  Esteban Sierra

Ei toki, Ruotsi on edelleen erittäin turvallinen maa. Vain 1,1 henkirikosta 100000 asukasvuotta kohden. Suomessakin on enemmän: 1,2. Kolumbia: 24,9

Anonymous
Anonymous
28.8.2019 13:13

Vaikeaksi on mennyt, kun joutuu asuntonäytöillä mielessään laskeskelemaan luodin mahdollisia kulkusuuntia. Ykköskerroksessa ei ole turvassa käytännössä missään, sisäpihan puolella olevassa huoneessa kenties. Ylemmissä kerroksissa on jo suht suojassa kaikkialla muualla paitsi noin metrin säteellä kadun puolen ikkunoista. Toki nyrkinkokoisia kivenjärkäleitä saattaa tulla olohuoneen ikkunasta sisään sinnekin. Mutta kun asettelee sohvakalusteet sopivan varoetäisyyden päähän ikkunoista (> 3m) niin välitön hengenvaara ei uhkaa. Tikeillä selvitään.

Pottunokka
Pottunokka
28.8.2019 13:24
Vastaa...  Anonymous

Jos maantasalla olevan kämpän ottaa, sisältyykö hiekkasäkki barrikadi vuokran hintaan?

Suomi FInland
Suomi FInland
28.8.2019 13:27
Vastaa...  Anonymous

Ongelma ratkeaa, kun välittäjä kertoo, että nykyiset ruudut kestävät AK:n suoraa tulitusta.
Tietenkin on varsin valitettavaa, että moinen asia on tarpeen päästä ilmoille välittäjän suusta. Mutta mitäpä ei tehtäisi, jotta multikulti voisi hyvin ja ei tarvitsisi mitenkään muuttaa maahanmuuttopolitiikkaa.

Team Onanoid
Team Onanoid
28.8.2019 15:45
Vastaa...  Suomi FInland

Jep. Yhtä tärkeää on kertoa, että kerrostalon alakerta on myös pommisuojattu ja kestää isommankin ullatuksen.

Acc358
Acc358
28.8.2019 14:41
Vastaa...  Anonymous

Ikkunoihin olisi hyvä laittaa ruudukot vaikkapa läpinäkyvällä teipillä. Sirut ja lasin kappaleet eivät silloin lentelisi niin helposti. Rauhanaikana on käytetty kalvoja autonlasien tummentamiseen. Ehkä niitä löytyy kirkkainakin. Luotien kulkua hidastavien levyjen ripustaminen sisäpuolelle ikkunan taakse olisi viimeinen keino. Ratkaisun pitää olla ulospäin huomaamaton, jottei se saa ketään ”kiinnostumaan”.
Kerrostaloasujien kannattaisi ryhtyä miettimään asuntonsa portaikkoon aukeavan oven panssarointia.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
29.8.2019 04:22
Vastaa...  Anonymous

Feng shuin pitää olla sellainen, että ballistiikka on asujan puolella. Kalvoja saa ikkunoihin, ainakin murtoa hankaloittavia. Jos kiinteistövälittäjä myy luodinkestäviä laseja, ne eivät sitä ole, ellei niissä ole luodin tekemiä kauniita kuvioita, tai tehtaan edustaja paikalla. Seiniin saa levyjä, jotka pysäyttävät tiiliseinän läpäisemän luodin.
Maksaa älyttömästi, mutta ihmisyydelle ei voi hintalappua asettaa. Ihmisarvo on jakelematon, kiväärikaliiperin projektiili ei ole.

Stefan Löfven
Stefan Löfven
28.8.2019 14:24

Sverige har aldrig varit tryggare.

Captain Hindsight
Captain Hindsight
28.8.2019 15:08

Kuka käski asuu Ruotsissa hä! Oma vika.

