Löfvenin salainen ase jengiampumisiin: Älä käytä pimeää parturia

Kuvakaappaus - 2019-09-01 12-38-18

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven osoitti taas kerran, että ei ymmärrä jengien välisistä ampumisista ja räjähdyksistä yhtään mitään vaan horisi TV4:n haastattelussa pimeistä partureista ja sen sellaisista kun puhetta oli viime viikkojen ampumistapauksista.

Löfven ei ensinnäkään tiedä ovatko ampumiset lisääntyneet vai eivät. Aiemmin viikolla hän vakuutti SVT:lle, että ei ole. Mutta nyt TV4:n haastattelussa kertoi, että ampumiset ovat ihan uudella tasolla.
Löfven tarinoi miten poliisien määrää aiotaan lisätä ja jengirikollisuus kirjaimellisesti potkia ulos Ruotsista ja tehdä maasta taas turvallinen. Löfven vaati, että kaikkien ihmisten on otettava osaa jengientorjumistalkoisiin.
– Meidän pitää nyt kansallisesti yhdistyä, kaikkien kansalaisten. Se, joka leikkauttaa hiuksensa kymmenellä eurolla ja ihmettelee kuinka se voi olla niin halpaa, hänen pitää tietää, että se on pimeää työtä. Kaikki pimeä työ, jota Ruotsissa tehdään, se tuo organisoiduille rikollisjengeille tuloja, joten meidän kaikkien pitää nyt miettiä mitä teemme, Löfven tarinoi.
Samaan hengenvetoon Löfven kertoi, että huumekauppa on jengien suurin tulonlähde ja sälytti taas kerran vastuuta ”bilekäyttäjien” vastuulle, joiden huumeiden käyttö mahdollistaa jengien olemassaolon.

Subscribe
Notify of
guest
52 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terhomatti Hämeenkorpi

On se pimee äijä tuo Lööperi ! Ei vois uskoa, vaan kun on pakko, koska näkee ja kuulee. Huh helevetti ! Mutta ei tuo suomen viherpunasaatanakopla yhtään jää jälkeen lööperistä; panee vissiin kirivaihteen päälle, että ”saadaan Ruotsi kiinni”. Aito Finnkampen, perkele!

Valtsu

Helsingin unelmakeidas, Kallio, on täyttynyt juurikin kympin partureista. Että jos ei vielä ammuskeluissa pärjätä, niin kassan ohi lyövissä partureissa on pää jo hyvin auki!

T

Itse en tietenkään käytä matupartureita, mutta aihe on mielenkiintoinen: Miten on mahdollista että matuparturit toimivat noin 10€ hintaan, kun taas normaalit parturit noin 30€ hintaan? Ehkä faktantarkistelija Vehkoo voisi selvitellä asiaa 🙂

Valtsu

Taitaa aloittelevan yrittäjän tuella olla aika iso osuus siinä, että voidaan vedellä omakustannehintaan. Parturialalla asiaa taitaa kuitenkin haitata rehellisiä yrittäjiä vaikka ravintola-alaa vähemmän, koska kyseisissä paikoissa ei juuri kantiksia näy.

Kossu

Ei vaan ittu voi käsittää ton sällin järjenjuoksua,,,tosin ehkä kuitenkin nestemäinen juoksee sen nupissa millä ei ole mitään tekoa järjen kanssa…..ja kun noita sammakoita lukee ja kuuntelee niin tulee mieleen kun tonkin hepun puolueella on 25% kannatus niin onko osa hurreista oikeasti joko niin itun pimeitä vai onko se vaan se puolueuskollisuus joka näitä saa äänestämään…kun se pappakin äänesti jne. Ja kai toikin jotain viihdekäyttö aineita käyttää kun seuraan sen edesottamuksia……toi kyllä paras että ns.paremman kansan viidekäyttö on se syy….eiköhän niillä ole jotain muita diilereitä kun nämä rinkebyn ja tensta narkit…..vaan aina toi sälli osaa yllättää….

rocky

Se on vänkä juttu tuo puolueuskollisuus täälläkin.Sama juttu kun vanha kansa on aina juonut keltaista Jaffaa tai ajanut Fordilla niin eihän niitä voi vaihtaa.