Paavo Pökäle
Paavo Pökäle
29.8.2019 14:16

Tännehän nuokin veljekset olivat vänkeämässä. Osoite on tiedossa ainakin alustavan oikeuskäynnin ajan, ennen kuin oikeusoppineet löytävät porsaanreijän, jota voi käyttää heidän hyväkseen. Näinhän se Suomessa käy, kun on kyseessä ulkomalainen. Jos ei ole päästetty karjkuun, kuten Haagan surmaajaa ja näitäkin yritettiin mahdollisimman kauan pitkittää ilman tuntomerkkjä, niinmitä tässä voi muuta odottaa kuin vapauttavaa tuomiota! Ainoat, jotka Suomessa tuomion saavat ovat kantiksia!

Anonymous
Anonymous
28.8.2019 15:32

Abban musiikki on kylla viela oikein laadukasta, todella hienoja lauluja ja laulajia….

Uncle Wankel
Uncle Wankel
28.8.2019 17:53
Vastaa...  Anonymous

Mulla oli SAAB 900 Turbo, se oli jättebra kans. Sen jälkeen ei ruotsista kyllä mitään hyvää oo tullutkaan.

Civil war in Sweden
Civil war in Sweden
28.8.2019 15:43

9mm ullatus voi tapahtua jo ikkunankin läpi.
Tämä ei Team Löffykälle aiheuta onneksi toimenpiteitä.
Toisin sanoen tehdään Ruotsissa yhdessä kehitymää -projekti voi jatkua ilman viivästyksiä.

jippos123
jippos123
28.8.2019 18:37

Nyt pääsee tavoiteltu multikulti todella vauhtiin, kaikkea ammutaan mikä liikkuu. Todellista ja ah niin ihqua värinää.
Ai maa ei ole sisällissodassa, hitsari hei?

M
M
28.8.2019 19:46

Ei hätää, kyllä K̶u̶r̶t̶ Martin selvittää!

GoldenFinger
GoldenFinger
28.8.2019 19:56

Ei Ruotsin poliisilla ole resursseja murhien ennakointiin tai tutkimiseen, kun ruotsalaisten kovan luokan rikollisten vihapuhe ja kova musiikki paina jatkuvasti päälle.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ruotsalaismies-soitti-musiikkia-turhan-kovaaanisesti-poliisi-tuli-ja-takavarikoi-auton/7527516

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
28.8.2019 20:59

Muutaman vuoden sisällä koko lähiö on kuin beirut ja muut lukuisat telluksen perslävet.
Ja ratkaisuna tähänkin hulluuteen vain vankilapaikkojen vuokraus ulkomailta MV??!!
Ei ole kestävällä pohjalla ruottin asiat sekuntiakaan.
Lähi-itäläisiin tepsii vain oman kulttuurin mukaiset rangaistukset turuilla ja toreilla.
Eiväthän ne kivaa katsottavaa länkkäreile ole,
mutta jos haluamme säilyttää viisaan valkoisen rotumme on oltava yhtä julma kuin muukalaiset.
Eli raiskauksesta kulli katki tyvestä tai pakkopalautus kunnon selkäsaunankautta (extreme) viidakkoon
miettimään mitä tuli tehtyä jos älli piisaa mietintäänkään. Amen.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
29.8.2019 04:39

Heille sallitaan eläintenkidutus, lapsenraiskaus, erikoisruokavalio, työttömyys jne, kaikki kulttuurin varjolla (yksittäistapauksia, ei saa yleistää) + loputtomat muut asiat. Kulttuuriin jos kuuluu raiskaajan perseestä ruoskia nahat irti, se kuuluu myös saada. Itse päättivät jättää sopeutumatta ja vinkua kaikki kotimaan jutut itselleen. Meille muille inhimilliset rangaistukset, koska se kulttuuriimme pitkälti kuuluu. Kyse ei ole epätasa-arvosta, sillä he vaativat emme me. Meidän ei tule sopeutua mihinkään, kerran heidän tulee sopeutua vain kelakorvauksiin, joita kotona ei ole.