Eräs esimerkki

Tapasin äskettäin mukavasti vihertävän naisen. Yllätyksekseni kalastaa, syö lihaa, reissaa paljon ulkomailla, ei kannata matutusta, ajaa bensa-autolla ja on kyrsiintynyt nykymenosta siis ei halua muuttaa elintapojaan ja sit äänestää Virheita. Hitto ei voi kun ihmetellä tota järjenjuoksuu. Äänestää siis omaa elämäntapaansa vastaan ja on vielä kyrsiintynyt siitä.
Mäkin oon kyrsiintynyt ja siksi äänestinkin Halla-Ahoo.

PastoriNikulainen

Mitenhän tuokin ratkaisee avoimien rajojen ongelman, josta syystä siellä nyt paukutellaan?
Löfvenin pitäisi tajuta puuttua ongelmaan ruohonjuuritasolta,
eikä lätistä vanhuudenhöperöitä jorinoitaan.
Vielä joku pölvästi suvakki kokeilee olla käyttämättä pimeää parturia
ja pääsee silti päästään eroon.
Ei näin löfven parka. Kasvata aivot!

Katso video ja nauti

Älkäämme unohtako sitä kun Löven suureen ääneen toitotti 2015: ”MINUN EUROOPPANI EI RAKENNA MUUREJA!!!”
https://m.youtube.com/watch?v=HFpGjX5c5Wk

PastoriNikulainen

Mikäs Euroopan omistaja tuo kumiaivo kuvittelee olevansa?
Ei Eurooppa löfvenin maallista mammonaa ole. Eurooppa on Eurooppalaisten
ja afrikka afrikkalaisten.
En minäkään mene syömään afrikkaan neekereiden banaaneja.
Löfven on aivokuollut miäs, joka osaa poikkeuksellisesti liikuttaa suuta ja raajoja. Amen.

Hutisalo

Maaottelu Suomi – Ruåtsi. Ainoa laji kummalla maalla on tymempi demari pääministerinä

Irina Gagarin

Keksit lajin, jossa kummatkin häviää.

Aappa

Vaviskaa jengit!

Tyhmä, tyhmempi, tyhmin

Niin kauan kuin kansa valitsee kaiken maailman pököpäitä maan johtoon ei ole toivoakaan paremmasta. Tämäkin valittiin vielä toiselle kaudelle!
Niin kovasti uhottiin että hallitus kaadetaan, joopa joo… Paljon paskaa ehtii tapahtumaan ennenkuin muutos tulee. Vai tuleeko?

jokumuu

Samaa pehmeää vihervasemmistoa kuin poliittinen poliisi joka anelee ulkomaalaisia murhaajajengejä olemaan kivittämättä poliisia. Kuka tahansa voisi vallata Ruotsin ja näin tulee tapahtumaan. Ruotsista tulee muutamassa vuosikymmenessä Islamistinen sharialakia noudattava kalifaatti.

En haluis olla nykyajan nuori

Onneks oon jo kohta 50v, nykyisin on jotenkin iloinen kun vanhenee.

Anonymous

Jaa-a. Olisikohan se sitten samalla logiikalla raiskaukset siten että on naisten syy että heillä on tussu. Tai että naisten pitäisi pukeutua säkkiin jotta kunniakansalaisen pippeli ei saa seisomaan. Jne.

fatwantarkistaja

Potkit pois, ulos Ruotsista. Natsisika! Pikamiekkari pystyyn ja vaadittava äijän eroa. Aikoo potkia pakolaista ihan surutta naamaan.
10 000 dialogipoliisia olisi oikea ratkaisu, ballerina-asu päälle ja kentälle, osalle burka sekä pilli.

Rotat jättävät laivan

Reinfeldtin hallituksen työvoimaministeri Littorin on muuttanut Ruotsista Dubaihin ja sieltä huutelee Feispuukin kautta miten turvallista on ja ettei varmaan enää koskaan uskalla muuttaa takaisin Ruotsiin. Kertoo myös säälivänsä kaikkia niitä jotka eivät pysty emigreeraamaan tai ainakin pakenemaan maan sisällä turvallisemmalle alueelle.