Suomi Finland
Suomi Finland
28.8.2019 22:07

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8ea39f2f-a59c-4a23-bcc4-3c1810e04a32
”Ruotsia järkyttäneessä tapauksessa 31-vuotias nainen ammuttiin maanantaina Malmössä keskellä katua vähän ennen kello kymmentä. Hänellä oli vain kahden kuukauden ikäinen vauva sylissään. Tapauksella oli useita silminnäkijöitä.
Expressenin haastattelema mies, joka tunnetaan Malmön alamaailmassa ja joka on välillä itsekin osallisena vakavassa rikollisuudessa, sanoo tapauksen järkyttäneen jengimaailmassa.
– Se on tässä kaikkein sairainta.
Hänen mukaansa naiset ja lapset ovat alamaailmassa tabu.
–Varsinkin lasten kohdalla ei mennä lähellekään.
”Kauhea teko”
Vastaavia kommentteja tulee muiltakin.
– Se on kauhea teko, sanoo nuori mies, jolla on tuomioita vakavista rikoksista ja joka on lehden mukaan hyvin sisällä jengiympyröissä.
Nainen, joka on liikkunut rikollisissa piireissä teini-iästä lähtien, sanoo ampumisen rikkoneen pelisääntöjä.
– Naisia ei ammuta ja aivan erityisesti ei ammuta äitejä. Nyt tämä on todella lähtenyt käsistä.
Hän tienaa rahaa nykyisin huumerikollisuudella.”
Nyt on päästetty jo alamaailmakin ääneen tapauksen tiimoilta.
Tietenkin sopivasti valikoitu joukko, jotka ovat sitä mieltä kuin lehdet haluavat. Asia on kuitenkin, kuten Paavo sanoi: meininki alkaa olla sairasta ja kuka tahansa todistaja pelkää nyt hyvästä syystä. Tällaisiin tekoihin valmiita ganstereita lienee melkoinen joukko.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
29.8.2019 04:50

Kunhan nyt saadaan niitä suuresti kaivattuja voimavarapesäkkeitä pimeimmästä maanosasta tänne. Niitä, joille pienenä on sanottu, että raiskaapa mummos, taikka ruvetaan leikkaamaan ulokkeita irti. Niitä lauma rohkaisemaan toisiaan, niin tulee varmasti ihania yhteishetkiä ja pullaa leivotaan ja uuninluukut kolisevat.

Ihme että versioita on aina niin monta
Ihme että versioita on aina niin monta
29.8.2019 17:43

Uusimman version mukaan ukko lähti takaa-ajettuna juoksemaan karkuun lapsi sylissään, pudotti sitten lapsen maahan. Varsinainen ampuja niittasi sillä välillä eukon.

Anonymous
Anonymous
28.8.2019 23:24

No mutta tämäpä yllätys, että Ruotsissa taas ammuskeltu. Ei mitään uutta auringon alla ja normipäivä. Jännityksellä odotammekin, alkaako tämä typerän hallituksen ansiosta vielä Suomessakin.
Kyllä sitä voikin taas ihmetellä idiootteja äänestäjiä Suomessakin.

”Meillä ei ole mitään käyttöä ulkoeurooppalaisille analfabeeteille”
”Meillä ei ole mitään käyttöä ulkoeurooppalaisille analfabeeteille”
29.8.2019 07:59