Joukko syndrooma?

Mikä ruotsalaisia vaivaa kun äänestävät eunukkeja hoitamaan omia asioitaan?

Anonymous

Koska heteroseksuaalisuuson viittä vaille kriminalisoitu.

Qroquius Kad

200 vuotta hyvinvointia vailla sotaa.
Se on veltostuttanut kansakunnan ja naisistanut yhteiskunnan.
Kansakunta ei ole enää kykenevä puolustamaan itseään ja
yhteiskunta kokee velvollisuudekseen ottaa mahdollisimman paljon hoivatteja, tyydyttääkseen sen varjolla omia mielihalujaan;
vastuu kaikesta on aina jonkun muun.

Acc358

Jengisotia ei voida matupartureita välttelemällä estää. Ruotsissa ollaan pisteessä, jossa vaaditaan hyvin ankaria toimia ja jonkinlaista kokonaisratkaisua.
Mutta Löfven on oikeilla jäljillä. Matujen tuottamia palveluja ei ole suotavaa käyttää, kun kyse on selvästi veronkierrosta. Tai oikeastaan ei ole suotavaa, vaikka maksaisikin verot. Siis ei koskaan.

Vinkkarit Ruttuun

Mietinkin tässä, että kumpi on tyhmempi. Tuo hurrien löhveeni vaiko meidän antti alamäki.

Anonymous

Samasta puusta veistettyjä molemmat ja kuorrutettu paskalla.

kanander

Kyllä se on tunnustettava, että Löfkelmi on tyhmä mies. Älylliset resurssit eivät riitä hoitamaan asioita, jotka eivät sisältyneet 70-luvulla sossupuolueen poliittiseen aapiseen.

Herra Tossavainen

Pistää hymyilyttämään aina tuon höpinöiden yhteydessä mieleen muistuva Trumpin tweettaus ”…the very talented Mr. Löfven…” kesän ”räppäridraaman” yhteydessä.

Very talented Prime Minister Löven. NOT.

Oli kyllä aika ilkeä temppu Trumpilta! 😀

Älä auta vaan kaada

Nyt tarjoaa Moderaattien eunukki apuaan Steffolle. Jaa-a, mikähän uusi kierous tässäkin taas on takana?

Nähtyon

Näkyy lirisevän jo liemet äärirajoilla, löffi vois ottaa varovasti kun raottelee nokkansa alapuolella olevaa viemäriaukkoa että ei keltaiset liemet valu lattioille.

Anonymous

Hitsauspölyä alkaa kohta tippua nenästä.

Dickie

miten tohon ”jengien torjumistalkoisiin” vois osallistuu? Kaivaa maakätköstä rynnäkkökivääri tai Suomi KP, mitä?

Valtsu

Jotain suvaitsevampaa. Alat käymään niissä kympin partureissa, mutta maksat väkisin kaksi kymppiä.

Qroquius Kad

Ensin pitäisi löytää se maakätkö.
Sitten pitäisi löytää usempia sellaisen maakätkön löytäjiä.
Sitten pitäisi löytää niitä miehiä, jotka niitä maakätköjen löytöjä osaisivat ja uskaltaisivat käyttää.
Sitten pitäisi löytää niitä miehiä, jotka johtaisivat noita maakätköjen miehiä.
Lopuksi pitäisi löytää se, joka ensin sanoo näille miehille:
”Nyt lähdetään!”,
ja sen jälkeen organisoi sen joukon ja johtaa sen toimintaan.
Tällä hetkellä ei yksikään ylläolevista ehdoista touteudu.
Eikä näillä näkymin toteudukaan.
Koska se on pelkkää fantasiaa.

Anonymous

Tämä on teatteria. Jotain on sanottava ja Löffe tietää että asian voi kuitata näinkin, joten…

Pösilöt hillotolpalla

Pakko olla korrektia jotta oma hillotolppa säilyy, isämaasta viis.

Hiilari

Mutta jengiläisethän eivät ole Löfvenin ruotsiin roudaamia pakolaisia, eheeeeeeeeei… Toi jätkä on oikeasti niin tyhmä ettei mitään rajaa. Näyttääkin ihan aivottomalta idiootilta.

Valtavalla paineella molempiin silmiin

Kyllä se fiksu mies on mutta sitä kiinnostaa vain oma ura ja suosio, kalastelee matuhalaajienkin ääniä, nämä kannatuslukuasiat on tarkkkaan laskettuja juttuja, siinä ei paljoa isänmaa vaa’assa paina.

M

Vai pitää kansan yhtyä. Käsittääkseni vastuu turvallisuudesta on kansainkodissakin ikään kuin ulkoistettu virkavallalle eikä kansalaisten ole suotavaa alkaa hoitaa turvallisuusviranomaisten töitä. Toisaalta onhan poliisikin jo ohjeistanut perustamaan jengejä ulkona liikkumista varten.

Anonymous

Löfven lössykkä on vieraantunut normielämästä ,toisaalta nämähän on tuhottuaan maansa yleensä psykoosin kaltaisessa tilassa ,koska pää ei kestä totuutta , voihan jotkut kieltää totuuden myös pelkonsa vuoksi . Ruotsi katsotaan jo tavallaan menetyksi maaksi, monet uskoo maasta osan luovuttavan islamistien hallintaan tai he ottavat tuon väkisin jo ennen 2030 . Ruotsin keinot on vähissä poliisi voimaton varmasti myös erittän korruptoitunut ,huumeet ja pervoilu on saanut elitistä palliotteen.Jengien katutoiminta lienee vain harjoitusta vallankaapaukseen kuten raiskaukset ruotsissa kuin suomessa on tavallaan sallittu ,nämähän on tunnettuja sodan keinoja ja valloittajat raiskaa aina ,heillä on myötäilijänsä politikoissa, islam on rikas arabien verirahalla voi ostaa selkärangattomia .. Demarien piireissä jumalusko on melko mahdoton joten he uskovat saatanaan ja tekevät saatanallista tuhoa ”hyvinä tekoina” (palvontaa siis) Löfven lössykkä ei voi julistaa hätätilaa ,eikä myöntää maantilaa , höpöttää pääkin punaisena , ihmeellisiä juttujaan ..

Särmääjä

Ihme ja kumma että Ruotsissa edes sivuavat itse tuomiaan ongelmia mediassa, mutta tietysti verhoavat sen jengiväkivallan vastustamiseksi puhumatta itse juurisyistä. Ruotsidemokraatitkin on varmaan jo niin lössöjä että tyytyvät samaan paskanjauhantaan.

Moonman

Eivät ihmiset muuta kulutustottumuksiaan silmällä pitäen sitä mikä haittaisi mukamas jengien toimintaa, mutta haastattelussa löövin odotettiin sanovan jotain ja koska ratkaisuja ongelmaan ei ole, (tai niitä oikeita ratkaisuja ei voida toteuttaa koska rasismi ja ihmisoikeudet), niin voihan sitä puhua jotain ympäripyöreitä pimeistä partureista yms. Mikäpä siinä höpistessä, kun mitään vastuuta ongelmista ei tarvitse ottaa.
Ihan samalla tavoin kuin Sipilä, Orpo & kumppanit eivät muka ole vastuussa raiskauksista ja verenvuodatuksesta jonka saivat aikaan avaamalla 2015 rajat yli 30 000 maahantunkeutujalle. Nyt kun viher-stalinistit ovat sisäministerin suulla ilmoittaneet, että laittomien ulkomaalaisten notkuntaoikeudet menevät suomalaisten turvallisuuden edelle, niin tällä viestillä ei ilmeisesti ollut pelkästään tarkoitus poistaa koko vastuun käsitettä toiminnasta, vaan lisäksi ilmoittaa tyhmälle vaalikarjalle että teidän mielipiteenne, pelkonne tai kohtalonne ei kiinnosta.

T

Saa nähdä mitä kaikkea tuhoa nykyinen hallitus saa aikaan. Edellinen hallitus oli Suomen historian huonoin(30000 matua tuli rajan yli ja Sipilä järjesti Suomeen historian ensimmäisen terrori-iskun)
Kepu melko selkärangaton nahjus/vätys puolue, mutta en olisi ikinä uskonut että Suomen historian huonoin pääministeri tulee Keskusta-puolueesta.