Uppdrag Granskning:
https://www.svtplay.se/video/23447398/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-20-larmet-fran-filipstad?info=visa
Filipstadissa on 10.000 asukasta, se oli hieno ja idyllinen pikkukaupunki
-valtio työnsi sinne isot määrät matuja, kansanvaihto on alkanut
-kunta maksaa 30 miljoonaa kruunua sosiaaliapua/vuosi ja on konkurssin partaalla
-80% Euroopan ulkopuolisista tulijoista on työttöminä
-työnantajat eivät tarvitse ulkomaisia analfabeetteja, sellaisia töitä ei ole
-ei ole mitään järkeä kouluttaa 45- vuotiasta analfabeettimammaa jolla on viisi lasta. Se kestäisi ainakin 20 vuotta joten hän saa siis elinikäisen sossuelätyksen
-ruotsalaiset asukkaat muuttavat pois, eivät enää viihdy kun löysää matuporukkaa pyörii joka puolella

acc358
acc358
30.8.2019 01:09

”-ruotsalaiset asukkaat muuttavat pois, eivät enää viihdy kun löysää matuporukkaa pyörii joka puolella”
Matut ovat tyytyväisiä, kun ruotsalaiset muuttavat pois.

Hyvä alku
Hyvä alku
29.8.2019 11:51

Moderaatit haluavat vähentää asyl- maahanmuuttoa 70%:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/m-vill-begransa-antalet-asylinvandrare

t.p
t.p
29.8.2019 15:29

pitäisi hallituksen tehdä tiukennoksia ruotsalaisten metsästysharrastukseen. poimia aseet pois ruottalaisilta. tätä konstia ne länsimaissa harrastaa.

Ruotsiin tulee PUOLI MILJOONAA uutta matua seuraavien 5 vuoden aikana???
Ruotsiin tulee PUOLI MILJOONAA uutta matua seuraavien 5 vuoden aikana???
30.8.2019 09:35

Jos ei Ruotsin maahanmuuttopolitiikkaa muuteta hukkuu Ruotsi paskaan ja vetää muun Pohjolan perässään. Pelkästään asyylinhakijoita otettiin vuonna 2018 seuraavasti, näissä luvuissa ovat vain itse asyylinhakijat, omaismaahanmuutto tulee sitten vielä moninkertaisena päälle (lähde: SVT AKTUELLT 29.8):
Suomi 4500
Tanska 3570
Norja 2660
Ruotsi 21500 (ja näin Ruotsi jatkaa seuraavat 5 vuotta eteenpäin)!!!!!
Ruotsi ottaa siis kaksinkertaisesti sen mitä muut Pohjoismaat ottavat yhteensä. Miksi? Miksi se sallitaan? Miksi eivät muut Pohjoismaat protestoi ja vaadi Ruotsia lopettamaan Pohjolan tuhoaminen?
Vai onko Ruotsi globalistien erityinen kunniamaa?

Tietoista hämäystä
Tietoista hämäystä
1.9.2019 10:28

Miksi ei lukuja koskaan ilmoiteta omaismaahanmuuttolukuineen? EI USKALLETA!

Pyyhkikää kyyneleet ja alkakaa toimia
Pyyhkikää kyyneleet ja alkakaa toimia
1.9.2019 10:30

Leif GW Persson 1.9 (Expressen) rikollisuudesta ja sen kitkemisestä:
”Stefan har för andra gången på ett år förordat en ”militär lösning” och enda förklaringen till det i en rent saklig mening måste vara att han aldrig kan ha gjort lumpen. Morgan vill ”jaga skurkarna till världens ände” vad det nu ska vara bra för eftersom de ytterst sällan sätter foten utanför Rosengård, Hammarkullen, Rinkeby och andra ”marginaliserade förorter”.
Vad är det för fel på en vanlig polisiär lösning inom ramen för vår befintliga lagstiftning, enligt den taktiska modell som bland annat den danska polisen tillämpar sedan länge, och till en kostnad på cirka tre hundra miljoner per år och tvåhundrafemtio poliser som är öronmärkta för uppdraget. Inom ett år kommer de att ha halverat det här problemet räknat i antal mordoffer och de brott som ligger bakom. Vi har både pengarna, kunskaperna, kompetensen och de poliser som ska till så vad väntar ni på?
Hög tid att torka tårarna och se till att få något uträttat.”

trackback

[…] Tukholma: nainen ammuttiin hengiltä ikkunoiden läpi huoneistoon […]