Pohja Noteeraus

Lövenin hallituksen sisäministeri Mikael Damberg(S)- jolla on suomalaiset juuret- kutsuu tällä viikolla kaikki puolueet, paitsi Sverigedemokraatit, keskustelemaan ampumisista.
Damberg sanoo ettei Sverigedemokraatteja kutsuta koska
a/ heitä ei viimeksikään kutsuttu kun keskusteltiin terrorismista
b/ Sverigedemokraateilla on ”väärä ja ohut ARVOPOHJA ja nämä ovat monimutkaisia asioita” (SVT Agenda 1.9)

toni lajos

Valitettavasti on todettava, että meidä vastaava mölisijä on astetta tyhmempi, ehkä parikin.

Kossu

Toki täällä hurrilassa taitaa olla se yks ja sama kuka tuolla enään sekoilee koska tää invaasio on levinnyt niin pahasti täällä ja nää matujengit on ottaneet jo sen verran yli lääniä että ei niille mitään voi,jos sieltä yks kerätään häkkiin on kaks jotulossa tilalle….se on se itun sama ruotsissa enään mitä tehdään koska armeijaa ei oteta kaduille ja aleta käyttämään kovia ja kansalaisuuksia ei poisteta että saatais ittuun ne täältä eikä kaffeet ja kanelbullat oo auttaneet niin siltä osin menetetty maa ja syöpä leviää vaan kokoajan…….koko skåne sekasin ku seinäkello esimerkiksi kuten ollaan saatu kuulla ja lukea….mitä noille enään voi?? ei mitään ei vaikka SD olisi seuraavien vaalien alla yks ja ainut puolue hallituksessa enemmistönä…..ei ole mitään laillisia keinoja tuhon lopettamiseksi mikä toimisi ja mihin ns.sivistysvaltiossa voitaisiin ryhtyä…….suomella vielä mahdollisuus siihen on mutta ainakaan nykyinen hallitus ei sitä edistä ja voi vain toivoa että sellasta ryntäystä ei tule mikä oli -15 koska sen jälkeen jos portit on auki alkaa olla suomineitokin kusessa…..

Astronominen summa

Ruotsin tilannetta voitaisiin parantaa (förbättra) jos haluttaisiin ja toimittaisiin mutta entiseksi (återställa) sitä ei enää koskaan saada eli siis siihen mitä se oli ennen massamaahanmuuton alkamista.
Olisi mielenkiintoista jos joku laskisi montako ihmistä on kuollut tai haavoittunut ja paljonko omaisuutta tuhottu ja valtion varoja haaskattu esim. pelkästään vuoden 2015 maahanmuuttovyörystä tähän päivään.

Kossu

No itse en keksi millä ton pysäyttäisi edes,saatika tilannetta parantais koska valtiota sitoo lait ja asetukset ja niitä ei aikoinaan käytetty ja siihen päälle ”herranpelko” (EU.n) niin ei tule mieleen yhtäkään asiaa millä nämä enään pysäyttäisi….. tulin mopolla euroopan kiertueelta ja ajelin ihan piruuttani noista ongelmakunnista ja osasta kaupunkien ongelmalähiöiden kautta…..ei satans oikeesti tunnistanut ruotsalaisiksi maisemiksi…..harvassa oli ne kantahurrit mita ei edes alkuillasta kylillä näkynyt,pari pikkupaikkaan ei viitsinyt edes tankille pysähtyä…….paljon on hurrilla mun maassaolon aikana muuttunut vaikka tuore mamu olenkin (20v)………no aika alkaa olla siirtyä täältä pois…. 🙂 sääli niitä joilla ei sitä mahdollisuutta ole…..

Käsky puuttuu

Ei siihen tarvita kuin käsky ylempää ja iso erikoisjoukko poliiseja joiden ainoana tehtävänä on putsata lähiöt.

Noniin

”Kaikki pimeä työ, jota Ruotsissa tehdään, se tuo organisoiduille rikollisjengeille tuloja […]”.
Ymmärrettävissä siten, että jokainen pimeän työn tekijä on rikollisjengin leivissä.